Extreemrechtse aanslag in Duitsland: 10 doden (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Schildpad in Buitenland  ·  234 Reacties

  • 8
  • 2608x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Misschien dat Duitsland eens bij zichzelf te rade moet gaan. Wellicht dat met eens moet proberen meer open te staan voor - terechte - kritische geluiden tegen de kansloze massa-immigratie die onder een breed deel van de Duitse bevolking leeft (en waar het overgrote deel daarvan NIET uit neo-nazi’s bestaat), in plaats van democratisch verkozen politici (met dus een behoorlijke aanhang) zonder aanzien des persoons steevast als paria’s te beschouwen?

Wat deze krankzinnige man heeft gedreven blijft vooralsnog in nevelen gehuld. Voelen dit soort lui zich ongehoord? Zijn zij angstig door het idee dat politici als Merkel immigratie-kritische geluiden van democratisch gekozen politici in de kiem lijken te smoren en vervolgens door hun krankzinnigheid worden gedreven en overgaan tot dit soort wanhoopsacties? Wie het weet mag het zeggen.

Misschien dat wanneer democratisch verkozen politici de kans krijgen om hun, en hun achterbans, politieke wensen en opvattingen om zetten in beleid, of in ieder geval er op een NORMALE manier over kunnen communiceren zonder verbaal en/of fysiek te worden belaagd, stoom van de ketel kan halen in de Duitse maatschappij? Zoals dat blijkbaar ook het geval is in Nederland, België en Denemarken?

En dat daarmee wellicht potentiële Breiviks en Rathjens in plaats van de weg naar geweld, de weg naar de psychiater zullen kiezen?

Teveel onzekerheden om daadwerkelijk je conclusie te kunnen trekken. Wel kan Merkel beter goed in de spiegel kijken, alvorens zij anderen de maat gaat zitten nemen.

1
201 Graaier1000

@157
Vraagje voor je.…

Onder welke noemer valt geweld gepleegd door bijv. een moslim op niet moslims, of een getintier op blanken valt dit onder rechts-extremisme…. links extremistisme … of gewoon onder verward ?

2
202 Lias

@201 echt, het probleem ligt bij de immigratie, niet bij neo-nazi's die zijn onschuldig? Nee, kerel als je random wat mensen doodschiet, geborden Duitsers dan heeft dat niets met immigratie te maken ... wat jij nu doet is herhalen wat in zijn manifesto stond

"hoe krijgen wij minder minder turken, als wij ze niet het land uit kunnen zetten, schieten wij ze neer"

"Misschien dat wanneer democratisch verkozen politici de kans krijgen om hun, en hun achterbans, politieke wensen en opvattingen om zetten in beleid,"

Als deze mensen met haalbare voorstellen zouden was er wellicht minder irriatie, maar 10 van de 10 voorstellen zijn niet haalbaar, gaan in tegen verworven rechten van NL-ers, zijn discriminerend en racistisch

... de democratie werkt nog steeds, want een meerderheid in NL wilt geen herhaling van de geschiedenis van 80 jaar geleden (let op ... MAAR 80 jaar geleden)

... waar ligt het probleem volgens jou?

11
203 alt-right-delete

@194 .
Van jouw kant ja.

2
204 nog een keer

@202 definieer eerst 'geweld'

12
205 alt-right-delete

@203 .
Er zijn politieke partijen die echt er iets aan willen doen en die de kans niet krijgen.
Er zijn politieke partijen die alleen maar met de mond roeptoeteren dat zij er wat aan gaan doen en die klitten samen met andere partijen die er niets eraan willen doen en dan gebeurt er niets.

2
206 nog een keer

@205
Bijv. Schieten, steken, vermoorden, doodrijden ...

1
207 Lias

@203 Die dader was vooral psychisch gestoord en was ervan overtuigd dat hij al jarenlang slachtoffer was van mind control door inlichtingendiensten en hij verwees naar het MK ULTRA experiment van de CIA. https://nl.wikipedia.org/wiki/MK-ULTRA

3
208 de gezonde roker

@203

"Er zijn politieke partijen die echt er iets aan willen doen en die de kans niet krijgen."

Geef eens een voorbeeld van een voorstel dan?

10
209 alt-right-delete

Dit verhaal past helemaal in de kraam van Merkel!!
=
Ze was 2 weken terug volledig overstuur toen de AFD in Thuringen een andere partij ondersteunde!
=
En vreemd genoeg worden er in eens overal rechtse groepen gevonden!
=
In de jaren 20-30 gebeurde dat ook toe wist die Duitse-leider ook in eens overal groepen te vinden die wel fout zouden zijn!
++++++
Denken ze er echt nog steeds aan terug!!
=
Toevallig???

5
210 Zie Hier

@195 Ach gut, past het niet in je straatje, dan is het gewoon een false flag.

Lekker makkelijk he, dat simplisme van je? question question

6
211 Weet geen naam

@208 “Die dader was vooral psychisch gestoord”

Of de dader nu extreem links, extreem recht of moslim is. Ik denk dat je altijd per definitie kunt stellen dat de dader psychisch gestoord is.

0
212 Weet geen naam

@202 Als een moslim een aanslag pleegt is het islamterrorisme, als een getinte een aanslag pleegt, kan het van alles zijn. Getint is geen synoniem voor christene of moslim of atheist.
Als het een linkse aanslag is, is het een linkse terrorist.

4
213 sockknitter

@213 Niet in de media en politiek.

4
214 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

215 Chat Baker

Het was een incel.

3
216 Frangipani

** gebruiker verwijderd **

Tijd dat Duitsland haar grenzen sluit en met terugwerkende kracht gaat uitzetten. Want ik ben bang dat we deze toestanden ook hier in Nederland krijgen.

Laten we naar Polen kijken, Hongarije, daar kennen ze dit soort aanslagen niet.

217 verwijderd924924212

@213
Apart ik lees en hoor de media zelden over "islam terrorisme" ... als een moslim anderen (niet moslims/blanken) neersteekt/doodrijdt lees ik altijd over een "verwarde" maar wanneer een blanke persoon moslims/turken/getinte doodschiet/steekt is het een ... "extreem-rechtse" daad.
Heel typisch...

5
218 Lias

** gebruiker verwijderd **

Duitsland met haar zelfveroorzaakt geweld vormt een gevaar voor heel Europa. Als dat land de oorzaak van die agressie en dat geweld niete weghaalt vallen er bij ons en in andere landen ook doden.

Kijk naar België, daar zijn hele steden omgevolkt en wonen er bijna geen autochtone Belgen meer:

== Grote steden
Terwijl momenteel ongeveer 20 procent van de Belgen van allochtone origine is, zou dat binnen 10 jaar 30 procent zijn. Vooral de grote steden hebben nu soms al veel meer allochtone inwoners: Antwerpen (39,7 procent), Mechelen (27,3), Leuven en Gent (26,3 procent).

Het Brussels gewest spant de kroon, want daar hebben bijna zeven op de tien inwoners buitenlanders in hun stamboom. Sint-Joost-ten-Node heeft 96,2 procent allochtonen en Sint-Gillis 91,7 procent. ==

https://www.gva.be/cnt/aid928168/meer-en-meer-allochtonen-in-belgie

219 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@203 . Het draagvlak voor die Massale Merkelimmigratie is opgedroogd. Duitsers zien dat de aanwezigheid van al die niet-Europese en moslimparels een geweld oproept waar ook zij slachtoffer van kunnen worden. Hier is de geest uit de fles. Dat is de schuld van mensen zoals Merkel en van die Lubkce.

En nee, de AFD heeft er weinig mee te maken. Jarengeleden werden 8 of 9 Turken in hun huis verbrand, toen was er nog geen eens een AFD.

220 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

221 grv

@221 en genoeg verwarde mensen die een aanslag hebben gepleegd die ook voor een behandeling in instelling hadden moeten zitten.

6
222 alt-right-delete

** gebruiker verwijderd **

221, Hij wist dat zijn moeder geen leven meer zou hebben nu haar zoon en forse daad van verzet had gepleegd. Die vrouw zou uit haar huis zijn gezet en nergens nog worden verpleegd.

Haar zoon heeft haar schaamte, bespuwing en een akelig levenseinde bespaard.

223 verwijderd924924212

@223 Nee, ga jij hem nog even afschilderen alsof hij daarmee een heldendaad heeft verricht.

Mafklapper.

4
224 Weet geen naam
225 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@223 . ZIjn moeder zou geen leven hebben gehad. Die vrouw zou overal uitgekotst zijn. Ik denk dat het moeilijkste schot was dat die hij op zijn moeder afvuurde. Of misschien de kogel die hij daarna in zijn keel schoot.

Hij heeft zijn moeder bevrijd van al wat die arme, oude vrouw te wachten stond zodra de buren zouden horen dat de aanvaller haar zoon was.

226 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@224 . Voor je gaat schelden kun je ook mijn berichten even lezen, ik schrijf eenvoudig en helder, zo moeilijk is dat lezen dus niet.

227 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@210 . Knap gevonden, helder bedacht.

228 verwijderd924924212

Nu heet het een "extreem rechtse aanslag", niet een moordpartij van een verwarde man. En als moslims aanslagen uitvoeren, dan noemen ze het nooit een "Islamitische aanslag".

2
229 B55
230 verwijderd924924212

@201 "...kritische geluiden tegen de kansloze massa-immigratie die onder een breed deel van de Duitse bevolking leeft ..."

Als je lang genoeg massa's immigreert wordt de autochone bevolking vanzelf een minderheid, zoals reeds in de grote Duitse steden (zie Hauptbahnhof Frankfurt) ....dan hebben de omvolkers van de Linkse kerk het kritische electoraat vervangen en hun eigen macht 'democratisch' en zonder 'crime-scene' veilig gesteld....'perfect crime''...!

1
231 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

232 Chat Baker

@200 ok, je hebt gelijk zijn moeder was ook een slachtoffer.

0
233 Bamischijf

Ja dat krijg je met DAS shaffen we

Als je miljoenen extreme salafistische moslims binnenhaalt die vrouwonvriendelijk zijn en vrouwen als hun bezit behandelen dan krijg je dit. U vraagt en wij draaien

0
234 Goesenaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

11 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

30 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

31 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

32 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Today Desi PornCadey Mercury CreampieTrans Train PornKorean Teen Sex VideoDever Bhabi PornBella AraujoMokey PornMother And Son FuckingSuccubus Blow Job9xdubbySims 4 NudeSejal Shah Web SeriesHd Porn Download For FreeTara WildBest Porn SearchPoision Ivy PornLydia Violet LeakedOnlyfans LesksMasalaseanPor No Gay GratisMilf TitsBanging VanYouporñ ComDani Daniel Video DownloadGay Dirty Talk PornNipple BitingSunny Leone Sex Full VideoIndian Sari PornDani Daniels PornographyNaty DelgadoNaked Female ButtsCherrytvSydney Sweeney Nude PicsXxxxxx NxNaked FunnyR GirlsinyogapantsWylldeFamily X XxOlivia Newton John NudeBrazzer Xnx ComFree Raping PornTinder PornNude Gay MenSharon Mitchell NudeMegapersonnalsPorn Stars In GermanyHindi Audio ChudaiJapanese Adult StoryBro Cums In Sister91 短 视频Photo Porn MatureGayporn BbcDiana RiderMstriggshappyMaa Ko Choda Sex StoryPorn Shraddha KapoorMara Sov R34Maa Bete Ka SexGay PormHard Cock FuckPrositute PornYuri PornPornos De LatinosRachel Starr Naughty AmericaVaygren HentaiDrew Barrymore SexyPorn X HamstrIndian Girl Boobs ShowHot Romantic SexxAarti Ki ChudaiAnel PornToni CamilleKristen Scott Sperm ManiaMrdeep FakesOnlyfans Leaks WebsiteGay Porn FacesittingSex Xnxx TvIndian Hot Boobs ShowTamil Village Sex StoryMen Sucking On Womens TitsEthical Porn SitesPoen SitesXxxxxx PornosLyracr0w0Hot Desi Web SeriesNaked And Afraid SexXxxbfvideosYaya GingersnatchSsunbikuPron EnglishBlue Aunty SexWww Sali Sex ComNicole Zurich PornSkio The GamesJapanese With Huge TitsCheaters Cant Resist BbcPorn CommicsSexs Porn FreeBig Booty SquirtWorkout Porn VideosCamarel BbwPorn NoirsCocksuckingslutxHow To Solve Rubik's Cube In HindiRebel Flag BikiniNaked WrestlinDownload Xxnx VideosBarbie XxxMeatypussylipsBf Sex IndianMukut MakingNudesa PoppinMy SisterpornJapanese Big TittesLatina Amatuer PornTop Onlyfans CreatorsBestporn ComicsCelebrity CameltoeXnxx LezSouthernwranglergirl OnlyfansErotic BarbersKissing XhamsterChuda Chudi Bangla Chuda ChudiLubed ComBlackedsex ComShesfreaky.Spe PornStory PirnYour Gonna Snap My Back BroXamsterComo Usar O Midjourney De GraçaWaifumiaRobyn Hilton NudeSexooo XxxxxRobloxpornShakeela Full Sex VideoCamryn Cross-out On ParoleSee Through Shirt In PublicLatinapornVagyaidFree XnxxFutanari StoriesLisa GleaveMasa49Doodh SexEscortaligatorXhamspterOne Piece SexNami Lee PornThanks Sex