door Inter in Politiek  ·  45 Reacties

  • 41
  • 873x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
7
2
34

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

volgend jaar maart FvD stemmen

12
1 Roomboterbabbelaar

@1 Zeker. Liever nog eerder.

10
2 xtremy

@2 ja, hopelijk zorgen de boeren daar morgen voor

10
3 Roomboterbabbelaar

@3 Dat zou echt geweldig zijn.

9
4 xtremy

Moet nog door de 1e kamer !! even afwachten

4
5 Bollieboos

@3 Hoe zouden ze dat moeten doen?

19
6 Violier

Want Canada is een bananen land die geen regels hebben en NL gaan bedelven onder 'troep'?

Wat een onzin
Zo zijn maar 36 (boeren) bedrijven in Canada gecertificeerd om te mogen leveren aan EU

39
7 LGK

@5 Denk je dat dit het zou veranderen?

15
8 Violier

* Verwijderd door de redactie *

9 ryzen7

* Verwijderd door de redactie *

10 ryzen7

* Verwijderd door de redactie *

11 ryzen7

* Verwijderd door de redactie *

12 ryzen7

@9 Niet alleen dat. Op de hele wereld vinden gestuurde volksverhuizingen plaats in opdracht van de VN /NWO. De mensen moeten allemaal multi culti bij elkaar in grote steden van 50-200 miljoen inwoners wonen en er mogen geen mensen meer in rural areas overblijven. Onze opperbaasjes gaan water en voedsel via concerns als Monsato regelen - dat mogen we binnenkort niet meer zelf. Zo willen ze ons onder controle houden. Oekraine wordt de graanschuur van Europa. Buiten de Oekraine wordt elke vorm van landbouw in Europa afgebroken en/of tegengewerkt, ontmoedigd. Plaatsing van een regenton om water op te vangen wordt als diefstal beschouwd evenals een eigen moestuintje - alle H2O op deze planeet zal in eigendom van een multinational gegeven worden.
En we weten dat de Nederlandse regering altijd voorop loopt in het opvolgen van internationale plannen die tegen de eigen nationale belangen ingaan. Dat is de big picture voor de komende 80 jaar.

6
13 Conradijntje

** gebruiker verwijderd **

@7 : Jouw opmerkingen zijn me te gekleurd en daarom geloof ik je niet.

14 verwijderd9139144

@14 Te zwart-wit zou ik zeggen. De nuance, de voor- en nadelen, de discussies ontbreken altijd. De bijdragen van LGK lezen als een reclamefolder of een extreem politiek statement. Als een handelaar van zonnepanelen die alleen maar de voordelen wil horen en geen nadelen en alle bezwaren wegwuift. Dan wordt je inderdaad niet meer geloofd.

5
15 Conradijntje

@9 Hou het gewoon op alle aantijgingen, ze zijn allemaal juist.
En hou het rustig, anders gaan zulke lieden als LGK hier de boventoon voeren.

7
16 Positivo

** gebruiker verwijderd **

@25 : ik zou er niet van staan kijken dat Frans Timmermans achter dat account zit.

17 verwijderd9139144

Zolang de bevolking die laailichters hun gang laten gaan, stopt het niet. Kies verstandig, anders is burgeroorlog de enige optie.

4
18 sparta

@17 Het valt mij wel vaker op dat reageerders die 24/7 hier op NK zitten nogal zwartgallig en éénzijdig (meestal links) worden. Die hebben de boot van het leven gemist zullen we maar zeggen.

7
19 Conradijntje

Da was van morgen niks te horen bij het links gerechte NOS journaal of bij WML. Te wollen het niet vertellen dat de knotkuipers van de CU voor het CETA verdrag gestemd hebben in de tweede kamer gisteren.

6
20 Gunther

@7 Dat zijn geen boeren in de oude zin van het woord. Het zijn megaconglomeraties van landbouw- en veeteeltleveranciers. Het eufemisme 'boeren' gebruiken werkt niet meer.
Je vrgelijking is lachwekkend. Voor 36 ouderwetse boeren heb je geen CETA nodig.

Overigens moeten alle Baudet adepten zich toch eens achter de oren gaan krabben nadat we gisteren deze discussie konden zien tussen Baudet en Asscher over de opzet van de EU en de historische ontwikkeling daarvan.


Als Baudet zoiets zegt staan zijn 'volgelingen' juichend langs de kant van de weg te klappen maar deze boodschap is al veel eerder op een nog veel duidelijkere wijze verwoord, nl in 2011 toen de FvD nog lang niet bestond. Alleen hebben diezelfde volgelingen dat toen niet gezien want de boodschap kwam toen niet van extreemrechts en alles dat niet in hun kokervisie past wordt blijkbaar genegeerd of aangevallen:

6
21 Hollander1967

Alles in Nederland (en het liefst de Nederlander zelf) moet verdwijnen voor huizen voor de binnenhuppelaars. Nu geven ze ineens niet meer om het milieu (vlees en groente de wereld overvliegen). Nergens zijn de hygiëne regels zo streng als in Nederland. Men geeft niet om de gezondheid van de mensen, plofkippen uit de Oekraïne, gemanipuleerd voedsel uit het buitenland, zonder de hygiëne regels. Man man en alles maar over laten vliegen. Zo kan men zien dat de klimaat en milieu regels ook door de bevolking opzij gezet kunnen worden.

3
22 gaulette

Ik doe mijn best om zo min mogelijk rommel uit amerika te kopen
En nu ook uit canada
Voor zover dat mogelijk is

0
23 Ignatowski

In de 1e kamer heeft Rutte's coalitie geen meerderheid meer. Benieuwd wie er omgekocht gaan worden. Ik schat o.a. de wegens financiële malversaties uit FvD verwijderde Henk Otten. Wel spannend.

2
24 logikus

Een twee-derde meerderheid is nooit meer ergens voor nodig. Onze souvereiniteit wordt aan alle kanten vertrapt en verkwanseld,, grondwetten gewijzigd of geschrapt, maar een stem meer dan de helft is genoeg voor deze farce, deze 'criminele poppenkast'
Dit is kadaver politiek. De gieren tevreden stellen. Of zoals Dr Anders P zong met zijn troika, gooi er eentje voor de wolven dat houdt ze wel tevree...

'Dus onder het gezang pak ik het ventje handig beet
Daar vliegt hij uit de trojka met een griezelige kreet
De wolven hebben alle aandacht voor die lekkernij
Nog vierentachtig werst en o, wat zijn wij heden blij'

https://genius.com/Drs-p-dodenrit-lyrics


Vroeger was politicus een baan met aanzien, hoeders van het land die dat deden als een 'roeping' De vaders des vaderland. (patriarchaal, zeker, maar wel integer. Natuurlijk ook felle discussies en voor en tegenstanders, maar ook al was je nog zo tegen de inhoud, er was op zich geen twijfel aan hun bedoeling. (Tot den Uyl kwam met de gezinshereniging en de chantage door de olielanden)
Integriteit en wantrouwen, iets wat nu primair de basis is van de mening van het volk. Alles wat ze doen is extreem twijfelachtig, zowel de motieven als de uitvoering. Er is geen enkel vertrouwen dat ze de belangen van mn de autochtone bevolking, en ons land met zijn cultuur en normen en waarden oprecht en integer behartigen. Eerder andersom.

3
25 Bleke Betty

@22
Het zou precies andersom moeten zijn. We moeten toch overal een lichtend voorbeeld in zijn? laten ze dan ook een voorbeeld aan ons nemen, en daarna gezamenlijk verbeteren.

We worden zo ongelooflijk belazerd. het is voorbij Kafka. De beste man had dit werkelijk niet kunnen verzinnen. question

2
26 Bleke Betty

@25 Den Uyl was niet degene achter gezinshereniging. Rechts wilde een tweede golf potentiele wegwerparbeiders en Rechts regelde de gezinshereniging. Heeft u een bron voor uw bewering?

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/massa-immigratie-kwam-van-rechts~b0dd8418/

"Omzeilen
De PvdA was zeer kritisch vanwege de verdringing van Nederlandse werknemers en de druk op de lonen. Daarom eiste de PvdA dat gastarbeiders maar twee jaar mochten blijven. Dat werd toegezegd, maar de VVD en de werkgevers bedachten allerlei trucs om dat te omzeilen. Sterker, de liberalen en christendemocraten gaven Turken en Marokkanen het recht hun gezin mee te nemen, waardoor de aandrang om terug te keren stukken kleiner werd."

5
27 Hollander1967

@27
In een radio-uitzending op donderdag 19 mei 1977 heeft de sociaal-democratische oud-premier dr. Willem Drees (op dat moment minister van Staat) zijn voormalige partijgenoot Joop den Uyl (PVDA) verweten dat de blijvende vestiging van buitenlandse werknemers, met name uit Marokko en Turkije, en het toelatingsbeleid van Surinamers, de problemen in Nederland alleen maar groter hebben gemaakt. Volgens Drees was het indertijd de bedoeling geweest om buitenlandse werknemers slechts tijdelijk in het land toe te laten. “Den Uyl bevorderde de gezinshereniging en wettigde het verblijf van illegalen”, aldus Drees. Over de massa-immigratie van mensen uit het in 1975 onafhankelijk geworden Suriname was Drees van mening dat de Nederlandse regering het recht had gehad om voor Surinamers een toelatingsregeling te maken. “Tenslotte gaat het hier om mensen die van een onderbevolkt land naar het zeer overbevolkte land Nederland gingen”, aldus Drees. Om Nederland leefbaar te houden heeft Drees in zijn tijd als minister-president overigens nog gestreefd om het inwoneraantal rond de 10 miljoen te houden. Zo heeft hij begin jaren ’50 de Nederlanders regelmatig opgeroepen om te gaan emigreren (zie hiervoor mijn artikel ‘Nederland was te vol’).
https://gerard1945.wordpress.com/tag/den-uyl/

1
28 Bleke Betty

@2
Nog een weetje van de door jouw zo bewonderde Den Uyl:
DE NATIONAAL-SOCIALISTISCHE JEUGDZONDE VAN JOOP DEN UYL.
https://gerard1945.wordpress.com/2015/12/12/de-nationaal-socialistische-jeugdzonde-van-joop-den-uyl/

1
29 Bleke Betty

@22

Kennelijk wil men plofkippen eten , wij manipuleren voedsel ook ( bonen , appels , peren diverse groenten ) , wij exporteren onze producten ook over de hele wereld en verdienen eraan .
Wij hebben niet de strengste hygieneregels , dat zijn EU- regels .

Wat wil je nou ?
Met het FvD uit de EU, geen handelsbetrekkingen en producten uit andere landen die dan weer de onze niet moeten .
Heb je nog een boom in de tuin om op een houtje te bijten ?

7
30 Goodnews badnews

@25

Tweederde meerderheid is nog steeds nodig voorveen grondwetswijziging , de basis van onze wetgeving .
Vertel eens wanneer de laatsten waren en waar het over ging ?
Daarin is niets verkwanselt of geschrapt.
Zo lang een politicus meer weet over een of meer zaken , heb ik er respect voor.
Niet voor die onnozele halzen van sommige partijen die niks weten en hun zakken vullen .

9
31 Goodnews badnews

@31
Bauder is één van de weinige politici, die het gehele CETA-verdrag hebben doorgespit.
Vandaar ook zijn lange betoog in de kamer hierover.
De meesten hebben gedeelten uit het verdrag gelezen, omdat het een zeer moeilijk verdrag is, waar andere verdragen zoals TTip weer deel van uitmaken.
Maar u weet blijkbaar wéér beter, wat politici de hele dag doen, met uw domme opmerkingen hierover?

2
32 Strongoli

@13
Wat jij aangeeft is juist.
Waarom er toch nog mensen zijn die dat in twijfel trekken ,ondanks alle zichtbare en tastbare bewijzen .
Komt door onwetendheid en te dom om zelf eens een onderzoek te doen.
Of ze ontkennen het door pure angst omdat ze het niet willen geloven wat er gaande is.
Maar de belangrijkste reden is totaal geen toekomstvisie hebben,daar ontbreekt het bij links vooral chronisch aan.

1
33 ongelovenloos

@33
Klinkt als een slechte E-film, maar niets is meer onmogelijk. Het is doodeng en schandalig, crimineel zelfs jegens onze latere generaties en dat op elk, maar dan ook op elk gebied.

1
34 Bleke Betty

@31 Volgens grondwet artikel 91 lid 3 is een 3/2e meerderheid ook nodig bij verdragen die afwijken van de grondwet. Zoals bijvoorbeeld het in leven roepen van een gerechtshof.

Hé, wat doet CETA? Een nieuw gerechtshof in het leven roepen. Dus is een 2/3e meerderheid nodig.
Heeft Baudet aangekaart, maar is weggehoond door de rest van de 2e Kamer.
SUPER ONDEMOCRATISCH.

https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vi9zmflnrvwm/artikel_91_goedkeuring_verdragen

Bij de onderstaande link even scrollen naar punt 9 lid 3.

https://www.nederlandrechtsstaat.nl/module/nlrs/script/viewer.asp?soort=commentaar&artikel=91

"... Derde lid:
Art. 63 Gw 1953: Indien de ontwikkeling van de internationale rechtsorde zulks vordert kan in een overeenkomst worden afgeweken van bepalingen van de Grondwet. In zodanig geval geschiedt de goedkeuring der overeenkomst niet dan door een uitspraak van de Staten Generaal met twee derden der uitgebrachte stemmen in elk der Kamers.
Art. 63 Gw 1956: Indien de ontwikkeling van de internationale rechtsorde zulks vordert, kan in een overeenkomst worden afgeweken van bepalingen van de Grondwet. In zodanig geval kan de goedkeuring slechts uitdrukkelijk worden verleend; de Kamers der Staten Generaal kunnen het ontwerp van een daartoe strekkende wet niet aannemen dan met twee derden der uitgebrachte stemmen. ..."


De enige die nog democratisch is, is dus Baudet!

Ben eigenlijk wel benieuwd of hier juridische stappen te ondernemen zijn....

4
35 xtremy

Prima dat het kabinet stemt voor CETA. Daarmee steunen ze onze boeren in Canada en vele boeren zullen hun nog volgen. En ja die moet je steunen. En we eten graat vlees en dat komt van vleeskoeien uit Canada en Amerika. Black Angus Beef en vele ander kwaliteits vlees. Nederlands vlees van melkkoeien is meer voor hamburgers en frikandellen.

3
36 Goesenaar

@28 Er was enorm veel weerstand op Links tegen de arbeidsmigranten en het geluid van Drees was daar een uiting van. Bij Rechtse partijen ontbrak die weerstand geheel, het was natuurlijk ook hun beleid. Drees mag natuurlijk ontevreden zijn maar Den Uyl heeft de gezinshereniging niet geregeld zoals u beweert of 'gewettigd' zoals Drees stelt. Dat heeft het Rechtse kabinet De Jong in 1966 gedaan. Drees kan hooguit bezwaren hebben gehad tegen de ontbrekende weerstand bij de PvdA tegen de door de Linkse achterban verketterde arbeidsimmigratie.

- Het christelijk-liberale kabinet-De Quay stelde in 1960 en 1961 soepeler eisen op voor nieuwe wervingsakkoorden met Italië en Spanje. Arbeidscontracten mochten voor onbepaalde tijd worden afgesloten, na twee jaar mocht het gezin overkomen.
- Tussen 1964 en 1966 (gedurende de kabinetten Marijnen en Cals) kwamen 15.000 gastarbeiders via de officiële werving. Maar in diezelfde periode werden 64.000 arbeidsvergunningen verstrekt, vooral aan Turken en Marokkanen.
- In 1967 werd wegens de recessie immigratie zonder vergunning verboden (door minister Roolvink van kabinet De Jong), maar werden er toch nog zesduizend vergunningen verleend.
Kabinet De Jong kwam in datzelfde jaar met een nieuwe vreemdelingenwet. Nederland zou geen immigratieland meer worden. Maar in datzelfde jaar sloot men een nieuw wervingsakkoord dat de arme Marokkanen uit de Rif toegang verleende. Eerdere verdragen geboden dat werklozen terug moesten, bij dit verdrag niet. Bovendien werd de mogelijkheid op gezinshereniging expliciet genoemd. Na 1969 kwam de gezinshereniging op gang. Alle illegale Marokkanen werden gelegaliseerd.
- Na de uitbraak van de oliecrisis in 1973 kondigden andere Europese landen een wervingsstop af, maar Nederland niet.
- In 1975 stopte de werving. De werkloosheid was inmiddels tot een naoorlogs hoogtepunt gestegen. Het kabinet Den Uyl stelde een generaal pardon in voor alle illegalen die sinds 1974 in Nederland waren.

https://sargasso.nl/de-schuld-van-de-immigratie/

De gezinshereniging en terugkeerverplichting werd dus onder de Rechtse coalitie De Jong vastgelegd. Den Uyl stopte de immigratie van Gastarbeiders tegen de zin van Rechts. Die weerstand werd op Rechts pas geuit door de Centrumpartij. vele jaren later en richtte zich tegen de migranten en niet tegen de ronselaars.

5
37 Hollander1967

@29 Heel veel mensen zijn naief als jeugdige. Linkse mensen ontdoen zich van die naiviteit vaak door traumatische gevolgen. Op vele Rechtse fronten wordt Hitler nog steeds verheerlijkt, ook door doordachte ouderen, dat gebeurt bij geen enkele Linkse partij.

https://www.trouw.nl/nieuws/jonge-naieve-en-wereldvreemde-joop-doorzag-hitler-niet~bfd095fc/

5
38 Hollander1967

Vooral de knotkruipers van de CU de al 11 jaren de radicale extreme links partijen van D66 CDA VVD SGP Groen-Links PvdA blijven steun waar te zelf van heen eigen standpunten afzien op het corrupte leugen kabinet Rutte I II III niet vallen te laten uit machtsgier waar te met de duvel en pak hebben gesloten. Te moeten zich schamen om nog zondags naar de christelijke Kerk te gaan. Te kunnen liever zondags in en Moskee op de knie gaan.

1
39 Gunther

@39 Natuurlijk, de SGP is nu ook links ...
Links is anti neoliberaal. De VVD,FvD en PVV zijn neoliberaal.

6
40 Hollander1967

Dit zittende kabinet is een stelletje criminelen van de bovenste plank.
Ik las net wat ze hebben uitgetrokken om de boeren uit te kopen. Daar kan Pechthold nog niet eens zijn op zeer verdachte manier verkregen penthouse van onderhouden.

1
41 Rapunzel

En het Ceta is de doodssteek voor Nederland.

1
42 Rapunzel

Nexit , en snel.

1
43 Rapunzel

@7 "...Zo zijn maar 36 (boeren) bedrijven in Canada gecertificeerd om te mogen leveren aan EU..."

Ja, en als die 36 bedrijven in welk opzicht dan ook niet hun zin krijgen of winst derven door nationale wetgeving dan nemen ze hun privé-rechters mee en overrulen onze nationale wetgeving alsof hij niet bestond.....

1
44 CoolMemories

@40 "...Links is anti neoliberaal. De VVD, FvD en PVV zijn neoliberaal...."

Ga eerst eens de genealogie van de politieke stromingen volgen!

Links is niet liberaal maar radicaal liberaal....tot aan anarchie! De liberalen houden tenminste nog vast aan een nachtwakerstaat. Beide politieke stromingen dromen van de almacht van het Sociale maar realiseren altijd onvermijdelijk een totalitair controlesysteem

2
45 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6Het is geen smoes.Ik schets alleen een andere situatie voor zoals het verhaal ook kan zijn.Al-Jazeera en The Rights Forum doen dat ook...

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@8 Dat weet iedereen die het vonnis kent en deze beelden ziet. Deze mannen worden onnodig dood geschoten. ...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@33 Onzin!!!! Maar hij mag zeker eens van leer trekken tegen de politici die hem opzadelen met deze problemen. Ik (dus IK!!!) zou flink w...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

spookrijder
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Tijd dat dit soort mohammedanen eens goed teruggepakt worden....

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Als ze goed zijn opgeleid worden ze wel aangenomen denk ik.Wat is eigenlijk het probleem?...

8 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"De moord op de mannen is een duidelijke schending van dat vonnis."Hoe weet 'The Rights Forum' dat?Of zijn ze met iets anders bezig?...

14 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@5 En vervolgens hoor je er nooit meer wat van. ...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@3 Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren. Overigens, zie jij een wapendepo...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@8 Zo, hij was dus raak. 🤣Maar nooit een antwoord van je natuurlijk. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

20 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Hot Fucking ScenesSunny Leone Sexi MovieBest Hot SceneBf PornographyNoemi BilasLauren Phillips StepmomExtreme PenetrationVideos Caseros Porn GratisPornographie GratuitCelebsjihadXvideosred GratisShay FoxNaked AsiansSeleb NudeOid Man PornMargot Robbie SextapeTeen Sex PicsIndian Sex Photo HdIndian Sexy Video BluePron DeshiGey Porn VideoIndian Desi Couple SexLeaked Celebrity VideoRetro PornvideosBukakerBrazzers Hard FuckNude SecreteryTia Carrere In PlayboyGia ItazelDesi Night SexRomantic Blow JobsManytoomLobsertubePrn HubYoung PokiesX Videos Sunny LeoneTwisty Sex VideoPorn PubDesi Aunty StripShort Hd PornIllicit DreamsWww Xxn Com HdPornadoCocks CummingBabilona Hot SexTime Stop JavTraps CumingSarah Illustrates BbcAshemale Porn TubeLexi Rivera NudesNaukrani Se SexIndian FootjobMallu Malayalam Sex MoviesXxxfreesexvideoSarah Hunter PornNina Hartley NudeMost Viewed PornvideoMiss Nude UsaNaked And SexyReddit CelebsTreamskeetSiasiberiaHentai MamaBlack Bbc PornSamatha38gVeronica Caine PornRohna Mitra NudeTara Reid SexyPink Tiny PornPorn TuneTube Gelore.comSambaporbCherry Crush AnalKaty Rose XxxDiva Wwe WrestlersGolden Shower HentaiClaudia Marie PornGoa X VideoHot Models NudeLesbians Scissor HardMuscular Gay Black PornPee In Pants PornWildpornTeens FingeringRole Playing PornDf6.ogHmvmaniaHq H E N TBokep MahasiswiAudrey Bitoni Tonight's GirlfriendPorn Tube HdBf Film MovieTop 10 Hentai AnimeDaughter Dad PornAmatuer Porn BlackSssniper NakedCathy Lee Crosby NudeProns VedioLeather Panties PornBlack Bbw FacesitVibtage EroticaWww.nifty.orgVideos Pprno Gratisسکس مصرىDesi Aunty Sex Video HdMom And Son Yoga PornPinayscandalNuru Nassage PornBi Encouragement PornVictoria Matosa NudesAnul XxxNude Beach VidieosFugi AppLit EroticaAngela Wite PornValentina Shevchenko NudeXxnx Com IndianHot Lady Sex VideoBd Sexe GratuitMia Khalifa PornesValeriaaa BelenElena Koshka PornXxx Porn Blue FilmWww Tamil Sax ComGirlfriend StripCogiendo Con Mi PrimaAngelina Jolie FeetGamer Girl NudeR34 PokemonAhegao FaceXxx Videos SunnyReddit Ai HentaiFamososnusWife Sharing VideosXxnxindoXxxsecretCleaning Lady PornTrans PornTamil Honeymoon Sex VideosXxx CoughtBorn HupVoyeur En CamPprnhubAva Adams BoobsKim K Tape1050p.comNaked SurfingNicole Aniston BlowjobGoogle XxxIndian Actres Porn Video