Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – aan Robbie Jetten

13-02-2020 09:31

ValentijnValentijn

Beste Robbie,

Het werd me allemaal een beetje te veel gisteren.

“We hebben met dit handelsakkoord een goede kans om met de Canadezen te praten over hoe we ook gender een goede plek geven in die internationale handel”, zei je in het debat over het CETA-debat, waarvoor de dinnetjes Kaag van jouw partij en Hennis van D66-light de avond tevoren nog zo uitgebreid reclame mochten maken bij de Staatsomroep.

Kan het imbecieler?

How dare you?

Hoe durf jij onze bevrijder te vergelijken met het eerste de beste moslimland waar vrouwen als minderwaardige schepsels worden behandeld?

Ja, ik denk: ik haal de Tweede Wereldoorlog er maar even bij, want wat jij kan, kan ik ook.

Bij Tom Staal van GeenStijl vatte je dat CETA-verdrag tussen de EU en Canada samen als ‘een handelsverdrag met onze bevrijders’.

Grappig argument.

Als VVD, CDA, D66 en die met een ‘inlegvelletje’ genoegen nemende meelopers van de ChristenUnie dat CETA-verdrag er straks doorheen jassen in de Tweede Kamer speelt dus volgens jou ook mee dat Canada ‘ons’ in de Tweede Wereldoorlog mede heeft bevrijd?

LOL.

Hoe kun je aan de ene kant goed volk uit de Tweede Wereldoorlog in de strijd gooien, terwijl je anderzijds álles, maar dan ook álles steunt waar ‘de bezetter’ mee komt? Ik bedoel: de moffen.

Heb je echt niet door dat deze emoporno een infantiel gelegenheidsargument is, waar jullie uiterlijk 21 maart 2021 genadeloos voor op jullie flikker gaan krijgen?

Nu ik je toch spreek over die verkiezingen: ik hoor van steeds meer kanten dat één van de roddelbladen binnenkort gaat publiceren over de ware reden van de langdurige afwezigheid van jullie potentiële partijleider Kajsa Ollongren.

Is het niet slim als je ze vóór bent en ^Tom, ^Liz of één van de andere propagandamiepjes even een nieuwsdempend persbericht laat opstellen over de Zweeds/Nederlandse jokvrouw?

Ik zou nu natuurlijk 75 jaar na dato de ingrediënten van het Zweeds wittebrood er bij kunnen halen, maar over zoiets ernstigs moet je geen grappen maken.

Groet,

JanD

‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Bol.com Algemeen