door Havermout in Overig  ·  25 Reacties

  • 2
  • 322x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Politiek alvast ingedekt.

0
1 caso

Verkiezingen opkomst?

0
2 supermax

Idd, verkiezingen in aantocht.
Schijnbaar weer tijd om wakker te worden.
Engbekken..

0
3 Sjaak Trekhaak

Allemaal voor de bühne.

0
4 smurf

Denken ze nu echt dat we allemaal achterlijk zijn?

1
5 Nurse Ratched

PvdA komt de laatste tijd wel met goede punten. Maar hey... de verkiezingen komen eraan. Na de verkiezingen geldt weer het prioriteitenlijstje van ING/ABN.

1
6 smurf

Grote kans dat het vvd er weer overheen gaat bieden door nog strenger te kletsen en dat allemaal om de gunst van de kiezer te winnen..de gemiddelde? kiezer zal het snel doorzien...hoop ik.

0
7 Voorzittershamer

CDA stelt geen reet meer voor.
Geen duidelijke richting, maar steeds inspringen op de dagelijkse trend.

0
8 skapoe

* Verwijderd door de redactie *

9 RubberDuck

Nederland ontwaakt!!! is dat geen super goed nieuws!!! daar zitten alle nederlanders met smart op te wachten!!! Fantastisch..!!!

0
10 Bromsnor

Van die 80.000 blijken er 80% arbeidsimmigrant te zijn.

Lieve Mona kan zoveel willen en dat moet ze dan maar eens direct in een wetsvoorstel opnemen want de VVD en Rechts willen die arbeidsimmigratie helemaal niet stoppen. Zeker de liberalen en democraten in de oost europese parasietstaten niet.

4
11 Hollander1967

CDA: Doe het dan nu!
Niet wachten tot na de verkiezingen.
Nu!

0
12 Weetal

Stel...ik zeg....Stel, dat ze wel een keer oprecht menen wat ze zeggen, dan kun je vaststellen gezien het beleid dat ze voeren, OF oerstom zijn, OF opportuun zijn.
Ik hou het toch maar bij de eerste ingeving die de meeste mensen hebben... Ze liegen bewust, en ze weten het zelf ook.
Ze vallen of staan bij die runderen die op kartel partijen stemmen.

0
13 Rolmops

@6 ING en ABN hoeven niet meer gered te worden dankzij PvdA Minister van Financiën Dijsselbloem die strengere regels en hogere buffers heeft ingesteld voor Banken.De prioriteiten van PvdA is een hoger minimumloon, stoppen met het bevoordelen van grote bedrijven, het MKB steunen in plaats van multinationals,. voorwaar een lijstje waar andere partijen een voorbeeld aan kunnen nemen.

3
14 jantje van leiden

Het doet natuurlijk pijn dat de bijstand grotendeels door het rijk wordt betaald.
Met die extra instroom wordt die ongewenste graai in die schatkist steeds groter.
Gemeenten betalen echter een steeds groter deel en eisen van de overheid compensatie.
Wel de gemeenten opzadelen met aantallen op te vangen statushouders, maar nu die beginnen te piepen is de overheid niet thuis.
En omdat de overheid niks kwijt wil, groeit nu eindelijk het besef dat die ongebreidelde instroom een halt moet worden toegeroepen.

https://vng.nl/nieuws/gemeenten-eisen-adequate-financiering-bijstand

1
15 in holland

EN WEER DE BEKENDE VERKIEZINGSTRUC VAN DE GEVESTIGDE PARTIJEN.

Het CDA heeft deelgenomen aan kabinet Rutte 1 en neemt nu deel aan kabinet Rutte 3. Het CDA heeft jarenlang de tijd gehad om een verdere bevolkingsgroei tegengehouden al was het alleen maar omdat wij in een heel klein landje wonen en Nederland simpelweg gewoon te vol wordt. Het CDA heeft daarentegen willens en wetens uitgebreid meegewerkt aan een aanhoudende instroom van migranten. Nu de verkiezingen weer voor de deur staan en ze zien dat dit hun stemmen gaat kosten gaan er allerlei partijleden roepen dat er iets gedaan moet worden. Trap er niet in, als u gaat stemmen kijk vooral naar hoe de verschillende partijen de afgelopen jaren hebben gestemd (ga dan ook wat verder terug dan 4 jaar) en kijk vooral niet naar wat ze beloven. Het mag ondertussen duidelijk zijn dat veel wat politieke partijen voor de verkiezingen beloven/suggereren rustig haaks kan staan op de daadwerkelijke acties die ze na de verkiezingen nemen.

0
16 Hippoclepius

@14 Ben ik echt met je eens. Was dus geen slechte visie van mij dat ze Asscher maar als voorman moesten nemen. Mja... mijn herinneringen aan Wim Kok. question Marcel van Dam. question Melkert. question Jan Pronk. question Samson was ook niet iemand waar je vrolijk van werd. Asscher heeft veel goed te maken voor de PvdA. Het zou mooi zijn als het hem lukt om van de PvdA een arbeiderspartij te maken in de goede zin van het woord. Het streven naar de grootste en machtigste partij vind ik onzin. Als je mee kunt doen met regeren en een paar punten van jouw programma kunt scoren, dan zou dat heel erg mooi zijn. Daarom is de SP in principe niet echt goed bezig met alleen maar een protest partij te zijn. Er valt echt veel te verbeteren voor arbeiders. Beter minimumloon, normale werktijden, lagere lasten, minder financiële overhead voor de mensen. Er zijn zoveel regels. Denk aan bijvoorbeeld de toeslagen. Normale arbeidscontracten. Bijvoorbeeld dat een opzegtermijn geldt van 4 weken voor alle contracten zonder financiële consequenties voor de baas. Dat de baas de ziektekosten niet hoeft door te betalen. Dat levert allemaal minder spanningen op de werkvloer op. Er valt echt heel veel te doen voor arbeiders.

0
17 smurf

verkiezingen.

2
18 120db

En daar heeft ze een onderzoek van de Telegraaf voor nodig? Terwijl heel Nederland dit al jaren ziet aan komen? Onbetrouwbaar die hele keizer. Voor de verkiezingen zat ze in elk programma om af te geven op de zorg. Nu ze in de coalitie zitten hoor je haar er niet meer over terwijl het nog steeds een bende is. Hypocriete cda trut is het.

0
19 Arista

@17 Zit je niet echt goed bij de VVD , die zouden als het maar even kan het minimumloon willen loslaten om "meer concurrerend" te zijn.

0
20 21st Century Guy

@17
Oneens. Ik heb destijds PVDA gestemd en nog nooit zo'n spijt gehad. Nu SP, want oppositie vind ik ook belangrijk. Ze stemmen mee over voorstellen en wetten. Ze hebben redelijk goed stemgedrag en een kritische kijk. Deze rol is ook nodig. Ik zou er moeite mee hebben als SP in de regering zoveel overboord zou gooien om mee te doen. Alleen als de combinatie er voor leent. Niet met de VVD! Er valt inderdaad veel te doen voor arbeiders/middenstand. Ik hoop wel dat de PVDA weer de juiste weg gaat vinden. Vertrouw ze niet meer. Zeker niet met Timmermans als boegbeeld.

0
21 hopefully

Ga nou de Leugen van het CDA niet geloven koort voor de Verkiezingen volgen jaar maart. Te hebben nou 10 jaar onder Rutte niks gedaan samen met de extreme radicale linkse partijen van D66 CDA VVD Groen-Links CU SGP PvdA en DENK.

0
22 Gunther

@20 Het is alleen maar om mensen te ontmoeten. In mijn omgeving ontmoet ik niemand die iets voor me zou kunnen betekenen.

2
23 smurf

@17 U kunt met wat schaven aan punten zo bij de PvdA terecht als medelid om mee te helpen aan een beter Nederland.PvdA vindt het belangrijk om te luisteren naar leden wat de wensen zijn en waar de pijnpunten liggen in het huidig beleid.

2
24 jantje van leiden

@21 Klopt... ik vertrouw ze ook niet.

1
25 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Past weer mooi in de lijn van "Wij motteTribunaluh". Waarom kunnen die rechtserts toch zo slecht tegen kritiek? ...

zojuist geplaatst door Tussenderegels

progressiefliberaal
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Zal lastig worden met de verkeersupdates.'Verstikking op de L(uchtweg)5.' 'Verticale kettingbotsing tussen de A28 en de L3.''3D-knooppun...

zojuist geplaatst door progressiefliberaal

Strongoli
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@7Word jij nooit doodziek, van al die constante vragen aan iedereen de hele dag?Lijkt mij behoorlijk vermoeiend, zeker als je bijna geen ant...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
NASA maakt to do-lijstje voor astronauten die naar de maan gaan: planten verbouwen, naar water zoeken en maanbevingen registreren

Eigenlijk denk ik dat de maan uiteindelijk vrij weinig meer zal zijn dan een gebied waar grondstoffen gewonnen zullen worden. Triest maar waar, ...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Scholieren mogen geen fatbike gebruiken om verkeersdiploma te halen

En na het behalen van hun examen, gaan ze los op hun fat-bike. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
NASA maakt to do-lijstje voor astronauten die naar de maan gaan: planten verbouwen, naar water zoeken en maanbevingen registreren

Magnetosfeer creëren, atmosfeer verdikken, zuurstof erin aanbrengen......

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@22,Dit gesprek hebben we al vaker gevoerd. Ik zie het nut er niet zo van in om dezelfde zetten steeds te herhalen....

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@29 Ik heb hem anders nog nooit horen zeggen dat dit beleid, deze asielstroom uit de hand loopt. Ik zou, als ik in zijn positie was, toch een...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@5 Doet er weleens iemand wél iets goed in jouw ogen?...

25 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@27 Geen idee. Net als jij. Anders had ik die allang aangedragen natuurlijk. Maar je denkt toch zeker niet dat v.d. Burg achterover leunt, geze...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Hot Moms NudeDickdrainers AnalCplwrestlingCelebhijab.liveCum ExplosionDesi Teen Girl SexBeautiful Girl Fucked HardUltraflmsGay Forsed PornGujrati Xxx VideoSpankbang.ccomDeepfakes NsfwGif Nude TitsEnanos PornBeeg MilfClit Licking VideosBoss Sex SceneCowgirls In The NudeKannada Sex Video Kannada SexChelsea Handler SextapesM I L F F O XImhentai.xxxHuge Tits RedditMovie Free FullMarisol Yotta PornAnime MasturXxx Sex Story MovieLauramariexoxoAsian Massage Hidden CameraSpicy Bog ButtGaialoveheartAmateurcumBathroom PornNatalie Brooke PornMulherespeladasvipTukifcomT N A PornFilmo De PornorKimberly KaneCarl HubayHot Kissing PrankC RazyshitPornhd Full VideosNagma HotDirty Talking Mom PornStufiofowPorn FistSexomujer Y HombreCarnela ClutchAva KnoxxxEva Elfie VideosSunny Leone Xxx Bf HdAdult Video.chatKendra WilkersonLena Paul SoloGentle Femdom HentaiLightskin PornhubShane DieselPornstickyZoe Rhode NudeAdibasi Xxx VideoMallu Kerala Aunty HotPussy Lick LesbianRebecca BlissMom DownblouseCharma KelleyChhattisgarh Xxx VideoTamil Fucking ImagesNude CheerledersHhhgSushma Sex VideoAmouranth CumshotHdsexmoviesLotion HandjobGloryholeswallow LuluDry Hump PormPorn MejorLeaked NuedsTukif'comKate KurayXhampster.desiGay TwinktubeAftynrozePelicula PronograficaRomantic Bf HindiNude DesiCasting Couch PormWww Red TbeBest Granny PornAdult Cartoon VideosPoran ViedoAndhra DengulataStripe Club PornBig Tit CheerleaderAlice CoquineErotic NakedErika MomotamiPorn HyvPorno Incesto LegendadoHent Demon SlayerOlga KopzarAmerican Sexy XxxIndian Porn ChannelPornographique MangaIngrid Pitt NudeNudists TitsBbw Sex PhotoKira Perez JmacNude Pics Angelina JolieDoctor Sex DownloadHellpornoCathy HeavrnTabatha TowersYouteenpornHarminy VisionPajama Pants PornBlack LesbiansexPlumperpass.commFinger Gay PornDomino PresletMumaith Khan PornTwinkbareVanesa Vixen The New NormalGender Bender Porn.comicsMoms Puffy NipplesTop PornerEbony Lisbian PornLaylah LondonGeneralbutchDeep Throat CumingAsian DeepthraotFigure XxxIndian Sleeping Sister SexPuremature Sex VideosMolester Porn VideosHijaba PornMia Kahlifa PussyLauren Phillips BlackedVr TitsTv PornographyScathunterFeallifecamFilmes De Sexo PornôsNegras PornoMulher Caga Na Boca Da OutraFilmes Pornograficos OnlineWww PornpiCatherine Paiz NudeStrapon MistressFlora Saini Sex