door ontken in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 0
  • 338x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 RubberDuck

Gewoon doen, want het is hoog tijd voor drastische maatregelen! (ondanks politiek correct gezeik van de blije vogels in Den Haag, Amsterdam e.o.).

3
2 Tutor01

Met de kans dat sjimmie agressief wordt uit angst, heb je dat geouwehoer weer.

4
3 caso

@3 Waarna de agenten behoorlijk moeten optreden waarna de agenten weer worden aangeklaagd!

3
4 upanddown

** gebruiker verwijderd **

Bloomberg had in zijn tijd als burgemeester van New York ook preventief fouilleren ingevoerd (Stop and frisk), hetgeen later door de rechter verboden werd. De cijfers daarvan waren onthutsend : slechts 0,01% leverde een positieve treffer op. Meer dan 80% van de gevallen richte zich naar gekleurde burgers.

Daarnaast werkt zo'n maatregel niet zelden discriminerend en maakt onschuldige burgers tot "verdachten".

Niet aan beginnen.

5 verwijderd9249148401

Preventief fouilleren én etnisch profileren.
Gegarandeerd prijs !

2
6 Libertariër

Ja, iedereen die er in bepaalde situaties verdacht uit ziet, fouilleren.

4
7 Marrie

Nou...... We hebben dat jaaaaaren geleden in Groningen gehad op de invalswegen in het weekend...naar de binnenstad... Mijn zoon was boos...Was ook aangehouden.... Dat is prive mijn auto.... tja.... Ik zei ligt er dan iets in wat er niet in hoort? Nou nee dat niet.... Maak je niet boos.... laat ze hun ding doen... Je wil niet weten wat er allemaal uit een aantal auto's kwam.... veel pistolen, messen en ander geneuzel.... Van mij mogen ze vaker preventief te werk gaan...

Als je aangehouden wordt en gefouilleerd word of je auto wordt ff goed bekeken... en je hebt niets te verbergen.... mag je door toch?

2
8 Sempre

Verhip die uitzending heb ik grotendeels gezien. Zeer opvallend hoe vaak die hoofdcommissaris rond het op messen willen fouilleren steeds maar aangaf niet te willen stigmatiseren. Een keer raden wie dus die messen bij zich dragen ook gebruiken.

1
9 ThWil

Er verdacht uitzien: is dat dan gebaseerd op uiterlijk of op gedrag?

2
10 Reagentje

Als ongure types weten dat ze gefouilleerd kunnen worden ..... zullen ze veel minder vaak die rotzooi zoals messen, pistolen op zak hebben... Doe maar , ik ben er voor !

2
11 Sempre

Er zijn ook alcoholcontroles... men moet blazen.... teveel ? Tja ... probleem...dan ben je ook een gevaar voor je medemens....... Dat mag wat mij betreft met wapens ook hoor ! Keer de zakken maar om.... niets mis mee....

1
12 Sempre

@5
Bloomberg werd in 2002 burgemeester en toen bestond preventief fouilleren al maar hij breide het gigantisch uit waarbij er op een gegeven moment zelfs 685,000 mensen in één jaar tijd (2011) preventief werden gefouilleerd of staande gehouden voor wat vragen. De misdaad daalde fors in de 11 jaar dat hij burgemeester was waarbij het aantal moorden bijna halveerde.

Ik ken het Washington Post/Columbia universiteit verhaal dat er bij die fouilleringen niet veel extra's wordt gevonden maar als je het aan agenten vraagt dan zeggen die dat dat nou juist komt door het preventief fouilleren.

""Meer dan 80% van de gevallen richte zich naar gekleurde burgers.""

Als je de misdaadcijfers naar etniciteit erbij pakt zal je zien dat dat ook niet zo vreemd is.

3
13 Reconquista

@7 Geschoren koppen, tatoeages, een baard,,in het zwart gekleed.In bepaalde situaties fouilleren is niet preventief fouilleren.U bent dus tegen.

4
14 jantje van leiden

@15 licht-donker getint tuig van rond de 16-30 jaar, vaak rondrijdend in dure auto's

3
15 ontken

Ik vind dat de politie... gezien alle incidenten heden ten dage.... iedereen mag fouilleren.... al is ie blauw wit gestippeld... Het is elke dag zowat raak in ons land her en der met steekpartijen, pistolen etc.... Flinke controles..... misschien schrikt dat af.... geen idee.... maar het is een optie....Jammer dat we die kant op gaan.... maar wie weet ... zet het zoden aan de dijk....

0
16 Sempre

veel te dure, moet dat zijn.

1
17 ontken

Elke blanke man met kind ook direct stoppen -- immers blanke mannen zijn oververtegenwoordigd bij kinderverkrachting in NL

11
18 alt-right-delete

* Verwijderd door de redactie *

19 Stampertje

* Verwijderd door de redactie *

20 RubberDuck

Het wordt tijd dat veel lui, die van alles bij zich hebben, eens het vuur aan de schenen gelegd gaat worden.... Mensen die thuis overvallen worden met een mes, winkels idem dito.... op straat ... mes er bij en hier met je mobiel..en je geld....mensen die zonder reden aan het mes geregen worden..... en dan nog alle gewonden door die klootzakken..en hun trauma na zoiets....... Onze maatschappij verhard ..... jammer.... maar dan moeten de methodes ook maar harder worden om het in te perken.... denk ik....

1
21 Sempre

** gebruiker verwijderd **

@13 heerlijk gewoon jouw ongenuanceerde kijk op die misdaadcijfers, waarvan een heel groot deel het bezit van wat marihuana betrof.... en zo gaat jouw "betoog" helemaal de mist in.

22 verwijderd9249148401

** gebruiker verwijderd **

@20 bewijs dat eens.

23 verwijderd9249148401

* Verwijderd door de redactie *

24 RubberDuck

We hebben laats een keer op een avond een discussie hier overgehad..... Hoe zou je het vinden als je gefouilleerd wordt....Iedereen begon te lachen en zei : Niets te verbergen dus ze doen hun best maar ! Mijn zoon is nu inmiddels 43.... de jongen ,die vroeger zijn hakken in het zand zette, omdat ze in zijn privesfeer kwamen... .is nu inmiddels wel zover dat dit een goede optie is om het een en ander uit te sluiten en op te pakken.... tja...

1
25 Sempre

** gebruiker verwijderd **

@24 nietszeggend... kom eens met concreet bewijs.

26 verwijderd9249148401

** gebruiker verwijderd **

@24 daarnaast lijk jij meer met de islam te hebben dan ik.... ook die framende vlieger gaat dus niet op

27 verwijderd9249148401

* Verwijderd door de redactie *

28 RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

29 RubberDuck

Maar wel heeeel jammer dat Nederland zoooo op haar hoede moet zijn nu .en dat de politie moet gaan fouilleren... Nogmaals ... ik ben er voor .... en dat gaat misschien het kaf van het koren scheiden!

1
30 Sempre

** gebruiker verwijderd **

@28 nee dat is inderdaad geen bewijs.

@29 op de man : gemeld

31 verwijderd9249148401

* Verwijderd door de redactie *

32 RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

33 RubberDuck

** gebruiker verwijderd **

@32 nee, hoor, niet jammer voor mij : jij bent niet in staat jouw punt te bewijzen -> jij lult dus uit je nek.

34 verwijderd9249148401

* Verwijderd door de redactie *

35 RubberDuck

@25 Wapens aangetroffen , 10, 20 jaar cel ?......

0
36 21st Century Guy

@30 Je moet de hele omgeving afkammen , woningen , bedrijven, parken etc.

0
37 21st Century Guy

Het is nou juist de bedoeling van burgerrechten dat er, volgens iemands vooroordeel, verdacht uitzien onvoldoende excuus is om te fouilleren.

1
38 Wendel

@36 wapens in je broekzak, auto..misschien al een keer ergens gebruikt......tja.... nou..... een flinke straf en een flinke geldboete....Dat soort zaken hoor je dus niet bij je te hebben.... of vind je dat wel? Ik ga ff op stap en neem mijn pistool, mes mee???Gezien alles wat er de laatste jaren gebeurt in ons land. wordt het tijd de gelederen te sluiten en dit uit te bannen....

0
39 Sempre

@39 Ik vind dat burgers geen steek -en vuurwapens bij zich moeten dragen en dat er flinke consequenties aan moeten worden verbonden als dat dus wel het geval is , dus ook niets lenen van vrienden want dan hang je.

0
40 21st Century Guy

@37 Hou maar op.... Ikzelf ben zoooo zat van al die berichten elke dag... steekpartij hier, schietpartij daar, oude mensen die in hun woning worden overvallen... overvallen in winkels.... op straat....etc etc etc...... Ik woon in een dorp..... hier is het fijn en we hebben geen gelazer.... maar als ik de berichten lees wat er her en der in het land uitgevreten wordt.... sorry..... Ga naar een verjaardag en wens iedereen een fijne avond .... ciao!

1
41 Sempre

* Verwijderd door de redactie *

42 Stampertje

Burgemeester Femke Halsema liet vrijdag weten dat ze niets ziet in grootschalige preventieve fouilleeracties. Nou, ik zou om te beginnen de man van Halsema eens preventief te fouilleren, een hele foute man is dat. Voor de rest alle getinte jongetjes met een dikke auto onder de kont fouilleren, wedden dat je bijna een 100% score hebt dat er een wapen boven water komt en je komt er ook nog eens achter dat die auto niet eerlijk is verkregen. Gewoon Halsema van boven opleggen dat ze moet fouilleren overal in de stad, wil ze dat niet dan haar vervangen.

3
43 Waarheid, gewoon zoals het is

@18
Blanke mensen zijn oververtegenwoordigd in Nederland, want we stammen af van een blank ras.
En als je de hersens niet wilt gebruiken in het oplossen van problemen is dat jou pakkie an, maar Nederland is beter af als ze figuren als u negeren.
Zeker ook een onvoldoende op school et wiskunde.. Je verliet de klas toen de leraar over discriminanten begon te praten.

3
44 sparta

@44 Onze extreem domme linkse islamitische nitwit snapt het gewoon niet. Het gaat hier over preventief fouilleren. Waar zou hij een blanke man die met een kind bij zich heeft op willen controleren? Het zal wel aan het vunzige brein van deze vieslamiet liggen.

Verder heeft het heeft als enig levensdoel hier trollen en de fascistische islam promoten.
Hij zit 5 keer per dag in de Blauwe moskee om met zijn reet naar onze democratie gekeerd weer wat haat te prevelen om zo zijn pedofeet te vriend te houden.

Compleet negeren is het beste.

4
45 MeneerRontgen

@45 : Hij zegt toch ook zelf: delete.

5
46 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

47 Stampertje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Ze zijn anti-woke, dus tegen sociale gerechtigheid.Nou, dat zal een leuk feestje worden met allemaal gelijkgestemden....

zojuist geplaatst door sockknitter

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@8Met vrouwen onder elkaar sporten? Je mening mogen geven op sociale media platforms zoals Facebook of Youtube? Een fascistisch boekje verbran...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Marrie1
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@20Helemaal mee eens....

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Vrijheid is dat ik zonder er over hoef na te denken of een overheid dat wel ok vindt op pad kan gaan. Dat werd nog eens duidelijk toen dat met d...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

In 2010 zei Angela Merkel: Duits multiculturalisme heeft ‘volkomen gefaald’.Waarom dan toch het land overspoelen met migranten uit landen ...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Toch opmerkelijk dat waar je voedsel en huishoudartikelen e.d koopt sommigen de behoefte hebben om daar amok te maken. Het is toch die spullen i...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@10 Daar komt die gereïncarneerde prikkebeen weer aankakken met z'n gezwam. . ....

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bram brabant
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Orban houdt tenminste de grenzen dicht voor dat asielgespuis....

6 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Iets met VOL? Boem vol....

8 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Marrie1
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Hopelijk krijgt ze het dubbele als wat ze haar slachtoffer heeft aangedaan....

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Telugu XxxxxBaby ChutCaramel MatureGoblin Cave YaoiQueen TwerkHot Porn Sex ComDanny D XxInfluences Gone WildTiffany MynxVeronika ZemakovaLisa Ann Three SomeMisty VonageOlder Mature Nude WomenBoobs Squeezing VideosDesi Porn LongThroat Fuck CompilationWwf Woman NudeTranny Cum ShotsKorean Girl Porn VideoJuliet AndersonLove Kiss PornTits Showing In PublicXhamster PicturesGay Dadfy PornBlack Bbe PornReal ChutElite Babes ComXpornerLes PornographyFleahlightDargon Ball Z PornMichelle Rodriguez XxxVideos Of FootjobsBoy PornstarIndian UlluNew Pone VideoPornhub.liveHidden Cam Lesbian MassageJosie Tucker BbcDaughter's Friends PornOnlyfans Leaked Telegram成人漫畫XxbritzXhamesyerXxxgimJessie BunsIndian Hot Sexy MovieWww Com Sexy FilmPeople FuckingIncradible PornMony FigueroaTeenage Girl SexYoga Xxx Video HdFamily Porn RealHot GirlsbuttsEbony Porn Black PornGay Cruiseing PornXmater ComRec Room Porn.Fat Nude TitsXn Xxn ComJlo In PornNora Fatehi Sexy PicsChloe RoseXxx 101Laararose PornSouth Indian Aunty X VideosSarah Vandella AnalBratty Sis VideosHollywood Sexy Movie Full HdFikfap ComDamplipsmLacey Chamber NudeMassage Erotica VideosBig Titty FacefuckCartoon Girl SexXxxxxx Video IndiaCatoon Porn VediosPornô ForteFotos De Anime SexualEimi FukadoOralcreampie GifCollege Sex PadamXxx Porn BathroomHardcore GymTricked Blow Job18gay PornWhat Is FuntariRegarder Film PornographiquePawg MatureAmazon Position HentaiAjv PornXhamstervideoBrother And Sister Sleeping Sex VideosStreamhub DownloadStepmom Real PornKira0541'sOldwomanfunFikfap ApkBabestation CamDesi Outdoor SexBangalisexyIndian Girl Watching PornLillyfaeeeCareful_i_biteGelbooreHot Camel ToeNaked ChudaiClaire P ThomasHollywood Porn VideosPreity Zinta NudeChudai Hd VideoHairydivaContos Eróticos.Hanna BrooksSexs Porn.comTamil Lesbian XnxxKerala Sex Kerala Sex Kerala SexYogasex ComAdult EscortingпорнокомиксыPorn AntigosMans Anal ToysPorn Gay BrothersChodai Video DesiBlacktittiesAunt Cass Big Hero 6Xia QingziApril O Neil Lesbian情色 电影Nude CelebriNicollete SheaSavita Bhabhi Hindi StoryDorcle Club走光Desi Threesome PornXxxx ViteoNikki Sims NudeJanpanese Adult MovieSei Lanka PornMia Khalifa Porn SatrHot Blonds NudeFree PornbeEspacoterapiaAunty BrazzersXxx Auntys VideosAlexa Payne GraduationCreampier PornJav TvXxx Mussage