• 10
  • 938x gelezen
Reageer met een Emoji
5
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Ik zou hier weer een heel erg nare grap op kunnen maken over het 'potentiëren' van die kinderen zelf ... maar nee. Er zijn grenzen.

2
51 RichardR

@51

Helaas zijn er mensen die absoluut geen grenzen kennen zolang de kassa maar blijft rinkelen. question

2
52 Endandit

@52
En helaas moet iedereen wachten tot de regering het lef vindt om er wat aan te doen.

2
53 Snorrie
54 Snorrie

@54

Ik ben voor

2
55 Endandit

Men zou eens kunnen beginnen met het stoppen van het uithollen van de term "geneesmiddel".
Tandpasta een geneesmiddel noemen bijvoorbeeld is bizar. De "verantwoording" dat het je mond gezond houdt slaat nergens op. Want shampoo houdt je haar gezond, de spray waarmee je je hakblok in de keuken schoonmaakt kun je ook "geneesmiddel" noemen, want het doodt schadelijke bacterieën ... en zo kun je vrijwel alles wel een "geneesmiddel" noemen.

1
56 Endandit

@33
[Ik blijf het vreemd vinden!!!]

In het verleden heb je stellig beweerd dat vaccineren de voornaamste oorzaak van autisme is. Is er intussen iets veranderd dat je er nu opeens zo vaag over doet? Op deze manier blijf je wel twijfel zaaien en dat is laakbaar gedrag.

3
57 Wilmama

@57

Of het is een begin van "wijsheid" en dan zijn duidelijke antwoorden doeltreffender question

1
58 Endandit

@58
Om even een voorbeeld te geven. Caliber zo'n jaar geleden:
[ Het aantal autistische kinderen is explosief gestegen door vaccinaties. ]

reactie 16: https://www.nieuwskoerier.nl/news/394581-vaccinaties-lessen-voor-ons-afweersysteem?page=1

En dit draadje met een broekafzakkend slecht artikel werd door meneer zelf gepost:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/366927-autisme-en-vaccinatie

Autisme veroorzaakt door vaccins is reeds in het jaar 1999 door wetenschappelijk onderzoek aangetoond (T. Verstraeten), autisme wordt door vaccinaties met thimerosal/thiomersal getriggerd. Het is dan ook onlogisch te beweren dat er geen link met autisme bestaat. Het onderzoek toont............

Vandaar dat ik de uitspraak van Caliber [Ik blijf het vreemd vinden!!!] van vandaag zo opvallend vind.

2
59 Wilmama

@59

ik snapt question

0
60 Endandit

De pro-vax trollenfabriek heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden. Het is bekend dat autisten zich in een onderwerp vastbijten en nergens anders voor leven. In dit geval is het (anti)vaccineren, in een ander geval is het de toekomst van onze planeet. Zulke mensen, met hun gelijk of ongelijk, zijn een gemakkelijke prooi voor bepaalde groeperingen in de samenleving die er misbruik van willen maken. Ik vind het verwerpelijk.

Over het ontstaan van AIDS doet onze brave topic starter er liever het zwijgen toe. Daarin komt de vax industrie er niet zo mooi vanaf.

13
61 samcash

@61 Pas maar op dat ik me niet in jou vast bijt, want ik laat niet meer los.

1
62 Bluth

@61
Autist -> vastbijten -> ontstaan van AIDS question

1
63 Snorrie

@26
Bullshit yourself.
https://nos.nl/artikel/357095-autisme-vs-sterk-toegenomen.html
Volgens onderzoek van de Amerikaans GGD's had in 2008 één op de 88 kinderen van 8 jaar autisme. Dat is een toename van 78 procent in 5 jaar.

12
64 samcash

@64 Zou dat iets te maken kunnen hebben met het feit dat we veel beter weten waar we naar moeten kijken om autisme te constateren? Oh ja, staat ook in het artikel. Goh...

1
65 Bluth

@51
Ik ben ze bij jou nog niet eerder tegengekomen.

10
66 samcash

@64
Blijft bullshit.
Probeer eens de artikelen zelf te lezen ipv conclusies trekken op basis van de koptekst.

1
67 Snorrie

@64
En nog wat.
Kijk eens naar de snelheid waarmee al je bullshit onderuit gehaald wordt.
Dat alleen al zou een belletje moeten laten rinkelen.

P.s.
Als je dat belletje hoor dan niet gelijk kwijlend voor je voerbak gaan staan.
Is een ander belletje.

1
68 Snorrie

@64 Die toename van autisme (en ADHD) heeft veel te maken met voeding zoals ons ongezonde koolhydraatrijke en vetarme voedingspatroon dat nota bene door de overheid wordt geadverteerd. Bedenk daarbij dat vetarm voedsel met suiker op smaak wordt gebracht. Draai je dat om - vetrijke, koolhydraatarme gezonde voeding - dan verbeteren de symptomen aanzienlijk.

Voorbeeld: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29421589

12
69 de gezonde roker

@63
Ja, grappig. Heb ik zelf ook overwogen toen ik het schreef. question
lees @64 dan maar.
@65
Aardig geprobeerd maar dat verhaal gaat niet op. Het enige dat voortdurend verandert is de diagnosestelling waarbij tegenwoordig een steeds verdere differentiatie plaatsvindt. Voorheen kregen die kinderen allemaal al de algemene diagnose van autisme. Jouw verhaal gaat alleen op vóór de ontdekking en definitie van autisme en dan praat je over meer dan 60 jaar geleden.

10
70 samcash

@69 Autisme is genetisch bepaald.

Ook trek jij een echt volledig foute conclusie uit het door jou gelinkte artikel. Dat artikel gaat namelijk over dat autisme en ADHD beter te controleren zijn (bij het individu) met een bepaald dieet.

0
71 Bluth

@71 De gevoeligheid voor autisme is genetisch bepaald. De mate waarin wordt voor een deel door voeding bepaald. Je leest niet goed en trekt zwart-wit conclusies.

7
72 de gezonde roker

@70 Dus, jij linkt naar een artikel met een verhaal erin wat niet opgaat? Okay...

En nee, het gaat ook op voor de tegenwoordige tijd. Bij mij is autisme pas op mijn 30ste vastgesteld, niemand wist er in al die 30 jaar iets van, niemand constateerde het bij mij. Waarom niet? Omdat men het niet wist, men wist niet waar op te letten.

De definitie van autisme is naar mijn weten altijd hetzelfde gebleven.

0
73 Bluth

En nog wat, mijn verhalen worden niet onderuit gehaald. Ze worden gedemoniseerd door figuren als jij. Een inhoudelijk weerwoord wordt er niet gegeven.
Feit is en blijft dat de toename van autisme in de VS schrikbarend is. Dat kun je ontkennen tot je paars aanloopt maar het gaat niet weg.

12
74 samcash

@72 Nee, of je autisme hebt is genetisch bepaald. Je wordt geboren met autisme, of niet, je loop het niet op.

En, lees nou enkel eens de titel; "A modified ketogenic gluten-free diet with MCT improves behavior in children with autism spectrum disorder."

Een aangepast ketogenic gluten vrij dieet met MCT verbeterd het gedrag van kinderen met autisme. Het gaat dus op geen enkele wijze op het voorkomen van autisme, want dit kan niet omdat je ermee wordt geboren.

1
75 Bluth

@69 De toename heeft te maken met betere diagnosen en meer kennis over autistische aandoeningen. wat een achterlijk kletsverhaal over voeding.

De uitslagen van dat onderzoek zijn niet duidelijker dan een onderzoek met placebo's trouwens. Bij meer dan de helft heeft het geen effect en daarnaast staat verderop dat ze niet weten of het ook echt door de voeding komt of door andere factoren. Nergens staat dat iemand autisme krijgt van eten in het onderzoek.

2
76 Otasanek

@75 Autisme wordt gelinkt aan een verstoorde werking van de GABA-neurotransmitter die verantwoordelijk is voor de onderdrukking van hersenimpulsen. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4085902/

Een ketogeen dieet verhoogt het serumniveau van BHB enorm. BHB is een GABA-agonist, wat betekent dat het de werking van GABA-receptoren activeert en de symptomen van autisme onderdrukt/verbetert. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17011713

Het is niet voor niets dat bovengemiddeld intelligente mensen met autisme en ADHD veel vaker dan gemiddeld verslaafd zijn aan alcohol, omdat alcohol ook een GABA-agonist is. Alcohol wordt dus onbewust als medicijn gebruikt met allerlei ongewenste bijwerkingen.
https://www.theatlantic.com/health/archive/2017/03/autism-and-addiction/518289/
https://nl.wikipedia.org/wiki/GABA-agonist

8
77 de gezonde roker

@74
Al je verhaaltje en complotjes waren al lang achterhaald voordat jij ze zelfs maar plaatste.
Nadeeltje van de anti-vax manier van onderzoek doen.

Stoppen met onderzoek zodra er iets gevonden is wat je denkbeeld bevestigd, maakt niet uit hoe oud of fout dat ook is.

En weet je wat pas echt schrikbarend is ? De toename van digibeten sinds het begin van het vaccineren.
Voordat er gevaccineerd werd bestonden die nog niet eens.

1
78 Snorrie

@76 In een ander draadje liep jij nog te schelden met autisme. question

3
79 Bluth

@79 Ik schold niet op autisten.... maar op jou specifiek. Ga nu maar fijn verder met katten knijpen Bluth.

8
80 Otasanek

@80 Ik zeg ook niet dat jij op autisten schold, ik zeg da jij met autisme schold. Jij vindt autisme dus een mooie aandoening om mee te schelden.

4
81 Bluth

@61
[Over het ontstaan van AIDS doet onze brave topic starter er liever het zwijgen toe. Daarin komt de vax industrie er niet zo mooi vanaf.]

Dat is hier zwaar off topic en daar heb je -o.a. van mij- in andere draadjes voldoende en afdoende antwoord op gehad. Dat jij daarover peoep wilt blijven praten, mag derhalve geheel op jouw eigen conto geschreven worden.

3
82 Wilmama

@81 Nee ik vind je een grote aansteller dat is iets anders. Ik scheld niet op autisten, maar op een autist genaamd Bluth.

10
83 Otasanek

@83 Nogmaals, ik zeg ook niet dat jij op autisten schold. Ik zeg dat jij met autisme schold, en je dus iedereen met autisme erbij betrekt.

5
84 Bluth

@61
"Zulke mensen, met hun gelijk of ongelijk, zijn een gemakkelijke prooi voor bepaalde groeperingen in de samenleving die er misbruik van willen maken.
Ach, ik snap de hint. OK, door wie word jij misbruikt?

0
85 RichardR

@84 Ook dat gebeurt weer in je autistenhoofd. Blij dat ik geen familie van je ben, je zou maar moeten luisteren naar je gezemel in het dagelijks leven.

7
86 Otasanek

@61
[De pro-vax trollenfabriek heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden. Het is bekend dat autisten zich in een onderwerp vastbijten en nergens anders voor leven. In dit geval is het (anti)vaccineren, in een ander geval is het de toekomst van onze planeet. Zulke mensen, met hun gelijk of ongelijk, zijn een gemakkelijke prooi voor bepaalde groeperingen in de samenleving die er misbruik van willen maken. Ik vind het verwerpelijk. ]

Je hebt -zoals bij jou gebruikelijk- wat fantasie teveel en niveau te weinig

De 16-jarige Elijah Delsink verdient beter, een héél stuk beter.

Geef jij anders maar eens onderbouwd aan wat er niet klopt aan zijn bevindingen en waarom precies.
Het artikel bij De Monitor eindigt met een link naar de andere twee delen:
(**) Lees de andere delen terug:
Deel één: Elijah kraakt de antivax-beweging
Deel twee: Elijah legt de productie van het homeopathisch ‘vaccin’ bloot (**)

Noot: en onderbouwing versta ik serieuze bronnen en niet de usual suspects uit de anti-vaccinatiehoek

2
87 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

88 artemis

Charlatans (marktschreeuwers) houden sinds eeuwen 'het volk' voor de gek, en nog steeds laten sommigen zich voor de gek houden door charlatans.

0
89 Crannbuidhe

@88
(H)eerlijk gejat van Crannbuidhe. Jou op het lijf geschreven:
"Gegen Dummheit kämpfen Götter sogar vergebens."

Jouw berg bagger is intussen niet meer te overzien.

1
90 Wilmama

@88
Alle vaccins of alleen de toegediende? question

0
91 Snorrie

@90

Speciaal voor @3 de Nederlandse vertaling:

"Goden vechten zelfs tevergeefs met domheid".

0
92 Mies het zusje van Wim

@92 Bestaan er dan goden?
aarde is ook plat zeker?

10
93 Rattocasi

@82
Nog maar een keer dan.
Zulke mensen, met hun gelijk of ongelijk, zijn een gemakkelijke prooi voor bepaalde groeperingen in de samenleving die er misbruik van willen maken. Ik vind het verwerpelijk. Zie je jezelf al in de spiegel?

9
94 samcash

@94
[Zie je jezelf al in de spiegel?]

Ik zou niet weten op basis waarvan dat nodig zou moeten zijn. Pas in @87 ging ik in op het eerste gedeelte van jouw reactie in @61 . Het ontstaan van aids en het drieluik over Elijah Delsink gaan namelijk over verschillende zaken. Dit drieluik werd geplaatst door De Monitor en dat is nou niet bepaald een onbetrouwbare bron, integendeel: https://demonitor.kro-ncrv.nl/over-de-monitor

De Monitor is het onderzoeksjournalistieke platform van de KRO-NCRV. Wij onderzoeken maatschappelijke kwesties met behulp van de kennis, ervaringen en input van het publiek. Een eigentijdse vorm van journalistiek: crowdsourcing. De Monitor snijdt maatschappelijke thema’s aan als zorg, werk, veiligheid, onderwijs, duurzaamheid en wonen.

Onderwerpen waarmee iedereen in Nederland wel eens te maken heeft en............

Het is dus wel heel erg vergezocht dat Elijah door De Monitor en/of mij misbruikt zou worden. Dat soort uitspraken komen wel erg makkelijk van personen die niet of onvoldoende weten waar het om en over gaat, en zich daar de moeite ook niet voor doen. Vandaar in @87 :
[De 16-jarige Elijah Delsink verdient beter, een héél stuk beter.

Geef jij anders maar eens onderbouwd aan wat er niet klopt aan zijn bevindingen en waarom precies. ]

En denk eraan: [Noot: en onderbouwing versta ik serieuze bronnen en niet de usual suspects uit de anti-vaccinatiehoek] zie @87

1
95 Wilmama

Fascinerend hoe homeopathie en je niet willen laten vaccineren op 1 hoop wordt geflikkerd.

Met zoveel tegengas heb ik altijd de neiging om tegen de stroom in te gaan zwemmen.

Ergo.. Bashen/iemand voor gek verslijten, is altijd de verkeerde aanpak.

2
96 Scalple

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Van der Burg is blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

https://www.nieuwskoerier.nl/news/981856-eric-van-der-burg-supermooi-dat-er-geen-kabinet-wilders-i-komt...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

kovichni
Zeker dertien doden door Russische raketaanval op Oekraïense stad Chernihiv

waarchijnlikk weer die verdomde hamas toch 😃...

2 minuten geleden geplaatst door kovichni

wildersfan
Van der Burg is blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Nou zeg......

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@9Waar zie jij dat dan ?Er valt niets te knijpen als het om Timmermans gaat ....

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Wedergeboren
Muziekdraadje

verdroetihe >> verdrietige ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Hij kan wel bereid zijn te onderhandelen maar hij zit totaal niet in de situatie om te kunnen onderhandelen , begrijpt hij dat nou niet ?...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Wedergeboren
Muziekdraadje

@2912 Hoi Nighthawk! Jouw afwezigheid was me al niet ontgaan, en is gezien de verdroetihe omstandigheden naruurlijk meer dan begrij...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Wakker is natuurlijk het Nederlandse woord. En dat laat zich omvormen naar complotten. ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nighthawk
Muziekdraadje

Hoi Luitjes...Ik ben hier komende dagen even iets minder aanwezig omdat een van mijn zussen onverwachts is overleden.Gelukkig is het Muzie...

17 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Het woord woke komt toch uit de VS?Alleen daarom al heb ik daar moeite mee. Ik ben niet zo voor het nadoen van de VS....

18 minuten geleden geplaatst door eh

NK. App
Naked Women In The CarHighpornCivastreetPokemon SexxxParineeti Chopra BoobsSpicy Sex VideosKeral Ka BfPorn Video WebsiteWatch Hd PornSex Movie Tamil Sex MovieBigbootyindianNessa Barrett NudeElizabeth Berkley NakedVictoria Valentino NudeGirlstribbingAssparadaXxx Video Hd Full MovieNude StripteaseMiley Cyrus LesbianLeah Jaye HotTelangana Telugu Sex VideosTiny Blonde Maria Kazi Fucked In Her Gaping Asshole韩国 AvDesi OrnWife Switch PornKally Cuoco NudeWhere Can I Watch After Ever HappyDelhi XxxHot Doctor PornPorn Indian TubeJija Sali Ki Chudai HindiIndiannudegirlsSex Roja SexBean Bag SexMiss Raquel PornPoopy Diaper PornSybian VibratorFree Black Lesiban PornCalendar Audition PornLesbian Anal ExtremeWebcam Xxx VideosGay Realistic PornLily Kawaii LeakDesi Hidden Cam MmsSxsxyBest Of Celeb PornBig Boss XnxxGirl Seducing BoySex Malayalam AuntyLove Story SexSexfullmovieHumping VideosNickannyVídeo Pornô ComXxx Sex ImageIndian Romantic Xxx VideosNaughty Girl DpFantasy PornSamantha Saint AnalShipri TsukadaAsin SirensUse PornIndian Sex Hd FullBondage AnimationBeard Gay SexFull Movie Indian SexFrancesca Farago NudesDesenho Eróticos 3dBryce Dallas Howard NudesBig Assporn VideoMichael Boston PornhubMasserti XxxTaila MadisonIndia Porn GifMature PornaPantie PornXxx Mom And Son IndiaTamil Actor Sex PhotosAnaldeepHard Lasbian PornSilver DadiesPassionate Love Making CoupleGoods Porn.toSex Stori VideoShowervoyeurLara Flynn Boyle NakedPussyinpornLivinia Roberts NudeGirlcumsMimirogers NudeXnxx UsImcumingTru Kait Public AgentSarah Rae TitsNvg ThreesomeOrgasm XxxXxx Tamil VoiceJapanis XvideoBrazzers Best VideosFucing VideoJulie Kay GangbangTeenager Porn AmateurPornografia De LebianasAmatrices VoyeurDsvr-1310 JavDesi Xxx Mp4Indianhotsex ComBrutal FuckPorn VioladorHazel Moore RimjobHentais ProIndian Porn StartFairly Odd Parents PornIndian Xnxx Video'sNude BarberChelsea ZinnFree Real Sex VideosMulan BuitonMessy PornSwedishpornstarsSkylyn BeatyWeed XxxHistoires SexuelCamera SexAnime HeitaRetro BlowjobFavoritelittlesecret PornPriya Mani SexHorny Naked WomenNikki Brooks PovThick Puertorican QueenErotic Dad DaughterFreelive SexchatDirectory Of Porn StarsXnxx AfricanLily KawaiiPorn Hot EbonyUchi No OutotoTubos PornBarzzarsMom Son Incest MoviesIndian Cute Teen PornIndian Girlfriend Nude VideosAdult Chat BotsBeeg.vomAdult Web Series HollywoodMonica Bellucci Hot VideosSite.acompanhanteChavon TaylorNewest Anime Porn