door iedereen heeft recht op mijn mening in Politiek  ·  245 Reacties

  • 58
  • 1507x gelezen
Reageer met een Emoji
2
5
12

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@195 Dat land bestond toen nog niet.

5
201 solidsteel

@201 Waar leefden de oerinwoners dan?

4
202 sockknitter

@201 In dat gebied waar later het land of de staten werden opgericht

2
203 solidsteel

@203 Ik geef de Nederlanders de schuld van dit drama, of ja, eigenlijk de Amsterdammers question : New Amsterdam XD

2
204 DikkeTor

@204 De oorlog van Willem Kieft (1643–1645), meer doden dan tijdens de Amerikaanse burgeroorlog - dat leren we niet in onze schoolboekjes.

1
205 DenSchuymer

@205 En maar goed ook XD, We zijn bezig met divers te zijn, niet met witte racisme geschiedenis van anti-kleur te leren question.

Ik weet wel alles over de witte slavernij tegen zwarte mensen van speciale kleuren XD. Een half de Civil War omdat we die aan het herleven zijn XD

Google heeft trouwens wat problemen met Willem Kieft. google geeft eerder de voorkeur aan Wim Kieft XD https://pasteboard.co/IVisX0z.png

3
206 DikkeTor

@204 Nieuw Amsterdam/Nederland was toen al een diverse smeltkroes hoor.

0
207 DenSchuymer

@207 Nu nog steeds hoor, maar tegenwoordig geen Unity meer, maar een distinctief diversiteit XD

2
208 DikkeTor

Volgens velen kletst Trump uit zijn nek.

"President Trump protesteert tegen wat hij omschreef als de migratie van "miljoenen en miljoenen mensen" naar Europa en verklaart dat het continent "zijn cultuur verliest" aan vluchtelingen en asielzoekers uit het Midden-Oosten en Afrika."

1
209 in holland

Echt waar... ? en dat zegt Trump??? zoon van een immigrant uit Duitsland...Hij is een immigrantenzoon.... zijn vrouw is ook import... en Amerika is een land volledig bezet door immigranten! Nadat ze ze de indianen uitgemoord hadden......Amerika is het grootste land ter wereld met immigranten! En Trump moet eens op houden met zijn roeptoeteren..... Ga naar buiten met de hond en mijn hoofd eens ff weer legen ! Lieve mensen iedereen een fijne nacht.... En de toekomst zal ons leren .... toch!

8
210 Sempre

@210 Ja en?

De feiten worden niet anders. Europa verzwart in hoog tempo..

3
211 Xmod

Trump heeft volkomen gelijk. Jammer dat de zgn. "politiek correcte" linkse media hem kapot willen maken. Dat soort voert in NL ook helaas de boventoon, op universiteiten, scholen, in de rechtspraak en natuurlijk de media. Het behoud van onze eigen cultuur staat op het spel, maar dat wordt door links natuurlijk "burgerlijk" gevonden. Die club is zo naief als wat met hun zogenaamde principes.

2
212 yadasampati

En Trump is door God gekozen en een zeer stabiel genie..(wat ie zelf heeft verkondigd)..Veel plezier de komende tijd met deze man ~!!! Hij laat zien dat het allemaal zooooo goed gaat in Amerika.... nou.... NOT! Ik.... sorry.... heb niets met hem... trusten...Trump moet zich eens concentreren op zijn eigen land....waar het op veel fronten fout gaat ! En zich niet meer bemoeien met de rest van de wereld.....gaat m namelijk geen reet aan !!! Toch.... Fijne nacht iedereen en morgen weer een mooie dag!

5
213 Sempre

Noord Amerika heeft zijn cultuur verloren omdat de indianen zo dom waren om al die Europeanen waar wij in Europa vanaf wilden toe te laten in Noord Amerika.

Wij hebben nog een eigen cultuur, de VS heeft al hun cultuur geïmporteerd vanuit Europa.

0
214 NLsandman

@212 Links heeft hun principes allang geleden overboord gegooid.

2
215 Truffelaar

"n fact, migration levels to Europe have declined recently, dropping to numbers more common prior to 2015, " ...

HAHAHAHa DE VERPLICHTE NONSENS! het valt allemaal wel mee zegt de krant. En de radio. En de televisie. Alleen mijn ogen zien wat anders. En mijn verstand protesteert tegen de melige propaganda.

Trump heeft zo overduidelijk gelijk. Als je dat niet ziet ben je blind. Dom. gehersenspoeld. Waanzinnig.

1
216 purelogica

@210 Woordspelletjes en provocaties. Zo typisch links.

4
217 purelogica

Maar goed dat Trump geen president van Europa is. Aan blaaskaken hebben we geen behoefte. Blijf lekkah aan de andere kant van de oceaan.

2
218 Bart Boudewijn

@218 ; Nou BB, over blaaskaken gesproken: zeker in de spiegel gekeken?

1
219 awwesjeng

Europa heeft zijn cultuur al verloren. Trump ziet duidelijk wat het globalisme teweeg brengt, namelijk verlies van soevereiniteit, identiteit en waardigheid.
Hadden wij maar zo'n VENT als Trump in plaats van een leugenachtige lachebek als leider van het land. Nexit zou dan slechts een kwestie van enkel maanden zijn.
Ik ben een voorstanders van sterke soevereine staten, die met elkaar samenwerken. Geen EU met commissarissen die bepalen hoe wij moeten doen en leven. Dat blijkt absoluut niet in het belang van ons land.

3
220 bozeman

@170 "......Ik kwam laatst in gesprek met een oude man die de tweede wereldoorlog nog had meegemaakt, over de huidige tijdsgeest , de politiek en de samenleving. Hij waarschuwde me dat links het nieuwe fascisme is geworden. En dat het maar niet te hopen was dat er weer oorlog zou komen. Want dan zouden er volgens hem toch wel erg veel 'landverraders' zijn.
Het is misschien erg gechargeerd, maar de man heeft toch gelijk. We leven inmiddels in een samenleving waarbij een flink deel is gehersenspoeld om zichzelf, dit land, onze geschiedenis, ons volk, onze cultuur te haten en uit te leveren aan globalistische belangen. Inderdaad: landverraders. Ze hebben het zelf nauwelijks in de gaten en menen juist erg 'goed' bezig te zijn. Dit is immers wat de media hen dagelijks voorspiegelen. Je vraagt je af wat deze mensen straks zullen zeggen? Wat vertellen ze straks hun kinderen die straks in deze hel moeten leven? We hebben het niet geweten? Iedereen deed mee? De televisie gaf ons gelijk?
Zullen dit soort mensen ooit leren?

+++

1
221 CoolMemories

@220 ".... Geen EU met commissarissen die bepalen hoe wij moeten doen en leven. Dat blijkt absoluut niet in het belang van ons land...."

Dat is niets anders dan een terug buigen van de geschiedenis naar het begin van de USSR-tijd toen Moskou het onbetwiste centrum werd van de politieke en economische macht onder de dekmantel van valse universalistische waarden: 'verbroedering der volkeren', 'strijd tegen kapitaal', 'arbeider hoofdrolspeler van de geschiedenis', vrije burgers en boeren als anti-revolutionaire vijanden' enz. enz.

0
222 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

223 De Arier

@223 "Amerika is 'zijn cultuur' al verloren door de invasie van Europeanen".....

Vandaar een goeie waarschuwing aan Europa. Of moet het hier een nog grotere teringbende worden?

0
224 LoydMorris

@224 het is door immigratie wel een van de succesvolste landen in wereld geworden, dus ja ... laten wij het voorbeeld nemen aan Amerika

7
225 alt-right-delete

@225 "het is door immigratie wel een van de succesvolste landen in wereld geworden, dus ja ... laten wij het voorbeeld nemen aan Amerika".....

Yep.... en dat kwam vast door massa's Afrikanen en grote groepen "vreedzame geloofsaanhangers"... (S.O.)

0
226 LoydMorris

@226 12.1 stamt af van Afrikanen daar, dus ja.

1
227 Smite Gait

Nederland is ooit het rijkste en machtigste land van de wereld geweest, en dat kwam door migratie van knappe koppen die elders in de wereld verstoten werden door rechts extremistische regimes. Ook de VS is groot geworden door de enorme kennis migratie tijdens en na de tweede Wereldoorlog. De geschiedenis bewijst keer op keer dat het sluiten van grenzen en uitsluiten van mensen uiteindelijk leid tot verlies van welvaart, welzijn en macht. En juist dat is de reden dat externe mogendheden zoals Rusland niets liever wil dat zowel de VS als de Europese landen de grenzen sluiten, en zo economische zelfmoord plegen. Zoals de Brexit bijvoorbeeld. Dat is grote winst voor Rusland, dat aast op een Boreaal en Russisch Europa.

2
228 Vrijdenker

Aaah Cultuur. En wat is Trump zijn cultuur? Studenten oplichten met zijn universiteit of is het geld jatten van een goed doel? Deze pathologische leugenaar geeft niets om cultuur en alleen om het verrijken van zichzelf. Hij weet ook dat er genoeg domvolk rondloopt dat op hem gaat stemmen zolang hij maar blijft hameren op de vreemdeling. }

In de tussentijd verrijken de rijkste zich door het tekort te laten exploderen. Vrouwen van veteranen worden het land uit gezet. Het buitenlandbeleid van Trump is een ramp. Het milieu breken ze af. Onderwijs breken ze af en de zorg breken ze af. En maar juichen voor een muur.

2
229 VaY

@228 Kwamen al die knappe kopen uit het MO en Afrika?

1
230 solidsteel

*koppen

1
231 solidsteel

@228 "...en dat kwam door migratie van knappe koppen die elders in de wereld verstoten werden door rechts extremistische regimes...."

Je bent helemaal in de war en praat over de 17e en 18e eeuw alsof dat te vergelijken is met de massa-immigratie van moslims en tribalen van tegenwoordig!

0
232 CoolMemories

@232 Jij bent zelf in de war. Ik praat over de 15e en 16e eeuw met name. Verdiep je eens in de geschiedenis van ons land, en de VS. Migratie brengt welvaart, welzijn en wereldmacht met zich mee. De geschiedenis bewijst dit onomstotelijk. (zelf)Isolatie brengt armoede, ook dat bewijst de wereldgeschiedenis keer op keer. Kijk naar Noord-Korea. Of naar de isolatie van het Romeinse rijk door de invoering van het katholicisme, als enige toegestane rijks ideologie. Europa heeft daardoor 1000 jaar stilgestaan. Alleen in het midden oosten en delen van Azië bedreven ze nog wetenschap en literatuur. Algebra hebben we te danken aan de gebieden die jij nu moslim landen zou noemen.

4
233 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

234 Chat Baker

@234 En waarom heeft Noord-Korea last van sancties? Misschien omdat ze zichzelf geïsoleerd hebben? Als een huis door brandstichting afbrand dan zeg je toch ook niet dat dat komt omdat de brandweer te laat was?

2
235 Vrijdenker

Daar heeft hij een punt

0
236 Goesenaar

* Verwijderd door de redactie *

237 Chat Baker

De invallen en oorlogen door de VS in Afghanistan, Irak en Syrië zijn de hoofdoorzaak van de instroom van asielzoekers naar Europa. Van onze "grote vriend en bondgenoot" de VS hebben wij nu alleen nog maar last. Het wordt de hoogste tijd om dat de Europese landen een eigen koers gaan varen zonder invloed van en bemoeienis van de VS.

0
238 Eric

@237 Dus Europeanen zijn slecht? Of wil je beweren dat migranten dodelijke ziektes meenemen en genocide in ons land plegen? Je vergelijking is echt belachelijk en slaat als een tang op een varken.

1
239 Vrijdenker

Vreemd. Vermelden dat wij inderdaad onze eigen cultuur aan het verliezen zijn - een keihard feit - door de (meest islamitische) immigratie is blijkbaar niet toegestaan.

0
240 MeneerRontgen

Daar heeft hij gelijk in. Maar het aantal islamieten in US is inmiddels ook verrassend groot. En de blanken zijn er al in de minderheid.

1
241 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

242 Chat Baker

@242 Op de lange termijn biedt migratie inderdaad alleen maar voordelen. Door diversiteit zijn wij ooit een machtig en rijk land geworden, en door samenwerking met andere Europese landen zijn hebben we nog meer welvaart ontwikkeld. Niemand wordt succesvol door gesloten, bekrompen en eenkennig te zijn. Maar ik begrijp dat mensen met een speciale agenda liever de nadelen en probleem gevallen van migratie benadrukken. Dat zijn angst en haat zaaiers. En angst is een zeer slechte basis om een open samenleving op te kunnen bouwen.

1
243 Vrijdenker

@238 "...De invallen en oorlogen door de VS in Afghanistan, Irak en Syrië zijn de hoofdoorzaak van de instroom van asielzoekers naar Europa...."

Klopt, en ook en vooral de NATO-bombardementen onder Brussel en Obama op Libië die de deksel van de Afrikaanse bevolkingspot heeft geopend voor miljoenen kansgrijpers!

En omdat Libië en Syrië relatief stabiele seculiere en moderne landen waren zijn de oorlogen moedwillig en doelbewust gevoerd juist om een migratiestroom naar Europa op te wekken....!

1
244 CoolMemories

@244 volledig met uw mening eens. Het wordt tijd dat de bevolking dit ook in gaat zien.

1
245 Eric

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

13 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

34 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

37 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

40 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

42 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sensual Love MakingWwwindiansexSitusbokepSquirting In PublicDemora AvaricrHow To Finger PussyTransgender Stepmom PornTeen Wet PantiesPornhub VersusJacky Et MicheleGarotas Novinhas PeladasWww.xvideoscomLotus LainMonsterfuckingAmateurtubedHenta AnimeCumshot Compilation FacialDesi Xxx Video In HindiCelebrities Leaked NudeBalance Ta NuseShruti Hassan Sexy VideoNew Pron HdPoonam Pandey PicsMissinary AnalSweet_skiinnyTabu SexFit Model PornListcrawler ToledoPorn Hard CorePorn Hd LesThora Birch NudeEbonybondagePokimane Deepfake PornWet Tshirt VideoSlipthegamesAsian Porn ComicsThor Johnson PornBengali Boudi Xxx VideosDaughter Mom PornPerfet Body PornHomemade Pocket PussJaponesa Sem CensuraDesnudas韩国avSensual NudesPuerta Rican PornJanuflix.Xxx BidesiRebeca Linares PornosZom 100 HentaiJessy Dubai OnlyfansFree Adult Chat RoomsMaturepornpicsChaturbate AsianSaeko MatshushitaTs Escort PornLesbian TrivvingSharesome.comFotos Sexo AmadorPorn Movies On NetflixAparna BediLesbian Sex ArtVictoria SweetpornMompov MatureAnime Hentay国产 成人السكس البورنوVanessa NudeXxx Video Online PlayTadap Porn VideosPassionsexFacesitingCos色情Assistir Hentais OnlineAria Taylor PornBarefoot Sailing Adventures NudeRachelle RaxxxKaa Chan No TomodachiVietnam PussiesLesbian Amine PornCowgirls NudePorn Anal BondageAunty Sleeping Sex VideosTamil Nadigai PundaiNeha Nair HotXxx Mia Khalifa DownloadFree Porn WatchPeepingpornTrans X EscortBeurettes NudesHott Latina PornMini Stallion XxxSavita Bhabhi Sex PdfHindi Nude VideoJulia Ann Hot Sex VideosWhitney Wisconsin PornTspaygroundNude FuThay Ksada XvideosRedheadgangbangTakeda HiromitsuKarnataka Sex VPronblackAnal AmateureJen Bretty OnlyfansJosephine Langford NudeJourney PornWwe Sexy FilmChoked On CockYoung Sis PornKannada Sex Kannada SexSani Leon Hd VideoLive S3xKayla Kayden BrazzersWww.sexmex.wwwInterracial PornografiaSkirtpussyBri Chief PornLumi CavazosTwink FuckedBangla Bou SexNaked Ebony BootyPornographie Des NoirsEbony Thick NudeDogfart ComBlazer Sex VideoLesbians SuckingpussyKenzie PornBig Boobs CummingMujere Teniendo SexoBreckie Hill Leaked VideoTelugu PronTall Girl SexXxx Porn MuslimTeenage Asian PornNude LivveNude Weman PornNaked Homeless WomenRikki RaxxBig Tit Lesbians ScissorWiki Feet XFree Potn SitesPorn Amador BrasileiroGigi AllensGaysrxTamil Sex Romance VideoIndian Nude Videos DownloadFuuny NudePlay Plus Only Fansسكس خلىجى