door Havermout in Overig  ·  31 Reacties

  • 0
  • 338x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Rond 15.00 uur wilden agenten een auto controleren nadat ze erachter waren gekomen dat het voertuig mogelijk werd gebruikt voor drugshandel. Op het moment dat de politieman uit zijn auto stapte, werd hij aangereden door de andere bestuurder."

En die politieman stapte toevallig niet net zo uit de auto dat de andere auto niet kon wegrijden zonder hem aan te rijden? Per ongeluk? En hij was echt zo zwaargewond dat hij naar het ziekenhuis moest, of ging hij "voor de zekerheid"?

Agenten hebben er een handje van, zodanig te gaan staan dat de auto niet kan wegrijden zonder ze te schampen, dan kunnen ze poging tot doodslag ten laste leggen, want ze zijn niet tevreden met de straf die staat op wegrijden als je aangehouden wordt. Zij zorgen zelf wel even dat daar een zwaardere straf bij komt, want de wet zoals die is, staat ze niet aan. Onze wetshandhavers.

17
1 Wendel

@1 dus die agent was fout ?
LUL NIET ZO STOMPZINNIG GEKKIE !

3
2 Sloddervos

@1 je bent niet goed in je harses man.

3
3 Sloddervos

mocro maffia

0
4 Querulijn Xaverius,

@1
Die agent werd aangereden door een andere auto, dan de auto die hij wilde aanhouden.
Tenminste, zo heb ik het begrepen.

1
5 Marrie

@2 : Is niet waar, dat agenten er op uit zijn, en mensen bij het minste geringste poging tot doodslag aanwrijven?

12
6 Wendel

@6 Hoe vaak hebben ze jou al dodoslag ten lasten proberen te leggen? Mij nul keren...

0
7 Bluth

@5
Alhoewel, het kan ook om dezelfde auto gaan als de auto die werd aangehouden.

1
8 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

9 DikkeTor

Mij ook nul keren. Maar het is wel waar, dat trucje, en ik ben diep teleurgesteld. Ik had altijd een hoge dunk van politie, en dat gaat zo mooi door het putje, nu ze steeds meer minne trucjes gebruiken om mensen erin te luizen en zo zwaar mogelijk te straffen, in plaats van daadwerkelijk mensen te zijn, waar je om hulp naartoe kunt, zoals ze waren.

9
10 Wendel

@6 Wendel onzin herhalen maakt het geen waarheid. mafklappert.

2
11 Sloddervos

@9 waar haal je dit nu vandaan dan ?

0
12 Sloddervos

@10 Moet je eens kijken wat je in @1 zegt; "Agenten hebben er een handje van, zodanig te gaan staan dat de auto niet kan wegrijden zonder ze te schampen"

Weet je waarom ze zo gaan staan? Zodat je niet zomaar weg kan. Zeg jij ook dat de poort in de weg staat wanneer deze dicht is, en dat je er niet doorheen kan zonder de poort te rammen? En je kan er gewoon langs hoor wanneer de controle klaar is, met een beetje extra sturen natuurlijk.

0
13 Bluth

@12 Halsema, profileren is bad, hmkay question Het kan ooit mensen stigmatiseren van kleur enzo XD
We willen toch geen politiestaat waar mensen zomaar naar de agressie gedreven worden? XD

3
14 DikkeTor

@12 Wat dat met maastricht te maken heeft, geen idee. Ik hang Amsterdam aan omdat we voor lopen op de feiten. XD

3
15 DikkeTor

Opsluiten voor poging tot moord.

0
16 gaulette

Doorrijden na een ongeluk is tegenwoordig de normaalste zaak vd wereld in Nederland..

1
17 iedereen heeft recht op mijn mening

@6 Ik weet niet in welke omgeving u zich bevindt. Ik heb nog nooit last gehad van een agent en de keer dat ik fout zat, gaf ik het gewoon toe. Ik snap het gedram tegen agenten niet. Tot nu toe zijn ze bij mij heel behulpzaam geweest. Of het is de manier waarop u op hen reageert, of het zijn de daden van u waardoor u door agenten iets minder behandeld wordt dan u zou willen. Misschien komt dat ook door een agressieve houding van u tegen een agent?

0
18 gaulette

Politie Maastricht heeft het wel te voortduren de laatste tijd..

Gister ook al een bericht dat er agenten waren mishandeld toen ze muziekinstrumenten wilden afpakken van een spelende band die zogenaamd te luidruchtig waren..

1
19 iedereen heeft recht op mijn mening

@19 VER-duren.

0
20 Sloddervos

@20 Ja sorry, beetje ''Sloddervos'' van me question

0
21 iedereen heeft recht op mijn mening

@18 Nou ja, ik heb het weleens meegemaakt dat agenten nogal bijdehand doen en denken je als tweederangs burger te kunnen behandelen omdat hun agenten zijn, en jij maar een burgertje.

Ik laat 's morgens om een uur of vier de hond uit, ben al best vaak aangehouden met de reden "je ziet er verdacht uit om deze tijd". Ondertussen fietsen de fietser zonder licht, en rijden de auto's die mistlampen voeren, noem het maar op, voorbij.

Het is ook wel een beetje de schuld van de politie zelf dat er steeds minder respect voor ze is, omdat ze (niet allemaal) de burger met steeds minder respect zijn gaan behandelen. Simpel voorbeeld is het "ge-je", "u" is er niet meer bij.

1
22 Bluth

@7 Oh, iemand dodoslag ten laste leggen lijkt me lastig Bluth, aangezien de Dodo is uitgestorven...

0
23 Bluth

@23 Die autocorrectie toch question

0
24 Rapunzel

@22 Klopt, veel agenten willen respect maar benaderen burgers alsof ze stront zijn..

Respect kan je afdwingen maar helaas zijn veel van onze agenten daar niet professioneel genoeg voor.

3
25 iedereen heeft recht op mijn mening

@25 Ik denk inderdaad dat het een mate van professionaliteit is, waar een gebrek aan is. En ik denk dat dit dan weer komt omdat de opleidingseisen in de loop der jaren behoorlijk zijn afgezwakt. Met het IQ van een pinda ben je nog geschikt voor de politie.

Als ze me gewoon normaal benaderen, dan werk ik gewoon mee zonder op mijn strepen te gaan staan ook al hebben ze geen enkele reden om mijn staande te houden. Alleen is het vaker dan niet zo dat je direct "geef me je ID-kaart" te horen krijgt.

En ach, misschien zijn ze me er ook wel uit gaan pikken omdat ik op mijn strepen ga staan. question Ik ken mijn rechten en plichten, en dat vinden ze vaak niet zo leuk...

Maar goed, bij gewone controles werk ik gewoon keurig netjes mee hoor! En het is ook niet zo dat ik nu geen enkel respect heb voor de politie, laat dat even duidelijk zijn.

0
26 Bluth

@26 Een maat van moest zijn ID tonen op het Leidscheplein.. Die jongen is de goedheid zelf en werkte ook gewoon mee. Gaf zijn ID aan de agent die er vervolgens ermee wegliep. Daarna kwam een andere agent die ook schreeuwend zijn ID eiste. Van het een kwam het ander en voor die het wist zat die serieus op het politiebureau.. Een maand later kreeg die een boete in de bus van €100,00 voor het niet tonen van zijn ID, maar tijdens het verlaten van het politiebureau kreeg die wel tot zijn verbazing wel zijn ID terug..

Gelukkig waren er getuigen die het hele voorspel gezien hadden waaronder een uitsmijter van een tent op het Leidscheplein, dus na een verweer is de boete geseponeerd.

Hij werkt zelf in de beveiliging en was verbijsterd over hoe onze agenten te werk gaan en zich gedragen t.o.v de burgers.

0
27 iedereen heeft recht op mijn mening

@27 Helaas lijken dat soort verhalen steeds vaker voor te komen, de politie die zich opstelt als autoritair regime.

Ik heb iets soortgelijks meegemaakt. Was de hond uit aan het laten, schijnbaar was er ergens verderop ingebroken en toen kwamen er plotseling twee politieauto's (zonder verlichting) het park in racen, met piepende banden voor mij stoppen en met de hand op de kolf van het pistool sprongen ze de auto uit. Toen kwam er achter mij nog een motoragent aan. Ik was de hond uit aan het laten en had een T-shirt met korte broek aan, geen plek om gestolen goederen ergens te stoppen... Schreeuwend zegt er een dat ik moet blijven staan en mijn hond aan moet lijnen. Ik doe dit keurig netjes, en geef ze mijn ID-kaart terwijl ik mijn hond duidelijk maak dat er niks aan de hand is en ze zich niks aan moet trekken van deze opgefokte idioten.

Toen ze me gingen ondervragen, en ze wat waren gekalmeerd, ging ik op mijn strepen staan. Geen antwoorden voordat ze allemaal (6 agenten) hun ID-kaart tonen en ik hun informatie noteer. Ik heb een tegoedbon van het VVV ter waarde van 10EUR gekregen... question

0
28 Bluth

@28 Konden ze het missen?..question

Nee, schandalig...

De burger krijgt steeds minder respect voor Politie. Optreden bij echte criminelen doen ze al helemaal niet meer onder het mom''want wij hebben ook gezinnen thuis''. Hoe kan je op die manier respect afdwingen vraag ik me af?

Ben nog eens aangehouden door een motoragent omdat ik zogenaamd zat te bellen. Dit was niet waar wat ik ook duidelijk maakte maar deze man was daar heel erg van overtuigd.. Toen ik aantoonde in mijn oproepen dat ik niet gebeld kon hebben, beschuldigde deze mij ervan dat ik gebeld zou hebben met de telefoon van mijn toenmalige vriendin, maar die had haar telefoon niet eens bij zich!.. Uiteindelijk vroeg ik hem ook wat die nu eigenlijk wilde.

Als antwoord kreeg ik te horen dat die me het voordeel van de twijfel gaf. Ik moest zogenaamd blij zijn dat die me niet bekeurd had.. Wat een zak

0
29 iedereen heeft recht op mijn mening

@29 Dat lijkt mij het type "we hebben niks te doen, laten we maar wat werk creëren".

Zo zie ik ook weleens een politieauto over een eenrichtingsweg schieten met zwaailicht, tegen de richting in. En als ze aan het einde van de weg zijn, gaat het zwaailicht uit. Te lui om, zoals de burger moet, even om te rijden (letterlijk nog geen 20 seconden verschil). Ik zou wel agent willen worden voor een dag, ga ik de hele dag andere agenten bekeuren!

0
30 Bluth

@30 Dat soort asociale fratsen zie ik ze hier ook vaak maken..

Dan komt er een politiewagen die te lui is om te parkeren in een parkeerhaven, vervolgens pal naast een pinautomaat gaat staan om te pinnen en zelfs te beroerd is om uit te stappen.

Man, ze rijden hier door met kapotte verlichting, geven vaak geen voorrang, rijden veel te hard meestal zonder reden en staan zelfs om het hoekje te wachten tot er iemand zijn auto fout parkeert zodat ze kunnen schrijven. Allemaal heel jammer want zo krijgt de burger nooit respect voor Politie. De bezem moet er door heen en de toelating moet vele malen strenger worden.

0
31 iedereen heeft recht op mijn mening

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

5 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

6 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

6 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Blue And Sexy VideoTeens Blonde NakedTonicmvoiesArgentinapornoJacqueline Fernandez Sexy VideoInjection XxxMsfiireFirst Time ChudaiSunny Leone Sexy Bp VideoGujrati Girl SexIndian Girl First TimeNew Indian Desi PornNude Granny PicsXvideomomJapan Rep Sex VideoMelhores Atriz PornorBrandi Love XnxxXx Tik Tok VideoSali Ki Chudai Hindi MeinSmall Dicked GuysExtremely Gay PornPublic Anal PornSexe En LiveGames Leaks RedditKelly Reilly BoobsArmy Sex VideoCassandra Cruz PornBangbros Sexy VideoHot Sex DollHot KissingMy Gf SexTamil Sex WebNude ReporterEmily Ratajkowski SextapeEbony Asslicking LesbiansKenzie Anne BlackedBusty Goth PornTrishelle Cannatella NudeWhatsapp XxxSxe VedoFav PornChudai Sex ComTiktoks TitsNudeboysNaked Boobs IndianBbb PornIndian NudeFuck HoleChristinaapplegate NudeCumming On Wifes TitsVietnamese HookerPorn Star GalourGirlfriend Face FartingBuspornoCherry Crush XxxMohini PornMarvel Porn Games60 Plus MilfsJlo NudesOnlyfans NudeWoahvicky Onlyfans Leak4k PorneSex Tape CelebritàSucking Boobies VideosXxxxx Vedo黄 网Top Onlyfans ModelAnnalisa Cochrane NudeHindi Triple SexLive Stream SexHot Pron LesbianMaturetube SexDrippingcreampieAdel MorelBest Teen Sex Videos91 短 视频Porn BotPorn Videos CompletosNatalya Krasavina NudeTotally Naked WomenChasey LainNaked Jessica BielSexsxxBasic Instinct Sex SceneFack Hostel ComThroat Bulge PornSexheroineAubrey Plaza NakedNaked Plus Size WomenKatrina Kaif Nude PicturesQuick Sex VideosHotsexindianHindi X Bf VideoHot Sister And Brother Xxx VideoHentaisissyWife First CuckoldAnal Porn VideoaVine PornHot HentaySissytraining PornTortured BoobsAki-soraHot Lantina PornAi UeharwDesi Boy XxxLeah Gotti SexFicking GirlAdkaliPorn Torrents RedditPeriscope XxxRussianporn StarsJosi Spear NudeSocoalmediagirlsHellen Miran NudeDr Xxx VideoNaked Latinos WomenSkirt Up ShotsEva Elfie HdXxxexyHentai DpBest Cum SwallowPorno TagDesi Aunty Saree NudeMonster GirlhentaiPornrape MovieGay Porn Videos MaleNew Hot Sex MovieAria Lee VrDrityroulleteWedgie Gay PornMlp VoreScarlett Johansson Hot SexyDesi Randi Ki Chudai VideoIndian Beauty X Video8muses ComicBlack And White NudesAnastasia Xxx89Mia Francis3d Monster Sex VideosTits Bouncing NudeCartoonpronسكس هنتاييCeleb JahdLacey Chabert NakedStella Cox PornstarKissing Porn VideosYu ShinodaBig Tits CleavageFree X Rate MoviesChut Ki Story