Het leger van Israël tijdens een oefening.
Volledig scherm
Het leger van Israël tijdens een oefening. © EPA

Israëlisch leger verhoogt aanwezigheid in Jordaanvallei

Enkele uren voordat Amerikaanse president Donald Trump zijn vredesplan voor het Midden-Oosten zal voorstellen, heeft het Israëlische leger vandaag een verhoogde aanwezigheid aangekondigd in de Jordaanvallei op de Westelijke Jordaanoever. De vrees bestaat dat het plan voor onrust zal zorgen in de Palestijnse gebieden.

0 reacties

  1. Zonnepanelen met 40 jaar garantie: zijn ze echt van hogere kwaliteit of is het louter een verkooptechniek?
    Livios

    Zonnepane­len met 40 jaar garantie: zijn ze echt van hogere kwaliteit of is het louter een verkoop­tech­niek?

    Solar Solutions Group - AEG’s leverancier van zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen - pakte onlangs uit met een nieuw model van zonnepanelen. Niet zozeer het paneel zelf sprong in het oog, maar wel de garantie van 40 jaar die eraan vasthangt. Maar betekent dat ook dat de zonnepanelen daadwerkelijk beter zijn? Of is de garantie eerder een marketingstrategie om de verkoop aan te zwengelen? Bouwsite Livios zoekt uit wat de regels rond garanties zijn.
  2. TERUGLEZEN GAZA. “Israëlisch leger trekt zich terug uit al-Shifaziekenhuis” - Nieuwe Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelen

    TERUGLEZEN GAZA. “Israëlisch leger trekt zich terug uit al-Shifazie­ken­huis” - Nieuwe Amerikaan­se aanvallen op Hout­hi-doe­len

    Het Israëlische leger heeft zich teruggetrokken uit het al-Shifaziekenhuis in Gaza. Dat meldt de Arabische nieuwszender ‘Al Jazeera’ dinsdagochtend. Volgens het Israëlische leger gebruikte Hamas het hospitaal als uitvalsbasis. Dat wordt echter ontkend door de Palestijnse terreurbeweging. Volgens Tel Aviv werden zeker 50 Palestijnse strijders gedood en 180 militanten opgepakt tijdens de inval. Bij de militaire operatie kwam ook één Israëlische soldaat om het leven. Lees de ontwikkelingen van 19 maart hier terug.