door De Arier in Buitenland  ·  88 Reacties

  • 15
  • 911x gelezen
Reageer met een Emoji
1
29
5
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@41 : De hoeveelheid angst/intimidatie die ze weten te zaaien, als dat percentage klopt, is echt fenomenaal. Zwembaden niet meer begaanbaar voor autochtonen, vooral niet voor vrouwen/meisjes. Overal op straat worden lastiggevallen. En vertel mij niks over officiele percentages. Kijk om je heen, overal in Nederland kom je binnen 10 minuten een hoofddoekje tegen als je over straat loopt.

6
51 Wendel

@40 : Die ene gek, en die andere in Noorwegen, zijn heel 'effectief' en 'succesvol' opgetreden. Ofwel, mensen met hersens die zo'n plan uitdenken en solitair gaan uitvoeren zijn echt veel gevaarlijker dan 10 of meer van die moslims bij elkaar. Dus ik kan me de zorgen wel voorstellen.

4
52 Ness

@1 een tag hoeft niet in het artikel staan, snap je wel wat een tag is?

19
53 alt-right-delete

* Verwijderd door de redactie *

54 De Arier

* Verwijderd door de redactie *

55 De Arier

@54 Je bedoelt natuurlijk "onbegaanbaar" in plaats van "onbegaanbare". Leer eens Nederlands.

1
56 Leaf

* Verwijderd door de redactie *

57 De Arier

@57 Leer de Nederlandse taal. En blijf toch maar uit mijn buurt met die leuke sticker, een armlengte afstand graag.

2
58 Leaf

@54 ; Daar heb ik inderdaad al over nagedacht omdat ik die bui zie hangen.

Het ligt er voor mij dan aan hoe en wat. Wanneer moslims de Nederlandse samenleving aanvallen zal ik ook de wapens oppakken; zelfverdediging.
Wanneer de moslims echter worden aangevallen, opgejaagd en vermoord met als doel een etnische zuivering, dan zou ik mijn best doen om hen te helpen ontsnappen naar het land van herkomst.

Ik zie ze namelijk graag vertrekken maar wel vreedzaam. Genocide is meer hun ding dan het mijne.

2
59 Mariska3

@54
Wat zou jij doen als hier een rassenoorlog uit zou breken ?

3
60 Marrie

Het bekende linkse geleuter een artikel van 4 MAANDEN OUD en zoals gewoonlijk aangepast vertaald!

PST targets meer rechts-extremisme
3 november 2019
De arrestatie in Oslo dit weekend van een rechtse nationalist van de Amerikaanse merken het meest recente voorbeeld van de manier waarop de Noorse politie-inlichtingendienst PST beschouwt conservatieve extremisme als een serieuze bedreiging voor de veiligheid. De Amerikaan, die als Greg Johnson, werd gearresteerd bij wat oorspronkelijk een geheime bijeenkomst van racistische en antisemitische ideologie te bevorderen.

3
61 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

62 De Arier

* Verwijderd door de redactie *

63 De Arier

* Verwijderd door de redactie *

64 De Arier

Vanuit Noors perspectief zit er een kern van waarheid in gezien de recente aanslagen op Noors grondgebied. Vanuit Frans en Engels perspectief klopt er waarschijnlijk geen hout van.

4
65 Sandokan

* Verwijderd door de redactie *

66 Ryan

@62
Er zijn anders voorbeelden zat dat terroristische moslims de samenleving wel aanvallen.
Ik denk hierbij aan de aanslag op de tram in Utrecht 2019 met 4 doden en 6 gewonden.

4
67 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

68 De Arier

@68
Jij praat dus in feite die aanslag in de tram in Utrecht goed.
Dat is een hele kwalijke zaak.

5
69 Marrie

@25
Zolang als jij probeert om terrorisme van je eigen ideologische broeders probeert weg te moffelen blijf ik je daarop aanspreken;
of je dat nou leuk vindt of niet!

BTW:
"Ik praat niet met jou."...

Maar je correspondeert wél met me, blijkbaar question question

18
70 Immanuel

* Verwijderd door de redactie *

71 De Arier

@53 snap jij wel iets van deze wereld? nee dus. CC.
.

3
72 de redelijkheid

* Verwijderd door de redactie *

73 Captain Hero

@71 Bal - kaats...
Moskee-aanslag NZ (bal) - tram-aanslag Nl (kaats)
???? (bal) - Twin Towers NY (kaats)
???? (bal) - trein-aanslag Spanje (kaats)
Spotprent Fr (bal) - aanslag Charlie Hebdo Fr (kaats)
??? (bal) - London metro (kaats)
??? (bal) - aanslag Parijs (kaats)
.....
Voor de ??? zal wel wat in te vullen zijn, zoals aanwezigheid van het Westen in het MO.

1
74 RobP

* Verwijderd door de redactie *

75 De Arier

Links en de islam gaan hand in hand en daar horen natuurlijk de nodige aanslagen bij die rechts op het bord krijgt geschoven.

2
76 ongelovenloos

eigenlijk had je met grenzen sluiten of goed immigratiebeleid mogelijk beide kunnen voorkomen; natives die hun voortbestaan in gevaar zien komen door komst externen en daardoor radicaal worden, en de ISers die al tussen de import zitten

0
77 maarten1234

@ 74 U vergeet theo van gogh.

0
78 Pelikaan

@35 Che Guevara heeft zelfs een standbeeld gekregen in utrecht

1
79 maarten1234

Tuurlijk,...ik heb nog geen dagelijks hakkende extreemrechtse sushichefs gezien, alleen verwarde mannen...zoals dat politiek correct genoemd wordt.

1
80 Rapunzel

Of suikerziekte.

1
81 Rapunzel

Moslims houden van Hitler en extreem links houdt van moslims.

Dat Hitlers boek Mein Kampf erg populair is in de Arabische landen is algemeen bekend. Vertalingen en regelematige herdrukken van Mein Kampf verschijnen opnieuw en het boek wordt in de meeste Arabische landen voor een prikje te koop aangeboden. In Beiroet staat het
Ook dat andere anti-Joodse boek The protocols of the elders of Zion, is erg populair en staat bijvoorbeeld in Beiroet (Libanon) op nummer één in de boeken-toptien. In Nederland verspreidde de Amsterdamse moskee El Tawheed via internet een Arabische versie van Mein Kampf.

Minder bekend is dat het boek al decennialang enorm aanslaat in Turkije. Wie een oorzaak zoekt achter het virulente antisemitisme bij een groot deel van de Turken dat zich in een hedendaagse versie uit in anti-Zionisme en Israëlhaat is dan ook niet verbaasd dat op het nachhtkastje van de gemiddelde Turk naast de Koran ook Kavgam ligt, de Turkse vertaling van Mein Kampf.

Kavgam (Mein Kampf)

Een Turkse vertaling uit 1994 is inmiddels aan de 10e druk toe. De vertaler van de Turkse versie, Mine Toker, zegt dat ‘het joodse imperialisme de gehele wereld in zijn greep houdt'. Hoewel Mein Kampf in Turkije inmiddels is verboden, blijft het boek overal te koop en is zeer populair. Van het boek Mein Kampf werden in Turkije alleen al in 2005 meer dan 50 duizend exemplaren verkocht. Daarmee geldt het boek dat Adolf Hitler tussen 1924 en 1926 schreef als een bestseller. Uitgeverijen hebben recent goedkope edities van het boek uitgebracht. De verkoopcijfers van het boek, dat volgens een uitgever altijd al goed verkocht, zijn daarna nog eens extra gestegen. Ook in Turkije, volgens nogal wat mensen een "modern" islamitisch land, behoort Mein Kampfsinds jaren tot de best verkochte boeken.
Hitlers boek was in Turkije altijd al in veel boekenwinkels te verkrijgen, maar toen dertien Turkse uitgeverijen het boek van Adolf Hitler opnieuw uitbrachten, stonden er stapels van dat boek in de boekenwinkels. Het aanbod sloot aan op de vraag, want het boek vloog destijds over de toonbank. In maart 2007 stond Mein Kampf zelfs op de derde plaats van de Turkse bestsellerlijst. Aan die verkoop leek in augustus 2007 een einde te komen. De Duitse deelstaat Beieren (die de auteursrechten op Mein Kampf bezit) liet toen, via Turkse rechtbanken, de druk en de verkoop van Hitlers boek verbieden. Het is overigens de vraag of dat verbod in een land als Turkije wordt gehandhaafd.

Vooral bij jonge Turken populair
"In de Gazastrook worden Jodenhaat en anti-semitisme met de paplepel ingegoten. Ouders zijn trots als hun peuters hen napraten en zeggen dat Joden moeten worden gedood. Schoolboeken staan vol opruiende teksten. Bijna dagelijks zie ik kinderen "intifadaatje" spelen, waarbij ze altijd ruziën om wie de "vuile Jood" moet zijn. Onder de Palestijnen zijn veel bewonderaars van Hitler. "Hij was fantastisch," hoor ik niet zelden. "Had hij al die Joden maar vergast." Ali, de broer van Manar, heeft een vergeeld fotootje van Hitler in zijn kamer hangen en Nabil, een vrijwilliger van Amnesty brengt mij dikwijls de Hitlergroet, omdat hij denkt dat ik uit Duitsland kom."

Ondanks het verbod van augustus 2007, loopt de verkoop gewonn verder. Alles wijst erop dat het eerder om een symbolisch verbod ging om het Westen iets gunstiger te stemmen jegens Turkije. Mein Kampf - Kavgam in het Turks - is vooral onder jongeren een bestseller. Academici en boekhandelaren in Turkije staan nog steeds verbaasd over die plotselinge belangstelling van jonge Turken voor de boeken van Adolf Hitler. Vooral studenten zouden kopen, zo werd gezegd door boekhandels in Ankara. Turkije is nochtans een land dat traditioneel geen sterke leescultuur kent en wat de geschiedenis betreft wordt er nog veel ‘aangerommeld' als het om antisemitisme gaat.

Volgens een woordvoerder van een Turkse uitgeverij heeft de populariteit van het boek te maken met een opkomend nationalisme en anti-semitisme in het land. Hieraan zouden onder andere haat tegen de Verenigde Staten om de bezetting van Irak en het huidige beleid van Israël ten grondslag liggen. Ook de weerstand in rechtse kringen tegen de eventuele toetreding van Turkije tot de Europese Unie, voedt het nationalisme. Op de lijst van best verkochte boeken sond ‘Kavgam' in maart 2007 op een derde plaats. De verkopen stegen dramatisch vanaf het ogenblik dat een heruitgave voor € 3,50 werd aangeboden in de handel. De vraag is dikwijls zo groot dat het boek in sommige winkels meer dan eens kompleet was uitverkocht.Een dealer verkocht in januari 2010 in Ankara op enkele weken tijd minstens 1000 exemplaren.

1
82 DONKEY R

@72 Het wordt per reactie betaald, een professionele trol.

0
83 Xmod

Dom links blijft maar artikelen schrijven en de problemen ontkennen. Het gaat ze steeds moeilijker af, want mensen zijn het domme struisvogel gedrag wel zat. Problemen los je op. We kunnen het niet veroorloven om de samenleving op te offeren voor een ideologie en de veiligheid ondermijnen.

0
84 sparta

@75

"Extremisme is extremisme, als je daar verschillen aan wil toekennen geeft dat de indruk of je de ene aanslag minder erg gaat vinden als de andere aanslag."

Ik zie zeker verschillen en dan vooral in de aanpak/het bestrijden ervan.
-ik vind de islam sowieso extreem maar goed-
Het ene extremisme komt voort uit de islam en het andere vanuit rechts.
Kijk hoe ze met de islam omgaan (maar ook met de moslims/islamieten of de moskeeën waar die ideologie gepredikt wordt).
Kijk hoe ze met rechts omgaan (neem Wilders/Baudet of Pegida).
Bij de eerste groep is het één en al politiek correct gelul; 'Niet alle moslims zijn zo.', 'Niet elke moskee is een haathut.' (terwijl die ideologie daar wel klinkt)
Bij de tweede groep is die correctheid ineens verdwenen; 'Het zijn allemaal bruinhemden, nazi's en fascisten.', 'Met dat soort mensen praat je niet.' (over fascisten gesproken)

-Vooral 'links' maakt die verschillen.-

2
85 Malinois

Altijd leuk die linkse fictie. De werkelijkheid kun je gewoon wegfantaseren.

0
86 purelogica

Arier behoort tot de Links extremistische Groene Khmer kerk. NEXT !!!!!

1
87 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

88 laptop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

5 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Sexy VampiraShy Lesbian PornPorno Real IncestSite De Filmes PornoZay Hilfiger PornTamil Park Sex VideoNewsexvedioOk PornBlack Pussy PicturesXxxnx Indian PornKatie Sigmond Only Fan LeaksNeautiful PornNaked PicsPerky Nude BoobsPriscilla ReissSex Bf AmericaAagmaal.cimBig Titted GfJapanese Sex Story VideoXviddiSlerping Mom PornPorno En LiveXnnx PornosPmatehnterHindidesisexBritney Amber BlowjobVideo Sexe AmatriceViva.localChanel West Coast NajedPxvr-102Bf KoreaOld Woman Pron VideoCelebrity Nude IndianDeyyam VideosSispornPorn SolaCum In Me CompilationVirgin Teens AnalMiss Boddy NudePorn MiviesManga SexuelAsain Porn LesbianBecky Hudson NudeNude Women In ChinaSolar Opposites PornKhalifa Ki SexyLakshana ActressSneha KapoorXxx ChodiMassageandsexNaked Women PicOrgasm Face GifRomantic Sensual SexXxx Gym TrainerSexy Mom And Son Porn VideoPorn LinkTiktok GaypornDownload Videos From XnxxAngela White Behind The SceneFunny Usernames RedditMature Porn VidrosMilkyway LoginShemale Cum In MouthDellai TwinsPorn StepmotherBondage ComicsPornography Movie FreeViolet PornAbella Danger Full VidTurkish Porn VideoFree Porn BrazzetsVictoria Only FansMalayalam House Wife Sex VideosThick Booty PornJavformeVera Miles NudeFree Chat AveHen Tai BarFrancine Smith Rule 34SikişiXxx Miya KhlifaHeather PornJapanese Lesbians KissingRate My TitiesNipple StretchersEmily BlacksexHentai PreviewsPorn Video TeenyCami.strellaNude BitchesSnowangel_xxxSquat Riding PornHot Brunettes In PornIndian Young SexNo Cum Dodging AllowedHeidi SchanzNangi Girl VideoJav HaremJapanese Anima PornColeege PornSweet Laura SaenzXnxx Old MoviesScarlett Johansson Sexy NudeBhabhi Affair VideoBest PornKorean GangbangJapan Porn BdsmSextape FrançaiseVideos PonoKendall KarsonBig Tit Wife300ntk-791Donporno.Tessa Fowler NudesSouth Indian Sex FilmSploogingPanu XxxxMature Women Having SexLand Kaise Dalte HainRosa Caracciolo NudeAbelinda VideosLeositeAudio Mein SexSe X HihiTelugu Sex Video BfBest Porn For LadiesBig Hero Six PornMelissa Rauch BoobsStepbro Gay PornDownload XhmasterSamantha Saint BlackedBbc FootjobBrazil Lesbian FacesitSofia Rose CreampieNude Dolly Parton PicsSex Facial ExpressionsBengoli XxxvideoBreckie Hill OfDesi Hd Porn Video DownloadBeautiful Porn Stars ImagesLas VegaspornCasting Amature PornIndian Porn SiesVideos De Xxx PornosKayla Wallace NudeShannon Elizabeth PornAmberdymeMother And Son Comic PornOld Girl XxxBrotherandsistersex