door Havermout in Politiek  ·  86 Reacties

  • 60
  • 1083x gelezen
Reageer met een Emoji
6
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1
Zegt toch wel iets.

0
51 hopefully

Ik lees net in een ander draadje dat de victorie begint in Italië. Salvini, zeg maar de Italiaanse uitvoering van Ezeltje, heeft het niet gered. De Italianen prikken door dat populistisch gewauwel heen. "Het volk" in Nederland zal spoedig volgen.

16
52 Gut

* Verwijderd door de redactie *

53 Bor

@53 Ha, ha, lachen. Jij dacht dat er minder islam komt als FvD/PVV in de regering zat?

Ik heb helemaal niets met de islam, met geen enkele godsdienst. En als ik zou denken dat deze partijen dat tegen zouden kunnen houden, dan zou ik hun bestaan nou 'kunnen' begrijpen. Maar zij houden dat helemaal niet tegen. Het is een truck om aan de macht te komen en met rechts beleid de gewone man - zoals jij en ik - uit te knijpen ten gunste van het grootkapitaal.

De angst voor het vreemde wordt aangewakkerd om de gewone man de belangen van het een elite te waarborgen. En ze trappen er nog in ook. Angst is gouden handel.

12
54 Mac Benac

Iedereen die ook maar enigszins denkt te gaan stemmen op de FvD inmiddels ook lid question

1
55 mightimouse

FvD. is niks.
Wil je echt bepaalde problemen oplossen ? Dan kun je alleen maar PVV stemmen.
De rest, inclusief FvD. ook. Die zal dat niet doen.
Maar ja, kiezers kicken klaarblijkelijk alleen op uiterlijkheden, in plaats van voor de inhoud te gaan...
(zucht).

11
56 Flipper

@56 Hoe kom je daar bij?

Lid worden is maar € 25,00.
https://forumvoordemocratie.nl/word-lid

0
57 smurf

@54 En als je nu wilt meeliften met het succes van FvD? Beter dan hier de hele dag maar tikken.

4
58 smurf

@56 Misschien mag je wel met je strakke truitjes en gelakte rode schoentjes met hoge hakken bij Thierry in de Jaguar? question

6
59 smurf
60 PuurHagelslag

* Verwijderd door de redactie *

61 Witte de With

Lid zijn van FvD
Maar niks mogen inbrengen
Waarom zou je dan lid worden?

15
62 LGK

* Verwijderd door de redactie *

63 Bor

* Verwijderd door de redactie *

64 Chat Baker

@64

Welke wetsontwerpen?

Meeste wetsontwerpen komen van regering, wat een coalitie is
VVD had niet altijd een minister op " politie tot de jeugzorg van 't onderwijs tot de landbouw , van de woningmarkt tot de massamigratie"

Een enkele keer komt deze uit de kamer
Laatst meest bekende is de donorwet

U doet nu alsof de hele regering bestaat uit VVD

13
65 LGK

Meer FvD-leden betekent meer problemen voor de persoon Baudet, want er zijn nogal wat FvD-leden die meer voelen voor (bijvoorbeeld) de lijn van Henk Otten. En wat gaat Baudet doen als een FvD-congres besluiten neemt die de grote leider niet aanstaan?

9
66 handsfree

@65

Begrijp dat u minkukel partij VVD vrij wil pleiten het klopt dat de VVD niet alleen regeert. Gezien het feit dat ze de grootste zijn hebben ze de meeste invloed op wetten en regels. Het is ook wel een feit bij de puinhopen en en anti burger praktijken dat er altijd een VVDist bij betrokken is en verantwoordelijk. Maar we moeten ook niet de slappe oppositie en mee loop partijen vergeten natuurlijk.

2
67 magikeven

@39
Zijn slogans "weg ermee" waren altijd wel leuk.
Is even teruggeweest met een andere nick, maar die zie ik ook niet meer.
Er zijn zoveel nieuwe nicks gekomen na de "grote schoonmaak" , dat het moeilijk is om een "oud" iemand te herkennen.
Eén springt eruit, met het bekende getrol, die is zo te herkennen.

1
68 Strongoli

En dat er nog velen leden mogen bij komen.

1
69 ongelovenloos

@16 "42000 is nog geen eens een zetel" .... ok dat betekent dus dat alle andere partijen zetels in moeten leveren!

2
70 Elpo

Wat mensen niet doorhebben is dat de PVV en FVD prachtige afleidingsmanoeuvres zijn voor de VVD, omdat het volk zich daardoor richt op populisme en angst voor totaal niet relevante zaken. (afgezien van overbevolking) en de VVD gewoon door kan gaan met haar foute vorm van kapitalisme:
Het grootste probleem in Nederland is het neoliberale beleid; de vernietiging van de collectieve zaak: onderwijs, veiligheid, zorg, OV, etc. Het verrijken van private zakken ten koste van publieke functies. En het verdwijnen van de middenklasse.

Het credo; hou jij ze dom (PVV, FVD), dan hou ik ze arm (VVD) is hier van toepassing,

0
71 Mark

Wat een aantal mensen hier lijken te vergeten is dat niet alleen FvD het goed doet maar dat ook de PVV het goed doet. Als je kijkt naar de standpunten van die twee partijen dan komt dat behoorlijk bij elkaar op veel punten. Beide willen ze uit de EU, beide willen ze af van het klimaatakkoord, beide willen ze de migratie drastisch terug dringen.

Ik ben dan ook benieuwd welke dynamiek er zal ontstaan gedurende de weken in aanloop naar de verkiezingen. Ik verwacht dat veel mensen strategisch zullen gaan stemmen om er voor te zorgen dat één van deze twee partijen de grootste gaat worden.

Natuurlijk zegt het aantal leden op zich niet zo veel voor de verkiezingsuitslag. Toch is het zo dat een politieke partij meer nodig heeft dan alleen mensen die op die partij stemmen. Je hebt ook mensen nodig binnen die partij die het werk willen opknappen. Dat gaat nu eenmaal makkelijker met een partij met meer dan 40.000 leden dan met een partij die met maar één lid. Het klopt dat er onder die 40.000 leden heel veel mensen zitten die niet geschikt zijn voor een politiek functie, maar er zullen ook meer dan genoeg mensen tussen zitten die dat wel aankunnen.

Daar komt nog bij dat als er heel veel mensen in de maatschappij zijn die voor jouw partij opkomen dat dit ook kan zorgen voor een betere verkiezingsuitslag. De mensen die nu lid zijn geworden staan straks wellicht op de pleinen en winkelcentra te flyeren.

0
72 RazorBlade

@71 Ja, ik snap je standpunt. Immers alle communistische landen met een grote staatsinvloed zijn schathemeltje rijk. De welvaart is ongekend in landen als Noord-Korea.

0
73 RazorBlade

&73 ik begrijp wat je bedoelt, maar het is ook gelijk een dooddoener want daar zitten we nl ook niet op te wachten.
Kapitalisme is ok, maar een doorgeslagen foute vorm daarvan, waarin we ons nu in bevinden verwerp ik.
Overigens kun je sowieso afvragen of organisaties of bedrijven die een sterk maatschappelijke functie hebben of invloed op de kwaliteit van de samenleving of die volledig privaat, lees: aandeelhoudergestuurd moeten zijn.

Marktwerking is ideaal voor auto's, televisies en koekjes, maar niet voor alles!

0
74 Mark

@74 Kapitalisme is niet Oke?
Marktwerking is Oke maar dat is niet hetzelfde als kapitalisme.
De markt moet worden beteugeld en gereguleerd. Tot de jaren 80 was dat ook zo met nutsvoorzieningen voor primaire levensbehoeften en een staatsbank. Het neoliberalisme dat vanuit de VS over is komen waaien heeft de goed werkende economie ook in europa verstoord.

Lees de Donut Economie van Kate Raworth.

2
75 Hollander1967

@74 Ik ken dan ook geen enkele politieke partij die alleen maar marktwerking wil en ook geen enkele politieke partij die geen markwerking wil. Het is altijd een balans. Ik denk dat het echter niet valt hard te maken dat marktwerking slecht zou zijn voor de economie. Dat marktwerking mensen dus armer zou maken lijkt me grote onzin. Ja, bij meer marktwerking zullen sommige mensen eerder buiten de boot vallen maar er zijn ook veel meer kansen voor de rest. De vraag is of je de verantwoordelijkheid van jouw leven bij de overheid wilt neerleggen of in je eigen handen wilt nemen. Als je meer afhankelijk bent van de overheid dan zal je eerder de verantwoordelijkheid bij de overheid willen neerleggen maar als je prima in staat bent voor een groot deel voor je zelf te zorgen dan is minder overheidsbemoeienis een zegen.

Vraagje waarom moet ik belasting betalen zodat iemand voor een gereduceerd tarief naar een ballet voorstelling kan gaan en waarom moet ik dan wel mijn kaartje voor de nieuwste James Bond film zelf betalen? Dat soort zaken heeft alles te maken met waar je de grens legt voor marktwerking. Waarom moeten we bijvoorbeeld belasting betalen om naar een programma als Wie is de Mol te kijken?

0
76 RazorBlade

@76 Bij de huidige vorm van marktwerking zijn er niet 'meer kansen voor de rest'. Het feit is dat rijken steeds rijker worden en de armsten steeds armer. Uiteindelijk draait het allemaal om hoe het geld wordt verdeeld en de verdeling in nederland is belachelijk asociaal geworden sinds het neoliberalisme.

Dat gereduceerde tarief van jou dient niemand. De armsten hebben veel liever dat ze normaal hun boodschappen kunnen doen en niet afhankelijk zijn van de alsmaar groeiende voedselbanken. Dat is een schande. Mensen die hun primaire lasten niet kunnen betalen door de idiote egoistische marktwerking hebben niks aan een balletvoorstelling.

Vraagje: Waarom moet ik verhuurdersheffing betalen aan de schatkist om de staatsschuld te dempen en zo meer kapitaal naar minder mensen te schuiven die reeds meer dan voldoende bezitten?

Publieke voorzieningen zoals de publieke omroep hebben hun nut bewezen. De commercielen is het met al hun geld niet gelukt om dezelfde positie te bereiken als de publieke omroep en in verhouding geeft nederland daar niet meer aan uit dan andere beschaafde landen. Hoeveel commerciele zenders hebben we inmiddels wel niet in nederland? En waarom is er geen één beter bekeken dan de NPO? Het antwoord is hetzelfde als de staatsbank die destijds voorop liep op commerciele banken, de marktcultuur werkt daar niet.

Ik pleit voor een staatsbank. En als je echt vertrouwen hebt in het neoliberale marktmodel zou jij daar niet bang voor moeten zijn. Nu is het VERBOTEN door de neoliberale EU. Alles om de burger geld af te troggelen voor zijn primaire levenskosten. Als ze het zouden kunnen, zouden ze ons nog laten betalen voor de lucht die we inademen.

1
77 Hollander1967

Ik denk en ga er maar van uit dat uit Limburg / Zuid-Limburg tot 85% op PVV en FvD SP stemmen.

1
78 Gunther

@54 jij zegt "Jij dacht dat er minder islam komt als FvD/PVV in de regering zat?"

Jazeker dat weet ik heel zeker ...kijk maar maar Polen

Personen zoals jij willen natuurlijk weer niet kijken of zijn hier te arrogant voor , maar kijk dan even de eerste 50 seconde als dat niet teveel moeite voor je is .
Hier is een Poolse minister aan het woord...het is gewoon mogelijk natuurlijk . Als je een minister hebt met een sterke partij achter zich kan je natuurlijk gewoon je middelvinger opsteken naar Brussel . Dus PVV en de FvD die kunnen dat .

https://jensen.nl/hot-hot-hot-de-jensen-show-91

1
79 Tungsten

@61
Indirect wel.
Mensen vinden het beschermen van de natuur meer een lidmaatschap waard dan het lid worden van FvD of welke politieke partij dan ook .

2
80 PuurHagelslag

@79 Arme ziel. Meer heb ik er niet op zeggen. Succes !

1
81 Mac Benac

@77 "Uiteindelijk draait het allemaal om hoe het geld wordt verdeeld en de verdeling in nederland is belachelijk asociaal geworden sinds het neoliberalisme."

Waarom zou geld verdelen op zich een doel zijn? Geld moet je verdienen. Ja, er zijn uitzonderingen denkbaar waarbij mensen niet in staat zijn om in hun eigen levensonderhoud te voorzien maar in het beginsel was ik niet van plan om mijn geld met iemand te delen. Als je geld wilt hebben dan ga je er zelf maar voor werken.

"De armsten hebben veel liever dat ze normaal hun boodschappen kunnen doen en niet afhankelijk zijn van de alsmaar groeiende voedselbanken. Dat is een schande."

Voedselbanken zijn geen schande. Het is een praktische oplossing voor voedsel dat anders weggegooid zou worden. Is dat dan wat je wilt? We gaan voedsel wat prima voor consumptie geschikt is weggooien en we laten mensen die in veel gevallen niet handig met hun geld zijn omgesprongen op een houtje bijten. Is dat dan wat je wilt?

"Hoeveel commerciele zenders hebben we inmiddels wel niet in nederland? En waarom is er geen één beter bekeken dan de NPO?"

Misschien omdat je verplicht een abonnement op de staatomroep hebt? Ik denk dat Netflix minstens net zo veel bekeken zou worden als de NPO als het gratis zou zijn. Het gaat er uiteindelijk niet om of de staatsomroep beter of slechter is dan de commerciëlen, het gaat er om dat ik het belachelijk vind dat ik multimiljonairs van een salaris moet voorzien met belastinggeld zonder dat ik entertainment een overheidstaak vind. Waarom moet ik verplicht meebetalen aan het riante salaris van Mathijs van Nieuwkerk?

Nee, de neocommunisten van links Nederland die weten altijd wel hoe ze andermans geld kunnen opmaken. Ze hebben de mond vol van het egoïstische beleid van de "neoliberalen" maar de neocommunisten zijn de grootste dieven van allemaal. Ze hebben legaal stelen tot kunst verheven. Iedereen mag een stukje meedelen. Zo erg zelfs dat de hele wereld uitgenodigd wordt om hier uit de staatsruif mee te eten. Nou nee, doe mij dan maar FvD.

2
82 RazorBlade

@47
Neo-liberalisme is heel wat anders als liberalisme.

0
83 eh

@82 De afhankelijkheid van voedselbanken is een schande. Die mensen hebben geen keuze en dat is een schande. Je motivatie voorr het overschot is gebaseerd op overproduktie. We zouden ook minder kunnen produceren en daarmee het overschot tegengaan. Dat is beter voor het milieu en het klimaat. En dat is echte marktwerking. Je produceert wat er wordt gevraagd.

We zijn beland in een liefdadigheidsmaatschappij die is gebaseerd op ongelijkheid. De Solidariteitsmaatschappij was gebaseerd op gelijkheid, wat jou kan overkomen, kan mij ook overkomen en dus zorgen we dat daar een vangnet voor is, werkloosheid, ziekte, arbeidsongeschiktheid. Dat is een verplichte verzekering en dat noemen we 'georganiseerde solidariteit' om het draagvlak zo groot mogelijk te krijgen. Ook voor de mensen zoals u die dat belang simpelweg niet inzien. Solidariteit is het tegengestelde van liefdadigheid. Liefdadigheid stamt uit de donkere middeleeuwen.

In ieder land hebben ze een staatsomroep en zoals gezegd betalen wij minder dan in veel andere landen. De hoge salarissen van uw 'multimiljonairs' komen niet uit de belastingen maar uit andere geldstromen zoals reclame-inkomsten. De basis wordt betaald uit het belastinggeld, de meerwaarde uit de reclame.

Het zijn vooral de neoliberalen die weten hoe ze andermans geld op moeten maken. U geeft ook geen antwoord op mijn vraag want dat is een expliciet voorbeeld van dat onrecht. De wereld draait gelukkig weer naar Links en de gure neoliberale wind is aan het afnemen omdat het volk het niet meer pikt. Rechtse partijen zoals de VVD, PVV en FvD worden steeds beter doorzien, ook door hun stemgedrag.

Rechts=De Elite, Links=Het Volk

1
84 Hollander1967

@84 Overschotten zijn een gevolg van fluctuatie in vraag. Je kan nu eenmaal niet 100% voorspellen wat mensen over een aantal weken eten en drinken. Dat kan van vele factoren afhankelijk zijn.

Normaal gesproken is mogelijk om van een bijstandsuitkering rond te komen. Het is geen vetpot en dat is bewust zo gedaan. Een bijstandsuitkering is immers bedoeld als tijdelijke uitkering tot iemand weer aan het werk is.

Wanneer iemand echt in de problemen komt is meestal als die persoon schulden heeft gemaakt en deze schulden moeten worden afgelost naast de normale uitgaven.

Uiteindelijk is de vraag in hoeverre een laag inkomen het gevolg is van nalatigheid of van het gevolg van pech. De scheidslijn is altijd vaag. Als je 12 bent en je let niet op op school en je maakt nooit je huiswerk en je loopt daardoor achter op je klasgenoten dan kan dat grote gevolgen hebben voor de rest van je leven. Ook als je op je werk zit en precies doet wat je gevraagd wordt en nooit een millimeter harder loopt om wat extra cursussen te volgen of diploma's te halen dan heb je het zwaar als je op je 50ste op straat komt te staan.

Ik ben zeker geen voorstander van een vangnet op basis van liefdadigheid maar een vangnet moet geen hangmat zijn. Je moet als het even kan nog steeds op eigen benen staan. Het moet niet een vrijblijvende keuze zijn om te gaan werken of thuis te gaan zitten en gratis geld te ontvangen.

Er is in het verleden gebleken dat in de tijd van de sociale zekerheid waar jij het over hebt we in Nederland 3 keer zo veel arbeidsongeschikten hadden als in sommige andere Europese landen. Dan vraag ik me af of we hier zo'n ongezond klimaat hebben of dat het misschien toen iets te makkelijk was om in je nest te blijven liggen.

Kijk als iemand echt niet kan werken dan mag de uitkering best wat hoger van mij. Op dit moment van economische hoogconjunctuur is het echter bijna niet voor te stellen dat mensen die goed gezond zijn niet aan het werk kunnen komen. Ze zoeken vrijwel overal mensen.

Dat jij iemand met een normale baan de elite noemt is natuurlijk geheel aan jou maar ik zou dat eerder het volk willen noemen. Het gemiddelde salaris van de werkenden is meer dan 40.000 Euro en daar kan je prima van rondkomen. Zeker als je een partner hebt die dat ook verdiend.

0
85 RazorBlade

@85 U leeft in een droomwereld. Het gemiddelde inkomen is op dit moment zo hoog omdat er een kleine groep is die veel binnenharkt. Een dorp met 1000 inwoners waarvan er 999 niets hebben maar er 1 miljonair tussen zit, heeft ook een gemiddeld vermogen van 1000 euro. Het gemiddelde inkomen zegt dus niks. De echte cijfers over de verdeling worden weergegeven in de Gini-coefficient en die zet ons inmiddels gelijk met de VS aan de zelfkant van de beschaving. https://www.nporadio1.nl/feit-of-fictie/18305-grootste-verschil-tussen-rijk-en-arm-in-nederland

"Die ongelijkheid wordt uitgedrukt met het gini-coëfficiënt, waarbij 0 staat voor volledige gelijkheid en bij 1 al het vermogen bij één persoon ligt. In Nederland is dat coëfficiënt bijna 0,9."

Dat is schrikken he?

Er zijn vele mensen die ik persoonlijk ken die buiten hun schuld als uitschot worden behandeld. Mijn beste vriend die ik 40 jaar ken, kreeg in 2004 MS. Ik heb zijn situatie af zien glijden van een Fokus woning naar een veredelde bezemkast in een oude brandweerkazerne onder Rutte. Het Fokuscomplex werd verkocht en de bewoners moesten er uit en rarara .... er was niks anders. Dit ondanks dat hij hiertegen nog verzekerd was wat bij de 99% van de mensen niet eens zo is.

Het zijn de werkgevers die geen cursussen willen betalen want ze fixeren zich volledig op losse krachten. De commissie Borstlap heeft u dat vorige week nog verteld.

En uw medeleven met iemand die echt niet kan werken, verandert niks an de kille werkelijkheid. 40% van de bijstandgerechtigden is in grote mate arbeidsongeschikt maar loser Rutte heeft voor hen in 2003 al de voorzieningen weggehaald. Mensen die tot 80% ongeschikt zijn, belanden in de bijstand omdat ze maximaal 56% van hun laatst verdiende inkomen krijgen. Heel veel alleenverdieners krijgen dan netto niet voldoende om uit de bijstand te blijven want veel van die mensen zaten in zware laagbetaalde beroepen.

Die arbeidsongeschikten van u waren grotendeels door de werkgevers in de WAO 'gedumpt' want dat was destijds goedkoper dan ze te ontslaan of op te leiden voor een andere functie. Hier zaten heel veel buitenlandse importarbeiders tussen die door Rechts hierheen zijn gehaald om het licht uit te doen in bedrijven zonder perspectief waar werkgevers tot de laatste minuut de arbeiders uitbuiten en vervolgens niet omschoolden of een sociaal plan aanboden maar ze sociaal dumpten in de WAO.

Verder heeft u een hele mond vol lof over deze neoliberale alleenleving maar heeft u nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag.

Het feit is dat Rechts de belangen van de elite dient want Rechts wil de macht en middelen behouden bij de bestaande machtigen, Links wil herverdeling van macht en middelen. Dus..

Rechts=De Elite, Links=Het Volk

1
86 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

6 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

12 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@25 ik vrees dat ik het artikel verward heb met een een bericht van gisteren, ik dacht bij de NOS. Over Palestijnen, een strand, Israelische sol...

12 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wel een erg tendentieus en ophitsterig geschreven artikel....

14 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@21 Wacht ff hoor ... 🤔gebruik jij nu de woorden intolerant en racistisch? 😂...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@7 Hoe dan ook. . . . het zijn voor mij "omgebouwde kerels".Ik vind hen juist niet respectvol naar vrouwen. ...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Slavink
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Ja, moslims zullen nog veel vaker hun wil opleggen. Hun Koraneisen stellen aan het volk waar zij bij willen wonen....

16 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Sultan Sex VideoMom Photoshoot PornWww Xxx Hinde Videos ComFemdomchineseAngel Sins PornJaimie Smiles OnlyfansCamila HickmanErection During A MassageCandygirlvideosMoms Bangs TeensXvideolsPorn HobHuge Cock PornNarutoporn MangaTop 10 Porn Star VideoGf Nude Video CallHaikyuuhentaiHuge Ass FuckFemale Muscle WorshipSydney Sweeny Sex SceneXaxxHot Mom Porn TubeBig Tit Milf PicsJamelizzzz LeaksPlayboy MoviesXxx Doctor HindiLive PutariaDainty Rascal DancingGemstar OnlyfansLexicgoldberg LeakedAmauter PornSouth Korea PornstarSissyhypnoVintage Cumshots CompilationRiley Reid NsfwPov MissionaryYuliett Torres PornTiffany Tatum AnalNaruto Animation PornXnxxx XxxxGang Porn VideoLesbian Spit PornPorn VideolesbianThick Asian BbcDefiantpanda NudesBeautiful Indian XxxBf Xxx MomSophia Grace PornAlena Croft PornIndian Adult Movies ListAsian Porn In PublicBrianna Beach PornNala Ray NakedSekse BfSolanineshadeBhabhi Sex TubeJapanese Mother Daughter PornNude Yoga GrilPamibaby NudesRusas XxxAbusive AnalVery Romantic SexPorncoHannah Owo OnlyfanGabriel Elijah SimonBustyamateurArina HashimonoTails SexIndian Sex Bhabhi VideoNew XmoviesKorean Adult Movies Online WatchVeronica Leal CreampieForeplay And PornHentia HevanEscorte Girl ParisVídeos De Sexo AmadorLuna RivalZmeenaorr XxxMortal Kombat Jade PornX V IdeoDesi Aunty Sex XxxSruck PornBrazzers Vids FreeReddit SextingTteen Porn PicsHot Soccer MomsHentaiporn UncensoredCumshotsurpriseHot NudwDesipornlistLocal Assam XxxBisex TwinksLactation EroticaNew Year Xxx VideoXxx Indian DoctorKatrina Kaif PornScarlit Scandal BrazzersWife With Huge TitsPenis SexFc2 Ppv 3794449Tamil Porn MmsMasters Of Sex PornWromeNxnxx ChinaXxx Hindi Audio VideoSunny Ray NudesSexfriend HentaiBicthFull Body Tattoo WomenRyan Conner LatestDesi Nangi LadkiReal ChudachudiCutecamsSaree Aunty Xxx VideoBlue Lagoon Nude ScenesSunny Leone Ki Sex Video DownloadJenna Haze CreampiesPegging Porn ComicEbony P O R NBig ClitsJulie K. SmithVanna White BudeLamorasoftt NudeTiny Asians PornSanniy LeyonDanny D Sexy VideoRaj Desi SexGot Sexy PornVideo Sexo CaseiroWhat Is FrotingAnateur ThreesomeBangla Xxx BoudiHuge Young TittiesLusteryBlack 3 SomesDaft.swxHitomii.laPaladins PornSexxy Video IndianSappuTushy Com DownloadAshley Garham NudeLana Rose Sex VideosIsla.moon NudeHot Sexy Porn VideosTamil Mallu Aunty VideosCurvy NakedNhentai AppTitties TwitterPornos Latinos