videostill
Volledig scherm
© videostill

Boerenprotest-special en Angela de Jong in De Ochtend Show to go

De boeren gaan morgen opnieuw demonstreren in Den Haag tegen het stikstofbeleid van het kabinet. We hebben het er onder andere over met verslaggever Lukas van der Storm tijdens een uitzending die volledig in het teken staat van het boerenprotest. Later in de ochtend is ook tv-columnist Angela de Jong te gast om de laatste ins en outs uit de televisiewereld door te nemen. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

  1. Milieudefensie ‘teleurgesteld’ over antwoord ING, laat organisatie ‘geen keus’ in stap naar rechter

    Milieude­fen­sie ‘teleurge­steld’ over antwoord ING, laat organisa­tie ‘geen keus’ in stap naar rechter

    ING laat Milieudefensie ‘geen keus’ in de klimaatrechtszaak tegen de bank. Dat zei Winnie Oussoren van Milieudefensie tijdens de aandeelhoudersvergadering van ING in Amsterdam. Milieudefensie eist dat ING tegen 2040 de CO2-uitstoot in de gehele keten met minimaal 48 procent laat afnemen vergeleken met 2019 en wilde daarbij een ‘duidelijk ja’ van ING-topman Steven van Rijswijk horen, maar daar ging hij niet in mee.
    Amsterdam
  2. Haar vriendinnen weten het nog niet, maar Co laat op 93-jarige leeftijd voor het eerst een tattoo zetten
    PREMIUM

    Haar vriendin­nen weten het nog niet, maar Co laat op 93-jarige leeftijd voor het eerst een tattoo zetten

    Bij koersbal en klaverjassen hebben ze het nog niet gezien, maar onder de mouw van de 93-jarige Co prijkt sinds kort een tatoeage. Het is haar eerste tatoeage, als oma van zeven kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Dit als eerbetoon aan haar overleden zoon Paul, die eigenlijk helemaal niet zo van tattoos was, en haar schoondochter Suze. ,,Zo heb ik hen toch een beetje bij me.”
    Westland