Ads Top

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari minder en soms geen treinen op traject Amsterdam/Schiphol/Almere-Amersfoort

Door geplande werkzaamheden aan de bovenleidingen rijden er vanaf maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari minder treinen op het traject Amsterdam/Schiphol/Almere-Amersfoort. Op sommige delen van dit traject rijden er helemaal geen treinen.

Tijdens deze treinvrije periode gaat onze aannemer het spoor op om de zogenoemde balk-paalbevestigingen te vervangen. De balk en palen vormen samen het bovenleidingsportaal, waaraan de bovenleiding hangt. Deze in totaal 115 bevestigingen zijn aan vervanging toe en de werkzaamheden moeten op beide sporen gebeuren. Er rijden daarom geen treinen op het traject Weesp - Naarden-Bussum. Op dit traject zet NS bussen in. Ook tussen Hilversum en Almere Poort is die dagen geen treinverkeer mogelijk.

Tussen station Amsterdam Centraal en Weesp rijden er minder intercity’s. En de reis van Amsterdam naar Berlijn duurt langer omdat de IC Berlijn moet omrijden via een alternatieve route (Flevolijn en Hanzelijn). 

Voor het traject Amersfoort Schothorst - Amersfoort Centraal wordt de dienstregeling aangepast. Er rijden bijvoorbeeld geen treinen tussen Almere Centrum en Amersfoort Centraal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.