door verwijderd234324 in Binnenland  ·  226 Reacties

  • 24
  • 1818x gelezen
Reageer met een Emoji
1
22
1
11

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 Het was ook een stunt en daarvan is de uitkomst nooit zeker.

2
201 solidsteel

Hier is dat filmpje van die zgn 'bedreigende' situatie...hahahahahaha....

1
202 netcat

* Verwijderd door de redactie *

203 Xmod

@191 Moordkoppen lijkt tegenwoordig toepasselijker..

0
204 Xmod

@203

Volgens mij heeft deze banketbakker geen kut, rechtse bal.question

9
205 optimist

* Verwijderd door de redactie *

206 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

207 Anti-racisme

@207 Eng wordt het als linkse vegetarische banketbakkers dit soort acties in scène zetten om hun dubieuze agenda door te drukken..

0
208 Xmod

Het woord "moor" komt van het Griekse "mauros", dat "zwart" betekent. De Moren (inwoners van Noord-afrika) hebben daar hun naam van, en dus ook de moorkop, vanwege de donkere bovenkant. Er is niets racistisch of discriminerends aan. Overigens geldt dat ook voor het woord "negerzoen", want het woord "neger" komt van het Latijnse "niger" dat ook "zwart" betekent.

1
209 yadasampati

Voor dat je het weet heb je de moorkoppennacht....en dat is het mis....!

0
210 Bromsnor

@194 Waarom zou ik me voorstellen dat Wilders of Baudet dat zouden roepen? Dat zijn nu wel de laatsten die dat zouden willen, en ik zie geen enkele reden om van zoiets onlogisch uit te gaan.

0
211 yadasampati

@207 je bedoelt slinkse ratten en slinkse wezels.

0
212 Tegenlicht

@211 ... Vandaar dat ik schrijf "STEL" dat Wilders of Baudet dit zouden roepen.....
Kan natuurlijk ook iedere andere politicus, wetenschapper of anderszins bekende Nederlander zijn...

0
213 LoydMorris

Links mag het predikaat Links niet meer gebruiken vind ik. Ze zijn allemaal salonsocialist, doortrapt links lullen maar rechts vullen, vuile leugenaars en helpen de VS met moorden over de gehele wereld. Ze zijn niet links maar slinks!

0
214 Tegenlicht

Hoe durft de HEMA sowieso iets te verkopen dat op een neger lijkt, een schande is dat, puur racisme! Wat voor naam je ook aan zo'n gebakje geeft, het zou helemaal niet verkocht mogen worden, dus HEMA stop vanaf nu helemaal met het verkopen van die schandalige gebakjes!

0
215 wiseguy

@127 ,
Dat wordt dan yoghurt.

0
216 Aragon

@213 Nee, er staat "stel je voor", maar zelfs als er alleen "stel" zou staan ... dan nog zie ik het nut er niet van in. Wilders en Baudet zijn idd. de verkeerde voorbeelden, want die zullen er juist voor pleiten om woorden als "moorkop" en "negerzoen" te behouden (en terecht). Verder denk ik dat het niet zou uitmaken als een andere bekende Nederlander zou pleiten voor afschaffing van deze woorden. Het blijft een feit dat er geen goede reden voor afschaffing is, en daarmee is het het zoveelste voorbeeld van zgn. "politieke correctheid", die dit keer via taalpolitiek wordt nagestreefd.

0
217 yadasampati

Lekker dicht blijven Bakkertje, daar doe méér dan vier mensen een plezier mee.

0
218 Bakgraag
219 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@209 en even een zijpaadje, als het toch over Moren en Mauretanië hebben, Marokko bezet nog steeds een deel van dat Mauretanië. Zoek op Polisario.

== In 1975 verdeelden Marokko en Mauritanië de Westelijke Sahara, na het gebied na het vertrek van kolonisator Spanje te hebben ingelijfd.

Het jaar daarop brak er een oorlog uit met Polisario, een door Algerije gesteunde onafhankelijkheidsbeweging. Mauritanië trok zijn troepen in 1979 terug, maar bleef doorvechten tot er door bemiddeling van de VN in 1991 een wapenstilstand werd bereikt.

Een vredesmissie van de VN moest leiden tot een referendum, maar dat is er niet van gekomen omdat de partijen het er niet over eens konden worden wie daaraan mocht deelnemen.

In 2003 verwierp Marokko een VN-plan dat voorzag in tijdelijke autonomie, gevolgd door een referendum waarin zowel Saharanen als Marokkaanse kolonisten mochten stemmen. Nu wonen in het gebied meer dan 180.000 Marokkanen, tegen ongeveer 90.000 Saharanen.

Ongeveer 160.000 Saharaanse vluchtelingen vertoeven in kampen in het zuidwesten van Algerije. Het conflict verpest de betrekkingen tussen Marokko en Algerije, twee landen die de Verenigde Staten liever met elkaar zien samenwerken in de strijd tegen terrorisme. ==

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/marokko-en-polisario-gaan-voor-het-eerst-onderhandelen~ba939c25/

220 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Jurgen is een Duitser en hij blijkt toch nog een rotmof. Konden ze toen hun poten niet thuishouden, deze doet dat nog eens dunnetjes over. En met zijn achternaam, hoe durft die man het woord discriminatie te gebruiken:

== Uit ervaring weet de banketbakker en eigenaar van een veganistische snackbar aan het Stationsplein in Den Haag hoe het is zich gekwetst te voelen.

Verwoerd werd in Duitsland geboren en verhuisde op zijn tiende naar Nederland. Ik werd op school weleens mof genoemd. Het was soms grappig en soms hatelijk bedoeld, maar leuk is het in elk geval niet.” ==

https://www.ad.nl/westland/jurgen-47-sluit-bakkerij-vanwege-bedreigingen-om-moorkop-ik-wil-geen-negerkop-verkopen~a8ecbcd4/

221 verwijderd924924212

@220 Dit is wel volledig "off-topic" zogezegd. Dit draadje gaat over de naamverandering van de moorkop.

0
222 yadasampati
223 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Nog een wonder dat zijn popperig opgeschilderde winkelruit nog heel is. Vervelende kerel. Een Duitster die zwicht voor bruut mentaal overgewicht; lafaard, slachtoffer van de Nieuwe Politiek, die van de Grauwe Erwt.

En nu hebben die Grauwe Erwten die man in overtreding gebracht, hij verkoopt iets dat hij onder die naam niet mag verkopen. Wat een oen:

== Verwoerd heeft de moorkoppen omgedoopt tot ‘roomkoppen', maar nu blijkt dat hij ze onder die naam wettelijk helemaal niet mag verkopen. ,,Europese wetgeving schrijft voor dat producten met ‘room’ of ‘kaas’ in de naam ook echt zuivel moeten bevatten”, aldus een woordvoerder van de NVWA. ,,Er is ook een lijst met uitzonderingen gemaakt, zoals pindakaas. Dat mag wel.” Maar zolang de roomkoppen daar niet op staan, is Verwoerd in overtreding. ==

https://www.ad.nl/westland/vergeet-het-maar-vega-moorkop-mag-van-nvwa-geen-roomkop-heten~ad44d25f/

224 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@222 , ja dat zei ik toch, een zijdraadje. Maar als die bakker over het verbod op Moorkoppen praat, kijken wij gelijk naar Moren, naar Mauretanië. Want op die verbinding baseert deze Correcte Duitser zijn zotte besluit, van Moorkop naar Roomkop. Nu staan wij, als Hollander omgetoverd tot gebakje in zijn koelvitrine.

225 verwijderd924924212

@225 Ik zie geen enkele aanleiding om in de discussie van dit draadje, zo een groot stuk tekst aan de geschiedenis van Marokko, Mauretanie en Algerije te wijden. Dat heeft allemaal niets met de "moorkop" te maken, en als iemand de associatie met de Moren maakt dan hoeven we alleen maar uit te leggen dat de 2 woorden een gemeenschappelijke voorouder hebben, nl. het Griekse "mauros", dat "zwart" betekent.

Deze discussie gaat over de vraag of het gebruik van het woord "moor" racistisch of disciminerend is, en het is heel simpel in te zien dat dat niet zo is. Voor mij hoef je daar de geschiedenis van Noord-afrika niet bij te halen.

0
226 yadasampati

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Dit soort "onderzoeken" zijn al lang niet meer relevant te noemen...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@63 " Je blijft maar zeiken hè. . . ." Misschien moet jij eens inhoudelijk reageren, ipv anderen af te zeiken. Daar bego...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Heeft geen zin om figuren die antisemitisme aanhangen, verplicht naar dat soort musea te sturen omdat ze altijd zullen ontkennen, dat die pogrom...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@64 Ik citeer jou: gemeld 🤣...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

DikkeTor
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Zijn de daar aangekomen : Oww wouw, wat een prachtige gebeurtenis, heel mooi allemaal. XD...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Bijen die het beste tegen de kou kunnen het meest geteld

Nou, nou. . .zo extreem koud is het de afgelopen jaren niet geweest. . . Blijkbaar kunnen bijen ook goed zwemmen, gezien de hoeveelheid regen...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@63 Ik citeer jou: 'lul'. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5 Als er van Teheran een parkeerplaats wordt gemaakt, dan hebben wij hier daar gelukkig niet zoveel mee te maken en/of last van, als ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Je blijft maar zeiken hè. . . . Besef je nog steeds niet hoe sneu je bezig bent? ...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@5Eerst moet zijn eerder....

18 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Suhagrat Sexi VideoMariska X MovieDesi Tite SexPinayblowjobPrimals Mental DominationGangbanghdDog Knot ComplationThe Fappening.comPorn Free BrazersShemale Fucks ShemaleIowa Nudesکاکولد ایرانیXxx Videos LoveHeroenViolet Starr Porn VideoFilmes De Sexe GratuitHitomi YanakaBrazzer Com BfJapanese Wife CuckoldThaiand PornSexy ThreesomesFilme De Pornô PortuguêsTop PornosterrenTube8 CoKorra Dl RioKirstie Allie BikiniXxxvbioSunny Leone Bedroom SexNavel PornRambha Sex VideoIndian Real Sex MmsIndian 69 PornNude Movies For FreeSite PorneWww Xxx Hd MovieMolly Ephraim HotIndian Chudai Web SeriesNude Bouncing TittiesBethany LilyXxx GoogleSundress No PantiesLesbians Dry Humping LesbiansBest PornstarsTunbir PornReal Rencontre PornezStarfish BccBig Bobs Xxx VideoHindi Muslim Sex VideoSwx VidosSunnyrayx PornCuba PornosAlexas Morgan FanbusPundai MulaiLee Yoona EromeIndian Couple Sex MmsValentina Nappi MassageIndian Mallu Bhabhi SexErotic AdmrTwerking No PantiesArigameplays NudesBrazzars AdsHynosis PornFree Vrporn GameHåndjobVídeo Sexo PornôTinkerbell PornPornos GordibuenasTelugu Puku Sex VideosMonste SwingerIndian Xxx BedioJapanese Porn GropingCom 89Hot Black TitiesLeavian XxxPokemon Sex GamesVídeo De Sexo OnlineChrissy MarieMarain FrancoHotwifeexperience Susanna GibsonDesi Anal HdDani Daniels Jerk Off InstructionsThotheavenMoonlight Bunny RsnchNude Boy IndianKendra Lust Full HdSaori Hara PornSpit On TitsElla Reese ThundercockSadie West PornMan Bete Ka SexHindi Saxy MovieGay Hard FuckHeaddynicebumCartoon Hotsexسكس كتونIm Hen TaiPorn Hub VideosJordyn Jones NudesToshi BensetsuXxx FreeP Orzo ComRyan Reynolds NakedChains Sex VideoBeeg SleepLesbian Porn TubePornstarhqNuds VazadosLana Rhoades GifsWatch The Matchmaker's PlaybookSexual Black And WhiteXnxx With DoctorSarasalazar TsXxx Hot Sex Porn VideoKolkata Xx Video HdJohnny Sins HospitalReverse.cowgirl CompCamila Cabello SexyInsex BdsmTaboo Mother Daughter SexLauren Wambles PornBesst Porn SitesRollercoaster NipslipKlea PinedaPublic Agent RussianMaiayaiamEnf.cmnfMoney Talks PlayboyAhsoka HentaiVikingastryr PornNya BluOops Rong HoleXnxx Priya AnandSexy Porn TeenagerRealiotykingsTiktok 18 SiteSydney Vezina NudeBoy XxXxxxxxxxxxxxxxxxx SexHollywood Celebrities NudeShemale Sex With GirlAsian Rapped PornClose Up Anal SexSophie Dee DpWatch 3d HentaiIxxx PorNina PinkPlump PornXnxx Xxx Sex ComWww Sex Com HindiXxx Desi Aunty Com