U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 58
In een interview met het Britse tabloid The Sun dat donderdag werd gepubliceerd, zei Trump dat het 'jammer' is dat Europese leiders zoveel migranten hun land hebben binnengelaten. ...

ongeveer 1 maand geleden door iedereen heeft recht op mijn mening

REAGEER MET EEN EMOJI
90
2
5
12
LEES MEER OVER

@195 Dat land bestond toen nog niet.

201 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
5
Meld

@201 Waar leefden de oerinwoners dan?

202 sockknitter    
ongeveer 1 maand geleden door sockknitter
4
Meld

@201 In dat gebied waar later het land of de staten werden opgericht

203 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
2
Meld

@203 Ik geef de Nederlanders de schuld van dit drama, of ja, eigenlijk de Amsterdammers question : New Amsterdam XD

204 DikkeTor    
ongeveer 1 maand geleden door DikkeTor
2
Meld

@204 De oorlog van Willem Kieft (1643–1645), meer doden dan tijdens de Amerikaanse burgeroorlog - dat leren we niet in onze schoolboekjes.

205 DenSchuymer    
ongeveer 1 maand geleden door DenSchuymer
1
Meld

@205 En maar goed ook XD, We zijn bezig met divers te zijn, niet met witte racisme geschiedenis van anti-kleur te leren question.

Ik weet wel alles over de witte slavernij tegen zwarte mensen van speciale kleuren XD. Een half de Civil War omdat we die aan het herleven zijn XD

Google heeft trouwens wat problemen met Willem Kieft. google geeft eerder de voorkeur aan Wim Kieft XD https://pasteboard.co/IVisX0z.png

206 DikkeTor    
ongeveer 1 maand geleden door DikkeTor
3
Meld

@204 Nieuw Amsterdam/Nederland was toen al een diverse smeltkroes hoor.

207 DenSchuymer    
ongeveer 1 maand geleden door DenSchuymer
0
Meld

@207 Nu nog steeds hoor, maar tegenwoordig geen Unity meer, maar een distinctief diversiteit XD

208 DikkeTor    
ongeveer 1 maand geleden door DikkeTor
2
Meld

Volgens velen kletst Trump uit zijn nek.

"President Trump protesteert tegen wat hij omschreef als de migratie van "miljoenen en miljoenen mensen" naar Europa en verklaart dat het continent "zijn cultuur verliest" aan vluchtelingen en asielzoekers uit het Midden-Oosten en Afrika."

209 in holland    
ongeveer 1 maand geleden door in holland
1
Meld

Echt waar... ? en dat zegt Trump??? zoon van een immigrant uit Duitsland...Hij is een immigrantenzoon.... zijn vrouw is ook import... en Amerika is een land volledig bezet door immigranten! Nadat ze ze de indianen uitgemoord hadden......Amerika is het grootste land ter wereld met immigranten! En Trump moet eens op houden met zijn roeptoeteren..... Ga naar buiten met de hond en mijn hoofd eens ff weer legen ! Lieve mensen iedereen een fijne nacht.... En de toekomst zal ons leren .... toch!

210 Sempre    
ongeveer 1 maand geleden door Sempre
8
Meld

@210 Ja en?

De feiten worden niet anders. Europa verzwart in hoog tempo..

211 Xmod    
ongeveer 1 maand geleden door Xmod
3
Meld

Trump heeft volkomen gelijk. Jammer dat de zgn. "politiek correcte" linkse media hem kapot willen maken. Dat soort voert in NL ook helaas de boventoon, op universiteiten, scholen, in de rechtspraak en natuurlijk de media. Het behoud van onze eigen cultuur staat op het spel, maar dat wordt door links natuurlijk "burgerlijk" gevonden. Die club is zo naief als wat met hun zogenaamde principes.

212 yadasampati    
ongeveer 1 maand geleden door yadasampati
2
Meld

En Trump is door God gekozen en een zeer stabiel genie..(wat ie zelf heeft verkondigd)..Veel plezier de komende tijd met deze man ~!!! Hij laat zien dat het allemaal zooooo goed gaat in Amerika.... nou.... NOT! Ik.... sorry.... heb niets met hem... trusten...Trump moet zich eens concentreren op zijn eigen land....waar het op veel fronten fout gaat ! En zich niet meer bemoeien met de rest van de wereld.....gaat m namelijk geen reet aan !!! Toch.... Fijne nacht iedereen en morgen weer een mooie dag!

213 Sempre    
ongeveer 1 maand geleden door Sempre
5
Meld

Noord Amerika heeft zijn cultuur verloren omdat de indianen zo dom waren om al die Europeanen waar wij in Europa vanaf wilden toe te laten in Noord Amerika.

Wij hebben nog een eigen cultuur, de VS heeft al hun cultuur geïmporteerd vanuit Europa.

214 NLsandman    
ongeveer 1 maand geleden door NLsandman
0
Meld

@212 Links heeft hun principes allang geleden overboord gegooid.

215 Truffelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Truffelaar
2
Meld

"n fact, migration levels to Europe have declined recently, dropping to numbers more common prior to 2015, " ...

HAHAHAHa DE VERPLICHTE NONSENS! het valt allemaal wel mee zegt de krant. En de radio. En de televisie. Alleen mijn ogen zien wat anders. En mijn verstand protesteert tegen de melige propaganda.

Trump heeft zo overduidelijk gelijk. Als je dat niet ziet ben je blind. Dom. gehersenspoeld. Waanzinnig.

216 purelogica    
ongeveer 1 maand geleden door purelogica
1
Meld

@210 Woordspelletjes en provocaties. Zo typisch links.

217 purelogica    
ongeveer 1 maand geleden door purelogica
4
Meld

Maar goed dat Trump geen president van Europa is. Aan blaaskaken hebben we geen behoefte. Blijf lekkah aan de andere kant van de oceaan.

218 Bart Boudewijn    
ongeveer 1 maand geleden door Bart Boudewijn
2
Meld

@218 ; Nou BB, over blaaskaken gesproken: zeker in de spiegel gekeken?

219 awwesjeng    
ongeveer 1 maand geleden door awwesjeng
1
Meld

Europa heeft zijn cultuur al verloren. Trump ziet duidelijk wat het globalisme teweeg brengt, namelijk verlies van soevereiniteit, identiteit en waardigheid.
Hadden wij maar zo'n VENT als Trump in plaats van een leugenachtige lachebek als leider van het land. Nexit zou dan slechts een kwestie van enkel maanden zijn.
Ik ben een voorstanders van sterke soevereine staten, die met elkaar samenwerken. Geen EU met commissarissen die bepalen hoe wij moeten doen en leven. Dat blijkt absoluut niet in het belang van ons land.

220 bozeman    
ongeveer 1 maand geleden door bozeman
3
Meld

@170 "......Ik kwam laatst in gesprek met een oude man die de tweede wereldoorlog nog had meegemaakt, over de huidige tijdsgeest , de politiek en de samenleving. Hij waarschuwde me dat links het nieuwe fascisme is geworden. En dat het maar niet te hopen was dat er weer oorlog zou komen. Want dan zouden er volgens hem toch wel erg veel 'landverraders' zijn.
Het is misschien erg gechargeerd, maar de man heeft toch gelijk. We leven inmiddels in een samenleving waarbij een flink deel is gehersenspoeld om zichzelf, dit land, onze geschiedenis, ons volk, onze cultuur te haten en uit te leveren aan globalistische belangen. Inderdaad: landverraders. Ze hebben het zelf nauwelijks in de gaten en menen juist erg 'goed' bezig te zijn. Dit is immers wat de media hen dagelijks voorspiegelen. Je vraagt je af wat deze mensen straks zullen zeggen? Wat vertellen ze straks hun kinderen die straks in deze hel moeten leven? We hebben het niet geweten? Iedereen deed mee? De televisie gaf ons gelijk?
Zullen dit soort mensen ooit leren?

+++

221 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
1
Meld

@220 ".... Geen EU met commissarissen die bepalen hoe wij moeten doen en leven. Dat blijkt absoluut niet in het belang van ons land...."

Dat is niets anders dan een terug buigen van de geschiedenis naar het begin van de USSR-tijd toen Moskou het onbetwiste centrum werd van de politieke en economische macht onder de dekmantel van valse universalistische waarden: 'verbroedering der volkeren', 'strijd tegen kapitaal', 'arbeider hoofdrolspeler van de geschiedenis', vrije burgers en boeren als anti-revolutionaire vijanden' enz. enz.

222 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

223 De Arier    
ongeveer 1 maand geleden door De Arier

@223 "Amerika is 'zijn cultuur' al verloren door de invasie van Europeanen".....

Vandaar een goeie waarschuwing aan Europa. Of moet het hier een nog grotere teringbende worden?

224 LoydMorris    
ongeveer 1 maand geleden door LoydMorris
0
Meld

@224 het is door immigratie wel een van de succesvolste landen in wereld geworden, dus ja ... laten wij het voorbeeld nemen aan Amerika

225 alt-right-delete    
ongeveer 1 maand geleden door alt-right-delete
7
Meld

@225 "het is door immigratie wel een van de succesvolste landen in wereld geworden, dus ja ... laten wij het voorbeeld nemen aan Amerika".....

Yep.... en dat kwam vast door massa's Afrikanen en grote groepen "vreedzame geloofsaanhangers"... (S.O.)

226 LoydMorris    
ongeveer 1 maand geleden door LoydMorris
0
Meld

@226 12.1 stamt af van Afrikanen daar, dus ja.

227 Smite Gait    
ongeveer 1 maand geleden door Smite Gait
2
Meld

Nederland is ooit het rijkste en machtigste land van de wereld geweest, en dat kwam door migratie van knappe koppen die elders in de wereld verstoten werden door rechts extremistische regimes. Ook de VS is groot geworden door de enorme kennis migratie tijdens en na de tweede Wereldoorlog. De geschiedenis bewijst keer op keer dat het sluiten van grenzen en uitsluiten van mensen uiteindelijk leid tot verlies van welvaart, welzijn en macht. En juist dat is de reden dat externe mogendheden zoals Rusland niets liever wil dat zowel de VS als de Europese landen de grenzen sluiten, en zo economische zelfmoord plegen. Zoals de Brexit bijvoorbeeld. Dat is grote winst voor Rusland, dat aast op een Boreaal en Russisch Europa.

228 Vrijdenker    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijdenker
2
Meld

Aaah Cultuur. En wat is Trump zijn cultuur? Studenten oplichten met zijn universiteit of is het geld jatten van een goed doel? Deze pathologische leugenaar geeft niets om cultuur en alleen om het verrijken van zichzelf. Hij weet ook dat er genoeg domvolk rondloopt dat op hem gaat stemmen zolang hij maar blijft hameren op de vreemdeling. }

In de tussentijd verrijken de rijkste zich door het tekort te laten exploderen. Vrouwen van veteranen worden het land uit gezet. Het buitenlandbeleid van Trump is een ramp. Het milieu breken ze af. Onderwijs breken ze af en de zorg breken ze af. En maar juichen voor een muur.

229 VaY    
ongeveer 1 maand geleden door VaY
2
Meld

@228 Kwamen al die knappe kopen uit het MO en Afrika?

230 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
1
Meld

*koppen

231 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
1
Meld

@228 "...en dat kwam door migratie van knappe koppen die elders in de wereld verstoten werden door rechts extremistische regimes...."

Je bent helemaal in de war en praat over de 17e en 18e eeuw alsof dat te vergelijken is met de massa-immigratie van moslims en tribalen van tegenwoordig!

232 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
0
Meld

@232 Jij bent zelf in de war. Ik praat over de 15e en 16e eeuw met name. Verdiep je eens in de geschiedenis van ons land, en de VS. Migratie brengt welvaart, welzijn en wereldmacht met zich mee. De geschiedenis bewijst dit onomstotelijk. (zelf)Isolatie brengt armoede, ook dat bewijst de wereldgeschiedenis keer op keer. Kijk naar Noord-Korea. Of naar de isolatie van het Romeinse rijk door de invoering van het katholicisme, als enige toegestane rijks ideologie. Europa heeft daardoor 1000 jaar stilgestaan. Alleen in het midden oosten en delen van Azië bedreven ze nog wetenschap en literatuur. Algebra hebben we te danken aan de gebieden die jij nu moslim landen zou noemen.

233 Vrijdenker    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijdenker
4
Meld

@233 Het gaat vooral slecht met Noord Korea door de Westerse economische sancties..

Het Romeinse rijk hield op te bestaan doordat de Romeinse warme periode eindigde...die warme periode was de enige oorzaak v.h. ontstaan en de ondergang v.h. Romeinse rijk.
https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Warm_Period

Mensen denken niet aan expansie v.d. lebensraum naar noordelijke richtingen als het op zuidelijke breedtegraden thuis maandenlang vriest en/of thuis alles permanent doorweekt is v.d. regen , dit in combinatie met de totale afwezigheid van fossiele brandstoffen..

Het Vikingen tijdperk ontstond om precies dezelfde reden ; de medival warm period.
https://en.wikipedia.org/wiki/Medieval_Warm_Period

234 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
0
Meld

@234 En waarom heeft Noord-Korea last van sancties? Misschien omdat ze zichzelf geïsoleerd hebben? Als een huis door brandstichting afbrand dan zeg je toch ook niet dat dat komt omdat de brandweer te laat was?

235 Vrijdenker    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijdenker
2
Meld

Daar heeft hij een punt

236 Goesenaar    
ongeveer 1 maand geleden door Goesenaar
0
Meld

@233 Voor de Inca's , Azteken en de Noord Amerikaanse indianen betekende de massa-migratie van Europeanen naar hun leefgebeid genocide , ziekten , het einde van cultuur etc..

237 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
1
Meld

De invallen en oorlogen door de VS in Afghanistan, Irak en Syrië zijn de hoofdoorzaak van de instroom van asielzoekers naar Europa. Van onze "grote vriend en bondgenoot" de VS hebben wij nu alleen nog maar last. Het wordt de hoogste tijd om dat de Europese landen een eigen koers gaan varen zonder invloed van en bemoeienis van de VS.

238 Eric    
ongeveer 1 maand geleden door Eric
0
Meld

@237 Dus Europeanen zijn slecht? Of wil je beweren dat migranten dodelijke ziektes meenemen en genocide in ons land plegen? Je vergelijking is echt belachelijk en slaat als een tang op een varken.

239 Vrijdenker    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijdenker
1
Meld

Vreemd. Vermelden dat wij inderdaad onze eigen cultuur aan het verliezen zijn - een keihard feit - door de (meest islamitische) immigratie is blijkbaar niet toegestaan.

240 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
0
Meld

Daar heeft hij gelijk in. Maar het aantal islamieten in US is inmiddels ook verrassend groot. En de blanken zijn er al in de minderheid.

241 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
1
Meld

@239 Jij zegt dat migratie alleen maar voordelen biedt...dat is dus niet waar.

242 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
1
Meld

@242 Op de lange termijn biedt migratie inderdaad alleen maar voordelen. Door diversiteit zijn wij ooit een machtig en rijk land geworden, en door samenwerking met andere Europese landen zijn hebben we nog meer welvaart ontwikkeld. Niemand wordt succesvol door gesloten, bekrompen en eenkennig te zijn. Maar ik begrijp dat mensen met een speciale agenda liever de nadelen en probleem gevallen van migratie benadrukken. Dat zijn angst en haat zaaiers. En angst is een zeer slechte basis om een open samenleving op te kunnen bouwen.

243 Vrijdenker    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijdenker
1
Meld

@238 "...De invallen en oorlogen door de VS in Afghanistan, Irak en Syrië zijn de hoofdoorzaak van de instroom van asielzoekers naar Europa...."

Klopt, en ook en vooral de NATO-bombardementen onder Brussel en Obama op Libië die de deksel van de Afrikaanse bevolkingspot heeft geopend voor miljoenen kansgrijpers!

En omdat Libië en Syrië relatief stabiele seculiere en moderne landen waren zijn de oorlogen moedwillig en doelbewust gevoerd juist om een migratiestroom naar Europa op te wekken....!

244 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
1
Meld

@244 volledig met uw mening eens. Het wordt tijd dat de bevolking dit ook in gaat zien.

245 Eric    
ongeveer 1 maand geleden door Eric
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Kabinet en coronagezant willen app die wijst...
Feike Sijbesma, de speciaal aangestelde coron...

1 dag geleden door AD

Enkele Zweedse ziekenhuizen zijn gestopt met...
Enkele Zweedse ziekenhuizen zijn gestopt met...

1 dag geleden door GreyB

WHO heeft strijd tegen corona volgens Trump &...
“De WHO heeft het grondig verpest. Om een of...

1 dag geleden door Schildpad

Media aanvallen op Trump
Terwijl Trump druk bezig is met het vechten t...

17 uur geleden door sparta

Nieuw wapen tegen corona: app wijst je op con...
Het kabinet heeft een nieuw wapen in de strij...

24 uur geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
120db
Met single ‘1 Team, 1 Taak’ verenigen Out...
@65 kijk eens over je schouder ( als je die...

minder dan een minuut geleden door 120db

Jongens van de Witt
Je 5G mobieltjes zijn helemaal veilig, maar d...
digitale tralies...

minder dan een minuut geleden door Jongens van de Witt

in holland
Verplegend personeel in de gevarenzone...
NL is al afgegleden naar het niveau van Zuid ...

1 minuut geleden door in holland

oculus amet
Beau van Erven Dorens duikt op tussen de vuil...
misschien doet ie dat wel goed, al is het voo...

1 minuut geleden door oculus amet

Truffelaar
Media aanvallen op Trump...
@263 Dus jij hebt minder eten op je bord??E...

1 minuut geleden door Truffelaar

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig