door verwijderd234324 in Binnenland  ·  226 Reacties

  • 24
  • 1817x gelezen
Reageer met een Emoji
1
22
1
11

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 Het was ook een stunt en daarvan is de uitkomst nooit zeker.

2
201 solidsteel

Hier is dat filmpje van die zgn 'bedreigende' situatie...hahahahahaha....

1
202 netcat

* Verwijderd door de redactie *

203 Xmod

@191 Moordkoppen lijkt tegenwoordig toepasselijker..

0
204 Xmod

@203

Volgens mij heeft deze banketbakker geen kut, rechtse bal.question

9
205 optimist

* Verwijderd door de redactie *

206 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

207 Anti-racisme

@207 Eng wordt het als linkse vegetarische banketbakkers dit soort acties in scène zetten om hun dubieuze agenda door te drukken..

0
208 Xmod

Het woord "moor" komt van het Griekse "mauros", dat "zwart" betekent. De Moren (inwoners van Noord-afrika) hebben daar hun naam van, en dus ook de moorkop, vanwege de donkere bovenkant. Er is niets racistisch of discriminerends aan. Overigens geldt dat ook voor het woord "negerzoen", want het woord "neger" komt van het Latijnse "niger" dat ook "zwart" betekent.

1
209 yadasampati

Voor dat je het weet heb je de moorkoppennacht....en dat is het mis....!

0
210 Bromsnor

@194 Waarom zou ik me voorstellen dat Wilders of Baudet dat zouden roepen? Dat zijn nu wel de laatsten die dat zouden willen, en ik zie geen enkele reden om van zoiets onlogisch uit te gaan.

0
211 yadasampati

@207 je bedoelt slinkse ratten en slinkse wezels.

0
212 Tegenlicht

@211 ... Vandaar dat ik schrijf "STEL" dat Wilders of Baudet dit zouden roepen.....
Kan natuurlijk ook iedere andere politicus, wetenschapper of anderszins bekende Nederlander zijn...

0
213 LoydMorris

Links mag het predikaat Links niet meer gebruiken vind ik. Ze zijn allemaal salonsocialist, doortrapt links lullen maar rechts vullen, vuile leugenaars en helpen de VS met moorden over de gehele wereld. Ze zijn niet links maar slinks!

0
214 Tegenlicht

Hoe durft de HEMA sowieso iets te verkopen dat op een neger lijkt, een schande is dat, puur racisme! Wat voor naam je ook aan zo'n gebakje geeft, het zou helemaal niet verkocht mogen worden, dus HEMA stop vanaf nu helemaal met het verkopen van die schandalige gebakjes!

0
215 wiseguy

@127 ,
Dat wordt dan yoghurt.

0
216 Aragon

@213 Nee, er staat "stel je voor", maar zelfs als er alleen "stel" zou staan ... dan nog zie ik het nut er niet van in. Wilders en Baudet zijn idd. de verkeerde voorbeelden, want die zullen er juist voor pleiten om woorden als "moorkop" en "negerzoen" te behouden (en terecht). Verder denk ik dat het niet zou uitmaken als een andere bekende Nederlander zou pleiten voor afschaffing van deze woorden. Het blijft een feit dat er geen goede reden voor afschaffing is, en daarmee is het het zoveelste voorbeeld van zgn. "politieke correctheid", die dit keer via taalpolitiek wordt nagestreefd.

0
217 yadasampati

Lekker dicht blijven Bakkertje, daar doe méér dan vier mensen een plezier mee.

0
218 Bakgraag
219 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@209 en even een zijpaadje, als het toch over Moren en Mauretanië hebben, Marokko bezet nog steeds een deel van dat Mauretanië. Zoek op Polisario.

== In 1975 verdeelden Marokko en Mauritanië de Westelijke Sahara, na het gebied na het vertrek van kolonisator Spanje te hebben ingelijfd.

Het jaar daarop brak er een oorlog uit met Polisario, een door Algerije gesteunde onafhankelijkheidsbeweging. Mauritanië trok zijn troepen in 1979 terug, maar bleef doorvechten tot er door bemiddeling van de VN in 1991 een wapenstilstand werd bereikt.

Een vredesmissie van de VN moest leiden tot een referendum, maar dat is er niet van gekomen omdat de partijen het er niet over eens konden worden wie daaraan mocht deelnemen.

In 2003 verwierp Marokko een VN-plan dat voorzag in tijdelijke autonomie, gevolgd door een referendum waarin zowel Saharanen als Marokkaanse kolonisten mochten stemmen. Nu wonen in het gebied meer dan 180.000 Marokkanen, tegen ongeveer 90.000 Saharanen.

Ongeveer 160.000 Saharaanse vluchtelingen vertoeven in kampen in het zuidwesten van Algerije. Het conflict verpest de betrekkingen tussen Marokko en Algerije, twee landen die de Verenigde Staten liever met elkaar zien samenwerken in de strijd tegen terrorisme. ==

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/marokko-en-polisario-gaan-voor-het-eerst-onderhandelen~ba939c25/

220 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Jurgen is een Duitser en hij blijkt toch nog een rotmof. Konden ze toen hun poten niet thuishouden, deze doet dat nog eens dunnetjes over. En met zijn achternaam, hoe durft die man het woord discriminatie te gebruiken:

== Uit ervaring weet de banketbakker en eigenaar van een veganistische snackbar aan het Stationsplein in Den Haag hoe het is zich gekwetst te voelen.

Verwoerd werd in Duitsland geboren en verhuisde op zijn tiende naar Nederland. Ik werd op school weleens mof genoemd. Het was soms grappig en soms hatelijk bedoeld, maar leuk is het in elk geval niet.” ==

https://www.ad.nl/westland/jurgen-47-sluit-bakkerij-vanwege-bedreigingen-om-moorkop-ik-wil-geen-negerkop-verkopen~a8ecbcd4/

221 verwijderd924924212

@220 Dit is wel volledig "off-topic" zogezegd. Dit draadje gaat over de naamverandering van de moorkop.

0
222 yadasampati
223 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Nog een wonder dat zijn popperig opgeschilderde winkelruit nog heel is. Vervelende kerel. Een Duitster die zwicht voor bruut mentaal overgewicht; lafaard, slachtoffer van de Nieuwe Politiek, die van de Grauwe Erwt.

En nu hebben die Grauwe Erwten die man in overtreding gebracht, hij verkoopt iets dat hij onder die naam niet mag verkopen. Wat een oen:

== Verwoerd heeft de moorkoppen omgedoopt tot ‘roomkoppen', maar nu blijkt dat hij ze onder die naam wettelijk helemaal niet mag verkopen. ,,Europese wetgeving schrijft voor dat producten met ‘room’ of ‘kaas’ in de naam ook echt zuivel moeten bevatten”, aldus een woordvoerder van de NVWA. ,,Er is ook een lijst met uitzonderingen gemaakt, zoals pindakaas. Dat mag wel.” Maar zolang de roomkoppen daar niet op staan, is Verwoerd in overtreding. ==

https://www.ad.nl/westland/vergeet-het-maar-vega-moorkop-mag-van-nvwa-geen-roomkop-heten~ad44d25f/

224 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@222 , ja dat zei ik toch, een zijdraadje. Maar als die bakker over het verbod op Moorkoppen praat, kijken wij gelijk naar Moren, naar Mauretanië. Want op die verbinding baseert deze Correcte Duitser zijn zotte besluit, van Moorkop naar Roomkop. Nu staan wij, als Hollander omgetoverd tot gebakje in zijn koelvitrine.

225 verwijderd924924212

@225 Ik zie geen enkele aanleiding om in de discussie van dit draadje, zo een groot stuk tekst aan de geschiedenis van Marokko, Mauretanie en Algerije te wijden. Dat heeft allemaal niets met de "moorkop" te maken, en als iemand de associatie met de Moren maakt dan hoeven we alleen maar uit te leggen dat de 2 woorden een gemeenschappelijke voorouder hebben, nl. het Griekse "mauros", dat "zwart" betekent.

Deze discussie gaat over de vraag of het gebruik van het woord "moor" racistisch of disciminerend is, en het is heel simpel in te zien dat dat niet zo is. Voor mij hoef je daar de geschiedenis van Noord-afrika niet bij te halen.

0
226 yadasampati

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@85 Je krijgt die andere protesten, rellen, demonstraties er gewoon allemaal bij. Neem al die rellen maar die uitbreken als een allochtoon door ...

zojuist geplaatst door ThWil

LoydMorris
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Zijn dit dezelfde Palestijnen die op 7 oktober 2023 stonden te juichen toen hun vrienden verkrachtend, folterend en moordend tekeer gingen?...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@30 Ik moet je teleurstellen. Die term heb ik al hiervoor ook toegepast. En als je ziet hoe hier maar zeker in de uk en usa wordt gedemonstreerd...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@84Dus je wil beweren dat wat vuilnisbakken omtrappen en wat straatmeubilair verplaatsen te vergelijken is met de ernstige rellen die er waren...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Moet je die linksse fascisten tekeer zien gaan bij palestijnendemonstraties. De echte (neo)nazis zijn er niks bij. ...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@29 Ik doelde o.a. op de term 'nsblinksserss'. En, 'Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. ' ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

Het is overigens van de zotte dat statushouders überhaupt ooit werden voorgetrokken.Dat mag namelijk strikt genomen ook helemaal niet volge...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@4 Zeker, die zullen er uiteraard ook zijn. Wel steeds minder denk ik nu Gaza in puin ligt....

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@16 De vrijheid om met meer dan een beperkt aantal (10.000 ) mensen op beschaafde en waardige wijze de slachtoffers van de 2e wereldoorlog te ...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

@1,Ik denk dat hij stiekem ook een grote dierenvriend is!...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Nip Slip On TelevisionMom Daughter Son SexXhammsterHot Sexy Sexy BfBarzzer3xIncezt.netNifty.orhSimilar To FuqBig Booty Latinas PornBaitbus PornhubInpossibleoreoElizabeth HawkensonAnal Sister PornFilmes DesexoCreampied AnimeHindi Teacher XxxPornos éjaculationMaarya NudeGay Videos TwinksBrazilien XxxSee Thru Clothes In PublicNo Consent PornBooruplusKindirlsArabelle RaphellJessirae Onlyfans LeakedProstitutemoviesSmall Boobs VideosTeenage G StringDog And Girl PornWitchtrainer SilverAsian Porn TwitterJavtube. ComListcrawler RichmondRashmikaxnxAshley Ortega Leaked.Ada Wong SexyKhloe KaprisInterracial SquirtPornos MulheresOnly Fans Famosas NuaTessa Taylor PornWww South Sex ComIndian Hd Prone VideoPornstars With TwitterBnwo HypnoMilk FuckNude PlaymatrsDogg Vision PornSexygirls PronStepbrother PornUrvashi Rautela Sex VideoXnxx New Video HdIndian Porn GalleryThroat Bulging PornBarazzers MomXxx CartionMimi_curvaceousAdult Full MoviesXhamster CategoriesNous LiberrtinsBngros ComTouch My Wife PornNatural Tits MaturesXxx Videos Telugu HdXxx Vido CoWet XnxxRape Porn LesbiansAunty Pussy FuckNude Amateur NudesPornocagandoHot Naked Menسکس خليجيXnzx MovieNude Indian SelfieAunty Ko PelaMature Lesbian PronOldje VideosGangbang Hd VideosHindi Bhabhi Sex PornTyoupornArtificial Intelligence PornographySolotouxhWww Xxx Bf VideosCuming FaceBlack CickLesbian PussypornOtk SpankingsPig OrgasmBollywood Porn SceneXxxnew VideoGabbie Carter ThreesomeCumracePornproRailey DisselPunjab Ka Sex VideoSex Video Tamil AudioMia Khalifa Ki GandGhar Ka SexHistorietas PornosTwitter Jerk OffGenshin HentaiJohnny Sins XxxOdia Xx VideoNew Good PornPoppyandzachJordynne GracePahli Bar Sex VideoTamil Actor Namitha Sex VideoBlue Film LagaiyeTokyo Hentai ClubPhim Sexsub.comMeufs à PoilFurry PornoPutaria Telegra.comEscourts.comMarina XxxSeltin Sweety NudesTriage XTubepleasureSavannah Bond Full VideosSunny Leone Ki Chut ChudaiXxx Hd IndinLagertha ActressFollada GordasRacen BaySex With OwnerFree Fuck MoviesVideos De Pornos XxxRoxy Fnaf Porn.Naked GrandpaHot NokraniBlack On Blondes PornBrazers X VideoXxx Sexy Girl PornIcuckoldressXxx Saxy MoveIndian Sex Video Hd QualityJav Hd Porn DownloaderTeenage Latina PornPorne TukifOmegreVídeo De Sexo Com JaponesaGrupo Do Whatsapp De PutariaBar Paly NudeCheer Leader NakedGay Dadyy PornJessica Palacios PornKai AdiNew Desi Xvideo