door Ryan in Politiek  ·  26 Reacties

  • 5
  • 534x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
5
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Ryan

En wat is daar mis mee?
Vraag ze maar eens in afrika of ze het tolereren als een heel land verwit.
Of in azie of ze de cultuur en menselijke uiterlijk in zouden ruilen voor afrikanen.
natuurlijk niet.
Hup blanke!!!!
Behoud je stukje aarde die de natuur je gaf!

8
2 Chaimileh

Wat een gezeik over een verkeerde tweet.

We weten allemaal dat de meeste Marokkanen voor grote problemen zorgen en oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit.

En dan verdomme verontwaardigt gaan doen over een tweet. WTF!!!!

9
3 Caliber

"Ras speelt in dit denken een sleutelrol, ook als het wordt aangeduid met de begrippen ‘volk’, ‘cultuur’ of ‘beschaving’. En er moet gestreden worden. Bij de gewelddadige protesten tegen de opening van een asielzoekerscentrum in Geldermalsen in 2015, sprak Baudet van ‘noodweer’. Burgers hadden het recht, zei hij, zich teweer te stellen tegen de ‘schrijftafelmoord’ die de regering pleegde met deze ‘injectie van criminaliteit’. Schreibtischmörder is, zoals bekend, een term voor mensen als Adolf Eichmann; Baudet verbindt het aan de opvang van vluchtelingen".

13
4 Crannbuidhe

@1
Nederland moet Nederland blijven met autochtone inwoners, en niks anders. Wil je kalifaat stichten ga je maar naar de kattenbak ergens in het midden oosten.

8
5 TouchScreen

@1 : Nja en heel veel mensen zijn het zomaar met hem eens. Zelfs na jaren multikul-propaganda en hersenspoeling blijven ze de voorkeur geven aan hun eigen mensen, wat vreselijk is dat alles! En dat komt omdat ze ogen in hun kop hebben, maar tegelijkertijd ook grote mate van bescheidenheid. Het is on-Nederlands om te pronken met je veren. En ook on-Nederlands om brutaal je plek in de top op te eisen. Maar dat neemt niet weg dat mensen wel zien dat de andere culturen hier, de Marokkaanse voorop, er op ALLE vlakken werkelijk geen donder van terechtbrengen. Daar word je dan vanzelf chauvinistisch van. Baudet benoemd het, en heeft blijkbaar naar Peterson geluisterd:


Neem nou die flapdrol die aangifte heeft gedaan tegen Baudet, en in de krant jankt dat zijn pa zich de rug kapot heeft gewerkt om 'Nederland op te bouwen'. En wat denkt meneer het raadslid dat ANDERE pappie's hebben gedaan? Mijn pa heeft zich ook kapotgewerkt. Ben ik nou zielig? Je gebruikt je hersencellen om navel te staren, jochie. Maar dan kun je ze meteen nergens anders voor gebruiken. En dat gebrek aan hersens is in islamitische kringen héél gebruikelijk.

6
6 Ness

Ongelooflijk hoe hierover doorgezeurd wordt. Ik erger me er kapot aan hoe fel kennelijk Marokkanen hier beschermd moeten worden. Die kunnen hier prima zelf wat over zeggen.
En dat men aan de andere kant maar gewoon zwijgt over hoe zo'n incident tot stand komt (in die trein), waarom die vrouwen zich geintimideerd voelen. En dat we kennelijk al zover zijn dat Marokkanen als gevaarlijk worden gezien door vrouwen. En helaas is dat door alle incidenten naar vrouwen toe terecht. Hoe zit het eigenlijk met de discriminatie van vrouwen door allochtonen?
En dat vrouwen zich daardoor niet veilig en vrij voelen in het openbaar.
Ga dat eens benoemen. Kom eens voor je eigen volk op journalisten.

6
7 Artikel39

Artikel 10.000 over dit incidentje van niets. Ondertussen een dame in Haarlem wel degelijk door een mocro gemolesteerd, een noodkreet van een katholieke priester over de genocide onder zijn volgelingen door moslims, maar dover dit alles in de Trouw geen boe of baa. Sodemieter op met jullie selectieve verontwaardiging zou ik zeggen!

6
8 greenmango

ad @6 : Er geen donder van terecht brengen, op de Aziatische na dan. Want Aziaten zijn hoogvliegers. Bijvoorbeeld, een relatief kleine import-groep als de Indo's heeft een fors aantal mensen op sleutelposities zitten, niet omdat zij zich daarin gemanouvreerd hebben om de wil van een godje uit te voeren maar omdat ze goed zijn in hun vak - Wilders bijvoorbeeld. En wij kaaskoppen zijn dan (hopelijk) niet te beroerd om ook dat te erkennen.

7
9 Ness

Nee, natuurlijk niet .
Want volgens zijn aanhang is hij heel intelligent ,zo intelligent zelfs dat ze hem niet eens snappen .
Dus zal hij toch zo iets doms nooit kunnen doen ?
Het heeft vast een zeer zeer diepe bedoeling alleen peinst hij er zelf nog over welke
( sarc off)

Of is hij toch niet zo slim en snapt hij zijn eigen gejatte “ wijsheden” niet eens ?

5
10 Goodnews badnews

@9

Het vak van Wilders is toch verkoper met diploma?

5
11 Goodnews badnews

Baudet's aanhangers kunnen nog zoveel klagen over de kritiek op hun führer , ze kunnen er niet omheen dat Baudet een wolf in schaapskleren is of een bruinhemd.
Ik begrijp best dat je het niet eens bent met de andere politici maar moet je daarom op baudet stemmen?

1
12 Myth63

* Verwijderd door de redactie *

13 OedseT

@2 De natuur heeft niets gegeven , mensen hebben zich iets toegeëigend.

1
14 21st Century Guy

@7 : Het is een persistente $linkse vloek, je eigen mensen te vernederen opdat halve en hele criminelen dan beter afsteken: https://www.breitbart.com/the-media/2020/01/12/lancet-only-way-stop-racism-eliminate-whiteness-all-together/

3
15 Ness

@5 Dan moet het dus voor 78% autochtoon blijven of ze moeten fokken voor volk en vaderland om het aandeel te vergroten.

2
16 21st Century Guy

@13 Hij is de langste pluchezitter, iets waar hij zogenaamd tegen was. Een draaikont heet dat.

3
17 Myth63

@9 Wonderlijk dat Wilders steeds als Indo wordt neergezet , hij is geboren en getogen in Nederland maar qua afstamming is hij 75% Nederlands dus een beetje vergezocht.

2
18 21st Century Guy

@7

Het gaat erover dat Baudet een parlementarier is .
En die moeten nooit ieder verhaaltje geloven zonder het na te trekken .
Doe je dat niet en loop je tegen de lamp ,ben je ongeloofwaardig .
Het gaat niet over Marokkanen , wel over het gedrag tegen conducteurs door twee domme “ heel heel goede vriendinnen “ die beschuldigingen uitten die niet waar waren en Baudet die zonder hoor en wederhoor er in trapt.

5
19 Goodnews badnews

"Toen ik eind vorig jaar op bezoek ging bij Thierry Baudet, kwamen we ook te spreken over zijn tweets. Waarom hij, zonder enige kennis van de daders, allerlei berichten over criminaliteit retweette met als ironisch commentaar ‘jongens’ of ‘pubers’. Waarom hij de leugen hielp verspreiden dat de Duitse piloot die zijn toestel met 149 inzittenden opzettelijk liet crashen een moslimbekeerling was. Waarom hij bij een foto van een groep zwarte vrouwen in Groningen – het betrof christenen uit Eritrea – het volgende toevoegde: ‘Vergeet niet, CDA en VVD houden de grenzen open. Laten Turkse vliegtuigen met IS’ers naar Nederland terugkeren.’

Ach ja, had hij gezegd, in de hitte van het moment kon hij weleens te gretig zijn. Excuses volgden er nooit, dat was niet nodig, hij hing alleen een beetje naar rechts omdat anderen veel te veel naar links hingen. Ook na zijn tweet van het afgelopen weekeinde, waarin hij ten onrechte beweerde dat ‘dierbare vriendinnen’ in de trein waren lastiggevallen door vier Marokkanen, liet hij excuses achterwege. Hij moest in een verklaring wel terugkrabbelen, maar zich verontschuldigen deed hij niet. En dat is logisch. In het racistische spel dat hij speelt, zijn de feiten ondergeschikt aan zijn wereldbeeld."

Dit is een stukje uit het artikel.

Het typeert wie Baudet is ... en om heel eerlijk te zijn, vind ik het niet een heel fraai beeld.

3
20 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

Mee eens, want stel je voor dat negers ons land gaan regeren, houden die de zee dan tegen?
Stel je voor dat moslims ons land regeren, wat moet er dan van dat land terechtkomen? Dan wordt het net als in WO-II weer een dictatuur.

== Nederland moet dominant blank blijven, ==

21 verwijderd924924212

@21

Ik heb om eerlijk te zijn liever dat ons land geregeerd wordt door negers, moslims, joden, chinezen, belgen ... dan door iemand met een dergelijk verknipt gedachtengoed als het uwe.

4
22 Kopkaas

Baudet is zelf een oprisping en uitglijder.

5
23 Mac Benac

Je mag hier in Nederland klaarblijkelijk niet eens meer weggen dat je wilt dat Nederland ook Nederlands blijft.

Dat piepkleine stukje Nederland van 40.000 km2 - heeft maar liefst 521 mensen per km2.
Ja , u leest het goed ---- 521 mesen op 1 vierkante km.
En dat is gemiddeld , er zijn nog stukjes bos en landbouwgebied zonder noemenswaardige bewoning , dus er zitten misschien wel 700 per km2.
Hoeveel moeten dat er worden --- met een toestroom van 100.000 buitenlanders per jaar ?
De achterstandswijken beginnen al in getto's te veranderen.

Duitsland met 357.000 km2 --- heeft maar 225 mensen per km2.
Frankrijk met 551.000 km2 ---- heeft maar 114 mensen per km2.
Alleen België met 30.000 km2 --- heeft ook veel per km2 --- 376.
Maar Nederland heeft het hoogste aantal inwoners per km2 in heel Europa.

Die journalist moet eens ophouden met liegen --- als hij Baudet beschuldigt.
100.000 buitenlandse import zijn géén vluchtelingen ---- uit welke oorlogsgebieden waar dagelijks wordt gevochten komen ze dan ?
Die zijn er niet --- alleen maar voormalige oorlogsgebieden met uitgezonder nog een paar hele kleine IS-gebieden.
Die import moet stoppen.

Nederlanders hebben het recht om in Nederland te wonen.
Wij hebben Nederland ná de oorlog opgebouwd.
Niet om het weg te geven of over te laten nemen door een paar miljoen buitenlanders.
Die inport moeten eens hun eigen land gaan opbouwen --- handen uit de mouwen --- en werken , in plaats van hier te parasiteren op Belastinggeld van de Ned. burgers.

2
24 Jalinda

@24
Jankerd.

"Die inport moeten eens hun eigen land gaan opbouwen --- handen uit de mouwen --- en werken , in plaats van hier te parasiteren op Belastinggeld van de Ned. burgers."

De laatste racistische tweet van boreale Baudet ging over mensen die gewoon hun werk deden, hup, handen uit de mouwen staken en dan is het nog niet goed?

0
25 PuurHagelslag

Is zeker geen nieuws maar hier zijn nog een paar links:
=
https://www.nieuwskoerier.nl/news/605682-helft-amsterdamse-vrouwen-op-straat-geintimideerd
=
https://www.nieuwskoerier.nl/news/605734-rondje-sloterplas-jogsters-massaal-mikpunt-griezels
==
Men vergeet even voor het gemak dat er van het agressieve gedrag van Marokkanen tientallen voorbeelden te vinden zijn!
Ook van dat intimideren door mensen uit die groep!
==
Het rare is dat Marokkanen nooit nadenken hoe het komt waarom direct dit soort reacties naar voren komen!
==
Misschien door de grootte hoeveelheid veroorzaakte criminaliteit wat zelf door gender neutrale dader omschrijvingen alleen al aan de manier van optreden kan worden herkend!
=
Misschien dat de Marokkanen de criminaliteit en provocerend gedrag binnen hun gemeenschap eens goed onder de loep moeten nemen!

0
26 Zie Hier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

3 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
First Time PornMan Playing With BoobsNude PakMirami ChatFree Adult Web CamCherry PimsPorrno TubeGrandpa Gay PornMaryburke OnlyfansSunny Leone Ka XxxLovingsex ComGoodsex PornFollando DormidasBangbus ReneEbony Squirting BbwPorngirls PicsOrn ComicSkokkaaMisti DawnTaboo.comRose Mcgowan NudaSkymovirs.hdAlain PantyhoseSexy Nude PicturesOlive Glass Analسكس لاتينيHand Job ComplitationMom And San Xxx VideoXxxvedaoSex Video Com EnglishColmekPorn And PicsSexo En EsoañolChloetayaVoeurhitHot Indian Bhabhi Xxx VideoDesi ParnKarina Kapur Xxx PicMom XxxxHentai Manga SiteDanbioruTveter PornPornos Com TravestisNude Soccer PlayersBf Bengali BfHindhi Porn VideosXvodeos.cpmUtsunomiya Shion PornHindi Chudai Ki KahaniSherlyn Chopra Porn Starسکس خواهر برادر ایرانSheismichaelaAnllela Sagra OnlyfansRenee Gracie OnlyfansKelly XxxJapanese Teacher And Student PornCreampie Me PregnantBig Black Anal BootyRnaf PornInvestflixPornográfico En EspañolCoco.fr GratuitPakistani Xnxx ComIndian Mobile Porn VideosKayleigh WanlessFucking AssSex Blue Film HindiTwipuTied BlowjobBumassburner LeakedHome Pron KingSiemma WestXev Bellringer StepmomSeduction Lesbian Porn VideosStraplezSex OpowiadaniaXxx KanadaI Pron ComHarlow HarriosnKorea Porn MovieMom Son Vintage PornDad Cruch PornHeavy R.comMassagesex VideosResident Evil NudeMadonna BlowjobShgmediaGirls ChudachudiTijuanahookersThestartofus XxxTrixie Tang PornChubby Wife CreampieCelebrity FemdomPorn Blowjobs PicsArsbian PornPriscillawtffSex Video XnnSexy Sonarika BhadoriaHannah Jo LeaksPorndudIndian Hot SrxHottest Sexiest NudeF/m Otk SpankBrittany Elizabeth Anal3d HeintaiFred Lesbian PornYunyleon PornStrip NakedNude MermaidTiffanyevans7Free Downloaded Porn VideosPhotoacomoanhantrsPorn BlowjobOlivia NovaBrenda Song SexyMachine XxxBoss XnxxSex Xnxx SexPuku PornFree Threesome Lesbian PornXxx Video BoroLonisandersKayla Jade OnlyfansSucking Your Own DickXnxx StiriesNew Porn TubesWww.defloration.cpmXham GrannyDanill FtvAlexa Blun PornCanzapPragya Jaiswal NudeSpanish AnalSylvia Sterling ExcogiTeen Force Sex VideoRebel RhyderWii Fitness Trainer PornBig Boob Workout Lily LouGife SexeGames Torrentes.comA Girls Perspective HentaiBokep PerkosanBellesha PornTelugu Hot NudeEat CockNekonsfwRyan Conner RaceplayDesi Pron MovieHentai BathroomBihari Xxxx Video