door Havermout in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 2
  • 752x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi!

Je zou maar letterlijk gemeden worden als de pest vanwege je afkomst. Alsof je inherent besmettelijk bent.

Het is echt een ontzettend grove vorm van racisme. Veel mensen realiseren zich dat helaas niet.

14
1 Gewoon een student

@1 ; Ja, gezond verstand is tegenwoordig 'discriminatie'. Hadden cruiseschepen 'gediscrimineerd' dan had dat al ruwweg tot noch toe, 100 besmettingen en 1 dode gescheeld.

Het gaat niet om afkomst of ras maar om waar deze mensen verbleven hebben.
Het is echt een ontzettend domme, naïeve zelfvernietigende denkfout. Veel mensen realiseren zich dat helaas niet.

6
2 Mariska3

@1 Toen ik gisteravond laat met de hond liep, hing er een groepje typische hangjongeren rond. Het gescheld met "kanker" hoorde je al van ver weg. Ik heb dat groepje, vanwege hun uiterlijk, gemeden.

Wat een racist ben ik toch.

6
3 Bluth

Het is een natuurlijke reactie van het overlevingsvermogen van de mens.
Als een orgaan gaat woekeren word het afgestoten of ingecapsuleerd. Psychologisch is dat niet anders want onze psyche is een uiting van onze organen.

10
4 Chaimileh

@1 mooi, dan mag jij vooraan de rij gaan staan om het eerste vliegtuig richting coronastad in China te pakken en ze dit daar te vertellen...

Is toch gewoon een feit, ze fokken als konijnen, hutje mutje op elkaar leven, hygiene nemen ze niet zo nauw en ze vreten de raarste onreine wezens....dan moeten ze niet raar opkijken zodra bij de zoveelste uitbraak van een of andere virus er zo tegen aan gekeken word, hoe pijnlijk ook.

Nederland werd ook gemeden bij uitbraken, werden vast ook grapjes over gemaakt, lagen wij daar wakker van?

Is gewoon zo, accepteer het en ga door, het is nou eenmaal geen idealistische wereld

8
5 ActiveRush

@5 Hij is nog steeds een studentje die geen stap in de echte wereld heeft gezet.

6
6 solidsteel

@5 Geboortecijfer is lager dan in Nederland. Dus niets feit. En daarnaast eet maar een klein deel van de bevolking rare wezens. Het gros van China doet dat niet. Ik weet het, want mijn vriendin is Chinees en ik ken China vrij goed. Verdient men daarom maar om allerlei racistische leuzen naar hun hoofd te krijgen terwijl men in angst leeft dat hun familie ziek wordt!??

6
7 Indigné

@5 https://www.epochtimes.nl/nieuw-onderzoek-onthult-chinas-dalende-geboortecijfers_8911.html

China: 1,2 (kinderen geboren per vrouw)
In Nederland: 1,66

3
8 Indigné

@2 Alleen mensen met een Aziatisch uiterlijk ontwijken getuigt vooral van domheid.

Iedereen kan dat virus dragen.

- Een Chinees kan het dragen.
- Een autochtoon die net uit een besmet gebied komt.
- Een autochtoon die wel met een besmette Chinees in contact is geweest.


Als je panisch bent voor dit virus, sluit je zelf thuis op.

8
9 Weet geen naam

@7 mooie beredenering met een prima referentiekader, is als omgekeerde dicriminatie, omdat jouw vriendin Chinees is betekend dat gelijk voor het gros van China....

Wat heeft geboortecijfer te maken met het feit dat ze hutjemutje op elkaar leven, hygiene niet zo nauw memen en de raarste onreine dingen vreten, dat is vragen om problemen en die zijn er blijkbaar ook vaak genoeg...

@9 goh, echt joh?!

5
10 ActiveRush

@10 Ga ff lekker bijdehand doen bij @2 .

Die schijnt dat niet te begrijpen. question question

8
11 Weet geen naam

@7 ; Nee, dat verdient men zeer zeker niet. Toch zou ik iemand die midden in de uitbraak periode van China naar Nederland reist zeer zeker daarop aanspreken en mezelf zo ver mogelijk uit hun buurt houden.

Mensen uitschelden en belachelijk maken puur op hun spleetogen vind ik dan weer totaal not-done. Gaf gisteren zelfs mijn vriend nog op zijn kop toen hij onder vier ogen een 'grapje' dacht te moeten maken over Corona bier (wat we niet eens hebben). Dat je ze nu mijdt begrijp ik dan weer heel erg goed. Waarom? Omdat gebleken is dat er toch een aardige groep is die het Chinese nieuwjaar in China is wezen vieren en bewust risico nemen lijkt me geen goed idee.

Ja, er zijn ook blanken en autochtonen in China geweest in die periode. Klopt. Alleen procentueel minder.

6
12 Mariska3

Ik ben echt niet bang om besmet te raken door de Chinezen die hier wonen.
Ik ben van het weekend nog bij de Chinees langs geweest.
Zulke onzin om daar bang voor te zijn.
Er zijn vooral autochtonen Nederlanders die terug komen uit China.

5
13 meneer van het nieuws

@2 Als het gaat om waar mensen verbleven is het een tamelijk domme, naïeve, zelfvernietigende (en racistische) denkfout om mensen van een bepaalde afkomst te mijden.

6
14 Smiling

@5 Helaas zijn die ‘feiten’ van jou echter vooral vooroordelen die geen grond vinden in de realiteit.

“ ze fokken als konijnen”

Het geboorteratio in Nederland is hoger. 1.66 tegenover 1.2. En dat is al een heel laag geboorteratio. Dus deze stelling kan gelijk verworpen worden.

“ hutje mutje op elkaar leven”

Ook deze stelling klopt niet. De bevolkingsdichtheid is in Nederland namelijk vele malen groter dan in China. 521/km2 tegenover 143/km2.

“hygiene nemen ze niet zo nauw en ze vreten de raarste onreine wezens”

Dat verschilt te veel per Chinees om daar zo stellig uitspraak over te kunnen doen.

7
15 Gewoon een student

@10 Ik zeg niet dat dat voor heel China geldt. Ik zeg dat het onzin is dat alle Chinezen gekke dingen eten. Ik ken ook niemand die dat doet.

'Wat heeft geboortecijfer te maken met het feit dat ze hutjemutje op elkaar leven, hygiene niet zo nauw memen en de raarste onreine dingen vreten, dat is vragen om problemen en die zijn er blijkbaar ook vaak genoeg...'

Je begon met ze fokken als konijnen. Niet waar dus. En daarnaast leven Nederlanders meer hutjemutje op elkaar dan Chinezen. Bevolkingsdichtheid is hier hoger.

0
16 Indigné

Ik vind het jammer dat Nederlanders zoveel generalisaties hebben over Chinezen die soms deels kloppen maar niet in generalisaties. Zo eten meer mensen hond daar dan hier. Maar als dat 15% van China is, zou ik het veel vinden. Het gros moet er niets meer van hebben. Ook daar wordt men rijker en ziet men het steeds meer als huisdieren.

0
17 Indigné

Prima, het tokkiegedrag van onvolwassen Nederlandse racisten is vaak stuitend.

@16 "Ik zeg dat het onzin is dat alle Chinezen gekke dingen eten"

Daar zou ik me maar niet druk om maken, in Nederland eten ze vaak gekke dingen als varken, kip, rund, konijn, ...

4
18 JackKropotkin

@14 ; De denkfout is dat je uitgaat van racisme en niet uitgaat van zelfbehoud. Door racisme als uitgangspunt te gebruiken sta je niet meer open voor gezond verstand.

Neem nu eens een heel andere situatie met hetzelfde probleem.
Je hebt een dochter (zeg 15 jaar oud) en die dochter wil 's avonds laat, in het donker, alleen 20 km gaan fietsen. Deels door dorpjes, deels door buitengebied en stukken bos.

Vind jij dat dan prima? De kans dat haar iets overkomt tijdens zo'n fietstocht is niet zo groot namelijk. Maar hij is wel groter dan overdag en groter dan wanneer je haar ophaalt. Wat doe je dan als ouder?

Hierbij neem ik dus risico als uitgangspunt. De meeste mensen zullen dan ook zeggen; "Ik haal haar wel op." Logisch en gezond verstand. Het is wel je dochter en je vergeeft het jezelf nooit als haar dan wél iets overkomt. Toch?


Maar dan nemen we een ander uitgangspunt.
Je hebt een dochter en een zoon. Je zoon mag daar op die tijden wél alleen fietsen. Je dochter niet.

Ai. Dan neem je dus seksisme als uitgangspunt en zullen velen zeggen dat dat niet kan en ontstaan hele discussies.


Gewoon de domheid van de huidige westerse mens.

3
19 Mariska3

@15

"Het geboorteratio in Nederland is hoger. 1.66 tegenover 1.2. En dat is al een heel laag geboorteratio. Dus deze stelling kan gelijk verworpen worden."

https://www.indexmundi.com/map/?v=25&r=xx&l=nl
Per 1000 inwoners: China 12, Nederland 11 maakt 15.600.000 chineze geboortes tegenover 187.000 Nederlandse geboortes. En dan hebben de chinezen nog een geboortebeperking vanwege het gefok als konijnen.
In 1600 had china 70 miljoen inwoners, nu 1.3 miljard, nederland had in 1600 1.7 miljoen inwoners, nu 17 miljoen.

"Ook deze stelling klopt niet. De bevolkingsdichtheid is in Nederland namelijk vele malen groter dan in China. 521/km2 tegenover 143/km2."

1/3 van China is bewoonbaar, daarom heeft china 50 steden met meer dan 1 miljoen inwoners. Hoeveel heeft Nederland er?
https://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/44400-de-bevolking-van-china.html

Dat verschilt te veel per Chinees om daar zo stellig uitspraak over te kunnen doen.

Dat verschilt niet teveel, tenzij jij blind zonder enige kennis van de chineze taal in china op een willekeurig, volledig in het chinees, menukaartje iets te bestellen en geheel op te eten.
Laat staan het streetfood en platteland etc...

4
20 ActiveRush

@19 U mijdt in de rij voor de kassa mensen waarvan u een Chinese afkomst vermoedt, terwijl u keurig aansluit in een rij met oer-Nederlanders die net terug zijn van een cruisereis waarbij China is aangedaan

Zo haalt u uw dochter op als ze door een donker bos moet fietsen, maar heeft u geen oog voor de buurman die misschien wel een groter gevaar is.

Ik heb geen zoon, dus kan niet echt beoordelen wat ik dan gedaan zou hebben. Ik weet wel dat we dochterlief zeer zelden hebben opgehaald - alleen als het baggerweer was. Ze fietsen samen met anderen naar huis, of bleef slapen. Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat we een zoon anders hadden behandeld.

6
21 Smiling

@21 ; >Zo haalt u uw dochter op als ze door een donker bos moet fietsen, maar heeft u geen oog voor de buurman die misschien wel een groter gevaar is.<

Weet zo'n dooddoener. Jij neemt waarschijnlijk deel aan het verkeer toch? Dan neem je een risico. Een niet geheel vermijdbaar risico. Ga je daarom ook maar aan gevaarlijke sporten doen zoals balanceren op een balk bovenin een elektriciteitsmast? Er gaan meer mensen per jaar dood in het verkeer dan dat er mensen uit elektriciteitsmasten vallen hoor!

Procentueel zijn er meer mensen in Nederland met een Chinese afkomst pas in China geweest dan autochtonen die pas in China zijn geweest. Wil je het risico beperken dan kan je dus beter Chinezen mijden dan autochtonen.

Wanneer het virus hier uitbreekt met honderden doden tot gevolg, dan zijn mensen zoals jij die ongenuanceerd "RACISME!!!!" krijsen daar verantwoordelijk voor.

1
22 Mariska3

@22 Uw vergelijkingen worden er niet beter op., u verbloemt met zogenaamd slimme flauwekulredenaties (verkeer-balanceren bovenin een elektriciteitsmasten, kom op zeg!) dat u een racistisch standpunt verdedigt.

Als u zich veiliger voelt in de rij achter die Nederlander die net uit een vliegtuig is gestapt waar ook iemand inzat die uit China kwam, dan achter de Nederlanders met een Chinese achtergrond die al tien jaar niet in China is geweest, dan moet u vooral achter die Nederlander uit het vliegtuig gaan staan. Maar doe alstublieft niet of dat op enige ratio is gestoeld.

6
23 Smiling

Snap die petitie niet zo goed. Je kunt mensen er toch gewoon op aanspreken. Radio10 heeft al excuses aangeboden. Opgelegde regels en beleid vanuit de politiek zet de zaak alleen maar op scherp.
Ik denk dat ik maar eens een petitie start om humor te redden.
Heel goed voor de gezondheid: humor.

0
24 Artikel39

@2
Helemaal met je eens. Het is de omgekeerde wereld. Het heeft niets met discriminatie te maken. Ik heb Chinese vrienden en familie en die begrijpen héél goed dat mensen voorzichtig zijn. In China loopt men met mondkapjes, maar hier (nog) niet. En ikzelf heb op dit moment een slecht immuunsysteem en ik hou er al rekening mee met de gewone griep. Wat een onzin om daar meteen weer de discriminatiekaart voor te trekken. Ze horen dat zelf te begrijpen.
Uitscheden ed is natuurlijk een paar bruggen te ver. Dat is wat anders.

@23
Diegene uit China zou er niet in horen te zitten en dat is al fout. Zolang het virus alleen nog maar verder uitbreidt dienen dat soort zaken dichtgetimmerd te zijn. Zou ik erdoor besmet worden dan begon ik een rechtszaak tegen de Staat en de kuchvaartmaatschappij.

1
25 Bleke Betty

@23
In China zelf neemt men geen enkel risico. Ook in gebieden waar het (nog) helemaal niet vastgesteld is, maar als iemand hier alleen al een stapje terug doet, dan schreeuwt men moord en brand. Mijn Chinese vrienden en familie (in China) begrijpen hier die hele discussie niet eens! Natuurlijk bescherm je jezelf. Nogmaals, schelden en dat soort zaken is natuurlijk uit den boze en schandalig en zodra dat strafbare vormen aanneemt moet daar ook hard op worden gereageerd door de wet.

1
26 Bleke Betty

@24
Het lijkt me een goed plan. Maar ik ben bang dat het al zover is, dat men dat al niet meer begrijpt.

1
27 Bleke Betty

Zo tragisch hè. Lees je jarenlang 'Chinezen hebben we geen probleem mee' en zei ik altijd 'moet je wachten tot we er anderhalf miljoen hebben, dan begint het gezeik net zo hard'.

Blijkt zo'n virus al voldoende.

6
28 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

29 grv

@29 Zeker wel. Alleen geen slechte. Jij geeft er een goed voorbeeld van.

5
30 vanBinsbergen

* Verwijderd door de redactie *

31 grv

@26 In China mijden mensen geen Chinezen, ze mijden mensen. Daar kan ik me prima iets bij voorstellen. Maar hier in Nederland, waar het virus niet is geconstateerd, een beetje 'voor de zekerheid' mensen met een Aziatisch uiterlijk mijden, dat is gewoon racisme.

4
32 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

33 grv

@33 Ja, en nu denkt u eventjes een heel klein stapje verder en dan begrijpt u het wel. Hoop ik.

Hoewel, als u uw @29 een leuk grapje vindt, ik daar toch enigszins mijn twijfel bij heb.

4
34 Smiling

@30 Je mag een mening hebben , maar enkel deze.
Je mag goeie mappen maken , maar geen slechte.

Allbei even dom.

1
35 solidsteel

@5 Ze fokten als konijnen , Europeanen fokten ook als konijnen hoe denk je dat Europa met name West Europa zo dichtbevolkt is geworden ?!

4
36 21st Century Guy

Als je je graag gekwetst wilt voelen is daar niet veel voor nodig. Het is maar net waar je voor kiest. Ik woon in carnavalsland en hier wordt met iedereen gespot. Niemand heeft daar een probleem mee. Het wordt pas een probleem als de deugers langskomen om bepaalde mensen te vertellen dat ze zich gekwetst en boos moeten voelen. Die deugers zie je trouwens nooit als we grappen over Belgen maken. Misschien wat minder overgevoelig reageren dan leef je een stuk gelukkiger.

1
37 Reconquista

@28
"'Lees je jarenlang 'Chinezen hebben we geen probleem mee' en zei ik altijd 'moet je wachten tot we er anderhalf miljoen hebben, dan begint het gezeik net zo hard'.""'

Is het niet andersom? Ik geloof dat de Chinezen (en hun influisteraars) meer een probleem hebben met ons of liever gezegd met onze humor. Daar kunnen wij verder ook weinig aan doen. Ik ga in ieder geval niet minder lachen of minder spontaan zijn vanwege een paar chinezen.

1
38 Reconquista
39 Smiling

@39
Zoals ik al eerder zei als je je graag gekwetst wil voelen dan is dat heel simpel. En dit opgeklopte artikel vol met onverifieerbare beschuldigingen is natuurlijk van de zotte. Alsof Chinezen hier zwaar gediscrimineerd worden door de kwaadaardige Nederlanders. Een verdraaid verhaal dat niet met de realiteit strookt en alleen bedoeld is om mensen tegen elkaar op te zetten. OneWorld heeft dezelfde extreem linkse grondslag als Joop.nl. Je kan niet ontkennen dat dat soort sites enigszins gekleurd zijn en al tijden hun uiterste best doen om de oorspronkelijke bewoners van dit land als racisten neer te zetten.

"'Geile Chinees, ik ga je doodmaken""

Geloof je nou echt dat Nederlanders dit overal tegen chinezen roepen? Het is tegenwoordig een (masochistische) hype om eens lekker in de slachtofferrol te kruipen en je even heerlijk gediscrimineerd te voelen. En is die discriminatie niet te vinden dan verzinnen we het wel.

1
40 Reconquista

@38

Ja natuurlijk, want het ligt altijd aan de ander. Wij zijn immers superieur?

Of zou het zo zijn dat Chinezen altijd hun smoel hielden - zo lekker gemakkelijk die Chinezen - en nu niet meer?

2
41 zeikenderechter

@40 Jammer genoeg is dat racisme overal te vinden - zo'n Radio 10-liedje kwam heus de ether niet op als niet heel veel mensen het volstrekt normaal zouden vinden om Chinezen in Nederland aan het coronavirus te koppelen.

Helaas is NK ietwat overbevolkt met mensen die oogkleppen ophebben en hun eigen racistische gedachten weg proberen te moffelen. Het probleem is niet dat 'ze' 'onze' humor niet snappen, het probleem is dat 'onze' humor stereotyperend en racistisch iets. Een zich emanciperende groep komt daar - terecht - tegen in het geweer.

4
42 Smiling

Lastige confrontatie kennelijk voor sommigen.

Het is niet zo ingewikkeld hoor: staak je domme grapjes en discrimineer niet. Klaar. Iedereen blij.

3
43 zeikenderechter

@36 "Europeanen fokten ook als konijnen hoe denk je dat Europa met name West Europa zo dichtbevolkt is geworden ?!"

Zie @20
"In 1600 had china 70 miljoen inwoners, nu 1.3 miljard, Nederland had in 1600 1.7 miljoen inwoners, nu 17 miljoen."

China 20x zoveel, China blijkt 1.4 miljard inwoners te hebben, chinezen wereldwijd niet meegerekend.

Nederland 8x zoveel aangezien er zo'n 3 miljoen import is.

2
44 ActiveRush

@44 Als je emigratie en immigratie buiten beschouwing laat scheelt is de toename van autochtone Chinezen en autochtone Nederlanders sinds 1900 vergelijkbaar hoewel relatief gezien de toename van autochtone Nederlanders groter is.

0
45 21st Century Guy

@45 waarom punt die ik aangaf ontwijken?

Toename van chinezen is groter, is niets relatief aan.

Discussie ging om fokken als konijnen, chinezen 20x zoveel, Nederlanders 8x zoveel....ook relatief gezien

1
46 ActiveRush

@46 Zo kan je ook wel 500, 1000 of 1500 jaar terug kijken , ik bekijk het meer vanuit de "modern era" dus 1900-2020 in dit geval.

0
47 21st Century Guy

@47 en dus? Mijn punt is gemaakt, dat het niet in jouw laantje past doet niets af over de feiten die er liggen.

2
48 ActiveRush

Het wordt belachelijk met die petities. Spreekt toch zeker vanzelf dat iedereen, behalve die 1 op de 10.000 minkukels, ervan walgen. Ik hoef heus mijn handtekening niet te zetten om te laten zien dat ik deug.

0
49 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

5 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

19 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

33 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Brother And Sister Blue FilmBrazzers Big Boobs HdStepxxxXxx Hd Video Free DownloadChodai Video DesiPornos Em DesenhosXvideos SexoamadorDonna D'errico NudePlayboy Play Mates NudeCamille Chen NudeMesage Porn VideosStar Wars PornJulia Ann BestWife Dog KnotDadcrusjFip FakReverse Cowgurl PornHot Dads NakedNaked Women In TvPissingxxxXxx In SareeZzz PornIndian Bhabhi Fucking VideoFirst Time PeggingSexyblack TeensAipornhubGlory Hole SwallowedGarcelle PlayboyAll Sex TubeJapanese Porn BlackedLeolulu.Women HumpingJogos Hentais ApkFunny NudesSiguorney Weaver NudeSalena VargasGood Po RnBengali Hot XBigass.xPurnhopYellowstone PornE Hentai LoginBaddiesonltvBalance Ta. UdeMiya Khalifa Xxx VideosMia Khalifa FukingPorn Videos GirlfriendSocial Mediagirls ForumFree Porn On PornhubFulllengthpornmoviesMarhati Sex ComFree Step Mom PornAmopornobr.comNude Mom PicturesGalitsinFrench Sex MoviesSherlyn Chopra New Nude3d IncestXxx SanylionyDoujin ScanJennette Mccurdy PornBelle Olivia NudeSetpmom PornCar BlowjibThamana Sex ImagesLemon TanakaPorn Hd LongestTeenfideliPunjabi Nanga DanceTickle HentaiMovie Scenes PornhubEdging InstructionsInfluecer PornWatch Adult MoviesDeepnuditySpoiled Princess 1st Dvp Bbc GangbangLfverRomantic Hindi XxxVideos Pornos FrenchAdulttime VideosHd Porn Web SeriesSamantha Ruth Prabhu PornNude Desi LadyShemale Anime PornReal Cuckold VideosZendaya SexsDemi Rose NudeAnyastjaAngie Verona OnlyfansNud VideoKavita Bhabhi Hot VideosPron Game DownloadChloe Heart BukkakeIsland Boys LeakDredd PornstarBreakup PornBabymatosaAunti Sex ComDeflowering VirginityHottest Nude BabesCzech Street PronMulatas PeladasBig Tits TiktoksOil OrgyBruce Venture RoughRough SexNickynapleBarbara Feldon NudeBhabhi Ki Mast ChudaiJapanese SoftcoreX XvedioSurprise CumingMind Control PronAshley_aokySexes AuntyHomemade FuckvideosAsia Street Meat PornBernice Burgos NudeTop Indian Sex SitesXxxxx SisterSexieGroup Romantic SexLupe FuentLesbian Humiliation PornMoher And Son PornPorn Ixx黄色网站地址Gay Porn CamsGeminis 2005 Watch OnlinePorn Game ApkPorn HeadEscorts In AustinKiribakuTop Bf VideoAunty Affair PornMysexylily ComOld Age Couple SexBig Booty Black NakedNuru Masaage VideosCambros PornVídeo PornoamadorPornpsSally D AngeloBig Boobs TumblrJanwar Video SexTelugu Bf Telugu Bf Telugu BfAirport XxxBlack Bbw Sex VideosDdfnerworkNude Hypnosis