Lisa Marie Presley (52), de dochter van Elvis en Priscilla.
Volledig scherm
Lisa Marie Presley (52), de dochter van Elvis en Priscilla. © AP

Dochter Elvis Presley maakt ‘financiële fout’ van 100 miljoen en blijft bankroet achter

Lisa Marie Presley (52), de dochter van Elvis en Priscilla, zit met de handen in het haar. Zij en Barry Siegel, haar voormalige manager, zijn in een zware juridische strijd verwikkeld omdat Lisa Marie ervan overtuigd is dat hij het fortuin van haar vader verkeerd heeft beheerd. Het stortte de dochter van The King in de financiële afgrond, met een compleet lege bankrekening tot gevolg, vertelt ze in het Amerikaanse weekblad In Touch.

  1. TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemenswaardige incidenten
    LIVE met video

    TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemens­waar­di­ge incidenten

    Nederland kleurde volop oranje vandaag. Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag in Emmen. Daar sprak prinses Amalia openhartig over haar tijd in Spanje. Door het hele land was het gezellig druk, al werd in sommige grote steden wel gewaarschuwd om bepaalde plekken vanwege de drukte te mijden. Het Rode Kruis heeft geen grote incidenten meegemaakt op deze rustig verlopen Koningsdag 2024. Om 21.00 uur hebben we dit liveblog gesloten.
  2. Ophef om seksscènes in ‘Máxima’ had regisseur Joosje (29) niet verwacht: ‘Ben zelf niet zo preuts’
    PREMIUM
    met foto's

    Ophef om seksscènes in ‘Máxima’ had regisseur Joosje (29) niet verwacht: ‘Ben zelf niet zo preuts’

    Dat de verliefde Máxima en Willem-Alexander meteen in de eerste aflevering van de nieuwe serie Máxima het bed induiken in New York, leverde behoorlijk wat commentaar op. Regisseur Joosje Duk (29) had die ophef onderschat. ,,Het is natuurlijk hartstikke normaal. De koning en koningin moesten daar toch ook mee beginnen om uiteindelijk drie dochters te krijgen?’’
    Den Haag