China zet drones in tegen coronavirus
Volledig scherm
China zet drones in tegen coronavirus © Global Times

China zet drones (met scherpe tong) in om mensen zonder mondmasker te berispen: “Hé tante. Ja, ik heb het tegen jou”

China zet nu ook drones met speakers in om mensen te waarschuwen voor het nieuwe coronavirus. Én om hen een standje te geven als ze geen mondmasker dragen. Dat meldt onder meer CNN. Merkwaardige video’s van de vliegende bewakers gaan momenteel viraal.

16 reacties

  • Michael Lam

    4 jaar geleden
    Mensen die denken dat mondmaskers niet helpen, moeten het maar goed onderzoeken naar het samenstelling en de functie ervan. De virus kan binnen een bepaalde termijn niet doordringen door het stof en bovendien wisselt men vaker per dag... Dus eenmalig gebruik, waardoor er niet genoeg mondmaskers ter beschikking is.
  • Patrick Van Assche

    4 jaar geleden
    Totalitaire staat. Maar dat wisten we al. Jammer genoeg is men -onder het mom van "veiligheid en bestrijding van banditisme"- heel hard bezig dit hier ook uit te rollen. Een "politiek-correcte" dictatuur van mensen die het goed menen (wie niet, overigens ?), is er niet minder dictatuur om !
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Wij worden ook langs al kant bespioneert door de staat en de politie maakt hier ook vrouwen uit voor hormonale wezentjes. Zelf deze krant bespioneert ons met cookies !
  • Rikkert Biemans

    4 jaar geleden
    Lore, evenals vele epidemieën komt de grootste rommel óók vanuit China. Waarom komt er nooit een uitzonderlijke ontdekking in de wetenschap vanuit China? Gezien hun aantal zouDen die er véél meer moeten zijn.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Die luisteren nogal zeg . Bij ons was de drone al gepikt op die tijd .