door Havermout in Politiek  ·  42 Reacties

  • 25
  • 785x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dit weten we al meer dan vijfentwintig jaar.
Misschien gaat dit policor kabinet nu eindelijk eens handelen.
Het zal wel niet..

3
1 Xmod

Tegendruk geven dan.

0
2 Reagurius

Jaja, Even half stapje terug en dan 2 stappen vooruit.
Alle islamieten en moskeeën eruit gooien.

8
3 Positivo

Godsdienstvrijheid schrappen c.q. aanpassen in grondwet. Geen externe financiering en bemoeienis. Preken in Nederlandse kerken en moskeen uitsluitend in de Nederlandse taal.
Hoge straffen bij opruiende salafistische taal jegens de Nederlandse samenleving en eventuele sluiting bij geen gevolg. Alleen gematigde imans etc. Opzouten.

7
4 Dalon

aan de moskee bezoekers de keus. als het merendeel zich uit zou spreken tegen de orthodoxen, zou het niet uit de hand hoeven lopen.
als zij zich niet gaan verzetten, maar er voor kiezen om dan toch maar een goede moslim te worden,hebben wij er zo meteen heel wat orthodoxen bij.

3
5 kelly11

"Marokkaanse moskeeën."
Ẅat doen die in Nederland. Of zeggen ze in die democratieën als Marokko, Turkije, Iran, Egypte tegen kerken Nederlandse kerk, Duitse kerk, Belgische kerk etc. Ohneen want kerken om in te praktiseren krijgen daar niet zo maar een vergunning laat staan dat ze gebouwd worden.

3
6 ThWil
7 WHuls

Saïd Bouharrou , mag wel uitkijken wat hij zegt, want voor dit soort uitspraken straffen ze je af binnen de moslimgemeente , dat hebben we gezien bij die dapper Hajer Harzi, die na haar getuigenis met de dood is bedreigt .. Zo ook haar dochter die hier buiten stond..

Het is dus zaak dat de raad van Marokkaanse Moskeeen door pak en dat kleine groepje jongere Orthodoxe moslims aangepakt gaan worden , en geen financieringen meer van het buitenland aannemen.
En gebeurd dan niet , de moskee sluiten.

3
8 Jill

Een goede eyeopener voor Baudet en Wilders. Onderscheid maken tussen normale gelovige Moslims en orthodoxe Moslims.

18
9 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

10 bosco

Ze mogen de boel in de maling nemen, staat in dat boekje de koran.

4
11 Pelikaan

@8 Waarschijnlijk doet hij zijn uitspraken in goed overleg met de salafisten, hij is niet bang en krijgt ook geen bedreigingen. Zijn gezin word ook met rust gelaten. Slapen doen we ,s nachts.

2
12 Ceesje

** gebruiker verwijderd **

Natuurlijk gaan ze mee met de AIVD, in de hoop dat ze niet verder gescreend worden.
Ik blijf het wolven in schaapskleren vinden.

13 verwijderd9139144

Dat "kleine groep" is natuurlijk om de boel te sussen en we trappen daar weer in

3
14 wijs

** gebruiker verwijderd **

Last hebben van is toch iets anders dan onder druk gezet worden.

Typisch de NOS, het verkleinen van het grote probleem. Alsof het alleen om salafisten in hun haattempels gaat, ook in kinderdagverblijven wordt de invloed van de salafisten groter.

Kleine groep, last hebben van, allemaal onzin, als salafisten bij moslims aanbellen gaat de deur gewoon open. Want de meeste moslims weten nog steeds niks van hun soort van geloof. Dus die zijn gauw uitgepraat met zo'n baardstudent:

== Het merendeel van de moskeebezoekers heeft last van een kleine groep orthodoxe moslims die onder invloed van golfstaten staan, zegt de Marokkaanse moskeekoepel. ... ==

15 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@9 Je kunt eenvoudig niet een onderontwikkeld en in zichzelf gestagneerd soort van geloof gelijkstellen met de aanname van 'normaal'.

16 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@13 , leuk, je rijmt: -- Natuurlijk gaan ze mee met de AIVD -- +

17 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

== Volgens Bouharrou zijn er vijftien tot twintig moskeeën die ultra-orthodox ==

Hij zegt dus dat er ook orthox-islam gestuurde voorgangers zijn, we komen dus van de regen in de drup, dat?

18 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@10 Werd je uit een moskee gezet? Wat erg, en dat met die regen ... question

19 verwijderd924924212

Ik vraag me af hoe de 'democratie' in katholieke en protestantse kerken is geregeld....

En vooral: waarom kunnen die afzonderlijke beschaafde islamitische burgers niet op een vergelijkbare manier hun eigen tempel beheren en een redelijk beschaafde voorman-priester inhuren. Waarom moet hun religie in een grote mega-moskee gepredikt worden, waar zij allen een onbetekenend nummer zijn, ipv een lokaal zaaltje afhuren en een eigen tovenaar-priester.

Katholieken kennen ook geen democratie: Rome stelt priesters aan, evt. pedo-paters.

Naar mijn beste weten (ik ben atheïst) regelen protestanten het beter. Maar/En zij kennen veel meer diversiteit.
Dat zou bij Muzelmannen ook mooi zijn om mee te beginnen...

1
20 Gandalf

@6
Marokkaanse moskee daar wordt in het Arabische gepreekt , Turkse moskee daar wordt in het Turks gepreekt . Zo zal iedere moskee wel in een taal preken zodat er ook verstaan wordt wat er gepreekt wordt . Daarom Marokkaanse moskee enzovoort .

Door de jaren heen hebben moslims vaker aan de bel getrokken bij de overheid , maar de overheid doet niks tegen die salafistische invloeden in moskeeën, ze kunnen niet .
Het is de eigen moslimjeugd die radicaliseert , hier geboren en getogen die nooit niks aan geloof hebben gedaan worden gebruikt door de extreem salafisten de salafistische islam moslims eigen te maken .
Wat gaat Nederland doen met de uitkomst straks ? nou niks . Onze grondwet maakt het mogelijk dat moslims radicaliseren .
Zullen we de Nederlandse grondwet in zake geloof moeten veranderen wil men dit tegenhouden .

0
21 Olivia

Wat een racistische islamofoob zeg deze Bouharrou. Onze sjw-vrienden zullen wel staan schuimbekken van woede.

1
22 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

23 de islam past niet in europa

Wat een leugens van deze vent.
"Kleine groep"? Al in 2012 bleek uit een onderzoek van de UvA dat 14% van de moslims in Nederland het geoorloofd vindt om geweld te gebruiken tegen de Nederlandse bevolking uit naam van hun geloof.
Dat is de laatste 8 jaar alleen maar toegenomen.
En vervolgens maakt deze vent er van dat de moslims het slachtoffer hiervan zijn.

Nee natuurlijk niet!!!
De moslims zijn de daders, zij steunen massaal het geweld en de agressie tegen de Nederlandse bevolking!
Alles voor de islamitische staat Nederland. En de leugens worden toch wel door links "pappen en nathouden, buitenlanders eerst een eigen volk laatst" geloofd.

We stevenen in Nederland af op een islamitische staat waar geen plek is voor blanken. Allemaal dankzij die linkse gestoorden.

2
24 beastyboy

Dat kwam voor het eerst in het nieuws n.a.v. protesten tegen de komst van een mega-moskee in Utrecht, ook onder druk van orthodoxen, terwijl de langer ingezetenen hun oude vertrouwde kleinere moskeeen en imams niet kwijt wilden.

1
25 Wendel

Ik vind het een goede zaak dat dit wordt belicht, maar het moet niet gezien worden als DE oplossing om daar wat aan te doen. Kijk naar de ontwikkeling in alle landen die zijn geislamiseerd, dit soort druk begint pas als de islamieten een bepaald percentage van de bevolking uitmaken, nadat ze jarenlang geruisloos zijn geimmigreerd. Dus het totale aantal islamieten moet minder, dan houd je automatisch dit soort praktijken tegen, terwijl het maken van wetten geen nut heeft en alleen christenen treft, want de handhaving geldt alleen hun, altijd.

1
26 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

27 Dirk2137

@3 En zo is het precies.
Ze strooien 'ons', hiermee wat zand in de ogen.
Gaan een stukje mee, uit tactische overwegingen.
En blind Nederland, wil- en wenst daar graag in te trappen ook.

1
28 Flipper

Prediken en bijeenkomsten/scholing/opvang uitsluitend in de Nederlandse taal.
Geen dubbele nationaliteit in gevoelige functies bij overheid. Wetten aanpassen.
Geen parallel islamitisch land in Nederland! Aanpassen of emigreren.
Moslims die niets doen tegen radikalisering en salafisme zijn evenzeer schuldig.
De door ziek links Nederland verguisde en besmeurde Wilders had al die jaren volkomen gelijk!
Kijk en luister naar het lopende onderzoek moskeeën.

0
29 logikus

@4 : Welnee, andere godsdiensten doen niemand kwaad, steunen juist hulpbehoevenden. Islam is een veroverings-ideologie, je moet ze gewoon hun stempel "godsdienst" ontnemen, want wetten wijzigen resulteert uitsluitend in handhaving tegen autochtone groepen.

Dat is de hele bedoeling van het benadrukken van dit specifieke, reele probleem, om te kunnen doen alsof het er niet toe doet, dat het aantal islamieten in Nederland hand over hand toeneemt. Een afleidingsmanoeuvre die ook nog eens uiteindelijk zal worden misbruikt om de autochtonen nog verder te onderdrukken ten gunste van islam, ook al lijkt het tegen islam gericht.

Zo gaat het altijd met wetten die zogenaamd iets moeten doen aan problemen die uit islamitische groepen voortkomen, ook die fouilleerzones en vuurwerkverbod enzo. Wie blijft er buiten schot bij het doorzoeken van auto's? Islamieten, want je mag niet etnisch profileren. Voorbeelden te over.

0
30 Wendel

@21 Hopelijk begreep je toch wel dat ik ook wel weet dat die moskeeën in hun moerstaal preken. Doch we zijn hier in Nederland. Dus gaan ze maar over op het Nederlands, anders sluiten die moskee.
Voorts geloof ik niet dat alleen moslims uit de salafistische stroming radicaliseren. Ik houd het gewoon bij de moslim die geradicaliseerd uit de kast komt. Een beetje voor de vorm trekken die imans oid aan de bel. Kunnen ze altijd zeggen dat ze hebben gewaarschuwd. Erg goedkoop. Neem van mij aan dat die hele moslimgemeenschap streeft naar een samenleving die niet aansluit op de onze doch op wat zij voor ogen hebben (zoiets wat in het M.O. te bewonderen is). En daar zijn dus vele manieren voor om dat te bereiken. Vaak is dat angst creëren door racistisch geweld en vervolgens heel veel klagen. Een beproefde methode. Kijk maar ook hoe de MSM reageert als iemand een fout woord spreekt over die moslims en hoe stil die media is als voor de zoveelste keer moslims racistisch geweld toepassen op autochtonen. Maar ook daar weten die beschermheren en dames van de islam een oplossing voor. Ze zijn allemaal in de war of (kost ze wel meer moeite om dat te zeggen) zijn ze geradicaliseerd. En voor dat laatste weten altijd wel weer diverse soorten xxxxlogen een antwoord te vinden waarbij uiteraard de schuld niet ligt bij de moslimdader doch bij de samenleving die weinig begrip kan opbrengen voor de zogenaamde problemen van die criminele moslims.

0
31 ThWil

Zouden diezelfde Marokkaanse Moskee beheerders ook toegeven dat Mo de pede een grote lul is met o.a. deze vervloekingen:

Ik geef daar als reactie op: Vervloekt zijn de aanhangers die een pedofiele krijgsheer aanbidden.
Een moslim is een moslim; volgens de leer van diezelfde pedo ben je alleen een moslim als je leeft en handelt volgens de letter van een zeker boek en de sharia. Wie dat niet doet gaat naar de hel. Aldus deze pedofiel.

0
32 Tiidmasine

Tsjonge, gelovigen zetten elkaar onder druk om wie nu de vroomste is. Is al eeuwen aan de gang,binnen elke religie, maar nu het moslims in Nederland betreft is het opeens groot nieuws.

9
33 Hendrianus

@31
"...Voorts geloof ik niet dat alleen moslims uit de salafistische stroming radicaliseren ...

In principe kan iedereen radicaliseren , iedere moslim, iedere christen of anders gelovige of niet gelovige .
Maar het probleem dat zich voordoet is dat de extreem salafistische islamstroming zich via jonge moslims een plek hebben veroverd in besturen van niet salafistische moskeeën waardoor de moslim een extreme islamvariant wordt opgedrongen , alles onder invloed en gefinancierd vanuit Arabische landen .
De oudere moslim die meer kennis van islam heeft zal minder gevoelig voor extreme islam zijn dan de jonge moslim , jonge moslims die zijn door minder kennis van islam vatbaarder hiervoor , daarom worden dan ook jonge moslims door die extreem salafisten gebruikt die extreme islamvariant de Nederlandse moskeeën eigen te maken .

Waar de moslimgemeenschap naar streeft , of waar u en ik naar streef doet er niet toe , de Nederlandse regering heeft er voor te zorgen dat de democratie vrijheid en veiligheid gewaarborgd blijft voor nu en in de toekomst voor iedere Nederlander .
Grijpt de regering niet in ja dan kan je er gift op nemen dat die extreemsalafisten om hun doelen te bereiken de gematigde jonge moslims meesleuren in hun extremisme , en wordt de moslim op den duur vanzelf een extremistische moslim.

Wat zal het zijn Nederlandse regering , passen we de grondwet die niet meer voldoet aan de tijd waarin we nu leven aan , of blijven we nog jaren laks toekijken hoe moskeeën radicaliseren door invloed vanuit Arabische landen .

0
34 Olivia

@34 Wat ik opschreef was duidelijk iets wat ik vermoed doch niet zeker weet. Weet jij wat je allemaal over die salafistische stroming opschrijft zeker is m.a.w. heb je een (wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd of gelezen? Het toeval wil namelijk dat ik iemand vrij goed ken die van zichzelf zegt dat hij salafist is. Hij gaf mij te kennen dat het salafisme streng is doch dat je geen geweld mag gebruiken. Echter in de praktijk zie en lees ik veel geweld van moslims waarvan een groep zegt dat het salafisten zijn. Daar twijfel ik dus aan dat het puur en alleen uitgaat van die salafisten alsof moslims van andere islamstromingen geen geweld gebruiken.

0
35 ThWil

@35
Je hebt salafisten , en extremistische salafisten , de ene is de andere niet . Daarbij maakt het ook nog uit welke land je komt en welke stroming van het salafisme je volgt , lijkt mij.
Salafisme komt voort uit soennitische islam waar de meeste Nederlandse moslims toe behoren .
Islam is zo diverse met al zijn verschillende stromingen , daarom ook tussen al die moslim stromingen onderling voortdurend onenigheid .
In ieder geval is de extreem salafistische islam een stroming die niet aansluit bij onze democratische waarden en normen die wij hanteren in onze samenleving , en dat zal ook nooit veranderen .
De dreiging is dat uw goede salafistische vriend , en ook andere Nederlandse moslims die niet de extreem salafistische leer aanhangen door invloed van extreem salafisten radicaliseren gezien dat die extreemsalafisten moskeebesturen overnemen zodat de islamleer in de moskeeën extreem salafistische wordt .
Dat is wat er gaande is , en wel al velen jaren , en niemand die ze kan tegenhouden .

0
36 Olivia

@36 Het gaat mij ook om die gewelddadigheden door moslims die niet bij de salafistische stroming horen. Daarbij was mijn vraag ook of je daar (wetenschappelijk) onderzoek naar hebt gedaan dan wel dergelijke onderzoeken hebt gelezen, want wat je opschrijft heb ik ook wel links en rechts gelezen.

0
37 ThWil

@37
Luister . Het bericht gaat over exteem salafisten die extreme propaganda verkondigen in soenitische moskeeën.

Maar over welke gewelddadigheden door moslims hebt u het over ? hebt u het over geloofsgerelateerde gewelddadigheden , of over niet geloofsgerelateerde gewelddadigheden ?

0
38 Olivia

@38 Het gaat mij of wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd naar al die gewelddadigheden door moslims gepleegd ongeacht of die uit de salafistische of andere islamgerelateerde hoek komt. En dan bedoel ik niet direct de onderlinge gewelddadigheden doch die naar de autochtone bevolking.

0
39 ThWil

@39
Bedoel je door moslims op de autochtone bevolking gepleegde criminaliteit ?
Geef eens een voorbeeld .

0
40 Olivia

@40 Laat maar. Het gaat mij om een wetenschappelijk onderzoek waar ik naar vraag. Dat jij en ik een mening hebben is duidelijk doch ik zou meer kennis willen nemen van een wetenschappelijk onderzoek. Het zou kunnen dat jij en/of ik gelijk hebben dan wel er volkomen naast zitten.

0
41 ThWil

@41
Hoe ik denk is dat je niet alles kunt toewijden aan islam , dat criminaliteit onder ( jonge ) moslims hoog is komt niet door islam maar juist door gebrek aan islam bij deze jongeren, en als ze dan bij gebrek aan kennis van islam geronseld worden door die extreem salafisten dat maakt voor de toekomst kans dat islam radicaliseert .

Waarvoor wil je een wetenschappelijk onderzoek ? kijk bij CBS onderzoek naar criminaliteit in Nederland .
Ik hoef geen gelijk te hebben , maar het is open en duidelijk dat extreemsalafisten de moslim de extreem salafistische islam willen onderwijzen .

0
42 Olivia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Blonde Shemale Fucks GuyHomemade PornoBrazxers VideosAmanda Creny PornCrystal PornErotic Lesbian MoviesHoliday XxxAtlanta Moreno PornBathroom NudeVidieo BokepWwwfreeporn ComSex Big AssKimberly KendallAtm PornDeep Throat VomitingTony EvereadyM.myfreecams.Katy Perry PornKhulla ChudaiReal Brother Sister IncestTwerking Kim KardashianMature Cougar PornNude RestlingForce Anal PornDeai Porn.comPlanesgirlMin GalileaCouple SexFuta Cock VoreRed Bone PornSunny Leone Xxx Bp VideoRiding SybianFamily Therapy PornvideosXxx FotoshXxx Video HqFull Length Porn MoviePilladasEmma ButtpornDiana Colton PornIndex Of Porn StarsPornograficzne FilmyMangas Hentais Sem CensuraLesbuan PorBrandi Love PornHot Desi Bhabi PornSex FukigGina De PalmaKaterina Soria NudeBoku Ta Misaki SenseiModel BugilWill AngellHomemade Milf VideosPerfectgirls.netlXnxx Video PageStepmom Full Hd Porn VideosFree Porn Step DaughterCoco Fr Version MobileLuna_moona Leaksمواقع سكسliveBbw Ebony BlowjobsIdol SankakuGay GentaiPaul CassidyKatrina Moreno XxxAllie HaizeMiya Kalifa SexyMia Khalifa Full LengthPorn With Beautiful GirlfriendGay Porn FmDaisybloomss OnlyfansPoran MmsNudist Family Sex VideosKarnataka SaxGoddessgraziMilf PornopicsDesi Boy NudeIndian Aunty HandjobIndian Actress Pron VideoShilpi Raj PornPublic Japanese PornReal Strip Club VideosFree SexchatOglaf.comPornpicwHindi Ladki Ki ChudaiXxxmooviesLily Aldridge NudeApril O Neil LesbianMasaje EroticiPlayboynude ModelsBrunette Naked WomenBhabhi Sex Bhabhi SexHinata HyugapornSunny Leone Bf PictureSasur Aur Bahu Ki Chudai Hindi MeinXxxx KoBillie Beaumont PornGym Teacher PornJe Montre Ma SDarcie DolcieAsian DpPornos ViejasOrgazmasGarilMmmmxxxTelugu Romance XnxxPorn Milf VidAgent X VideosLesbian Porn Talk DirtyDoodhwali VideoHard Crying PornFtee Xxx MoviesHannahowo TwitterXxx TravertiCoco Bliss NudePenis SocksStep Sister ThreesomeXnx FamilySonam Bajwa NudeKannursexThick Black LesbiansEverly Lanes PornRex PornXxx HtHindi Bhabhi XnxxBig Tit PornpicsBangladeshi College SexDance Strip TeaseRevebebebeSaxy Video XxxxSexnnxXnxx TamBharat SexJulie K SmithPaginas De PonoPornographie BbwSniperwolf NudesOliviemaebaeMausi Ka SexCartoon CumsPorboAsian Massage Hidden CameraTemari HentiaTaylormsdeclipsBest Porn MocieXxx Ao VivoPurn HubCholo JaiAhemale PornRebecca Ferguson Nudes