door Waarheid, gewoon zoals het is in Gezondheid  ·  28 Reacties

  • 1
  • 564x gelezen
Reageer met een Emoji
6
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

klets

6
1 Lambaster

Rudy Brinkman verdient petsen voor haar achterlijke klets..

7
2 Smite Gait

och hemel ... als je er vanuit gaat dat een kwakje met een eitje al een leven is...

En ja, ik had ook liever dat mensen gewoon een condoom om deden of de pil namen, en niet zomaar van bil gingen... (alle verkrachtingen niet meegenomen)

maar om abortus een doodsoorzaak te noemen is natuurlijk van de zotte...

4
3 mightimouse

Schromelijk overdreven. Die slaat zeker ook geen vliegen dood...?!

5
4 upanddown

We hebben toch "recht op leven" waardoor we zelfs broeikasgassen moeten reduceren.
Waarom mag er dan wel, geheel in tegenstrijd met dat Recht op Leven wel abortus worden gepleegd?
Meten we met twee maten tegenwoordig?

13
5 xtremy

@3 een leven van 24 weken oud mag nog geaborteerd worden in NL. Er is geen sprake van een kwakje meer, maar al van een volwaardig leven. En hoe je ook went of keert, bij abortus wordt een leven beëindigd, ook al is het in de moederschoot, dat kun je gewoonweg niet ontkennen.

14
6 Waarheid, gewoon zoals het is

Als je nog niet geboren bent, kun je ook nog niet geregistreerd staan als overleden.

10
7 alt-right-delete

@5 de maat van de moeder is het enige dat telt.

10
8 alt-right-delete

@6 "Er is geen sprake van een kwakje meer, maar al van een volwaardig leven."

Onzin, het is geen volwaardig leven; zonder moeder overleeft het niet.

13
9 alt-right-delete

Weer 1 die die enkele hersencel niet goed werkend krijgt.

2
10 flauwekulallemaal

@8 Ik ben ook niet tegen abortus. Maar wel tegen het selectief gebruiken van wetten.
Ik toon de hypocrisie, het meten met twee maten aan.

7
11 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

12 joostmaghetweten

* Verwijderd door de redactie *

13 Stampertje

Misschien de juiste cijfers over abortussen er bij halen? In Nederland wordt namelijk bijzonder weinig geaborteerd.

1
14 griepje

@TS
Je liegt. Jaarlijks aantal abortussen in NL: ca. 30.000. Dat zijn er minder dan kanker (47.000) en hart- en vaatziekten ( 38.000). Abortus is dus NIET de meest voorkomende doodsoorzaak(*).

@6
"24 weken"
En ook dit is voor 95% gelogen -- want 24 weken mag dan de limiet zijn voor abortus, dergelijke late abortussen maken maar een paar procent uit van het totaal. In meer dan de helft van de gevallen vindt abortus binnen de eerste zeven weken plaats, en 75% binnen de eerste tien weken. Zie https://www.igj.nl/documenten/rapporten/2020/02/06/jaarrapportage-wet-afbreking-zwangerschap-2018 voor de details.

*: Maar je hebt wèl gelijk wanneer je spontane abortussen meetelt: er vinden jaarlijks 30.000 miskramen plaats, en naar schatting enkele honderdduizenden(!) onopgemerkte spontane abortussen -- hierbij heeft wel bevruchting plaatsgevonden, maar is het al binnen een of twee weken misgegaan, en zag de vrouw dit aan voor gewone ongesteldheid.
De natuur (of jouw god, mocht je daarin geloven) is dus verreweg de grootste aborteur.

2
15 RichardR

@6
Jééééééééézusmariajozefonzelieveheerenallenietgevallenengelenindehemelstaonsbij!!!
Wat een berg (heilige) bagger heb jij gepost zeg, en ook nog schaamteloos zo te zien. Bah, bah en nog eens bah.

1
16 Wilmama

Hier een aardig dilemma van Patrick S. Tomlinson

Stel, je bent in een vruchtbaarheidskliniek. Waarom maakt niet uit. Het brandalarm gaat af en je rent naar de uitgang. In de hal hoor je achter een deur een kind huilen en als je de kamer binnen gaat tref je in de ene hoek een 5 jaar oud kind aan en in de andere hoek een container met daarop geschreven ‘1000 levensvatbare menselijke embryo’s’. Het vuur grijpt om zich heen en je weet dat je maar één van de twee kan redden: het kind, of de container. Probeer je beiden te redden dan ga je ten onder en het kind en de embryo’s dus ook. Wat doe je?’
https://www.me-to-we.nl/man-snoert-anti-abortus-beweging-de-mond/

2
17 Mevrouw Stemband

Uiteindelijk is god verantwoordelijk voor alle doden door ongelukken, rampen en ziekten, zelfs doden door ouderdom.

Ben ik blij dat ik die kul niet geloof.

1
18 griepje

@15 . CC: @17
[@TS
Je liegt. Jaarlijks aantal abortussen in NL: ca. 30.000. Dat zijn er minder dan kanker (47.000) en hart- en vaatziekten ( 38.000). Abortus is dus NIET de meest voorkomende doodsoorzaak(*).]

Het venijn zit in de staart met de holocaust als onderbouwing:
(**) We hebben niet zo lang geleden 75 jaar holocaust herdacht. Meer dan zes miljoen mensen werden vergast of anderzins ter dood gebracht in de kampen, door de Nazi’s. Een verschrikking en terecht dat hiervoor aandacht is en moet blijven.

Volgend jaar is het 50 jaar geleden (27 februari 1971) dat de eerste abortuskliniek in Nederland is geopend.

Per jaar worden er ongeveer 44 miljoen abortussen uitgevoerd. Jaar in jaar uit worden er dus tientallen miljoenen ongeboren kinderen omgebracht.

Dat is per jaar dus ruim vijf keer zoveel als alle mensen die in de holocaust zijn omgekomen. Systematisch worden ze afgeslacht in abortusklinieken en ziekenhuizen. Wie er ooit foto’s of video’s van heeft gezien weet wat ik bedoel (ik zal ze hier niet plaatsen het is gewoon té erg!).(**)......................
En besluit dit met:
(**) Een weerzinwekkend cijfer. Ik hoop dat we volgend jaar, maar liever elke dag, hier bij stil staan en de strijd (weer) aan willen gaan tegen deze ‘doodscultus’. Het bloed roept van de aardbodem! (**)

Hier ging ik dus bijna letterlijk van over mijn nek, en mijn maag draait er nu weer opnieuw van.

0
19 Wilmama

@19
Ja, die vergelijking met de holocaust is inderdaad weerzinwekkend, en ik ben daar maar helemaal niet op ingegaan -- de verleiding was groot om andere vergelijkingen te maken, maar dat zou m.i. dan een nog ergere belediging zijn voor de slachtoffers van die nazigruwelen.

Ik heb het daarom gehouden op het simpele feit dat de natuur zelf vele malen meer ongeboren leven doodt dan mensen. En aangezien TS zo te zien religieus behept is, is de enige conclusie dat diens opperwezen volgens hem/haar nog veel kwalijker bezig is dan wij mensen...

1
20 RichardR

@6
[ @3 een leven van 24 weken oud mag nog geaborteerd worden in NL. Er is geen sprake van een kwakje meer, maar al van een volwaardig leven. En hoe je ook went of keert, bij abortus wordt een leven beëindigd, ook al is het in de moederschoot, dat kun je gewoonweg niet ontkennen. ]

Hoe je het ook went of keert, je bent voor een TS te slecht op de hoogte. Jouw kennis van zaken eerst even bijspijkeren lijkt mij geen overbodige luxe:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/abortus/vraag-en-antwoord/abortus-hoeveel-weken

Een abortus mag tot de 24e week van de zwangerschap. Artsen gaan in de praktijk uit van 22 weken. Daarna kan een abortus alleen om zeer zwaarwegende medische redenen.

(**) Zwangerschapsafbreking na 24 weken
Na 24 weken mag een arts een zwangerschap alleen afbreken om zeer zwaarwegende medische redenen. Bijvoorbeeld als de ongeborene niet levensvatbaar is. Artsen moeten zich houden aan *)zorgvuldigheidseisen bij late zwangerschapsafbreking. (**)

*) https://www.lzalp.nl/zorgvuldigheidseisen

0
21 Wilmama

Schat eens een keer tijdens je Bijbelstudies hoeveel onschuldige kinderen die god van jou vermoord heeft.
Dan praten we weer verder.

2
22 Snorrie

@6
Vervolg op @21 met bijspijkercursus deel twee:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/abortus/vraag-en-antwoord/abortus-regelen

(**) Verplichte bedenktijd bij abortus
Na het 1e gesprek bij uw huisarts of de arts van de abortuskliniek heeft u een verplichte bedenktijd. Deze bedenktijd is 5 dagen tussen het 1e gesprek en de abortus. Dit is omdat u vrijwillig en welbewust moet kunnen kiezen voor een abortus. Ook moet de behandelend arts er zeker van zijn dat uw keuze vrijwillig en weloverwogen is.

Bent u 16 dagen of minder over tijd? Dan heeft u geen verplichte bedenktijd. (**)

En na zo'n welbewuste keuze gaat evengoed niet iedereen probleemloos verder zoals in bovenstaand bronartikel wel gesuggereerd wordt:
(**) Hulp na abortus
Misschien heeft u na de abortus hulp nodig bij het verwerken. De hulp krijgt u via een maatschappelijk werker of via het *)Fiom. Uw huisarts kan u ook doorverwijzen naar een hulpverlener.(**)

*) https://fiom.nl

0
23 Wilmama

@6
Vervolg op @23 met bijspijkercursus deel drie:
https://fiom.nl/1-5-vrouwen-raakt-onbedoeld-zwanger

(**)Praten over onbedoelde zwangerschap
Uit bijna 90 jaar ervaring weten wij dat vrouwen die over hun onbedoelde zwangerschap kunnen praten, hier op lange termijn minder hinder van ondervinden.

Pro-life partijen voeren de laatste tijd sterk actie waarbij de keuze voor abortus veroordeeld wordt. Hierdoor groeit het taboe en voelen vrouwen minder ruimte om te praten over hun onbedoelde zwangerschap. Eline Dalmijn, manager ongewenste zwangerschap bij Fiom, schreef hier een verhelderend *)opiniestuk over.

Fiom wil dit taboe doorbreken. Wij bieden............(**)

https://fiom.nl/over-fiom/nieuws/opdringen-mening-over-abortus-ongepast-vergroot-taboe

(**) Pro-choice is geen pro-abortus
Wat pro-life wil bereiken is dat er minder en het liefst geen abortussen meer worden uitgevoerd. Pro-choice wordt hierin vaak weggezet als pro-abortus. Dit klopt echter niet, abortus is enkel één van de keuzemogelijkheden die een ongewenst zwangere vrouw heeft. Het hebben van een keuze maakt niet dat vrouwen die onbedoeld zwanger zijn ook meteen kiezen voor een abortus. Bij Fiom horen we van onbedoeld zwangere vrouwen dat juist het feit dat zij een keuze hebben, de ergste paniek wegneemt. Het hebben van opties brengt de rust om goed na te denken en tot een keuze te komen die het beste bij hen past. Van de onbedoeld zwangere vrouwen die in 2018 een keuzehulp gesprek heeft gehad binnen het landelijk netwerk keuzehulp, weten we dat na een eerste gesprek 23% gekozen heeft voor abortus, 25% voor het uitdragen van de zwangerschap en de overige 52% meer tijd neemt om tot een keuze te komen. (bron: Registratie keuzehulpgesprekken landelijke netwerk 201question (**)

0
24 Wilmama

@6
Relifanaat Rudy Brinkman:
(**) Per jaar worden er ongeveer 44 miljoen abortussen uitgevoerd. Jaar in jaar uit worden er dus tientallen miljoenen ongeboren kinderen omgebracht.

Dat is per jaar dus ruim vijf keer zoveel als alle mensen die in de holocaust zijn omgekomen. (**)

Dit is o.a. wat deze fanaat er niet bij verteld: https://nl.wikipedia.org/wiki/Abortus

(**) Over de hele wereld worden per jaar ongeveer 44 miljoen abortussen uitgevoerd waarvan net iets minder dan de helft op onveilige wijze. Legale abortus in landen met goede medische voorzieningen wordt beschouwd als een vrij veilige medische handeling.

Doordat abortus ook dikwijls in de illegaliteit plaatsvindt onder slechte omstandigheden is abortus wereldwijd echter verantwoordelijk voor ongeveer 70.000 moedersterftes en 5 miljoen ziekenhuisopnames van moeders per jaar. Deze cijfers zijn wat betreft de laatste jaren vrij stabiel.[1] (**)

Bottom line: bedenk in het vervolg goed wat je met een artikel van een schijnheilige relifanaat doet.

0
25 Wilmama

@20
Zie @25 voor aanvullende cijfers.

0
26 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

27 Scholar007

@3
Dan zal een kwakje op tissue ook wel een kerkhof zijn. En deze doodsoorzaak staat ook al niet in de lijst. question
question question

0
28 Gandalf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Sex Videos Hindi AudioIndian Desi Aunty SexCum Dumpster PornGoddess Of Victory Nikke PornHolly Hendrix XnxxIchika KamihataI Terracial PornAsiadollDemi NovakCnc PirnParineeti Chopra PornOutievaginaпорно фільми онлайнAsain Petite PornLadkon Ka Sex VideoFc2-ppv-3632230Kates TubeGrupo De Telegram PornXx X Sexy VideoNude Female AthaletesThot In TexasFriend Sex XxxXnxx In EnglishSex Video Girl And BoyAsscreampieDixietrailerpark VideosKelsi Monroe Full VideoCartoon Pussy91 視頻Video Sexe En FrançaisXvideos BlackAssistir Filmes PornNoodle AgazinePron OilXo PornRicky Jonson PornCaught Giving A Blow JobKaylee Couco NudeMoaning AnalKomikxxxXxx Zzz HdShadman Tactical MisunderstandingsVal2legit Onlyfans LeakSurekha Reddy HotAmerican Sex MmsAngel Youngs JoiMechanical DickDenise Richards PussyVidio PornogratisKonolu PornolarKaty Perri NakedScoobydoo PornAsian Ts PornAdult Sex Video HdAlexsis BreezeFreeporn SitsMichelle Anderson PornColegialas Videos PornosStepmoom XxxGranny Lesbion PornOasi Das VideosXnxx JdNude Snapchat GirlsSexy Video OnSuoireshuKannada Hd BfPirn ComicsSexx HindeOpen Minded Step-sister Fucked Hard By BroSaggy Titt PornEllepandaPprn HatGay InceststoriesAutumn Falls FeetSex IndinAmateurpussiesMommy N Son PornDad Daughter Porn FreeXlovevamJonny Xxx VideoSunny Leone Full Hd Sex VideosX Vedios5Cara MayCara St GermainSleeping Porn SisterMaria Bello NakedHuge Tits BjKarely Ruiz Videos PornGay Black Videos PornBeeg.vomXxx 2Papás Cojiendo A Sus HijasHentaianimationFreevhatnowFansly ReviewVanna White NideKatya Elise Henry NudeScarlet Snacks RedmoaXnxx CanadaCollege Girl BraShibuya_kahoMakeup PornCar XxxxTsundero Series HentaiIndian Beauty NudeFliz Porn MoviesFutanari Porn VideosWww Indian Porn Sex ComIndian Xxx LatestSpankwankCrtoon Porn VideosDirk Caber PornJacqueetmichelNudemenDildo Roleplay8muses.conmDeepfake PornvideosTiktok De PornografiaMaya WoulffeJapan Big XxxLando Alina NudePorn BahuBlojob IndianToojilyShe MalezAutofellatioXnxx Sexual VideosMilf Amateur BlowjobsNude Mature Women PicturesJennifer Lawrence Nude Red SparrowCodi VorwSquishmariii18teen ComKrissylynnvipExtasytubeIzzy SwallowsSex Video CinemaNangi Chudai HindiNaked MenpornShadbase Sunday DinnerLilly Colins NudeCornudos PornosAlyssa_pusyMarie Temara OnlyfansLily XxxBangali XxxxGirl Pron VideoWww Bf MovieTamil Sex Video PleaseNude Beach Voueur