door Moskowfiets in Media  ·  47 Reacties

  • 22
  • 1219x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
3
36

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vreselijk

1
1 Interessant

Ik zei het gisteren nog binnenkort is carnaval aan de beurt Bij dat stelletje hufters

Flikker op naar je eigen kut land Als onze tradities je niet bevallen

En ja ik weet dit is in Duitsland Maar het zal niet maar duren Voor het Nederland gebeurt

2
2 RonMVV

Je mag niet met Carnaval als een indiaan rondlopen..... maar zij mogen wel volledig ingepakt dagelijks door onze straten lopen? Vinden wij geen gezicht.... maar tja.... ze doen het wel! Dus gewoon Carnaval blijven vieren.... Degenen die zich er niet in kunnen vinden blijven dan maar lekker weg... Ieder diertje zijn pleziertje!

1
3 Sempre

@3 , idd. culturele toeeigening is streng verboten. Gaat naar de klote.

0
4 caso

* Verwijderd door de redactie *

5 RubberDuck

Alleen stemmen op de juiste partijen kan deze onzin stoppen . Denk daar aan bij de eerstvolgende mogelijkheid !!!

3
6 Moskowfiets

Cultuurmarxistische oikofobie!
Wat doe je in dit land als je al onze (culturele) tradities verafschuwd??
Zoek dan een land dat beter bij je past!

3
7 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

8 Ryan

Een kinderopvang in Duitsland.

0
9 Aragon

Wat een flauwekul. Er zijn geen indianen en cowboys die asiel hebben aangevraagd. Dus er is niemand, die zich daaraan stoort.
Gelukkig wordt bij ons het Alemannische carnaval gevierd, en daar lopen alleen heksen, beren, duivels en narren rond. Daar kan niemand zich aan storen.

0
10 sockknitter

Waarom niet gewoon door laten gaan,bang?
Of zijn er al bedreigingen ontvangen .
Dan moet rammadan ook verboden worden .
Maar dat laten ze wel uit hun hoofd anders word de islam weer agressief.
Ze bezwijken dus onder druk .
Ik denk niet dat de mensen het pikken dat er weer een traditie om zeep word geholpen.
In amsterdam klinkt de ro van het gebed door de straten.
Letterlijk en figuulijk terwijl dat juist verboden hoort te worden.
Wie zei ook alweer dat islamisering onzin was,ga je mond spoelen met punaises.

0
11 ongelovenloos

Laat al die niet-westerse culturen zich maar aanpassen aan de Duitse cultuur, wel zo makkelijk ipv dat Duitsland zich aanpast. Vooral niet vergeten dat die culturen geheel vrijwillig Duitsland zijn binnengewandeld, dus als het ze niet bevalt opzouten naar land van herkomst.

0
12 Sneeuwbal

@2 ; wordt daarom bij ons zoveel mogelijk naar het MECC verplaats dat Carnaval gerelateerd is? Zou zo maar kunnen dat we weer een knieval doen voor Allah.

1
13 awwesjeng

@13 Ja inderdaad ook zo iets de 11 van de 11 in het MECC Carnaval vier buiten of je gaat van kroeg naar kroeg

0
14 RonMVV

@11 Ik denk niet, dat het van moslims afkomt, dit verbod. Ik denk meer van groepen zoals bv KOZP.
Mijn idee is om de kinderen gewoon die dag niet naar de kita te sturen maar gezellig met papa en/of mama op straat carnaval te vieren.

1
15 sockknitter
16 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

17 bosco

@15 Maar dan nog ... waar halen ze het recht vandaan om te miepen over tradities in een land waar ze zelf voor gekozen hebben.....Als je dat niet leuk/fijn vindt neem je afstand..... Maar om het te gaan verbieden..? ROT OP!

Kunnen alle landen , waar nu veel nieuwkomers aangekomen zijn ,niet eens ff de koppen bij elkaar steken en klip en klaar duidelijk maken aan dat spul dat het zo blijft... bevalt het niet dan is daar het gat van de deur.... Ben er zooo klaar mee , met dat geneuzel.... als ik het goed begrepen heb gaat over 2 maanden weer het ROT op Zwarte Piet geneuzel weer los.....

0
18 Sempre

Het carnaval werd helemaal niet verboden in dit kinderdagverblijf. Er was op 17 januari al een carnavalsviering en zijn er verder geen vieringen meer gepland. Er werd aan de ouders gevraagd om de kinderen op de 17e niet te verkleden in uitdossingen die angstaanjagend zijn en te zorgen dat de kinderen elkaar nog wel kunnen herkennen.

https://www.stw-thueringen.de/deutsch/ueber-uns/aktuelles/wie-in-der-kita-campus-kinderland-fasching-gefeiert-wird-und-warum.html

Kortom. Het artikel is alleen maar stemmingmakerij.

7
19 Belazerd

Wij vieren gewoon carnaval. Laat ze maar lullen.

0
20 Arista

@19 Das een heeeel ander verhaal dan....in dit kinderdagverblijf.... Maar dan nog.... over het algemeen zijn er behoorlijk veel bezwaren van nieuwkomers tegen tradities etc in hun nieuwe land....Maar wij moeten wel hun tradities waarderen... zoals Suikerfeest, Ramadan, Offerfeest..... en God mag weten welke feesten er nog meer zijn.... Ik gun iedereen zijn feestje... Mag het anders om dan ook??/

0
21 Sempre

En dan nog verbaasd zijn dat zoveel mensen een bloedhekel krijgen aan dramigranten en hun linkse faciliteurs. question

1
22 SBD

@21 Flauwekul. Als ik bij ons kijk, vieren de moslims net zo leuk mee met het carnaval. En wie er geen zin in heeft, doet gewoon wat anders. Heeft allemaal niets met nieuwkomers te maken.
Ook protestanten vieren mee, met carnaval, hoewel het eigenlijk een katholiek feest is.

11
23 sockknitter

Ja ik weet het wel... op veel plekken gaat het doodgewoon goed... dat samenleven .... en dat is te prijzen ! Ik wil ook echt niet iedereen over EEN kam scheren hoor...Soms zitten er behoorlijke stuiterballen tussen die onze maatschappij eigenlijk niet zien zitten ... enn dan hier in ons land hun eigen pad trekken ... met alle gevolgen van dien.... Bezoek staat voor de deur zo ! Fijne avond iedereen !

0
24 Sempre

@23 Het zijn niet de moslims zelf die dit soort dingen verzinnen maar veelal lagere overheden zoals directeuren van musea, organisatoren van festijnen, burgemeesters, vergunning verstrekkers en hulpverleners die voortdurend aan het bedenken zijn waar de ander zich wel niet aan zou kunnen storen.

0
25 Conradijntje

** gebruiker verwijderd **

TE veel mensen met geen realiteitszin staan aan de basis van deze ongehoorde nooit eerder vertoonde idioterie in de samenleving als het gaat over wat allemaal wel en niet meer kan ivm met zichzelf beledigd voelende mensjes .

26 verwijderd682241

@23 Van oorsprong inderdaad een katholiek feest Na de carnaval begint het vasten

Maar wat ik vroeger met carnaval deed Was verre van katholiek question question

Vier het nu niet meer

0
27 RonMVV

** gebruiker verwijderd **

Ja, vele Duitsers zouden maar wat graag van recente geschiedenis afkomen. DIe mensen zijn nu pas bang om anderen het gevoel te geven dat ze buitengesloten worden.

Maar het is wel ziek wat daar in Thuringen gebeurt, net zoals hier Zwarte Piet wordt weggetreiterd.

@25 helder verwoord, mee eens.

28 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Zouden onze kinderen niet schrikken van moslimkerels, met een berg schaamhaar op hun gezicht, in een Mohammed jurk, met groezelige korte sokjes in Mohammedsandalen?

== Kinderen uit andere culturen begrijpen carnaval niet, zij zijn bang in hun kostuum, en herkennen hun vriendjes en vriendinnetjes ineens niet meer door de verkleedpartij, aldus het bestuur van KITA (Kindertagesstätte).==

Hier wordt in deze politie correctheid in ieder aangetoond dat die kinderen geen les krijgen in het onstaan en doel van Carnaval.

Wat een armoed. Komen al die immigranten naar Duitsland om Duitser te worden, krijgen ze niets over de Duitse cultuur te horen.

29 verwijderd924924212

Als je bedenkt, dat Erfurt 214000 inwoners heeft en daarvan amper 7000 buitenlanders, zullen er maar weinig moslims rondlopen.

3
30 sockknitter

** gebruiker verwijderd **

@30 Iedere moslim is er één teveel.

31 verwijderd924924212

Die moslima gedrochten mogen wel volledig bedekt onze straten vervuilen, maar wij zouden met carnaval ons niet meer mogen verkleden. Te gek voor woorden! Carnaval is net als sinterklaas een traditie en als die import daar een probleem mee heeft dan is dat NIET ons probleem.

0
32 Christiaan

En zo kun je de hele samenleving verbieden .. Ofwel, het verbieden van de multiculturele waanzin. het is een bevestiging van de linkse faal van de maakbare samenleving.

1
33 sparta

De verschillende volksculturen moeten in de EU uitgewist worden van de timmermansen en verhofstadten en consorten, tijd om dat soort tuig uit te wissen, voordat zij ons uitwissen.

1
34 Positivo

Nu in bepaalde gedeelten van mutti, haar multiculti 'Heimat", dat door wanbeleid van mutti door grenzen wagen wijd open te zetten, heeft ze dit wel "geschaft" om carnaval af te schaffen, zou beter zijn om de ingevoerde "koeltoer" af te schaffen en alles wat niet integreerde, te deporteren naar regio waar deze ingevoerde "Duitsers" vandaan komen! Foei!

0
35 Widaan

Dan is het met de zomer-carnaval en Gay-parade ook afgelopen. Dat past nog minder in de midden oosten, Noord Afrikaanse en klein Azië cultuur. Dan is het katjes in het donker knijpen ook afgelopen. Maar ze komen toch wel aan hun trekken. Er zijn nog genoeg varkens, geiten en schapen in omloop om hun lusten op uit te vieren. Ze beseffen dat 72 maagden in de hemel geen belofte is die werkt.

1
36 Verwonderd

Het komt niet van de moslims / immigranten zelf maar van slinksche groeperingen, gesteund door bepaalde figuren die zeggen de democratie te willen bevorderen maar in werkelijkheid alles willen afbreken, polariseren en geweld uitlokken.

0
37 Proemevla

Titel moet luiden: Mohammed: Geschrapt. Islam: Geschrapt
Offerfeest verboden door overlast van te veel mixen van culturen.

0
38 Telraam

Euh als ik geen carnaval wil vieren dan is dat toch niet hetzelfde als dat ik carnaval in het algemeen wil verbieden?

0
39 provo

Wat? Des te meer reden om je kind tijdens het carnaval geheel verkleed en geschminkt naar het dagverblijf te sturen.

0
40 nostradamus666

Eind van dit jaar wordt ook de humor afgeschaft! Te veel sneeuwvlokjes die kunnen smelten!

0
41 CoolMemories

Ach, ze hebben vast een gezellig alternatief, met zn allen een bezoekje aan de Moskee.

2
42 Fleudemeu

@34 "...De verschillende volksculturen moeten in de EU uitgewist worden van de timmermansen en verhofstadten en consorten, tijd om dat soort tuig uit te wissen, voordat zij ons uitwissen. ..."

Ja, het is: de politieke elite vervangen of zelf omgevolkt worden! De bolsjewisten geven nooit vanzelf op om hun wereldmacht en controle te realiseren.

De marxisten erkennen geen verschillende culturen, religies, volkeren, rangen, standen, klassen (en hun geschiedenissen) en zelfs geen geslachten....! Alles moet kapot en verwoest en plaats maken voor het universele licht-getinte wereldindividu/systeemgebruiker/slaaf....!

0
43 CoolMemories

@37 "....Het komt niet van de moslims / immigranten zelf maar van slinksche groeperingen, gesteund door bepaalde figuren die zeggen de democratie te willen bevorderen maar in werkelijkheid alles willen afbreken..."

Klopt, het is precies dezelfde politieke elite die Libië aanviel om daar zogenaamd 'democratie en mensenrechten' te brengen maar in werkelijkheid om de laatste Indiaan/tribaal met reële politieke macht: Khadaffi te elimineren!

0
44 CoolMemories

DDR 2

1
45 ilse1

Uit het oorspronkelijek artikel:

"dürfen sich Kinder ausgerechnet am Rosenmontag und Faschingsdienstag nicht verkleiden. Vertreter der Karnevalisten in Thüringen reagieren mit Unverständnis auf diese Entscheidung – und bieten Hilfe an."

Een discussie over opvang op Rosenmontag?? Is dat dan uberhaupt open?

Rosenmontag in Carnavalsvierende gebieden in Duitsland, ligt het dagelijks leven normaal gesproken sowieso plat.

Maar misschien een idee voor de ouders die hier over vallen. Dump je kind niet op de opvang op Rosenmontag maar neem het kind dan gewoon mee carnaval vieren. Op Rosenmontag zijn doorgaans de grote optochten.

Het kind zal er meer plezier hebben dan op het kinderdagverblijf.

0
46 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

47 OedseT

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@118 "De BlokkeerFriezen mogen toch ook demonstreren?" Nogmaals: anderen verhinderen aan een geoorloofde betoging deel te nemen is ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@120 Ik geloof er niets van. Ik vind je een tokkie, en anderen zullen dat ook gevonden hebben....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@120 Weet je wat mij opvalt? Dat je binnen een minuut vier plusjes hebt.Enfin, je geeft toe dat jij gepest hebt.Je bent er zelfs nooit mee g...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

En dan zullen je weer zien huilen, hoogopgeleide taal hoor. 🤣...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@118Tweede keer.https://nos.nl/artikel/2308424-blokkeerfriezen-ook-in-hoger-beroep-veroordeeld-wel-lagere-straffen...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@119 Er wordt jou zo vaak wat gevraagd BV om inhoudelijk te zijn wat je nooit bent dus bemoei je maar met JE EIGEN. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

190 euro boete voor een voetganger op de snelweg.Geen ID,90 euro.Handhaven!...

5 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@118 Ik wist dat jij zo zou reageren. Daarom bracht ik het ook te berde. Jij begrijpt namelijk het verschil niet tussen vreedzaam demonstreren ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@103 Fout. Ik was altijd heel erg geliefd op school, ik pestte vooral die betweterige ettertjes die aan het treiteren waren, verder ben ik nog s...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Desi Bhabhi Oral SexBoob Sucking LesbianStraponshemaleBrtiney WhiteTamil Thirunangai SexThefirstclassjdJosie Tucker PornLatina Mom BjEscort.Temptress119 NudesRosee DvinePorn Sex MovesTamil Mallu Hot VideosPink MilfHotnakedgirlsJasmine Lotus XxxSims Wicked WimsErotic StroyPornos FouBig Clit LesbainsSoftballgirlPornhub FanDance Moms NudePorn On HoneymoonFree Mobil Porn DownloadNude Celebrity PicsMilly MarksLauren Cohan NudesHaileybieber NudeXxxxbAll Male PornstarsUlluxxMallu Aunty Boobs SuckingBus Porn Hd3d Anal PornPornczUnderhentaiMomsexvideosReddit Com AllCamarads ComGirlkissMiss Bo NudePlaygirl CenterfoldsGiantess GirlfriendPunjabi Blue Film PunjabiGay HaremXhamster BlondeColita PhotosXxxcopKatrina Kapoor SexIndian Desi Bhabhi Xxx VideoAmara MapleHubli Sex VideoEros Massage VideoMesum IndoLilths ThroneVideo Sexe AmatricePerfect Girl MobileBig Busty TittysDanixxxLesibian Free PornWww PoronoClassic PornolarWww Mallu Hot VideosCarmela Zumbado NudeXbraz Full VideoBoob Pics BigPoonam Pandey BoobsAsian UncensoredGxvideoPorntokLight Skin CreampiesOnly Fans PeladaFinstubesAmber LynnFree BlowjobsBlack Porn Star'sMonther PornDeshi ComSex GalsFat Fat Black PornThick And Curvy PornKingkomixColombianafollandoXnxmalayamIndian Cute PussyNubilies PornBarry Wood UncensoredXxx Video Hd 2020Best Reverse CowgirlChinese Girl PornFamily BfAunty ThreesomeJapanese Nude WifeChantal Danielle OnlyfansList Crawler Websiteنيك ورعانStar Wars Rey PornPenny ArcherRebel Rhyder IafdHindi Romantic Porn VideoVideos Gratis De PornCarol Cox PornPorno CoréeOlarita-mature Lady Gets Fucked By A Toyboyفيلم سكس مترجم اون لاين Innocent Taboo 1986 اAleyda OrtizMadagascarpornStar Wars NudesNaked Beautiful ChicksCruel GirlfriendBestsexualpositions.comMia Khalifa Nude PhotosHande Ercel XxxIndian Romantic Movies ListKarnataka Fucking VideosVideos Of Naked MassageHot Redheads NudeHow To Finger A WomanKamsutra Hd VideoWifeys World CompilationплрноBeautiful Nude WpmenForced Naked VideoKayden Kross Manuel FerraraMinecraft Porn ModFuta 3dpornXxx Mom Son HindiDesipornvideoNaked AnimationPhatass LatinaJews Porn StarsPornô Novinha BrasileirasCreampie CompaltionFree Sex KahaniCloud Meadow GalleryTeacher Sex Video IndianSexy Boobs PussyHot Passion HdFree Porne PicturesAggressiveblowjobIndian Bhabi XnxCreampie CompileKalye Cuoco NudeAmateurbeuretteBlackcat R34Avavillain OnlyfansSchool SxeHot Sexy XnxRicha Chadda Nude