Schiphol kan doen en laten wat het wil (schipholwatch.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Lidpver in Politiek  ·  47 Reacties

  • 1
  • 353x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat moet jij met je eigen bedrijf maar eens doen. Bam, dan staan ze op de stoep hoor. Echt belachelijk, dat als je maar een lobby in Den Haag hebt, dan mag alles.

1
1 smurf

@1
Er is een gezegde "het is niet belangrijk wat je kent, maar wel heel belangrijk wie je kent."

0
2 rebo

** gebruiker verwijderd **

@1 er zijn natuurlijk ook andere uitzonderingen op die regel zoals we af en toe in Zembla kunnen zien.

Maar toegegeven, dit is niet zoals het hoort, dat een bedrijf kan doen en laten wat het wil endat de overheid lijdzaam volgt.

3 verwijderd9249148401

@2 Dat geldt helemaal voor mij persoonlijk. Daarom moet ik maar eens flink op uit trekken. Maar eh... Als je een klein bedrijf hebt, dan helpt het vaak niet wie je kent. Want die mensen moeten ook de regels volgen. In Den Haag is alles anders. Daar mag ineens van alles. Verder ben ik het helemaal met je eens.

@3 Nou ja... een bedrijf moet gewoon kunnen functioneren en regels zijn niet altijd flexibel genoeg. Je moet gewoon met gezond verstand met regels omgaan. Ik bedoel echt niet dat ze Schiphol maar moeten laten vallen. Heel veel regelgeving is gewoon te rigide. En op zich maakt dat niet uit. Maar ga er wel fatsoenlijk mee om.

1
4 smurf

@3 Waren ze vandaag wel een beetje aardig tegen je?

1
5 smurf

@4
Nou ja ,stel je het geval nu eens voor dat je prins Bernhard goed zou kennen. Misschien zou die dan wel een goed woordje voor je doen, zodat jij met je bedrijf al die regels ook zou kunnen omzeilen. Net zoals dat bij hemzelf het geval is met dat circuit in Zandvoort. Dan gelden als die stikstofperikelen blijkbaar in ene niet meer.

0
6 rebo

@6 Klopt... als je van het Koningshuis bent.... dan gelden er andere spelregels. Jij snapt het. Samen een zaakje beginnen? question

0
7 smurf

@7
Ja maar ik ben bang dat het dan zoals nu geen lang leven beschoren zal zijn, omdat dan in ene al die regels blijkbaar wel gelden. Dan mogen we er eerst wel voor zorgen dat we ook de juiste kennissenkring gaan krijgen.

0
8 rebo

@8 Maandag ga ik naar mijn eerste VVD netwerk borrel. En goed nieuws. Vanmiddag iemand van de SP gesproken en die zei dus dat de VVD op dit moment de minst corrupte partij van Nederland is. En over een maandje ga ik naar een beurs. En zo zijn er allerlei mogelijkheden. je kan zelfs naar VVD borrels gaan zonder lid te zijn van de VVD zelf. Etc...

1
9 smurf

@3
Vergeet niet dat Schiphol gewoon een overheidsbedrijf is.
Dat er rechters meineed hebben gepleegd en er mee wegkwamen (Chipshol affaire).
Dat SPL geen belasting betaalt over vastgoed (landingsbanen = namelijk 'openbare weg')
Dat er meer dan 2 miljard per jaar aan subsidie gaat naar de luchtvaartsector.
Dat er géén risicoanalyse in NL bestaat voor luchtvaart ondanks gerechtelijke dwang.
Dat álle vormen van vervuiling door SPL worden gedoogd (bijv. glycol-affaire).
Dat luchtvaartambtenaren soms 4 x Balkenendenorm aftikken.
Dat er nog nooit een beperkende maatregel is gehandhaafd.
En dat dan nóg de regels worden overtreden.


Het is onze eigen overheid die bestuurd zou moeten worden door de 2e Kamer die zo corrupt is als maar zijn kan. En slechts de PvdD probeert er wat aan te doen, de rest interesseert het geen reet.

Bizar.

0
10 Lidpver

@10 Jah... dat is inderdaad diep triest... Roerend mee eens...

0
11 smurf

@8 Schiphol zou een mooie klant kunnen zijn. question question

0
12 smurf

Niet normaal die herrie van een vliegtuig die op steeg bij Rotterdam airport toen ik op een bankje daar een jointpauze had genomen , een of ander zwaar vliegtuig die op ik schat 20 meter afstand van waar ik zat op steeg.
Fucking hell ik schat dat dat zeker 140 DB was over de pijngrens , hoe verzinnen ze het , denk je een lekkere joint op je gemak te roken krijg je zo´n spektakel.

0
13 techcenter

** gebruiker verwijderd **

@4 zo kun je dus ook bepleiten dat in de kern criminele bedrijven ook hun gang moeten kunnen gaan...

Mij lijkt dat niet echt gewest. Ook gewone bedrijven moeten binnen de regels blijven.

14 verwijderd9249148401

** gebruiker verwijderd **

@10 vooral de overheid en rechtstreeks aan de overheid gelieerde bedrijven hebben zich aan de regels te houden... Is iets met rechtsstaat waarin voor personen en rechtspersonen gelijke spelregels dienen te gelden.

15 verwijderd9249148401

@15
Zeker.
En dat maakt de luchtvaarthistorie op meer dan 1 boek zwarte bladzijden:

corruptie/rechtstaat
vervuiling
partijpolitiek
dictatoriaal
kapitaalvernietiging

0
16 Lidpver

@14 Nah... er is zoiets als redelijkheid en billijkheid... Dat wil niet zeggen dat je crimineel bent als je je niet aan de regels houdt.

1
17 smurf

@14 Ik zei al... regels kunnen ook gewoon te rigide zijn.

2
18 smurf

@9
Er is volgens mij geen ene partij die niet corrupt is. En ze bevoordelen allemaal de grote multinationals, en vooral zichzelf met hun riante vergoedingen en wachtgelden toch nog wel het meest. En niet enkel de VVD en andere rechtse partijen, maar ook links doet er tegenwoordig net zo hard aan mee. En ik denk ook dat het steeds meer een maatschappij van een hele selecte upper class en een hele grote underclass gaat worden. En dat als je dan maar genoeg geld hebt dat alles dan gewoon bij het oude blijft inclusief autorijden en vliegen. Neem nu bijvoorbeeld zo een Femke Halalsema met haar zogenaamde groene praatjes. Maar ze is afgelopen zomer wel op vakantie geweest in Afrika. Ze willen het vliegen (vliegtax) duurder maken omdat het beter voor het milieu zou zijn. Als ze dan consequent zouden zijn dan zouden ze het vliegen helemaal verbieden want dan geldt het voor iedereen. Dus ook voor zichzelf en hun vriendjes. En dan weet je ook zeker dat het milieu er dan bij gebaat is. Maar nu wordt het dus zo dat straks Jan met de Pet thuis mag blijven met zijn vakantie, Terwijl bijvoorbeeld een Femke Halsema of een Mark Rutte dan wel gewoon blijven autorijden en hun vliegvakantie blijven houden, omdat geld gezien hun riante inkomen en vergoedingen immers geen enkele (d)rol speelt.

1
19 rebo

@19 Hmm ja... zo is het al heel erg lang. Vandaag van 3:00 tot 20:00 uur van huis geweest om 100 euro te verdienen. Dat is niet echt grappig. Daarom proberen om ergens een ingang te vinden om het ietsje beter te krijgen.

0
20 smurf

Beste lobby.
En ik maar ruziën met de gemeente en de lokale ambtenaar van het Waterschap. question

0
21 Wild Rover

@21 Zo is het maar net. Mooi verwoord.

0
22 smurf

@22 Dank u, maar zo werkt het wel.
Het werd ineens stil aan ambtenaarszijde toen ik mijn advocate erbij haalde (en die is akelig fel).
Het ambtenarenbudget zal wel bijna weer op zijn geweest ofzo. question

0
23 Wild Rover

@21
Oei Rover, dat is niet zo best wat ik nu lees. Dus feitelijk behoor jij dus ook nog steeds tot de grote underclass en niet tot de selecte upper class, en waar ik in mijn vorige ractie op doelde. Want die laatsten hadden dat natuurlijk allang voor elkaar gebokst met dat lokale ambtenaartje van dat Waterschap.

0
24 rebo

@23 @24

Ja, klopt... ik moest eens naar de gemeente gaan voor een gronddepot. Dat moest weg. Zij dachten van die kunnen we wel aan en vegen we mooi onder het tapijt. Toen ging ik samen met een oud top ambtenaar naar de gemeente en toen kon het depot in eens blijven.

0
25 smurf

@24 @25 Vroeger wel eens wezen uiteten met een top ambtenaar. Toen ter tijd 400 euro per couvert. Daarna sta je toch anders op een project. De sub top is dan toch ineens een stuk voorzichtiger.

0
26 smurf

@24 Vrijwel elke ondernemer heeft wel last van ambtenaren. Periodiek want dat ligt een beetje aan de motivatie van die ambtenaren.
Wanneer er publiekelijk niet zoveel aan de hand is, doen ze niks maar zo gauw er ergens de nadruk op ligt, dan worden ze ineens fanatiek omdat ze eens wat te doen hebben en hun baantje niet kwijt willen raken.
Zullen ze wel een donderspeech gekregen hebben ofzo. question

0
27 Wild Rover

@25 Zo werkt het.
Dan schijten ze ineens in hun broek.
Ik heb eens een lul van een NVWA-ambtenaar ontslagen gekregen na meerdere klachten omdat ik ons gesprek opnam.
Stiekem opgenomen maar dat deed er niks aan af.
Dat rattenkopje was gewoon helemaal ontspoord. question

0
28 Wild Rover

@28 Grappig verhaal. Goed gedaan. De ene keer moet je ze met de stok slaan, de andere keer een beetje verwennen en vlijen. Afhankelijk van de persoon en de situatie. question

Een leuk geschenk. Broodjes laten aanrukken. Of een voornaam iemand bij gesprek laten zijn zodat ze zich belangrijk vinden. Tja... je kent het wel. De trukendoos is oneindig groot. question

0
29 smurf

@29 Ik ben nog eerder dood dan dat ik een ambtenaar vlij.
Maar ik heb er ook eens eentje over de tafel getrokken dus sindsdien is mijn vriendin er wel bij.
Da's een linksert dus goed met ambtenaren. question

0
30 Wild Rover

@27
Eigenlijk sta jij nu gewoon openlijk te suggereren dat ambtenaren over het algemeen geen ene kloot uitvoeren. Bij mij daarentegen is het bijvoorbeeld zo dat ik eigenlijk nooit mijn nagels hoeft te knippen. Omdat ze namelijk veel harder afslijten door al dat keiharde werken wat ik doe, dan datgene wat ze weer aangroeien. Ook is het namelijk zo dat ik tijdens mijn werk de hele dag niet een keer hoeft te pissen. Omdat ik het door alle zware lichamelijke inspanning namelijk zo warm krijg, dat ik alle overtollige vocht enkel met zweten al kwijt raakt. Maar bij ambtenaren ligt dat dus wel eventjes heel anders begrijp ik. question

1
31 rebo

@30 Hahaha... ik moest eens met mijn vader mee naar het provinciehuis. Top ambtenaar was boos. Ik moest opletten van mijn vader dat ie niet uit zijn vel sprong. Ik snapte het toen niet helemaal. En toen had ik dus iets verkeerds gezegd. Shit happens... question

0
32 smurf

@31 Oef... dan moet je wel heel erg hard werken naar moderne maatstaven. Ik heb het met je te doen. Gaat het wel goed met je?

0
33 smurf

@33
Het was maar een grapje van me. En met dat warm worden tijdens het werken valt reuze mee want ik werk in een gekoelde ruimte van 5 graden. Van de zomer toen de kraaien uit bomen vielen van de warmte droeg ik tijdens mijn werk een dikke trui. Alleen was het dan wel een klap tijdens de pauze in de kantine waar het dan boven de twintig graden was op dat moment. question

0
34 rebo

@34 Goed... maar zo te horen is het toch wel zwaar werk dat je doet. Ik hoop wel dat het goed gaat met je...

0
35 smurf

Nah allen... ik ga slapen... wakker vanaf 3... question

0
36 smurf

@35
Ja hoor alles goed hier. Trusten.

0
37 rebo

@31 Ambtenaren pissen ook nooit want ze zeiken wel genoeg.
Ik pis altijd juist extra op mijn erf wanneer een ambtenaar van het Waterschap het nog net ziet want dat verzuurt zo mooi. question

1
38 Wild Rover

@36 Trusten.

1
39 Wild Rover

@38
Maar vrouwelijke ambtenaren hebben dan natuurlijk wel twee paar lippen waarmee ze dan kunnen zeiken. question

1
40 rebo

@40 Als het nu eens een mooie vrouwelijke ambtenaar was dan kon ik er wel mee overweg.
Maar die zijn er nooit want mooie vrouwen hebben wel wat te zoeken in de echte wereld. question

1
41 Wild Rover

@41
Ja als het dan een mooie vrouwelijke ambtenaar was, dan konden jullie misschien ook nog wel samen gaan paardrijden naar een of andere stille verlaten plek toe, en dan ehhh.... samen zien dat jullie er uitkomen met die waterschapsperikelen. question

0
42 rebo

@42 Haha. Nat is nat. question

0
43 Wild Rover

@43
Inderdaad is het met dat Waterschap dan een gevalletje geworden van het aangename natte met het nuttige natte verenigen. question

0
44 rebo

@44 Het werd helaas bureaucratisch ambtenarennat.
En die natheid is giftig want voor je het weet, ben je zelf een ambtenaar. question

0
45 Wild Rover

@45 werd = is .
Ik wilde eerst wat anders typen maar neuh.. question

0
46 Wild Rover

@45
Ja dat is dan weer minder.

0
47 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

3 minuten geleden geplaatst door Immanuel

elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

11 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

11 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

20 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

26 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

34 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

35 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

35 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
2cpornDesi Hidden Bath VideoKatya KarloveAudrey And Sadie PornSabina RougeNaruto Porn GmesGirls Pussy PhotosFrivolous LolaBoobs Milk XnxxBengali Bf Blue FilmJapanese Boobs SexBhabhi Ki HawasXxxporenMasturbate JoiFilms Porn TubeAnimation GaysexPorn First TimersAmerican PornaKabaddi Sex VideoTamil Xex VideoKazumi.squirtsBlasian WomenPamala Anderson NudeCelina Smith IgKatrina Law HotXxx Vides ComAmia Miley OnlyfansBodo Sex ComForced Breeding KinkTayler Hills OnlyfansCexxxHeidi GrayBest Sex Short MovieKim Kardashian TitiesSex Stores TeluguInsextAvan Jogia NudeDaddy An Son PornSex Video Online IndianStuck In Wall PornEporner.conmDeep Throat SirensVideo Adulte GratuiteFemli XxxWhere To Insert PenisAnimal Xxxx VideoTub 8 ComSpecial ChutMoms DildoingMarydia MarquezClosed Missionary PositionVuvastreetValkyrae NudeGfbfSusanna Gibson ChaturbateLittle Buff BabeValentina Nappi Designer Fun Part 2Clothed Male Naked Female PornKinkpornBig Uncensored BoobsKorean Women NudeDukes HardcorehoneysPorntubes MoviesPornstas TubesWww.pornographieLaezel Romance UncensoredPriya Sex VideoTamil Actor XvideoSamanta Sex VideosGuntur Aunty Sex VideosMia Khalifa Nude BoobsSexieHat Sax VideoBellabrookz OnlyfansWalk Around The House NakedTwinks With DaddySexstories TrueTamil Outdoor SexPegging CouplePornhub PicsPlrn HubTeacher Xxx VideoCock HoldingHollywood Actress BlowjobMom Porn Video Full HdFreepoen VideosTiktok SexePorn Lesbian SquirtingJapanese Family Xxx VideoToy Stiry PornSexmexteens.comSkipthegame ComFilms Pornos AdultesNaked Women With Big BoobsDoggy Style Porn HdKanzie AnnePhoeyuibe LeakedSuhagraat MovieCumshot SleepingMorning MasturLoud House Comic PornMasoquistaPorn Video Download SiteLana Rhoades XJav TuveBaddiehun.Tit JobLazy Town PornIndisnsexMoneytalks RealitykingsFoto Mulher NuasBeeg Video ComDeepswap Ai ReviewJennifer Lawrence NsfwNaked DollsAnimalxxxsexFreeporn PictureAndyjaideHot Saxe VideoErotic PeggingXvideos QKim Kardashian NsfwPati Patni Ka PyarCrot MulutMimsy HeartHollywood Celebrity PornVintage EroticalHayleex'sYouxxxxSerena SkyePorno ArgentinaKoumi-jima: Shuu 7 De Umeru Mesu-tachi NhentaiSunny Lane XxxBen 10 And Gwen PornFlir4freeFollando Con Mi PrimoOld Women Blue FilmSex Video TimePornvifeoReal Wives NudeXchange PornTeluguauntysexAnri Okita PornMasala Porn VideosAsmr Porn VideosIno Naruto PornLilleth LustMy Hentia GalleryHardcore GangbangedPorno Cubana