RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze vrouwen stellen de relaties in Temptation Island op de proef

Beeld © RTL

Dames houd jullie mannen in de gaten, want de vrouwelijke singles van 'Temptation Island' zijn bekend! Wij stellen ze alvast aan je voor.

Eline

De 24-jarige Eline werkt als customer service bij een verlichtingsbedrijf. De Indische komt heel lief over, maar als het om mannen gaat is ze het tegenovergestelde. Bang om op een jongen af te stappen is ze zeker nietIedereen valt volgens Eline te verleiden. Of hij nou in een relatie zit of niet.

Cheyenne 

Cheyenne van 22 is kapster. Ze hoeft niet veel te doen om een man te verleiden. Met haar dansmoves kan ze elke man laten zwichten. Maar zoek geen ruzie met haar, want ze is mondig genoeg om te zeggen waar het op staat.

Temptation
Lees ook:
Temptation Island krijgt nóg een extra seizoen

Amber

Amber (22) is een ‘one-of-the-guys’-type. Ze praat graag over haar BMW die ze zelf getuned heeft met allemaal gadgets. Daarnaast is ze ook gewoon een gezellige, spontane meid die niet bang is om op mannen af te stappen. In het dagelijkse leven werkt ze als Sales Advisor bij H&M.

Romee

Romee is een echte jager, wachten tot een man op haar afstapt vindt ze vreselijk. Ze zit momenteel op de TUI academie. De 21-jarige heeft op dit moment totaal geen zin in liefde. Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen, en waar kan dit beter dan op Temptation Island?

Temptation
Lees ook:
Temptation Island-ster Demi betrokken bij auto-ongeluk

Mambo

Mambo van 25 is een echte flirt. Naast haar werk als receptioniste is ze ook vaak aan het werk als Gogo danseres. Met haar dansmoves windt ze iedere man zo om haar vinger. Haar spontaniteit is haar grote pluspunt.

Nikki

Nikki is een echte flirt. Door haar rode haren en open houding zijn mannen al heel snel onder de indruk. Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging. Deze dame ziet het verleiden echt als een spel. De 26-jarige werkt als gastvrouw bij een orchideeënkwekerij en gelooft dat iedere man uiteindelijk ontrouw is. Ze ziet het als een uitdaging om dit voor de camera’s te bewijzen.

Temptation-Joshua:
Lees ook:
Temptation-Joshua: 'Megan ging binnen twee maanden al vreemd'

Kunza

Kunza (23) hoeft niet veel te doen om alle mannen gek te maken. Ze vinden haar een lief meisje. Op dit moment studeert ze orthopedagogie. In haar laatste relatie, die 4,5 jaar duurde, werd ze maar liefst vijf keer bedrogen en dat is haar motivatie om nu deel te nemen aan Temptation Island.

Felicia

De 21-jarige Felicia werkt als receptioniste in een advocatenkantoor en daarnaast is ze ook nog eigenaar van een kleding webshop. Ze houdt van alle mannelijke aandacht. Ook houdt ze ervan om de hoofden van mannen helemaal op hol te brengen.

Bevestigd:
Lees meer:
Bevestigd: deze koppels doen mee aan 'Temptation Island'

Temptation Island is vanaf woensdag 26 februari elke week om 20.30 uur te zien bij RTL 5.