door Wilmama in Gezondheid  ·  48 Reacties

  • 3
  • 701x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met een klein beetje gezond verstand kom je al een heel eind.
Koppel dat aan een beetje logica en het niet-bestaande probleem is opgelost.

3
1 Snorrie

* Verwijderd door de redactie *

2 artemis

@2
Artikel niet gelezen zeker.
De onafhankelijke wetenschappers hebben het al gecorrigeerd.

"In Azië begint het fundament onder het viruscomplot intussen steeds meer scheuren te vertonen. Zo hebben de Indiase wetenschappers hun artikel over de vermeende stukjes hiv weer ingetrokken, na kritiek van collega’s: ze hadden het niet goed gezien, de verdachte stukjes genetische code kunnen zo veel zijn."

0
3 kwatta

@3
Natuurlijk niet.
Meer informatie staat gelijk aan minder complot.
En dat mag absoluut niet van zijn broodheren.

1
4 Snorrie

@2
Wat @3 ook al zegt en dit artikel van 2 februari ging er ook al uitgebreid op in:
https://www.volkskrant.nl/wetenschap/bangmakende-pseudowetenschap-zaait-paniek-wat-doen-die-stukjes-hiv-in-het-nieuwe-wuhanvirus~bbad76a4/

(**) Maar inmiddels begon het fundament waarop al die verhalen voortbouwen – het onderzoek uit India – te barsten. Andere wetenschappers die het onderzoek herhaalden, vonden de stukjes hiv niet terug. En zelfs al zouden ze wel bestaan: de erfelijke code van het Wuhanvirus telt ongeveer net zo veel letters als een doordeweekse Volkskrant. Niet gek dus als daar toevallig een paar woorden tussen zitten die ook al in een andere krant staan.

‘Mensen hebben ook enorm veel eiwitten die overeenkomsten vertonen met groenten’, aldus Harvard-geneticus Jay Wang in een reactie op het Indiase artikel. ‘Dit is bangmakende pseudowetenschap’, oordeelde een Canadese moleculair bioloog.

Waarop de Indiërs hun artikel zaterdagavond terugtrokken. ‘Dit is een voorlopig onderzoek’, aldus het team in een verklaring. ‘Het was niet onze bedoeling samenzweringstheorieën te voeden en we willen zo’n suggestie ook helemaal niet doen.’ (**)

[ meerdere dieplinks in het origineel]

Jouw stellige bewering slaat dus weer eens nergens op, behalve als een tang op een varken.

3
5 Wilmama
6 Snorrie

@1
Zo eenvoudig is het niet altijd:
(**) Het is niet altijd even eenvoudig om een hoax te herkennen, maar een groot deel bevat wel een aantal typische kenmerken:

* Er wordt gevraagd om het bericht door te sturen of te delen
* De tekst bevat meerdere taalfouten, zinnen volledig in hoofdletters geschreven, en veelvuldig gebruik van leestekens zoals uitroeptekens of vraagtekens
* Er wordt verwezen naar een autoriteit ("het was onlangs op TV", "een dokter heeft bevestigd dat dit waar is", ...) zonder dat er bronvermeldingen worden opgegeven
* Bronvermeldingen zijn vaak helemaal afwezig, of de eventuele bronnen die vermeld werden schetsen een ander beeld dan de circulerende tekst
* Er wordt vage informatie gegeven: iets is "gisteren" of "vorige week" gebeurd, iets vond plaats "bij ons in de buurt" of "dit is een vrouw overkomen"

Vaak kan je nagaan of iets een hoax is, door een aantal sleutelwoorden uit de tekst op te zoeken via Google of een andere zoekmachine, om te zien of hoax-ontkrachtende websites de hoax reeds hebben onderzocht. (**)

https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Hoax

3
7 Wilmama

@7
Oftewel, is het herkenbaar als een artemis bericht. question

2
8 Snorrie
9 Rattocasi

@9
Leg eens uit wat dat met het fenomeen complotdenken te maken heeft of is dit gewoon ff een off topic kreet in de ruimte?

2
10 Wilmama

@9
[Is nog eens wat anders dan 250 doden door een virus]

Mocht je het nieuwe coronavirus/COVID-19 bedoelen, is dit de laatste stand van zaken:
(**) In Frankrijk zijn elf gevallen van besmetting bekend. Wereldwijd zijn dat er 63.851, van wie het overgrote deel in China leeft, en dan met name in de provincie Hubei. Ruim 1500 mensen zijn door het virus overleden, van wie vier buiten het Chinese vasteland. 8.354 mensen zijn inmiddels genezen.(**)

https://nos.nl/artikel/2323134-chinese-toerist-in-frankrijk-overlijdt-door-coronavirus-eerste-dode-in-europa.html

Ook hier een update van vandaag, dus misinformatie is nergens voor nodig:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

3
11 Wilmama

De CIA heeft ooit bedacht om mensen, die de waarheid uit achterkamertjes voor het voetlicht sleurden, "complot-denkers" te noemen met een besmuikte suggestie dat ze gek zijn. Ze staan nog steeds verbaasd van het daverende en niet-aflatende succes van hun brainwave. NU pas begint men hem door te krijgen, maar toch blijft men deze meme gebruiken.

Een complot is niets anders dan stiekeme afspraken die door twee of meer personen worden gemaakt om anderen te benadelen. We hebben het regelmatig over gekonkel van politici met het grootbedrijf en de banken/verzekeraars, en hoe ze omgekocht zijn, uiteraard gebeurt dat stiekem, en we zijn er allemaal wel van overtuigd dat het zo zit. Nou, dat noem je nou een complot. Dan zijn we dus allemaal gek.

13
12 Wendel

@12
Dit is wat er onder een complotdenker verstaan wordt:
https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Complotdenker

Een complotdenker is een persoon die lijdt aan een vorm van paranoia, en zodoende gelooft in vergezochte en ongeloofwaardige *)complottheorieën. Een populaire bijnaam voor een complotdenker is vaak ook een **)aluhoedje. De meest bekende, en wellicht ook meest paranoïde, complotdenker is ongetwijfeld David Icke.

*) https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Complottheorie

Een complottheorie (ook samenzweringstheorie genoemd) is een theorie die een bepaalde gebeurtenis of situatie tracht te verklaren als het resultaat van een geheim complot, meestal met kwalijke intenties naar de bevolking toe. Hoewel sommige complottheorieën realistisch (kunnen) zijn, of in uitzonderlijk geval zelfs waarheid zijn gebleken, berust het merendeel op paranoïa en een gedeeltelijk of volledig gebrek aan realiteitszin.

**) https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Aluhoedje

Een aluhoedje is een hoedje gemaakt uit aluminiumfolie met de bedoeling om te voorkomen dat aliens je gedachten zouden kunnen lezen of de controle zouden kunnen overnemen over je hersenen. In voorkomend geval wordt het ook gebruikt om te voorkomen dat "dé regering", dé Illuminati of dé New World Order één of andere vorm van mind control op je zouden kunnen toepassen.

Kortom: voor een reactie als de jouwe wordt dus terecht gewaarschuwd. Stellige beweringen zonder onderbouwing.

4
13 Wilmama

@11 Besmet is nog niet dood lieverd.
Ik heb het over 45 miljoen question en niet over 1500.

12
14 Rattocasi

@12
[De CIA heeft ooit bedacht om mensen, die de waarheid uit achterkamertjes voor het voetlicht sleurden, "complot-denkers" te noemen met een besmuikte suggestie dat ze gek zijn. Ze staan nog steeds verbaasd van het daverende en niet-aflatende succes van hun brainwave. NU pas begint men hem door te krijgen, maar toch blijft men deze meme gebruiken.]

Volgens jou spreken al deze sites dus in feite de waarheid of wat?!:
https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Complottheorieënwebsites

Complottheorieënwebsites zijn websites die artikels en informatie publiceren met pseudowetenschappelijke onzin en paranoia onder het mom van "kritische" informatie of "de waarheid die je in reguliere kranten niet te lezen krijgt". De websites behandelen een uitgebreide waaier aan onderwerpen, gaande van 9/11 en chemtrails tot holocaustontkenning en anti-semitische Rothschild complottheorieën, en van UFO's of de ontkenning van de maanlanding tot anti-vaccinatie en valse kankertherapieën kwakzalverij.

Naast een voorliefde voor paranoïde complottheorieën, hebben ze allemaal één ding gemeen: ze geloven daadwerkelijk in een complot waarbij alle media wereldwijd gecensureerd wordt door hogerhand (de "Elite", de Illuminati, de New World Order, de reptilian aliens, noem maar op). Maar tegelijkertijd schijnt die hogerhand er niet in te slagen om alle complottheorieënwebsites op het internet - en dat zijn er wel heel wat - dezelfde censuur op te leggen.

4
15 Wilmama

@14
Helaas Honneponneke. Je hebt het in @9 denigrerend over 250 doden door een virus en het artikel daar spreekt over 4,5 miljoen doden per jaar wereldwijd door luchtvervuiling. Een punt of een komma op de juiste plek kan een wereld van verschil maken, en ophouden appels met peren te vergelijken ook.

4
16 Wilmama

@15 : Waar zeg ik dat elk verhaal over een complot DUS waar is?

Ik stel juist aan de kaak dat niet elk verhaal over een complot ONWAAR is. U draait het heel handig om, maar daar trappen wij niet in.

Daarnaast sleept u er gelijk woorden als paranoide en illuminati, reptilian aliens bij waarover ik absoluut niet heb gezegd dat ze waar zijn. Maar dat hoort bij het in de mond leggen van woorden om iemand op die in de mond gelegde woorden belachelijk te kunnen maken, zoals u dus heel vakkundig doet.

12
17 Wendel

@17 Laat ik stellen dat de (wetenschappelijke) bronnen van Wilmama voor 99% kloppen, dan zet ik daar gelijk bij dat complot sites voor 99% onzin verkopen.

Waar zou u correcte informatie wensen te zoeken ?

4
18 Lievense

@17
Ik heb jou deze duidelijke vraag gesteld -Volgens jou spreken al deze sites dus in feite de waarheid of wat?!- en niet meer dan dat.

Welke complotten precies zijn in jouw ogen wel waar en waarom precies? Hebben sommigen ook met virusuitbraken te maken? Daar gaat dit draadje namelijk over.

4
19 Wilmama

@16 En hoeveel levens heeft dit virus wereldwijd gekost lieverd?

Maar tja als je iets heel groot opblaast boezen je angst in en angst doe regeren question

10
20 Rattocasi

Wat een bekende namen hier question

13
21 Mac Benac

@19 : En niet meer dan dat? Waar ging de hele rest na die vraag dan over? Niet suggestief bedoeld over mijn geestelijke gezondheid, wilt u beweren?

10
22 Wendel

@19 : De titel heeft het over complot-theorien. Hoezo off topic.

Ik laat me niet op neerbuigende toon op het matje roepen welke complot-theorien volgens mij wel en niet waar zijn, door JOU. U ben je niet waard, je bent echt een stuk achterbakser gebleken dan je leek in die medische draadjes.

12
23 Wendel

Geen van ons kan met zekerheid weten, wie er wel en niet wat heeft bekokstoofd m.b.t. deze virus-uitbraak, want we zijn er niet bij geweest. Logische conclusies trekken uit schriftelijke sporen, met de nodige terughoudendheid, kan wel degelijk een sterk vermoeden van een complot opleveren. Dat wil niet zeggen dat iemand met een dergelijk sterk vermoeden DUS gek is. Dat is een suggestie die constant wordt herhaald door lieden die ervoor betaald worden, mensen ervan af te houden dingen in twijfel te trekken die ze door de MSM worden voorgekauwd in opdracht van de lobby.

12
24 Wendel

https://www.goodreads.com/book/show/30260337-cheating-corruption-and-concealment

Zelfde vent, paar jaar eerder, waarin hij uitgebreid uit de doeken doet dat mensen consequent oneerlijk zijn en waarom. Fulmineren tegen complotdenken en mensen beschuldigen van laag-opgeleid en een beetje labiel betaalt beter, lijkt mij. Moet je maar kijken hoeveel hij heeft gepubliceerd over dit onderwerp van het artikel en hoe vaak hij ineens werd uitgenodigd. Je kunt alles van hem zeggen, maar hij weet in ieder geval aan welke kant zijn boterham belegd is.

11
25 Wendel

@24
[Dat is een suggestie die constant wordt herhaald door lieden die ervoor betaald worden, mensen ervan af te houden dingen in twijfel te trekken die ze door de MSM worden voorgekauwd in opdracht van de lobby.]

En dit is dus een sprekend voorbeeld van complotdenken. I rest my case.

3
26 Wilmama

@25
Je hebt het over dit stukje tekst in bovenstaand bronartikel, mag ik aannemen?:

(**) Zou het toeval zijn dat een half jaar later in China opeens een nieuw, dodelijk virus opduikt? Amper dertig kilometer verwijderd van het Wuhan Instituut voor Virologie, een van de laboratoria waarmee Qiu samenwerkte? Een instituut, waarvan andere wetenschappers al eens zeiden: best link, zo’n lab vol enge virussen midden in de stad. En waar men volgens Israëlische veiligheidsexperts bovendien geheim onderzoek doet naar biologische wapens.

Als bovenstaande u aanspreekt, is de kans groot dat u iets lager opgeleid bent, aan een van de politieke uitersten zit en nationalistische gevoelens heeft. Maar in feite kunt u van alles zijn. Complotdenken komt voor in alle lagen van de bevolking, bij jong en oud, onder zowel mannen als vrouwen, zegt psycholoog Jan-Willem van Prooijen (VU Amsterdam), die het fenomeen al jaren onderzoekt. (**)

Ik lees nergens een beschuldiging van Jan-Willem van Prooijen in de richting van wie dan ook.

4
27 Wilmama
28 Jongens van de Witt

Met AIDS is het in ieder geval wel zo, ook al wordt het in alle toonaarden ontkend.

12
29 samcash

@28
En wat wil je precies zeggen met deze serie ongein uit 2014 van Kleintje Muurkrant?

2
30 Wilmama

Wat nu ook blijkt is dat vaccinatie niet altijd de kant en klare oplossing is. In dit geval helpt alleen maar een volledige quarantaine.
Jammer dat de pro-vaxxers daar geen oog voor hebben. Die staan altijd meteen klaar met hun slogan: eigen schuld, dikke bult.
Op Samoa had een hoop ellende voorkomen kunnen worden als Nieuw Zeelandse autoriteiten wat voorzichtiger waren geweest met eerst een mazelengebied te bezoeken en daarna af te reizen naar Samoa.

11
31 samcash

@31
Beter nog om alle antivaxxers te isoleren zodat het in de toekomst niet meer voor kan komen.

3
32 Snorrie

@31
[ Wat nu ook blijkt is dat vaccinatie niet altijd de kant en klare oplossing is.]

Over welke vaccinatie heb je het precies? Tegen het nieuwe coronavirus/COVID-19 is er in ieder geval geen. Dat kan nog minstens anderhalf jaar duren.

2
33 Wilmama

@30
Je kan blijkbaar niet het gevaar herkennen van USA militaire aanwezigheid rondom virusgebieden en de daaruit voortvloeiende inkomsten voor verbonden farmacie.

11
34 Jongens van de Witt
35 Jongens van de Witt

Maar volgen prikwilmama zal het wel door het eten van vleermuizen komen.

13
36 Jongens van de Witt

@36 Ho, ho Hogepriesteres Wilmama voor jou question

13
37 Mac Benac

@36
Nee dat denk ik niet. In deze tijd van het jaar houden de vleermuizen een winterslaap. Ze zijn dan ook niet aangetroffen op de markt in Wuhan waar de besmetting zou zijn begonnen:
https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2930251-8

2
38 Wilmama

@33
'Dat kan nog minstens anderhalf jaar duren.'
Ik heb gelezen dat er over 2 maanden al een vaccinatie tegen 2019-nCoV kan zijn.

5
39 samcash

@32
Droom maar lekker verder met je infantiele, fascistische dromen.

6
40 samcash

Wendel is een leuke dooddoener, je zegt gewoon dat iemand een complotdenker is en je hebt hem monddood gemaakt, past weer mooi bij de opmerkingen,
je leest het verkeerd,
je bent dom,
je hebt er niet voor geleerd,
je weet niet wat goed voor jou is,
Je ziet alles verkeerd,
enz enz je ziet deze opmerkingen regelmatig langskomen
met andere woorden hou je mond want wij weten wat goed voor je is, je bent te dom om zelf na te denken dat doen wij wel voor jou.

Discussie is niet mogelijk want je mag alleen denken zo als de ander denkt.

5
41 Rattocasi

@36
Dat is een vermoeden, dat verspreid wordt in de pers, maar dat nog helemaal niet bewezen is. Er is gekeken naar gelijkenissen van dit virus met in het wild voorkomende virussen.
Bij het vergelijken van het genoom van dit virus met andere bekende virussen werd een overeenkomst van 80% met het SARS-CoV gevonden en van 96% met coronavirussen die bij vleermuizen voorkomen. "

4
42 samcash

@39
Het was afgelopen dinsdag een bericht van de WHO, dus recent. Bij de huidige uitbraak is voor vaccineren logischerwijs dus geen rol van betekenis weggelegd:
https://nos.nl/artikel/2322562-nog-anderhalf-jaar-tot-vaccin-coronavirus-klaar-is.html

Het eerste vaccin tegen het nieuwe coronavirus kan volgens Wereldgezondheidsorganisatie WHO over 18 maanden klaar zijn. In de tussentijd moeten landen "zo agressief mogelijk" proberen te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt.

1
43 Wilmama

Tussen de 92 en 99% van de ouders in Nederland laten hun kinderen vaccineren.

Een kleine groep dus niet vanwege religieuze gedachte of andere rare ideeën.
Bij religie zou je teksten wat anders kunnen interpreteren en je kinderen alsnog de nodige vaccinaties geven!
Er zijn genoeg mensen die geloven in God maar ook hun kinderen vaccineren gelukkig!

De overige 1% anti zijn mensen die bijvoorbeeld ook geloven dat HIV in een laboratorium is gemaakt, of dat de Aarde plat is ipv rond.
Chem trail gekkies en dus aluhoedjes.

Geen discussie mogelijk met zulke mensen.

1
44 Aardenaar

@44
Ik denk eerder dat het andersom is. question

5
45 samcash

@45

Nee.
Is vrij hoog, maar moet terug naar de minimale 95% veilige grens.

Jij behoort tot de groep van enkele procenten die zich niet laat vaccineren om een of andere idiote gedachte.

2
46 Aardenaar

@26 : De EU heeft zelf officieel op de begroting miljoenen uitgetrokken voor trollen om hun zienswijzen te pluggen op fora als dit. Daar is vorig jaar uitgebreid over bericht, met bewijs. Plus er is zat berichtgeving, openlijk, dat de overheid EN de EU censuur plegen vanwege wat zij "nepnieuws" noemen, alweer wat hun narratief tegenspreekt.

Ontken je, dat er betaalde trollen zijn, of hebben alleen de Russen die, volgens jou?

1
47 Wendel

@27 : Hij heeft het bijvoorbeeld over confirmation bias, daar berust eigenlijk zijn verhaal op dat mensen die ergens een complot menen te bespeuren, obesessief zijn. Namelijk dat ze alles, dat niet met hun theorie strookt, afwijzen en alles, dat er wel mee strookt, ze stijft in hun overtuiging.

Doen al die mensen dat werkelijk, en blijft dat echt beperkt tot laag-opgeleiden, als ze het doen? DAT zijn een paar cruciale beweringen waarmee hij mensen, die een complot menen te zien, tot geestelijk deplorabel verklaart. Ik vind niet dat hij dat afdoende bewijst.

Helemaal gezien zijn eerdere boek over oneerlijkheid en hoe hij daar helemaal niet mee scoorde, en als je ziet hoeveel links op zijn naam tevoorschijn komen sinds dit verhaal over complotgekkies, van een "deskundige", heeft zijn bevestiging van de CIA-hoax hem in ieder geval geen windeieren gelegd.

1
48 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

4 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

9 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

19 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

27 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Milf Forced PornGot PornosHow To Find A Happy Ending MassageSexo A VivoRiley Nixon PornThe Increadables PornTelugu Sex ShowViva AthenaBlack Blowjobs GayAmatrices PornosVids AnalUllu Adult Web SeriesAnnabelle RiosThree Some Porn HubForenar XxxPorn Video SaxySensualmassage VideosTonicmoviseChinese Kitty NudeJenny TabordiaMalayalam Sex Videos Free DownloadSexy Gilf PornIndian Sexy Girl FuckRedhead JoiStrap On Lesbian PornEkasiwapAmateurmilfZaawaadi-Angela White Manuel FerreraKarlee Grey BbcCute Indian Porn VideosNana Liang Sex TapeXxx ImagesX Wali VideoDenjar Sex VideoBeautiful Nude Women PicturesThe Wheelbarrow Sexual PositionIndian Aunty And Boy Sex VideosAlyssa Milano Sex TapeDeepfake PornStories Snxxافلام سكس كلاسيكي BarbarianJeri Ruan NudeAutralian PornExoticaxxx OnlyfansIndiansex VidosMichelle Maylene Porn259luxu-1666Pesquisando Vídeo De PornôEva Larue NudeKesha GryMichelle Anthony PornTamil Cute GirlsHappy Sex VideoLa Sirena OnlyfansBeautiful Xxx PornSleeping Daughter PornPornhd1080Wendy RaineFmf ThreesomeMcaylaaa OnlyfansBlonde BbcNevarkyLesbiab Porn VideosGiantess Anal InsertionBrazz AdsSinger PornJul-144Porn TwinJuelz VenturLeabian Face SittingPron Sex MovieTeenager Solo PornNaked Male CelebtitiesSsbbw Fart PornMursuit PornHomg Kong PornDaftsecFilmr PornôMecican PussyPorn Video OdiaBollywood Xxx Video HdMadhuri Patel PornstarFilthy Fam.comProthotaList CawlerZero Two NakedPia Zadora NudePrettiestpornstarsMan Humping PillowHend SexThick And Naked WomenInvisible PornBig Boobs StripPetite_elli NudeXxx With Cousin SisterPorn Cartoon VidioNaked Black GirlKylie FoxxChudai Ki ChudaiJav TrallerReal Sex AmateurProfissionais Do SexoSex Video KamasutraBoys18tubeWw Sex HdNadiya PornKantutanSleeping Japan PornExploided Teens AsiaVideos Pornos Xxx EspañolPornpocsGay Chat AvLexi Lore'sBig Breast HandjobPorn CruisesSara RetallSophiethebodyvipPron TvBig Boobs BbcAmateurgloryholeFreebpornTransgender PornhubHot Nude DesiPiumi Hansamali InstaNude Tamil VideosValentina Nappi PornJavhd.netSummer SinnAddison Rae Deep FakeJoi SoloLisbiane PornLesbuan Porn Gif후지모리 리호Hinata PornhubNaked Woman MasturbatingNude Sabrina CarpenterIndian Hot Sexy Sex VideoBigblackcock PicsHd Video Full HdTelugu Group Sex VideosLunaqueeeenGay Men MuscularXxx Bhabhi DesiVan Life PornOnlytikBeurettevidStrapon GifGay Porn HypnosisMallu New Videos