5G-De Kroon op de zorgkosten (deanderekrant.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door hennie in Gezondheid  ·  98 Reacties

  • 5
  • 803x gelezen
Reageer met een Emoji
2
13
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Hij is niet tegen de technologische vooruitgang. Maar het moet wel veilig én betaalbaar gebeuren.
Nu liggen er twee opties. De ene is niet veilig, wel betaalbaar. De ander is niet betaalbaar en niet te gebruiken. Beiden zijn dus eigenlijk géén optie.
Daarom is het beter eerst 4g te upgraden en tegelijkertijd zélf 5g ontwikkelen dat én veilig is, op álle manier die je kunt bedenken, én betaalbaar is.
En het gaat niet alleen om de straling, ook om de technologie erachter.

FvD is in elk geval voorstander van de mogelijkheden van 5g. Dus ze willen het wel. Alleen, zoals nu al een paar keer gezegd, op een veilige (niet te spioneren) manier, én een betaalbare manier. En dat het met regen en mist ook gewoon werkt.

14
51 xtremy

@51 En je negeert COMPLEET het verhaal wat hij houdt dat hij het niet veilig vind voor gezondheid en natuur...... Waarom luister je zo selectief naar hem?!?!?! Wat wil hij nou en wat vind hij nou?!?? Want welk systeem er ook nog bedacht zou worden, de straling blijft oor gezondheid en natuur gelijk......

2
52 Rare Rakker
53 jodelatedieho

@50 Het is de politiek die de beslissingen moet maken over 4g. Van wie in de politiek vind jij dat die genoeg heeft gestudeerd om zich hiermee te bemoeien? En geldt dat alleen voor dit onderwerp, of voor álle onderwerpen waar de politiek zich mee bemoeit?

Stel je voor dat je alleen maar experts op alle ministerposten zou zetten. Een soort zakenkabinet, met mensen "uit het vak" op de juiste posities.
Precies wat FvD wil, dus je stemkeuze is bepaald. Dat wordt FvD voor jou.

Maar dan zit je nog steeds met de Tweede Kamer, dat zijn geen ministers. Daar ook alleen maar "mensen uit het vak" , maar wélk "vak" dan? 150 leden, 150 vakken???

14
54 xtremy

@54 4G moet natuurlijk 5G zijn

8
55 xtremy

@52 Hij zegt het toch. ONDERZOEK DOEN DAARNAAR.
Waarom denk jij geluisterd te hebben als je het niet wil horen wat hij zegt?

13
56 xtremy

@52 letterlijk zei hij: Daar is te weinig onderzoek naar gedaan.

13
57 xtremy

@56 Wat zegt Baudet nou letterlijk? 5G:
“op zich staan wij daar heel positief tegenover, en is die techniek niet tegen te houden.”

“Daarnaast zijn er allemaal vragen omtren gezondheidrisico’s, wat doet het met de bomen en de volgens raken die hun vliegrichting niet kwijt?”

Hoe kan je nou eerst zeggen VOOR 5G te zijn en daarna toch twijfels over 5G te hebben?!?! Dat snap ik serieus niet..... Wnat nogmaals, al zouden we een nieuw systeem bedenken, de straling en dus gezondheidsrisico’s en gevolgen voor de natuur blijven gelijk. Onderzoek naar de straling van 5G is al genoeg gedaan. En Baudet zegt immers niet tegen 5G te zijn en die technologie niet tegen te kunnen houden.

Ik luister naar ALLES wat hij zegt, jij filtert eruit wat jou goed uitkomt en wil niet in zien dat hij zich tegenspreekt. Dat is het verschil.......

3
58 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@54 de politiek luistert naar de wetenschap, op het moment dat politici zulke beslissingen zelf gaan nemen wordt het levensgevaarlijk. De wetenschap heeft al aangetoond dat 5g geen gevaar oplevert. Schorem tegen democratie probeert alleen maar zieltjes te winnen onder de simplisten.

59 verwijderd322399

@58

Vliegrichting van vogels?? Hehehehe.

3
60 zeikenderechter

@59

Als ie over vogels begint lijkt het daar wel op. Beetje plotterdeplot.

2
61 zeikenderechter

@60 Hij is natuurlijk bang dat die uil van Minerva de verkeerde kant op vliegt. question

1
62 foshizzle

@58 Direct NA dat over die gezondheidsrisico's, bomen en vogels zei hij "... Daar is te weinig onderzoek naar gedaan...."
In één zin zei hij dat. Één geheel.
Nou, wat zou dát nou betekenen?
Ik zal het antwoord maar gelijk verklappen... Hij wil dat er beter, meer onderzoek wordt gedaan naar de dingen waar (in de hele wereld) nog vragen en twijfels over zijn.

Daarbij heeft het geen urgentie om het nú al te gaan gebruiken, dus waarom overhaaste beslissingen maken terwijl je nog niet eens precies weet wat het allemaal gaat doen.


Truste

10
63 xtremy

** gebruiker verwijderd **

@62 scherp question

64 verwijderd322399

@64 En dat op dit tijdstip. question haha

2
65 foshizzle

@59 Er zijn ook nog genoeg wetenschapper die nog steeds twijfels en vragen hebben. Waarom daar niet naar luisteren en hun vragen beantwoorden. Denk je dat Baudet al die bezwaren zelf verzint?
Daarbij zijn er blijkbaar ook nog technische en financiële problemen, dus alleen al daarom is het beter nog even te wachten tot al die problemen zijn opgelost.


Truste.

10
66 xtremy

** gebruiker verwijderd **

@66 dat zijn geen wetenschappers, maar plotters. Geen dingen door elkaar halen. Sherry is al meerdere malen betrapt op het aanhangen van complottheorieën dus die is de facto onbetrouwbaar als het op wetenschap aan komt.

67 verwijderd322399

@26 : Daarom. Als ik iets fout zeg op basis van verouderde info, uit '63 ofzo, dan corrigeer ik mijzelf liever.

9
68 Wendel

@53 : Een goed genuanceerd, informatief artikel.

Ik zie overigens niet in waarom het zo snel moet worden doorgedrukt, gezien de nog bestaande onduidelijkheden en weerstand. Zo slecht is het bestaande systeem niet. En zulke grote voordelen biedt 5G dus niet, waar we nu om zitten te springen. Plus al die nieuw te bouwen torentjes, toch ook beeldvervuiling en veel onderhoudskosten op zijn minst.

8
69 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

70 Scholar007

@1 @4 @8

Tjonge jonge toch! De Andere Krant is niet meer dan gestold wantrouwen:
https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/waarom-nederlanders-een-pro-russische-krant-maken~b6523f47/

Niet met een korreltje, maar met minstens een/1 kilo zout te nemen.

1
71 Wilmama

@63 “ Nou, wat zou dát nou betekenen?”

Dat hij tegen 5G is omdat hij van mening is dat de (gezondheids)risico’s nog niet genoeg bekend zijn.

Ohnee want hij zei dat hij er een voorstander van is..... Waarom blijf je hem zo gigantisch verdedigen terwijl hij keer op keer onzin uitkraamt en zich zelfs in zin al tegen kan spreken?

2
72 Rare Rakker

@72 Hij is tegen de huidige uitrolplannen van 5g. Als het wat betaalbaarder, EN bruikbaarder is, over ongeveer 2 a 3 jaar, is het vroeg genoeg om er weloverwogen aan te beginnen.
Dat jij jezelf weer iets hebt aangepraat om daar vervolgens heilig in te geloven, begint zo'n beetje het standaard gezeik te worden met jou.

7
73 xtremy

@73 Hij is nu tegen 5G omdat hij vindt dat de (gezondheids)risico’s nog niet genoeg onderzocht zijn. Dat zijn zijn eigen woorden in jouw link!

Maar net daarvoor zegt hij niet tegen 5G te zijn en de techniek niet tegen te houden is.

Zie je nou echt niet in dat hij zich in 1 zin gewoon tegenspreekt?!? Het is geen gezeik van van mij, het is gewoon goed luisteren naar wat baudet zegt. En niet klakkeloos alles verdedigen wat hij zegt zoals jij doet

2
74 Rare Rakker

@74 Je verzint het weer waar je bijstaat.
Ga nog maar eens luisteren naar wat hij zei, maar dan goed luisteren, zonder linkse bananen in je oor.
De link heb ik al gegeven.
De grap is, iedereen kan het luisteren, en dus weten dat jij weer eens nonsens zit te vertellen. Dat jij weer eens iets zelfverzonnen hebt om dáár volledig van overtuigd te zijn en totaal niet meer te luisteren naar wat anderen zeggen.
Dat doe je nou echt ELKE KEER !!!! Keer op Keer.
Bloedirritant, en geen daardoor ben je een waardeloze discussie partner.

8
75 xtremy

@75 “ De grap is, iedereen kan het luisteren, en dus weten dat jij weer eens nonsens zit te vertellen. Dat jij weer eens iets zelfverzonnen hebt om dáár volledig van overtuigd te zijn en totaal niet meer te luisteren naar wat anderen zeggen.”

De grap is juist dat iedereen kan horen dat het klopt wat ik zeg en dat jij alles uit de kast haalt om mij zwart te maken en Baudet te verdedigen. Er is hier NIEMAND die jou steunt. Zie je dat niet in?

Ik vind het nogal zielig gedrag om zo op mij af te geven en mij zelfs een waardeloze discussie partner te noemen terwijl ik letterlijk herhaal wat Baudet zegt. Je kan er niks tegen in brengen en dus wordt je persoonlijk..... Erg jammer!

1
76 Rare Rakker

@76 Echt vermoeiend. Haal die troep nou een uit je oren en ogen.
FvD is NIET TEGEN 5G.
Fvd is WEL tegen het ondoordacht invoeren van 5G en wil dus EERST méér onderzoek.
De opties die er nu liggen zijn namelijk beiden niet haalbaar.
Daarom eerst maar eens 4G upgraden, en ONDERTUSSEN doorgaan met ontwikkelen van 5g, zodat dat over een paar jaar ingevoerd kan worden, maar dan WEL betaalbaar en werkbaar.

Man man man man man wat ben jij een slechte verliezer zeg. En een fantast.

9
77 xtremy

@77 En weer negeer je het verhaal over de (gezondheids)risico’s. Wat is er toch mis met jou?!?!?!

Je kan toch niet VOOR 5G zijn terwijl je daarna zegt dat je wil dat de (gezondheids)risico’s eerst nog onderzocht moeten worden? Als je die onderzoeken eerst wil, dan ben je NU dus tegen 5G en wellicht nog steeds na de onderzoeken.

0
78 Rare Rakker

@278 Hij noemt de bezwaren inderdaad, die door vele, vele wetenschappers worden gedeeld. Maar daarom is hie niet TEGEN %g.
Hij is er VOOR. Alleen nog niet NU.
Niet nu, omdat er 2 opties zijn.
Optie 1 Die van de Chinezen. Betaalbaar, maar dan kunnen ze meeluisteren (Da's die onveiligheid)
Optie 2 Onbetaalbaar en onbruikbaar want het werkt niet bij regen of dichte mist.

Optie 3, die van FvD. Laat ons zelf een goed, betaalbaar systeem ontwikkelen.

Tijdens dat ontwikkelen kunnen we gelijkertijd verder onderzoek doen naar genoemde bezwaren en problemen, die genoemd worden door vele, vele wetenschappers en dokters van over de hele wereld.

Daar zit dus GEEN afstel van het hele verhaal in. Alleen een beetje UITSTEL, omdat het nu gewoon nog niet haalbaar is.

7
79 xtremy

@79 En weeeeeeer negeer je de uitspraken van Baudet over zijn twijfels rondom de (gezondheids)risico’s. Waarom pluk je alleen de zaken eruit die jou goed uitkomen?

Want Baudet is niet voor afstel als de (gezondheids)risico’s te groot zijn?

2
80 Rare Rakker

@80 Dat negeer ik niet. Zie de eerste zin van mijn reactie @79 >>>
"... Hij noemt de bezwaren inderdaad, die door vele, vele wetenschappers worden gedeeld. Maar daarom is hie niet TEGEN %g ..."

taal/typ foutjes daargelaten.

7
81 xtremy

@81 Je kan niet voor 5G EN het eens zijn met de bezwaren. Dat gaat niet samen......

Want stel die onderzoeken die Baudet wil, komen er en daaruit zou blijken dat de (gezondheids)risico’s van 5G te groot zijn. Wil hij dan alsnog 5G invoeren? Zo ja, dan is het dus niet eens met de bezwaren anders zou je het niet invoeren

2
82 Rare Rakker

@82 Natuurlijk kan dat gewoon prima samen.
Je wacht dan dus even met het invoeren, onderzoekt de bezwaren nog wat beter, en ontwikkelt ondertussen een EIGEN systeem om 5g op een veilige (niet af te luisteren) systeem dat ook nog eens betaalbaar is.

Maar zeg eens, wat zou jij graag willen met 5g?
- Wil jij het betaalbare Chinese gedoe, dat dus door de Chinezen afgeluisterd gaat worden?
- Of het onbetaalbare en niet werkbare Europese/Amerikaanse gedoe, dat niet werkt bij regen en dichte mist?
- Of helemaal geen 5g? Dat kan ook.

8
83 xtremy

@1 @4 @8

Vervolg op @71

De schrijver van al dat 'fraais' in het bronartikel hierboven is Benjamin Adamah en die verkoopt al járen -letterlijk en figuurlijk- broekafzakkende onzin over straling:
https://kloptdatwel.nl/2014/12/03/slaapverwekkende-nonsens-van-dooozz/

Problemen met slaap kunnen allerlei oorzaken hebben. Benjamin Adamah sliep ook slecht en dacht dat ‘stralingsvervuiling’ wel eens een belangrijke oorzaak kon zijn, met name die afkomstig van Wi-Fi. Kwam het even mooi uit dat hij wel wist hoe hij dat op zou kunnen lossen! Adamah had namelijk jarenlange ervaring met orgon, levensenergie, die een ‘buffereffect’ op Wi-Fi heeft. En nog mooier, hij ontwikkelde de biologische orgonzender bioniet, die geen enge zaken als kunsthars bevat. Zo onstond de DOOOZz, een soort ijshockeypuck die je in je slaapkamer moet leggen om weer van een weldadige nachtrust te kunnen genieten.

(**) Adamah omschrijft zich op zijn site als ‘schrijver, cultuurfilosoof, metafysicus, spreker, trainer, tijdschriftredacteur en astroloog.’ Ook publiceerde hij een boekje over vrije energie (Nulpunt Revolutie) en stimuleert hij mensen om vrije energie generatoren te bouwen. Zijn huidige researchveld betreft onderzoek naar Kuiperbelt objecten, Centauren en TNO’s en hun astrologische applicatie. Een man die van vele onzinmarkten thuis is, dus. (**)

Ook geen ballen verstand van 5G dus.........

1
84 Wilmama

5G-De Kroon op de zorgkosten

Aldus een pro Russisch complotkrantje!!

En de aarde is ook plat... Next

0
85 Opa

@83 “ Natuurlijk kan dat gewoon prima samen.
Je wacht dan dus even met het invoeren, onderzoekt de bezwaren nog wat beter”

Nee dat kan niet samen! Als de bezwaren inderdaad blijken te kloppen, wil FvD toch nog steeds 5G invoeren? Vast niet! En als ze het wel willen, dan zijn ze het dus niet eens met de bezwaren. Het kan dus niet samen!

1
86 Rare Rakker

@86 Oplossingen bedenken voor de bezwaren en problemen is niet jouw ding, dat weet ik.
Maar ondernemende mensen zoeken dan naar een oplossing voor de problemen.
Het probleem nu is dat de technologie of te duur en onbruikbaar is, of betaalbaar maar dan worden we bespioneerd.
Dat probleem van nu, los je op door nog niet te beginnen aan 1 van die 2 niet-handige opties.
Vervolgens ga je dus het huidige 4g verbeteren en tegelijk verder met ontwikkelen van 5g wat wél veilig is, zodat de Chinezen niet kunnen afluisteren.
En wat ook betaalbaar is. En wat niet uitvalt bij regen of mist.

Gewoon wat geduld hebben dus met invoeren van 5g tot het beter is.

Je hebt nog steeds niet gezegd wat JIJ nou eigenlijk wil.
Wil je de Chinese variant?
Wil je de Europese/Amerikaanse variant?
Wil je helemaal geen 5g?
Wil je de FVD oplossing?

8
87 xtremy

@87 “ Oplossingen bedenken voor de bezwaren en problemen is niet jouw ding”

Dat kan dus niet!!! Als de 5G straling inderdaad voor (gezondheids)risico’s zorgt dat kan je bedenken wat je wil maar dat zal met ELK systeem zo zijn.

En nee je krijgt geen antwoord van mij op die vraag omdat ik het nu even enkele en alleen over de (gezondheids)risico’s heb. Die probeer jij steeds te negeren en je wil de discussie daar nu vanaf halen. In dat soort trucjes trap ik niet.

2
88 Rare Rakker

@88 Ligt er dus aan wat die gezondheidsrisico's precies zijn. Wat precies de gevolgen voor mens, dier en natuur zijn. Maar als dat beheersbaar is, kunnen we ons "zelf ontwikkelde" 5g gaan uitrollen.
Als het inderdaad levensgevaarlijk blijkt, kunnen we er alsnog mee stoppen. Dan hebben we in elk geval onze burgers, dieren en natuur beschermd tegen de gevaren.

Andere optie is om het nu in te voeren, met de Chinese variant.
Dan gaan zij ons bespioneren. En komen we er later pas achter of er wel of geen gezondheidsrisico's zijn. Stel dat die er dan wél zijn, dan hebben we veel geld uitgegeven, onszelf ziek gemaakt, en de Chinezen de mogelijkheid gegeven ons te bespioneren.
Als er geen gezondheidsgevaren zijn, kunnen de Chinezen ons nog steeds wél afluisteren.

Nog een optie is om de Europees/Amerikaanse variant te gebruiken, onbetaalbaar. En als je het dan toch doet, valt het uit zodra het regent of er dichte mist is, waardoor het in veel gevallen van de tijd niet te gebruiken is.

Welke optie lijkt jou het handigste ?

7
89 xtremy

@88 "En nee je krijgt geen antwoord van mij op die vraag omdat ik het nu even enkele en alleen over de (gezondheids)risico’s heb ..."

Dan ga ik er gemakshalve maar vanuit dat je het idee van Baudet/FvD het beste vind, en zou willen dat je dat zelf had verzonnen. Maar dat je niet mans genoeg bent dat toe te geven.

8
90 xtremy

@90 Nee hoor. Ik heb er een hekel aan als iemand zo ontzettend graag het onderwerp van het gesprek wil veranderen omdat het hem/haar niet uitkomt. Dat zijn vieze trucjes waar ik niet in trap.

2
91 Rare Rakker

@91 hahaha en dat zeg jij. Grapjas.
Geef nou maar gewoon antwoord.
Welke variant van 5g wil jij?

8
92 xtremy

@90 Ik merk het al... Gewoon niet mans genoeg om toe te geven dat je stikjaloers bent op het geweldige idee van Baudet.

9
93 xtremy

@90 Ik zal FvD een mailtje sturen dat ze ook op jouw stem kunnen rekenen.

9
94 xtremy
95 verwijderd234324

Ton Wheeler, oud CEO FCC zei glashard dat 5G zo snel mogelijk moest worden ingevoerd, zonder testen etc. Vanwege de miljarden die verdiend konden worden.

1
96 caso

@96
Wat een BS.
Alsof zulke systemen niet sowieso zorgvuldig getest worden.

1
97 Realisme graag!

@97 ,

0
98 caso

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

19 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

20 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

24 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Sjeesus. . . . wat een afschuwelijke tatoeages. . . ...

29 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Www Xxxx Video IndianBang BroosPunjabi Sex MmsSai Pallavi XnxxHindi Hot XnxxSxes VidoeCelebrity Blowjob SceneGetting Caught MasturbateXgroovyLost Girls VintageChrisy Mack PornNonveg Hindi StoryGay Massages Straight PornLesbian Free Download PornLocal EsortPictures Of Ebony PornPornhub Is DownAv ซับไทยBbw Black PormPornhub Lost BetX VidsPilice PornPriyanka Chopra Hot SexyBhabi Bf VideosHuge Clit SuckKkvsh Onlyfans LeakedBangla Sex ClipPornocasero LatinoSonya Blaze AnalBorder SexThe Farmers Daughters PornVídeo De Pornografia PortuguêsNubies PornPred482Lesbiam Massage PornJav SquirtingPerfect Tits PronWifelovesbbcTeenblonde PornPussygapingUncensored Korean PornCumshot VideoaTiny Black PornPornhubfemboyMaeurn SmilesGranny Lesiban PornSelena Adams PornstarXxxcolegialasEscort Asiatique ParisNaked ZeldaNurse Wala BfWww.youjiizz.comBronwinaurora OnlyfansChanel Preston PornCrazy Porn VideosAdult Nude WomenDesenhos PeladaXxxofXxx PornosSaxy Movie HdYuzu ShirakawaTine Louise NudeMilena Velba NudeBall Sucking GifHannahpalmer NudeRap Porn VideoNude InstagramCathy XxxBeautiful Teenager NudeSexual Robot JapanPorn To The ExtremeViralpornhub SaveFree XxxfilmsVideosde SexoWww Uol Bate PapoDildo BikeExcogianalBbw Interracial PornOnlyfans AmadorasPorn Gay ViolentoFacesitting HandjobBf Sex Open VideoFirst Time NudeHeyimbee Onlyfans LeakedShilpa Shetty XxxPornartSoster FootjobPerfect PawgNude Girls MasturbatingStars NudesYineleon PornGay Porn Straight SeduceEimi Fukada NudeFumie TokikoshiHwpornerXxxfingerXxxbrazersGuy Fucks MareKaitkrems Onlyfans LeakedPorn CrazyLexi Luna XxxMegan Thee Stallion PornNuru MasageOwner SexSadhu Baba Sexy VideoMia Khalifa Xx Video Mia Khalifa Xx VideoSex Or XxxBig Latin TittiesBdsmtest.orgMotherless SelfieReddit Porn In A MinuteFatalmodellTheallierae NudesCamera Inside PussyWomensex PornMalu NakedAmateur Twitter PornBoys Sex TamilKiwisunset LeakLocal Hd BfAnal CompilationSoft-swingerKitte JaneHayden AlexeiNaked FriendBollyood NudeShemal Jerk OffBdms TestVer Filmes PornorSara Jean Underwood NudePutas TijuanaJoan Severance NudeNykd-54Porn Videous HdRoxy BellKerala Boob PressMuslim Sax VideoTamil Blue Film Sex VideoVintage Porn SitesCuckold ResditBabe HearderJulia Ormond NudeSex Toys For BoysNarendra Sex VideoPrazzars HdIndian Porn+Casting Couch XcomAdira FoxxHentai VostfrVídeos Pornos De Gay