Pedofielen verdienen onze bescherming (joop.bnnvara.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door kanniewaarzijn in Overig  ·  235 Reacties

  • 7
  • 1356x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
35

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Gelukkig, de site van ons NieuwsKoerier werkt weer, wat een plezier:

"Onze bescherming ..."? Worden die mensen dan aangevallen, lastig gevallen, onheus behandeld.

Nee, toch?

201 verwijderd924924212

Iedere pedofiel die maar "iets" met een kind heeft trap ik onderuit. Vieze vuile smerige...…….

3
202 DaisyDaisy

Ze kunnen de bescherming van een dwangbuis krijgen.

10
203 samcash

In het artike staat op het eind : Onze Nederlandse taal, onze democratie,de gelijkheid van iedereen, ongeacht geslacht of seksuele gerichtheid (…) En er is vooral één woord dat telkens weer terugkomt: vrijheid.

Ik leg dit uit dat ik ook de vrijheid heb om iemand desnoods om zeep te helpen als hij/zij om een zijn/haar lust te bevredigen aan mijn kinderen komt. Van kinderen blijf je af.

1
204 Waarheid, gewoon zoals het is

@16 Bedankt voor deze uitvoerige uiteenzetting!

0
205 Sjaan

Opvallend: nu allerlei prominenten van de Linkse Kerk (Joe Biden, Epstein enz.) notoire pedofielen blijken te zijn probeert de politieke demagogie pedofilie weer te rehabiliteren en in dezelfde orde als homosexualiteit en bi- transseksualiteit te plaatsen.....

1
206 CoolMemories

@16 :
Een bronvermelding zou netjes zijn:
https://geziningevaar.nl/pedofilie-hervat-stille-opmars/

0
207 Jackd

Dit is natuurlijk weer een handreiking richting moslims. Ziek figuur.

2
208 B55

@197 : Dat 'slachtoffers hebben levenslang' e.d. komt o.a. doordat rechters er gevoelig voor blijken te zijn. Een strafbaar feit bepaalt niet alleen de straf, ook de gevolgen hebben veel invloed op de straf en dat is best raar. Vooral de actie / het feit hoort bestraft te worden.

In dit geval inderdaad zwaar bestraft, want hoewel het stempel dat een slachtoffer krijgt het mogelijk nog erger maakt, ze zullen het levenslang met zich meedragen.
Seksueel misbruikt maken van kinderen tot 12 jaar mag van mij altijd levenslange verwijdering uit de samenleving beteken. Richt een werkgevangenis, werkdorp of een eiland in, maakt me niet uit.
Tot 16 jaar in de meeste gevallen trouwens hetzelfde.

Voor de slachtoffers wil je het "normaliseren" zodat ze zich beter voelen.
Maar "normaliseer" je het dan ook niet voor (toekomstige) daders?

Een (ggz)psycholoog heeft beroepsgeheim, iemand kan daar naartoe zonder gevaar te lopen op sociale zelfmoord. Is dat niet voldoende?

1
209 Jackd

https://www.volkskrant.nl/mensen/castratie-gaat-niet-alleen-ten-koste-van-libido~b7dec80f/
De man in beeld werd in de jaren vijftig gearresteerd wegens ontucht met jongens.
Als hij zijn ballen operatief zou laten verwijderen, kon hij na een maand vrij man zijn.
Het hielp tegen de seksuele drift, dat is waar. Maar of de patiënten, wier persoonlijkheid er geheel door veranderde, er betere mensen van werden, is zeer de vraag. Want woede en frustratie zitten niet tussen de benen, maar in het hoofd.

Ik zeg - doen!

1
210 broodjepoep

Ze verdienen inderdaad bescherming tegen zichzelf, bijvoorbeeld door verplichte behandeling op gesloten afdelingen.

0
211 Sandokan

* Verwijderd door de redactie *

212 artemis

Iedere veroordeelde pedofiel moet gewoon op voorhand gecastreerd worden!

0
213 Zie Hier

@213 laten we dat dan meteen met alle andere verkrachters doen. Als een vrouw zegt dat de man haar verkracht heeft, ballen eraf, doen ze het nooit weer.

0
214 ModReset

@214 Ja want vrouwen liegen nooit. question

0
215 solidsteel

@214 Eerst veroordeeld zijn

0
216 Zie Hier

@215 niet over dit soort zaken.

1
217 ModReset

@216 tuurlijk maar dat geldt ook voor pedo’s.

0
218 ModReset

@217 Dat is de grootste onzin aangezien dit al meerdere malen gebeurd is. Voor verschillende doelen op verschillende manieren .

0
219 solidsteel

@198 ik vind dat geen goede vergelijking, omdat een praktiserende homo niemand kwaad doet en een praktiserende pedo wel. Dus waar zo een behandeling voor homo's geen groter doel heeft en dus onwenselijk is (omdat het duidelijk is dat dat voor de persoon zelf niet beter is dan gewoon de geaardheid uitdragen), is het grotere doel bij pedos er wel. Namelijk misbruik tegengaan en dat heeft mi meer prioriteit dat het geluk van de persoon met pedo gevoelens.

Maar ik begrijp dat je wss vergelijkt op basis van of de geaardheid aangeboren is.

Nu schijnt dat bij pedos ook het geval te kunnen zijn. Echter, is er ook een enorme link met vroeger zelf misbruikt zijn en kan het ook ontstaan door zgn 'seksuele dismorphie', oftewel steeds extremer wordende fantasieën nodig hebben om opgewonden te raken. Dat wetende, is het waarschijnlijk dat bij een significant deel van de pedos het aangeleerd/ontwikkeld gedrag is. Dat kan (en moet!) dus ook weer afgeleerd worden.

1
220 Repelsteeltje

Waarom moet de ene pedo worden aanbeden en de andere kapot gemaakt ?

3
221 Tiidmasine

Het is een dilemma. Enerzijds zijn het mensen, anderzijds kunnen er absoluut geen concessies gedaan worden aan hun geaardheid waar kinderen bij betrokken zijn. Een hoogleraar opperde in dit verband iets over het produceren en consumeren van getekende, fictieve kinderporno. Of pedofielen hier echter genoegen mee zullen nemen is twijfelachtig.

0
222 Met gestrekt been

@209 als het goed is kunnen de rechters inschatten op basis van de conclusies van experts wat de impact is. Daar hebben ze heus geen onderbuikgevoelens voor nodig en ik denk ook niet dat dat soort gevoelens invloed hebben op de straf. Dat zou in NL iig niet moeten. Die, voor de slachtoffers schadelijke uitspraken, zijn daarmee niet goed te praten en dienen mi alleen om de eigen walging aan te geven en het er verder niet serieus over te hoeven hebben.

'Maar "normaliseer" je het dan ook niet voor (toekomstige) daders?'

Ik denk het niet. Want erkennen dat het bestaat en het onderwerp niet uit de weg gaan, keurt het verder op geen enkele manier goed. Ik vind dat slachtoffers niet steeds van alle kanten moeten horen hoe erg het wel niet is om slachtoffer te zijn. In hun dagelijks leven. Dat wil niet zeggen dat dat in een rechtszaak zelf niet ter sprake mag komen.

'Een (ggz)psycholoog heeft beroepsgeheim, (..) Is dat niet voldoende?'
Blijkbaar niet. Zoals ik eerder zei heb ik voor de GGZ gewerkt en alhoewel je geen specifieke gevallen bespreekt, praat je bij de GGZ met collega's ook gewoon over je werk en wat je allemaal tegen komt. Ik heb letterlijk nog nooit iemand waar horen zeggen over een behandeling van pedofilie, er is ook geen specifieke behandeling voor. Nu snap ik dat dat anekdotisch is, maar ik heb gezocht naar cijfers en ook daar helemaal niks over gevonden.

Dus die 150k pedos uit het artikel, praten er niet over. Het is algemeen bekend dat niet-praten over problemen, de problemen vaak erger maakt. Door erover te praten keur je niks goed, maar zou wel kunnen bewerkstelligen dat er wat minder misbruik gevallen zijn.

Ik zie maar 1 nadeel en dat is dat de gewone burger dan geconfronteerd wordt met iets waar die van walgt en dat misschien voor het grote goed niet altijd moet uitspreken. Jammer dan, kinderen gaan voor.

0
223 Repelsteeltje

** gebruiker verwijderd **

Ik vraag me al jaren af wat nou eigenlijk de schade is als een man het goed met een kleuter kan vinden? Ja, geen grensoverschrijdende dingen, hè, handen thuis. Maar zo'n man heeft de tijd, waar vaders en moeder die niet hebben.

En dan de pedodames, die vallen niet op als ze met hun liefdeskleuter gearmd door de Hema lopen.

224 verwijderd924924212

@223 :
Wat weet ik er ook van?
Ik kende twee slachtoffer (vriendinnetje van vroeger, al heel lang geen contact meer mee)
en een buurmeisje dat na vele pogingen, sommige bijna succesvol, recent zelfmoord heeft gepleegd.

Verder alleen die in het nieuws komen.
Wat betreft daders dus vooral stichting martijn gevallen. Dat zijn het soort die vinden dat ze niks fout doen, die krijg je toch niet naar de GGZ toe.
Dan is er de groep die een "normaal" leven heeft.
Dan de groep die op de grens zit: potentiële daders, dat zullen er geen 150.000 zijn, hoeveel wel? Geen idee, en dus ook geen idee of het de moeite is om er iets mee te proberen.

Eén ding weet ik wel, kindermisbruik zou zwaarder bestraft moeten worden dan moord.

0
225 Jackd

* Verwijderd door de redactie *

226 winnaar

Pedofilie is geen sexuele geaardheid.

Omdat de sexuele wederpartij in alle aspecten onderontwikkeld is, en er geen onderlinge gelijkheid bestaat, is het eerder een psychologische afwijking.

Zo moeilijk is dat toch niet?

0
227 Scalple

Van Joop en zijn soortgelijke ja..., maar die zijn zelf allemaal geschoffeld...

Maar geen bescherming van mij..., aan me hoela...

0
228 Tjeesus...,

** gebruiker verwijderd **

@227 , peuters en kleuters hebben wel degelijk erotische gevoelens.

229 verwijderd924924212

@229 Niet op een volwassen manier. U praat dit gedrag van volwassenen toch niet goed?

0
230 gaulette

@225 Fijn dat je het met me eens bent dat daders zwaar gestraft moeten worden.

Naast de meisjes die jij kent zijn er nog heel veel meisjes die nog geen slachtoffer zijn geworden. Die groep moet zo groot mogelijk blijven. Ook al kan jij niet precies inschatten hoe groot de groep potentiële daders is die niet in de fout gaan na een behandeling, het is wèl de moeite waard alles te proberen om misbruik tegen te gaan!

0
231 Repelsteeltje

Dacht..., laat ik ook is wat plaatsen op Joop...

Resultaat...
Deze account is wegens schending huisregels tijdelijk geblokkeerd voor een periode van 24 uur...

0
232 Tjeesus...,

Je zou je kapot moeten schamen met zo'n standpunt, viezerik !

0
233 B55

Absoluut geen bescherming voor deze minderwaardige mensen die niet van kinderen af kunnen blijven. Ze horen vast aan een ketting te zitten in een werkkamp, heel ver van de normale wereld, samen met verkrachters. Dan kunnen ze altijd nog tegen elkaar voetballen!

0
234 Verwonderd

@220 : mee eens het zou kunnen helpen maar het kan door pedofielen ook misbruikt worden om hulpverleners ervan te overtuigen dat ze niet te helpen zijn omdat het aangeboren is.

0
235 Tafka Mike

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

32 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

3 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

3 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Spanking GirlLesbian XhamsterJor Jabardasti XvideoAriella Ferrera Xxx VideosNurse NudesXnxx Telugu DesiCandidmilfBidesi PornXxx Indian Teen GirlX VideoCocksuckerBlue Film Blue Film Blue FilmCherry Blossom Porn80s Porn VideosJustice League PornhubGirls Changing RoomVideo PornogradisAbella Danger SexsSmall Women PornSommer RaynakedLesley Ann Down NudeHard Sex HollywoodDesimasalaboardSecret BrazzersUrporn.comVideosde SexocaseiroTamil Xnxx DownloadThe Blue Lagoon Full MovieCristina Ricci BoobsVivastreet.ukNip Slip VideoMy Porn Snap NudeMia Khalifa Naked VideoFored CreampiePussy ButifullDrsgon Ball Porn ComicsBasic Instinct Sex SceneRita Patel PornGuddu RangilaSunny Leone CxxMom And Son Hindi PornStockingteaseNara Ford PornBellylickingBoobsexTheresa Erika PornRetared PornSexy India Pornسكس تيك توكThefappening LeakedNifty.orhWonder Woman Porn ComicBig Asses XxNavellickSapna Choudhary Sexy BfKendra Sunderland PornstarIndian Teacher Student SexXxx GanduGirlsdoporn E241Pov PornosuPornos BbcTamilxxxvedioSexe MomHayley Atwell PornNew Xvideo Full HdNudist FunAngela White AsmrQuick CummerPorncomics FemboyVos Femmes ComMy Hot Wife ComPorn Black On BlackMcstorieChatubraetXxxarabMia BandiniYoumornXhamustrImacribabyBokep PerawanKim K LeakedAnime Boobs XxxSecret Porn SitesAmourant LeakedVoyeur HousesVideos De Adultosسكسي ام شامبوIndian Telugu XnxxDesi SelfiAnother World Reincarnation Magical CockStepmom Hotel PornKiki Daniels PornXxx StoruesTheprivateavocado NudeXxx Hd 93Itv Porn0livia JardenHotwife Dirty TalkingSex In HomCoger Con HombresChristine YoungShridevi Sexy VideoXxnx HotelPhoenix Marie GifMeet And Fuck VideosXxx Anal CaseroPorn X-rated MoviesSislovesme.commSite Escort GirlSara VandellaSssbbwFollandome Una GorditaHiden Sex VideoMoti Gand Ki VideoMandy PornhubSheila OrtegaPorn CompetitionBig Xxx DownloadCream Pie Eating CompilationJapanese PornoFree Onlyfans RedditMulher Peladas NuasDaisy GarciaCameltoes At The BeachChodai Video DesiCumonfeetCumming In My MomBest Leaked OnlyfabsSuper Bowl PornBlue Waffle PussyLayla Jenner JoiP.h PornLuci PowerTake A Hike And Fuck MeEmilybrowmVeronica PerrasoNude Sexy GrannysMssethi RedditSavita Bhabhi Ki XxxPorn Xxx DesiReal First Night VideosMy Indian Gf ComErotic Sex Movie ScenesElegancepornBustytrannyClassicpornTia CarreraPaige Renee NudeBlack Women PussyGo Go Fukme