Steven Bergwijn komt normaal gesproken niet meer in actie voor PSV. Tottenham Hotspur en de Eindhovense club ronden deze week een transfer af.
Volledig scherm
Steven Bergwijn komt normaal gesproken niet meer in actie voor PSV. Tottenham Hotspur en de Eindhovense club ronden deze week een transfer af. © BSR/SOCCRATES

PSV en Tottenham Hotspur hervatten gesprekken over Bergwijn, snel witte rook verwacht

PSV en Tottenham Hotspur hebben de gesprekken over de verkoop van Steven Bergwijn weer opgestart. Er wordt een snelle deal verwacht, waar PSV in ieder geval meer dan 30 miljoen euro aan gaat overhouden. De 22-jarige aanvaller wilde zondag niet uitkomen voor PSV en verbleef in Londen, terwijl er geen toestemming was om af te reizen. Er lag namelijk nog geen deal tussen de clubs. 

  1. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven
  2. Peter Bosz is kritisch op zichzelf en hoopt dat PSV de selectie bij elkaar kan houden: ‘Ik heb ze niet goed weggezet’
    PREMIUM
    met video

    Peter Bosz is kritisch op zichzelf en hoopt dat PSV de selectie bij elkaar kan houden: ‘Ik heb ze niet goed weggezet’

    Na afloop van het verloren Champions League-duel met Borussia Dortmund was Peter Bosz kritisch op zichzelf en spaarde de coach van PSV zijn ploeg. Bosz vindt dat het ‘net niet’ was tegen de nummer vier van Duitsland, maar hield vol dat PSV een geweldige ploeg heeft met veel potentie. ,,Ik hoop dat we de selectie bij elkaar kunnen houden”, aldus de coach.
    Eindhoven