door Nieuwsgierig in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 3
  • 749x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tsja, als je haat predikt moet je niet verwachten dat je vrede kan krijgen...
De hetze die je tegen het westen voert in europa, heeft zijn weerslag.

0
1 Merlinswit

Er word ook een hetze gevoerd tegen Hajer Harzi en haar Dochter .. Dus niet Janken...

0
2 Jill

Wat ik niet begrijp is waarom de regering niet eens de hakken in het zand zet .. en dit figuur een oneway ticket verschaft... Het stoken van hem.... zijn woorden over niet-moslims ... nou dat zou voor mij genoeg zijn om m te verwijderen ! Bye Bye.....

0
3 Sempre

Gevalletje wie kaatst kan de bal verwachten.

0
4 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

5 Henkie Nobach

Opzouten met die gasten
Breng alleen maar ellende met zich mee.
Ze zijn niet te vertrouwen die moslims.

0
6 annie

@3 , je gaat haast denken aan bevel van hogerhand.

0
7 caso

@1 Ja, what comes around goes around. question Als een boemerang krijgt ie het terug.

0
8 Nieuwsgierig

Nou, een hetze, het valt wel mee, terug naar de zandbak is niet nodig, om hen tegemoet te komen hangen we hem apart.

1
9 Positivo

Om heeeel kort te zijn... iemand die zoveel haat predikt is toch een staatsgevaar? Of zie ik dat fout? En dat heeft niet te maken met vrijheid van meningsuiting voor deze malloot.... Er zijn namelijk grenzen in ons land wat dat betreft....

0
10 Sempre

. Een sekte is een geloofsgemeenschap met opvattingen en gebruiken die zich onderscheiden van overige geloofsgemeenschappen die behoren tot dezelfde stroming als de sekte. Sekten zijn vaak gesticht door een charismatische leider met een nieuwe leer of openbaring.

0
11 upanddown

Imposant in zijn domheid en onverdraagzaamheid jegens anderen.
Als een parasiet teren op de maatschappij die hem in alles voorziet.
Haal de geldstroom onder zijn kont vandaan, en zijn alleen heerschappij klapt in elkaar, en daar is hij bang voor.

0
12 Marrie

@11 Dan is die club van Al-Fitrah, maar ook consorten, want dit is niet de enige, aardig sektarisch te noemen! Alhoewel ik hem verre van een charismatische leider vind, maar anderen die (te) streng in de leer zijn, vinden dat misschien wel. Ik vind het een vreemde wereldvreemde kwiebus die vooral niet moet worden onderschat en onze regering(en)in al die jaren, hebben veel te lang weggekeken van het gevaar wat salafistische organisaties inhouden of ze konden er niets aan doen omdat deze personen dondersgoed weten wat net nog op het randje zit en omdat er godsdienstvrijheid is in onze westerse samenleving en dus alles maar kan als het uit een geloofsboek wordt gereciteerd.
Wat een gruwel!

0
13 Nieuwsgierig

Natuurlijk moet op de gewone islamitische manier reageren het is altijd de schuld van niet moslims, je kunt moeilijk toegeven dat je voortdurend haat predikt!!!
Eerlijkheid is soms ver te zoeken bij een bepaald geloof!

0
14 Zie Hier

Er wordt geen hetze gevoerd......alleen het trans-nationale globalisme is ongeloofwaardig geworden en op zijn retour.....Amerika en Engeland hebben de spits afgebeten!

Globalisme: liberalen, socialisten, communisten, Groenen, moslims....

0
15 CoolMemories

Mooie hetze! Dat er maar meer van die hetzes mogen komen. Hetze tegen hetzers, goed idee.

0
16 Ness

* Verwijderd door de redactie *

17 Henkie Nobach

Een conversatie op twitter:


Ik denk echt dat er met die (salafistische) gelovigen moet worden gepraat dat dit niet een hetze is tegen de islam in zijn algemeenheid, maar tegen de radicale islam en de invloed van de golfstaten die een hetze voeren tegen de onze westerse samenleving die in salafistische ogen verdorven is. Ook tegen de gematigde islamieten die nu bedreigd worden voeren orthodoxen een hetze!
Een beetje zwarte kousen/jehova's maar dan erger is het, want deze stroming staat heel erg ver af van de westerse samenleving!
Maar velen die bij deze club zijn aangesloten zullen dat wel niet zo zien, hebben geen zelfreflectie, zijn geïndoctrineerd en die volgen blindelings de regels die de imam en wat Allah/Mohammed eeuwen terug heeft geschreven en de strenge salafistische leer die toch wel haaks staat op onze samenleving! Dus of die mensen tot reden vatbaar zijn? Ik denk het eigenlijk niet, want niets uit het geloofsboek mag veranderd worden, want ze leven naar de bron van de islam en gaan niet met de tijd mee en willen geen verlichting want dat zien ze als een aanval op de islam.

0
18 Nieuwsgierig

@18 Aanvulling op mijn bericht. Oh ja, degene van het twitter-bericht waarvan ik de link deelde in #18, staat onder invloed van de salafistische islam en wat krijg je dan? Arnoud van Doorn de fondsenwerver voor de strikte leer is dan je vriendje!
Ik heb zo genoeg van die stomme salafisten, sorry mensen!

0
19 Nieuwsgierig

Aanpakken die handel.

0
20 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

21 Stampertje

@22

Sluiten. En het gebouw terug aan de natuur geven!

0
22 Vaartuig

Uit de link van het AD over donateurs uit Koeweit:

"Salam erkent geld uit het buitenland te hebben gekregen. ,,Daar doen we niet stiekem over. We kregen vroeger geld uit het buitenland, van instellingen en particulieren uit Koeweit. Deze organisaties zijn door de Koeweitse staat goed gescreend. En het geld is ook nog eens gescreend door de Wereldbank.’’

https://www.duic.nl/algemeen/moskee-al-fitrah-verzweeg-subsidie-van-terreurorganisatie/

Het werd goed gescreend zegt Salam, maar de VN denkt daar toch anders over!

De verenigde Naties schreef over de donateur uit Koeweit dat die terrorisme sponsort!

The Revival of Islamic Heritage Society was listed on 11 January 2002 pursuant to paragraph 8 (c) of resolution 1333 (2000) as being associated with Al-Qaida, Usama bin Laden or the Taliban for “participating in the financing, planning, facilitating, preparing or perpetrating of acts or activities by, in conjunction with, under the name of, on behalf or in support of”, “supplying, selling or transferring arms and related materiel to” or “otherwise supporting acts or activities of” Usama bin Laden, Al-Qaida (QDe.004) and the Taliban.

https://www.un.org/securitycouncil/sanctions/1267/aq_sanctions_list/summaries/entity/revival-of-islamic-heritage-society

0
23 Nieuwsgierig

Hahahahaha. En al die goedgelovige sullen van links, geloven meteen wat hij zegt.
Nog 1 keer: Deze lieden hebben in hun genen, het leugen- en bedrog gen zitten.

Geloof hen niet en zoek met, het liefst harde hand, de waarheid uit.

1
24 niet voor de poes

Opsluiten die vent.
Hoop niet dat ze die vent geloven wat die zegd.
Want ze liegen alles aan elkaar die moslims.

0
25 annie

Mooi, dan zal het er ook geen enkel probleem naar boven komen en zal het voor de Al-Fitrah moskee ook geen enkel probleem zijn dat de AIVD dit grondig onderzoekt.

1
26 Seconda

@28 Ja, als al vast is komen te staan dat Al Fitrah gesponsord is door die club uit Koeweit die op de terreurlijst staat dan hadden ze natuurlijk de tent allang kunnen sluiten. Ook het traineren door heel de huur niet te betalen en pas op het allerlaatste moment kwam er een oplossing door Al Fitrah die zei dat de huur niet betaald hoefde omdat ze bezig waren met de aankoop van het pand.
Zeer schimmig allemaal en ik vraag me af of onderzoek naar buitenlandse geldstromen uit onvrije staten wel resultaat zal opleveren om die tent te sluiten, want dan doen ze het bijvoorbeeld met een omweg via Dublin waar ook een schimmige organisatie zit die dit mogelijk maakt.

0
27 Nieuwsgierig

Het ergste is, we laten het gewoon gebeuren.

0
28 Pelikaan

Imposante voorkomen???

0
29 netcat

De schimmige toestand met de aankoop van het pand in Utrecht:
https://www.duic.nl/algemeen/alfitrah-legt-17-miljoen-euro-neer-en-koopt-pand/

De investeerder, Hawking Europe, die 1,8 miljoen heeft geleend aan Al Fitrah was die vrijdag niet telefonisch bereikbaar. (Er zijn geen werkzame personen bij deze BV?)

Uit de Volkskrant:

Omdat AlFitrah door het lopende contract het eerste recht op koop had, kon zij van Hawking Europe deze week ruim 1,8 miljoen euro lenen om het pand te kopen. Kort daarna verkocht AlFitrah het pand door aan diezelfde investeerder. Die wil er appartementen bouwen.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/salafistische-organisatie-aifitrah-leent-1-8-miljoen-van-investeerder-om-pand-in-utrecht-te-kopen~b3cc4276/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Het pand is dus aangekocht en weer verkocht door Hawking B.V. en daar zijn geen werkzame personen en er zitten heel veel bvt'jes dochterondernemingen onder die geen werkzame personen hebben.
Schimmige BV constructie dus en kan via via wel degelijk bij de golfstaten uitkomen.

https://bedrijvenmonitor.info/bedrijf/onroerend-goed/hawking-europe-b-v/kvknummer/243409770000

Zet er maar iemand op om dit te ontrafelen! Welke persoom/personen zitten achter al deze BV's?

0
30 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

31 Nederlander

Liegen en bedriegen zit in hun bloed. Maar oh wee als je dan vraagt de boekhouding te overhandigen. Dan staan ze op de achterste poten. Die staan ze nooit af.

En waar komt die 17 miljoen vandaan om het pand te bouwen? De meeste moskeeën zijn gebouwen van vele miljoenen. Dat kunnen ze noot zelf bekostigen.

Hier een paar dorpen verderop bouwen ze in Yerseke ook een mega kerk van 13 miljoen voor 2800 man vergelijkbaar met een moskee al gaan er daar niet zoveel naar toe Maximaal 500 man. En die kerk moet zeker nog 8 miljoen lenen.

Dan kan je nagaan dat een moskee van 500 man die 17 miljoen nooit kan betalen zelf

0
32 Goesenaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

6 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Ts SeductionAmature MasturbationsBounce Boob GifXnxx JabardastiIndian Viral Sex VideoMusalman XxxNatasha Xx VideoFree Swx ChatPornos H DBlacked PawgsSon Forces MomStepmom Helping Son PornSexiseksXxxxxx Hd VideosBikini BottomlessHd Sex CheatingBudhwar Peth Sexy VideoLena Anderson XxxMegan Hall Porn VideoOutofthefamilies PornDrea Dematteo NudeMalayalam Leaked VideosAlycia Starr EromeCamel Toe NudeKimmy Granger Megan RainFat Old Ladies NakedBokep GsyFamily Guy Porn ComcisChubby Pic PornDesi Xnxx ComTango Nude VideoFapzoneLicking PositionCougar NudeGeeta XxxMy SexynehaXxx Video ApNikki Benz DpTit Flash CompilationTumblr PornvideosArabic OnlyfansPelículas Pornos MexicanosPornos Con Mi MadrastraLeaked Jennifer AnistonRashmi R Nair NudeFilm Sex FilmHentai Anime SeriesSanny Leon Porn VideoSoftcore Erotic MoviesIchika NaganoLebisan XxxH_o_t_w_i_f_e AnalTs Gracie JaneSexfight StoriesMz DreezyMarathi Sex Marathi Sex Marathi Sex Marathi SexNifty Stories GayMa Chele Sex VideoNude VoreNew Pon VideoHot Step SexFacesitting DominationRiley Reid RimmingMrskinLesbian Porn InterracialPrivate PornolarVale Ríe KayCouple Sex XnxxAgent PornB Grade Sex SceneJade Maris PornEscort GirThe Huns Yellow PgesHinata Naruto PornBride Gang BangedRimjob PornAvengers SexBig Boobs Stepmom Porn VideosRedtu VeRedfubeKareena Kapoor SexxxVoissa ComMulheres Nuas 18História Em Quadrinhos PornográficosOnlyfans Gratis BrasilMoti Xxx VideoXxx BxDirty Talk Indian PornFree Daddy Daughter PornJapanese Trans PornSpenis PornHardcore PunishmentFamily Anal PornNubils PornHamster Mature PornAㅍ쏘걸LatinaabusedSissyanalFather X VideoIndian Gym Porn VideoMilftvWater Inflation PornGia Dibella PornKali ChutLesbian Strap OnAmy Carlson NudeSexcamtsEmily Black SextapeDeep Throat SwallowMua IsabellaBig Nude BoatOnlyfans GayNude TittiesAggressive Sex VideosFreeornHmvmaniaLoyalfanBlac Anal PornReddit Gained WeightSex ChodaiMuslim Hd SexSwallow DeepthroatYameti KudasaiMangopornBrother Sister Xxx ComMilf InterracialTiffany Thompson PornstarMia Khalifa FuckedTube X ClipesNifty Sex StoriesBbw AcompanhantePorn TwinksCarinnha White NudeBlack AngelikaMilf Asian MassageRipped Leggings PornKerala Malayalam Sex VideoHard FukingWife Boobs SuckingAnus CompilationPorn With Big ClitsDirty Garden GirlVaginal TattoosPakistani Blue FilmHot Wife PronNudeauntyNude JapamFollandoperraFullporner ComFree Sex Simulator Games