Wat Eten We Vandaag: Tosti rendang
We hebben ondertussen een scala aan tostirecepten gedeeld. Maar de nieuwe tosti rendang met een knapperige kaaslaag is zonder twijfel één van onze favorieten.
Hoofdgerecht/lunch
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 2,5 uur (inclusief wachttijd)
Ingrediënten
- 500 g ribrunderlappen
- 2 el zonnebloemolie
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 stengel sereh, in de lengte gehalveerd
- 100 g boemboe rendang vlees, of maak het zelf*
- 250 ml kokosmelk
- 50 ml water
- peper en zout
- ½ ongesneden wit brood
- 2 el roomboter
- 300 g geraspte Cheddar kaas
Boemboe*
- 2 sjalotten
- 3 lomboks
- 2 tl grof zeezout
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl komijnzaad
- 3 kemirie nootjes
- 1 tl kurkuma
- stuk laos 2 cm
- stuk gember 2 cm
- 4 tenen knoflook
- 2 el vissaus
- 2 el zonnebloemolie
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Regen hindert oogst van suikerbieten: ‘De grond is net een spons, er kan eigenlijk geen water meer bij’
Dinteloord -
Consumentenbond
67 koffiecupmachines getest en dit zijn de beste: ‘De cappuccino mag er zijn’
Gemak dient de koffiedrinker: met een koffiecupmachine is het heerlijke zwarte goud slechts één druk op de knop van je verwijderd. Maar welk model biedt het meeste comfort voor de beste prijs? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUM
Slager Jakob (25) maakt vanaf nu weer dé paardenworst waar mensen voor omreden
De beroemdste paardenworst van Dordrecht en verre omstreken, die van Slagerij Verkerk, maakt een comeback bij Slagerij Gelderblom in winkelcentrum Sterrenburg. De weduwe van slager Aart Verkerk heeft het recept overgedaan aan Jakob Simons (25). ,,Zelfs de kinderen van mijn jongste zoon zweren erbij.’’Dordrecht -
PREMIUM8 vragen28
Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt? -
Consumentenbond
Vijf lades en een snelvriesfunctie: dit is de beste vrijstaande vriezer
Wat is de beste vrijstaande vriezer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
PREMIUM
Dit gebeurt er in je hersenen als je chocolade eet
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Sticky bloemkool met rijst
We delen niet alleen de ideale ‘sticky woksaus’ voor bloemkool, deze sesamsaus is lekker bij zo’n beetje alle ingrediënten. Blijf dus vooral variëren. -
Schoonmaaktip
Lenteschoonmaak voor je tuinset: dit sopje gebruik je het beste om weervlekken uit je kussens te krijgen
Vanaf Koningsdag wordt het weer warmer en dat betekent dat we weer op ons terras gaan zitten. Tijd om die kussens uit de opslag te halen en vlekvrij op de tuinset te leggen. Schoonmaakexpert Marja Middeldorp weet als geen ander hoe je algen-, weer en vetvlekken uit tuinkussens en markiezen kunt krijgen.
-
met foto's
Eigenaar Hollands snoepzaakje kijkt met verbazing naar bestelling tv-kok Nigella Lawson: ‘Ze is echt hardcore’
-
Het glas bepaalt de smaak van de wijn weet Hamersma: ‘Rode wijn heeft graag wat meer ruimte’
Een wijnmaker kan nog zo zijn best hebben gedaan een prachtige wijn in de fles te krijgen, dan nog kun je de smaak om zeep helpen. Simpelweg door het edele vocht in een verkeerd glas te schenken. Wijnexpert Harold Hamersma legt uit welke glazen je met kerst het best op tafel kunt zetten. ,,Duralex-glazen zijn niet geschikt voor wijn.” -
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met gerookte zalmsnippers en courgettesalade