door Havermout in Overig  ·  32 Reacties

  • 3
  • 366x gelezen
Reageer met een Emoji
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Daar komen ze nu al achter?!

0
1 upanddown

"Het deugt niet, we moeten er van af."

Gewoon ouderwets.
Warme melk er in gieten en dan blazen tot er een vel op komt.
En die vrouwenbesnijdenis hoeft ook helemaal niet zo pijnlijk.
Dat kan anders.

https://i.ibb.co/PtH6XWT/shampoo.jpg

2
2 in holland

Daar zullen heel wat klinieken van de wit mannen onder gaan lijden.

En waar een wil is een weg, mensen die dit echt willen vinden wel een andere. Weer een stukje symboolwetgeving

18
3 alt-right-delete

@3 "En waar een wil is een weg, mensen die dit echt willen vinden wel een andere. Weer een stukje symboolwetgeving"........

Triest.... in en in triest dat vrouwen een ongure weg moeten vinden zodat jouw volk een maagd moet hebben!

2
4 LoydMorris

@3 Wit mannen?? Pardon?? Ach als die het moeten hebben van die herstel-operties is het slecht gesteld of zijn het zo veel moslimmeisjes/vrouwen die die (moeten) laten doen?
Daar zullen heel veel moslimmeisjes/vrouwen onder gaan lijden, want die moeten maagd zijn voor het huwelijk! Ook meisjes die verkracht zijn komen dan niet zo snel meer aan de bak!

2
5 Nieuwsgierig

@5 in het buitenland is het big business, terwijl de witte vrouw vaak voor een kutverkleining (vaginoplasty) gaat, gaan moslim, joodse, christelijke en aziatische meisjes vaak voor een maagdenvlies herstel

15
6 alt-right-delete

Terecht dat verbod. Drukt alleen op de zorgkosten en wie een maagdenvlies in takt wenst te houden voor geloof houd de benen bij elkaar,fietst niet gebruikt geen tampons enz
enz

0
7 Saviro

@9 Ach gut een kutverkleining, sorry voor het citeren van deze term, komt u nu mee! Het ging namelijk over een maagdenvlieshersteloperatie het artikel, maar ja, zijn we wel van u gewend dit soort vreemde antwoorden als u gepikeerd bent!

U begon met witmannen en schofferen, dus wie de bal kaatst kan de bal terug verwachten!!

Als we dan toch bezig zijn misschien vinden sommige moslims (Marokkaanse prediker) die heeft gezegd dat een meisje van 9 beter in bed is dan een vrouw van 20 dan zo'n strakke vagina wel te pruimen!

U bent niet goed wijs!!!!

1
8 Nieuwsgierig
9 Nieuwsgierig

@8 : Je moet je niet laten opfokken door een zakje stront.

2
10 Ness

@8 geeft niet hoor, is heel gebruikelijk voor londense klinieken, het blijft een kutklus.

Trouwens in Mexico worden meisjes van 7 jaar vermoord ... structureel worden er vrouwen vermoord, alleen in Mexico meer dan 10 vrouwen per dag ... en dan met vingertje naar moslims wijzen ... hypocriet

https://edition.cnn.com/2020/02/19/americas/mexico-fatima-cecilia-murder-scli-intl/index.html

... je weet wel

13
11 alt-right-delete

@11 U begon met het onderwerp kutverkleining en witte mannen, dus bent u snel op uw pik getrapt om maar in dezelfde terminologie te blijven en heeft erom gevraagd!
Is een penisverkorting misschien iets voor u? Het onderwerp was dus maagdenvliesoperatie en bent gelijk op uw pik getrapt dus!!!!! En misschien zijn er ook artsen die een ander kleurtje dan wit hebben, artsen uit India, Afrika of misschien wel Mexicaanse arts die dit doen. Ik ken een donkere Egyptische arts en nu? Ik heb trouwens geen kutverkleining nodig ik ken deze arts in een ander hoedanigheid! Oh en weer terugkomen op mijn Mexicaanse roots en deze schofferen, wat een zielig mannetje bent u toch!!!!
PS Het klopt dat veel moslimmeisjes het laten doen en ook meisjes/vrouwen in Azië en Zuid-Amerika, maar u begint gelijk te steigeren zodra er iets verkeerd wordt gezegd over moslims en maagdenvlies! Je weet wel!!!

2
12 Nieuwsgierig

@9 Oh ja, nog even over die kutverkleining waarover u het heeft. Als er al vrouwen zijn die dat ondergaan dan doen die dit omdat bepaalde mannen van een strakke kut houden, zoals die van een jong meisje! Dus als de vrouw een kind heeft gebaard zijn vrouwen voor sommige mannen niet meer aantrekkelijk!
Methode penisverkleining is dan de oplossing, dan hoeven die vrouwen dat niet meer te ondergaan om de man te blijven plezieren omdat die dan misschien een jongere strakkere versie ala 9 jarige wil!

Je weet wel!!!

Ik kan nog lager en venijniger gaan om u te confronteren en boos te maken! ik kan nog heel veel in petto hebben voor u, maar zo laag ga ik niet en ben goed opgevoed in tegenstelling tot u!

2
13 Nieuwsgierig

Oh ja, @13 is voor die zeur alt-right-delete in @3 en zijn verdere zielige reacties!

2
14 Nieuwsgierig

@12 @13 is het koud boven op de kast?

11
15 alt-right-delete

@2
Er zal wel 'overtuigende ' weerstand zijn gekomen vanuit de Tegenlanders hoek.

@14
question :clap: ;clap: Goed zo, geef ze maar van Jetje!

2
16 Bleke Betty

@4
Het zijn zulke stumpers dat ze criminele vrouwen snel verkrachten omdat ze als de dood zijn dat die straks bij hun 72 maagden komen. (en niet te vergeten de 28 puberjochies, geen idee of ze die ook verkrachten in gevangenschap, gevangenis etc)

2
17 Bleke Betty

@15 Nee hoor het is hier heerlijk warm en ik zit niet op een kast maar in een zeer comfortabele stoel, maar u zit blijkbaar wel op de kast, want u hapt zo lekker! Of zit u op uw bidkleedje? question Gne gme gne question LOL

2
18 Nieuwsgierig

@6
Dat komt omdat arabische en aziatische mannen nogal klein geschapen zijn en dan lijkt elke kudt groot. En een aantal van die domme verliefde blanke kafir-bakvissen willen ze dan 'een handje helpen' om het zwakke zelfbeeld van deze 'mannen' niet nog verder de grond in te boren.
Zinloos natuurlijk.

2
19 Bleke Betty

@7
Ze gebruiken nogal fervent de achteringang en daar zit geen vlies op , als het goed is question

2
20 Bleke Betty

@14 Al staat er een moslim voor zijn neus met een bomgordel die allah strontkar roept en zichzelf met altje erbij wil opblazen....dan nog is het in altjes gestoorde "brein" de schuld van de blanke man. Gelukkig zit altje veilig achter slot en grendel met haar laptop.

3
21 Leaf

@18 PS ik raad u toch met klem een pikverkleining aan! Dan wordt u niet zo snel meer op uw pik getrap en heeft u daar in ieder geval geen last meer van! Ik kom niet meer bij hahahaha question LOL

2
22 Nieuwsgierig

@20 Hahahaha loopt waarschijnlijk na gebruik even wat moeilijker .questionquestion

2
23 Saviro

@11
Misdaad, ook daar zijn jullie beter in. En trouwen met kinderen natuurlijk. Zoals in Iran ook 9 jaar is oud zat en als ze is 'vroegrijp' dus jonger, ook geen probleem en papa gaat (met wat geld) akkoord dan zegent de achterlijke barbaarse imam de boel wel. BoerkaBarbie in de ene hand, echtgenoot zijn 'speeltje' in de andere.
Toppertjes, je dooie vrouw nog een beurt geven zolang ze nog warm is, trouwen met je stiefdochter, of zelfs met de adoptiedochter, makkelijker kan de islam het niet maken.
De ijst met perversiteiten is eindeloos en gaat zelfs door tot na de dood.
Maar ja, 666 is wel degelijk een heilig getal in de Islam en dat verklaart een hoop. question

2
24 Bleke Betty

Oeps.. dan worden een hoop klappen uitgedeeld.... zielig voor m.n. moslima's. De eer van de familie zit natuurlijk wel tussen hun benen... question

2
25 Lias

@11
Zielige reactie en ook behoorlijk racistisch.

2
26 RoosjeB

@26 Als altje details over haar operatie uit de doeken wil doen, doet ze dat toch gewoon question

2
27 Leaf

@27
Dat is natuurlijk ook weer waar. Zo'n, "kutverkleining" en daarnaast een maagdenvlieshersteloperatie zal er wel ingehakt hebben bij het arme ding.

2
28 RoosjeB

@26 Ach ja we weten toch wie het zegt! Onze huis racist en maar janken als een klein kind als moslims worden gediscrimineerd, maar geen spiegel in huis hebben voor zelfreflectie, daar zal het wel aan liggen! Hij zet zichzelf te kakken!

1
29 Nieuwsgierig

Straks komt er nog een te kort aan maagden! Want wie weet worden die mannen wel voor de gek gehouden met al die operaties. Oei dan moeten ze de schade maar inhalen als ze naar Al-Djannah gaan dan krijgen ze er 72 kado!

1
30 Nieuwsgierig

@29 maar geen spiegel in huis hebben voor zelfreflectie,

Vampieren hebben geen spiegelbeeld

0
31 in holland

@31 Hahaha Ja, dat is waar en die zuigen alleen maar!

0
32 Nieuwsgierig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

17 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

24 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

27 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

29 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Sexmex VideosNahla Monroe PornLink BokepRi EscortFapelooSex Cam DirectJayce IvanahSaxjapanXxx 8ndianXxvidoe ComWww.tnaflix.cpmWhitney Wisconsin VideosIcepornHardcore MilfpornFreepornoAverage Naked WomenXxx Keerthy SureshAmerican Hot XnxxJapanese Fart PornKendra Lust BbcDoctor Indian Sex VideoKoreanporn FreeTity FuckSexygirlsBokep.twitterQuero Assistir Filme Pornô GrátisAlexos LoveKajal Raghwani PornBig Hairy TitReddit Ella BelleCartoon Monster PornNorth Indian Blue FilmMale To Female PornSuckingvideoFemdom Hot WifePimpin PornLatina With Glasses PornEatmycuntPorn In SoanishPornwebsitesInterracial Porn BestHalo PornX VidieosNude Pics Of Sania Mirza50 Shades Of Grey Nude ScenesP-shot Before And After Pictures RedditBilly Eilish BoobsSalme Hayek NakedDrunk Anal PornLiterortica StoriesTeachersexKajal Agarwal X VideoAunty Sex PadamGirlsdoporn BlondeBeti SexWaild PornKiki ManajDaftsex.ccomReal Mom BlowjobBest Porn Telegram ChannelBengali 3x ComAunty Hindi PornAnalmexican6annnonceNodle Magazineسكس فارسیSuze RandallTina NudeFemdom Ass LickingBrija MonetRae Lil Black SexPornstar SearchClothedunclothedTarzan XnxxHot And Sexy Ladies NakedEllie Renne NudePassed Out CreampieBible Black HentMa Sexetape91poenPornhub RankingQueening ChairCallie Thorne NudeKitty YungSkinny Big TittsFull Hd Xxx HindiAlysa Heart PornHdpornmoviesBig Nipples XxxAsiancamsexHotnude TeensPulse EbonyAmime Lesbian PornJessica DrakePorn Cartoon ComicFutanari StoriesSharing Bed XnxxSex Videos Aunty TeluguSexiest Ariana Grande PicsBeeg CoomShot PornRed Porn SexSardar Ji PornGay Roommate PornPornxxx AsianSsbbw FeedeeHentai3zAshley FiresAunteysexBus Sex ClipsSunny Leone TxxxNude LivveRiley Rice PornSonakshi Sinha MmsXxvidaoEmo Boy PornJapanese Sister And Brother SexHard Core Porn LesbiansMothet And Daughter PornXnxx XmoviesItopiaguideEmma Watson ToplessEmma Griffiths MalinUnblock PornhubBimbo Blow JobPoonam Pandey Hot NudePorn HentialFurry.booruXnx PorneMy Porn Wap ComXnxn Com VideoRodario Dawson NudeAnna Kendrick Nude LeakCute Girlfriend FeetActersexXxxii 18Milking Table Near MePornmd.cokmLast Of Us HentaiBisoujomomBache XxxTelugu Heroines PornSunny Leone Ki Sex MovieYoung Mother Full MovieSharing Bed With Step Mom PornDisxxxJapanimomBagali XxxxMia Khalifa UnseenDee Williams Step Mom