Facebook
Volledig scherm
© Facebook

“Ik kreeg een paniekaanval”: Sarah geeft borstvoeding op winkelvloer en lokt daarmee nodige controverse uit

Voor de ene is ze een dappere inspiratiebron, de andere catalogeert haar als een ordinaire aandachtzoekster. Om maar te zeggen: de foto die Sarah Mills (33) als statement op haar Facebookprofiel zette, lokt wel heel gemengde reacties uit.

54 reacties

  • walter De Witte

    4 jaar geleden
    Niets tegen borstvoeding in het openbaar maar, als men toch in een kledingwinkel zit kan ze misschien discreet een pashokje gebruiken om het kind te voeden. Dit is trouwens ook beter voor het kind wanneer het in een rustige omgeving kan drinken. Indien er geen pashokjes zijn moet de rest kunnen voor mij.
  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Niks tegen borstvoeding in het openbaar. Echter halfnaakt op de vloer in het midden van een gang tussen je uitgestalde spullen, dat is aandacht zoeken en dat is erover.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Sommigen zijn hier weer goed bezig. Borstvoeding vergelijken met pissen of kakken! Komaan zeg! Het eerste gaat om een kind voeden, het ander is zich ontlasten. Als iemand zit te kakken op de vloer van een schoenwinkel zal hij van mij commentaar krijgen. Iemand die daar borstvoeding heeft daar heb ik geen zaken mee.
  • Stefanie van Dijk

    4 jaar geleden
    Ik heb niks tegen borstvoeding gevende vrouwen, ik heb echter wel problemen met mensen die eten in een winkel en dan nog extra als dat een kledingwinkel is
  • Xsarilde Willis

    4 jaar geleden
    Bij een paniekaanval als ik die voel opkomen probeer ik zo snel mogelijk uit de winkel te geraken en anders haal ik echt wel een hoekje in plaats van midden in een gang te gaan zitten. En australie? Dacht dat die net als uk ook nogal voor schooluniform zijn. Je kent de schoenmaat van je kinderen dan kan je dus echt wel zonder hen op pad om ze te kopen. Zoeken voor aandacht dus.