door Smiling in Buitenland  ·  286 Reacties

  • 5
  • 1390x gelezen
Reageer met een Emoji
1
14
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@244
IQ is niet hetzelfde als intelligentie

Wat intelligentie is, daarover zijn de meningen zeer verdeeld en IQ-meting is een heel onbeholpen instrument om iets nogal onbepaalds te meten.

stellige conclusies zijn in dat verband uit den boze.

2
251 morandi

@250 Het begrip IQ is nauwelijks wetenschappelijk te noemen en kan beter naar de schroothoop worden verwezen waar ook de leugendetector (die US Armie ook volop gebruikt) hoort te liggen.

3
252 MARCUSAURELIUS

@244 Dat zal toch echt wel van de Standaard Deviatie van die verdeling afhangen.

2
253 MARCUSAURELIUS

@251 Het intelligentiequotiënt of IQ is een van de meest gangbare maten voor de intelligentie.

0
254 de gezonde roker

@253 De standaarddeviatie van de IQ-verdeling is 15 en onafhankelijk van het gemiddelde. Als je die 'bell curve' naar links verschuift dan neemt het aantal zwakbegaafden heel hard toe.

0
255 de gezonde roker

@255 Nee hij wordt op 15 gezet net als het gemiddelde op 100 wordt gezet.
Dat is niet bepaald een goede statistische werkwijze.
Ook is nog maar de vraag of de zaak normaal verdeeld is.

3
256 MARCUSAURELIUS

@250

Intelligentie-test werden oorspronkelijk ontworpen om schoolresultaten van kinderen te voorspellen en doet nog steeds hoofdzakelijk dat: "academische prestaties" voorspellen.
Het dient dus om individuen binnen een populatie met elkaar te vergelijken, maar heeft geen nut om cultureel verschillende populaties met elkaar te vergelijken.

Dat onderzoek waarop jij je racistische visie baseert is wetenschappelijk ondermaats.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nations_and_intelligence

5
257 morandi

@254
gangbaar ja, maar dat zegt niks over de beperkingen van het instrument.

2
258 morandi

@187
Leg jij het dan uit met inhoudelijke argumenten/tegen argumenten ipv met een nietszeggende dooddoener.

We wachten op jou uitleg.....

3
259 Lias

Ik denk dat er meer mensen spoken zien en daar door overal Nazis en racisten ziet die er niet eens zijn.

0
260 techcenter

@228
Klopt...

3
261 Lias

@191 ,

"Die reactie is begrijpelijk, maar het drijft mensen wel steeds verder uit elkaar. Is er nog hoop voor het universalisme, het geloof in onze gedeelde menselijkheid?"

Jawel hoor, dat is ook nooit weg geweest. Sociale media laten het enkel anders lijken, we staan helemaal niet zo ver uit elkaar. Zie dit artikel: https://decorrespondent.nl/10821/we-zijn-het-veel-meer-eens-dan-we-denken/277342230-9d6c43a2 (bijbehorende draadje op NK kan ik zo gauw niet vinden helaas).

2
262 progressiefliberaal

Nogal een ivoren toren interview en er komen nou ook niet echt duidelijke voorbeelden van dat salonfähig maken racisme en een ‘hedendaagse opleving van ‘wetenschappelijk’ racisme’ zie ik ook niet eigenlijk.

Uiteindelijk komt zij toch ook weer terecht bij het punt waar alle hypocriete wetenschappers uitkomen namelijk:

‘Ik geloof heilig in academische vrijheid.’ ... maar ... ‘ het is de vraag of het in dit geval om academische vrijheid gaat, omdat het om onderzoek gaat dat al door genetici is gedaan ...’

Tsja, en daarom is in dit geval mondsnoeren prima volgens Angela Saini. Een knappe vrouw trouwens, dat wel question.

1
263 JackKropotkin

@237 Hoezo zouden mensen anders behandeld moeten worden dan dieren in de biologie?

0
264 Wild Rover

@249
"ik ben half indonesisch, mijn probleem is depressief zijn,"

BS
ik ben ook indo, en heb nergens last van.
Als jij depressief bent, ligt dat niét aan je Indonesische afkomt, want als dat wel zo zou zijn, hadden de meeste indo's dat probleem gehad.

5
265 Immanuel

@249 Heeft u al eens aan een daglicht-lamp, eventueel in combinatie met een wake up light gedacht? Een goed dag- nacht ritme is zeer belangrijk. Terwijl u bijv.de krant of een boek leest 'of tv kijkt enz. s ochtends krijgt men met die lamp dan veel zonlicht binnen. Dit wordt geregeld via de pijnappelklier en heeft niet zo veel met de kleur van uw huid te maken, de huidskleur is alleen voor de opname van vitamine D van belang of dat wel of niet goed wordt opgenomen. Het Is ook een aanrader om iets meer vitamine D te slikken in de wintermaanden met weinig zonlicht. Beweging en met name hardlopen of wandelen vooral als er een zonnetje schijnt, ook al is het moeilijk als iemand depressief is, helpt ook vooral in de buitenlucht de zon pakken als die schijnt en anders via de lamp. Maar misschien heeft u dat al geprobeerd?

0
266 Nieuwsgierig

@265
Zoals ik al eerder aangaf daar kun je tegenwoordig wat aan doen door meer vitamine d in te nemen, meeste Indo's eten ook meer vis(makreel) alleen ik ben niet gek op vis.
Vraag het maar aan je huisarts waarom getinte mensen meer zon licht nodig hebben, je kunt zelfs je vitaminen te kort laten onderzoeken.

@266
Ik gebruik tegenwoordig vitamine d en dat helpt redelijk, wat dit versterkt is dat ik in ploegen werk dus de hoeveelheid zon licht die ik in de wintermaanden ontvang is dus ook nog eens minder dan normaal.
Maar het ging mij meer om aan te tonen waarom wij racisme in ons hebben en dat het een doel heeft namelijk dat het dna overleeft.

0
267 NLsandman

@267
"Vraag het maar aan je huisarts waarom getinte mensen meer zon licht nodig hebben, je kunt zelfs je vitaminen te kort laten onderzoeken."

Klopt het is een feit dat donkere/getinte mensen minder snel vit. d opnemen vanwege zwakkere zonnestraling m.n. in koudere landen. Een gekleurd/getint mens moet ook langer in de zon zitten dan een blanke om dezelfde hoeveelheid vit. D op te nemen.

2
268 Lias

Er zijn te veel trutten die met een bordje "welkom vluchteling" staan...

0
269 Querulijn Xaverius,

@6 Idd..Net of Pakistan, Iran, Oman, Sudan etc..etc.. noem maar op zulke bakens van verlichting zijn...kuch

0
270 Querulijn Xaverius,

De boze blanke Nederlander heeft het weer gedaan. Hij/zij deugt van geen kanten. Opvallend altijd dat je dat soort lieden nooit over onderstaande hoort.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/612464-een-christelijke-voorganger-in-burkina-faso-is-met-vier-zonen-ontvoerd-en-vermoord

0
271 Querulijn Xaverius,

Misschien is het handig om eerst duidelijk te hebben wat racisme is. Racisme is het idee dat etnische groepen gerangschikt kunnen worden ten opzichte van elkaar in termen van superioriteit.

Volgens het artikel zijn er verschillen tussen etnische groepen en dus hangt het af wat iemand superieur vind om de volgorde te bepalen. Is penislengte een superieure eigenschap dan winnen de Afrikanen het van de Aziaten om een voorbeeld te noemen. Als het om lichaamslengte gaat dan doen de Nederlanders het erg goed.

De grote roze olifant in de kamer is natuurlijk intelligentie. Intelligentie kan je meten maar je kan het tevens ook trainen. Verder heeft de voedselkwaliteit ook een grote invloed op intelligentie. Als nationaal gezien die training dus matig is omdat er in dat land een slecht onderwijsstelsel is, en bovendien is er in dat land weinig kwalitatief hoogwaardig voedsel, dan loop je het risico dat deze omstandigheden de doorslag geven.

Dat wil echter niet zeggen dat biologisch gezien het logisch zou zijn als er geen enkel verschil zou zijn mocht je in staat zijn alle externe factoren weg te nemen. Die verschillen zijn waarschijnlijk echter vrij klein.

Ik denk ook niet dat de problemen die we kennen met racisme zouden ontstaan doordat sommige mensen intelligenter zijn dan andere. Dat is binnen de eigen bevolking ook zo. Sommige mensen zijn nu eenmaal intelligenter dan anderen. Het zal me dan ook een worst wezen hoe intelligent de mensen in mijn omgeving zijn.

Waar het echter fout gaat is dat bepaald ongewenst gedrag bij sommige bevolkingsgroepen vaker voorkomt dan bij andere. Als de criminaliteit onder een bepaalde groep hoog is dan is het bijna logisch dat die groep wantrouwend wordt benaderd. Het is vergelijkbaar met vliegtuigen. Ik stap ook liever niet in een Boeing 737 max. En als het om vliegtuigen gaat is dat niet erg. Het zelfde principe geldt echter ook voor groepen mensen. Ik ken een verhaal uit de krant van een juwelier die 9 keer achter elkaar in korte tijd door licht getinte jongeren met Noord-Afrikaans uiterlijk was overvallen. Hij verdomde het daarna nog om voor die groep de deur van zijn winkel te openen. Het is misschien racistisch wat die juwelier doet maar ik denk dat heel veel mensen zich dat heel goed kunnen voorstellen.

Voor mensen die een aantal keer slechte ervaringen hebben gehad met mensen uit een bepaalde groep is het bijna vanzelfsprekend geworden dat ze die groep als slecht gaan zien. Dat is nu eenmaal hoe ons brein werkt. Dat noemen ze leren. Het is het herkennen van patronen. Sterker nog, je ziet zelfs dat computers die patronen herkennen. Daarom wordt er zo op gehamerd dat software die gebruikt wordt om de beste kandidaat te kiezen tijdens een sollicitatie procedure, niet mag selecteren op etnische gegevens. Een computer zal namelijk feilloos de groepen kunnen aanwijzen die voor problemen gaan zorgen als ze een contract aangeboden zullen krijgen.

Het maakt voor de meeste mensen dan ook weinig uit of er een wetenschappelijke onderbouwing is voor de bewuste of onderbewuste keuze om mensen buiten te sluiten. Het is niet zo dat ze mensen buitensluiten omdat ze wat meer pigment in hun huid hebben. Dat is slechts het vlaggetje waar ze een associatie van ongewenst gedrag aan hebben gekoppeld. Als je dus dit probleem wilt oplossen dan zal je die associatie moeten wegnemen.

0
272 RazorBlade

Ze schrijft een boek, dat één lange beschuldiging is aan "het blanke ras", wat dat ook inhoudt, en gaat dan jammeren dat mensen daar kwaad om worden.

1
273 Wendel

Ze lijkt me zo iemand van: "Negatieve aandacht is ook aandacht, en aandacht (van de MSM) = geld.

1
274 Wendel

@240 "...Opvallend hoe alleen blanken maar worden aangevallen op racisme terwijl het onder de import vele malen erger is...."

Ja, en ook in hun thuislanden die ze vaak ontvluchten voor het etnische, seksistische en religieuze geweld......

1
275 CoolMemories

@214 "...De linkse kerk bombardeert alles tot ras en kan dan naar believen het woord 'racist' in de mond nemen...."

Ook wordt alles tot '(onderdrukte) seksualiteit' herleid zoals vroeger de bolsjewisten alles herleiden tot 'de strijd van de arbeider tegen het kapitaal'. Met deze universaliteiten kan dan de globalisering versneld worden en de blanke autochtonen gegijzeld in een gevangenis van politieke/sociale/seksuele correctheid'.....!

2
276 CoolMemories

@272 "...Racisme is het idee dat etnische groepen gerangschikt kunnen worden ten opzichte van elkaar in termen van superioriteit...."

Racisme is een concept van de 19e eeuwse menswetenschappen (etnologie, antropologie enz.) die destijds modern en links waren....

Het heeft weinig te maken met de soortsijdelheid waarmee de soorten/culturen van bijna alle levende wezens elkaar herkennen en vinden....

2
277 CoolMemories

@276 linkse kerk doet niks. Het klootjesvolk hier op NK heeft geen linkse kerk nodig om los te gaan op alles wat niet wit en hollands is.

11
278 Gut

@203 Dat is ook om hun naam niet bekend te maken, omdat de meerderheid van de tijd dat ze haar onder de oksel krijgen, crimineel is of worden. Echte naam daar schamen ze zich voor.

1
279 Verwonderd

@278 door dat klootjesvolk kun jij wel in zo'n leafje rijden. oftewel een accu bakje.

0
280 de redelijkheid

@280 Nah het gemiddeld inkomen is niet zo hoog in die hoek dat ze veel belasting afdragen. Vandaar ook al die 20 jaar oude pauperbakken op de parkeerplaats van een FvD congres.

7
281 Smite Gait

@280 daarvoor ben ik ze dan ook erkentelijk. Alleen dan jammer dat het niet van harte gaat.

9
282 Gut

* Verwijderd door de redactie *

283 Stampertje

@283 Pauperbakken populair daar.... Ja dat zeg ik... Paupers.

8
284 Smite Gait

@273
heb je het gelezen?

2
285 morandi

@284 wanneer heb je je jubileum voor het 50 jaar aan het staats infuus hangen?
iemand die zo denigrerend over anderen denkt , mag om mij de grond in.
.

0
286 de redelijkheid

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

3 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Naked Thai GirlsPorn Korian MovieCharly SummerImagenes PornosPorna GrafiaCojiendo Con MujeresPorn BiBlack Andwhite PornNokrani PornLadies Hot Sex VideoShota Gay PornNhentai.nteIlha DoprazerHard Cock In A Dress Gets Gilf GoingJapanese BokepCollege TittiesBhabhi Romance XnxxXham VideoDasha NudeUpskirt Panty PicsKareena Kapoor Ki XxxBlack MyvidsterLily-rose Depp NudesFc2 Ppv 3611004Alex Harper PornGretchen Corbett NudeNude Video ComXxx Video In CarXnxx Porn Star VideoXxx ThumbzillaReference Sexe ComRee Marie NudeNatasha Henstridge In SpeciesBig Boobs AlwrtCreampie SexGatavirtuslMilf StellaElouise PleaseAndhra Village Aunty Sex VideosD4 SwingerPussy SpreadWightny WrightBadiesonlyPorn SaveHanime.mePorne StreamingMadison IvyBlack PorMiss Frizzle PornFree Adult Porn SitesRachel Jade NudeSkylar Vox HeightPakistani Chudachudi VideoPitie PornSalma Haywk NakedVintageporn FilmsCamila Cortez CreampieBlack LundXnx Cm3d Porn XxxAbby_youyouBf Bf Sexy Bf Sexy BfItalian PorntubesN Hen Tai NetPorn.conPron 4k VideoAssxxx BigJerkmate FreeSkokasNude SwingersAbella Dangers AssLeaks Only FanXvídeos Pornô GratuitoDeepfake P O R NPorn BlondeZnxxxxPoision Ivy PornFleshed PornFull Porn MpviesNaked Booty ShakersR/pawgXvideo GratuitoM/f/fXxx Com DehatiSexy Avneet KaurCute Teen PornstarsPictures Of VaginasFarrah Abraham PornFree Lesbiqn PornTamil Boob PressNaughty Family XxxPeta Jensen CreampiePiss BukkakePutas En Cd. JuarezHot Pron MovisKomik SexNsfw AnimatedList Of Pornstars FemaleCam Cam PornLala.koiConnie PerigonSextingpicsPorn Eliza IbarraKaren Fisher SexXhamster Indian ActressXxx BegVictoria LawsonAmada Cerny NakedFirst Night Scene Sex VideoAmateur Lesbian Strap OnTrasvestisTomgirl PornHamster AuntyMissjohndough PornIndian Nude LiveFat Gorl PornGay Porn DafFree Login BrazzersRose Kelly NudeAssole PornPorn Mms IndiaPornos Por El CulitoLisa Ann Hot SexSexy Sexy Bf ComVatsayanaBihar Porn MmsPorn QuentesXxx HijraPooja BoobsSatanic PornSani Leon XLaydboy PornFutamangaTeamskeetmMia Khaifa OnlyfansJust-wingit NudeNaked Arianny CelesteNude Big Black TitsXxx Live Video ComPorn In Hindi VoiceCaremelbbwPorn Games No EmailXxxbieoLana Rhoades Onlyfans LeakedChena Sex VideoPrego PornLatinmen GayCumming On WifeSex Vidio InBp Film Download