door broodjepoep in Politiek  ·  40 Reacties

  • 15
  • 721x gelezen
Reageer met een Emoji
1
26
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 De Arier

Tegen!

18
2 broodjepoep

Voor !!

15
3 RonMVV

Voor !

15
4 Defcte burger

Ik vind het vooral raar om het ter discussie stellen van aspecten van de holocaust onder de noemer antisemitisme te plaatsen. Wat mij betreft hebben die dingen niets met elkaar te maken. De geschiedenis van de tweede wereldoorlog, de bij uitstek klip en klare goed-tegen-kwaad oorlog, wordt immers ook net zoals bij iedere andere oorlog geschreven door de winnaars. Er valt vast nog genoeg te reviseren.

17
5 broodjepoep

Ik ben vóór!

13
6 niet voor de poes

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

@7 Ik wel!! Ben vóór !!

14
8 LoydMorris

Ik vind dat elke gemeente een herdenkingsmonument voor alle slachtoffers van de kerk moet bouwen en de namen daarop zetten en elk jaar luid voorlezen.

7
9 niet-alles-geloven

@9 Start een petitie en bij genoeg handtekeningen kan het overhandigd worden aan de betreffende minister of staatssecretaris.

3
10 Gonnie uut Grunn

@5 Op welke wijze wil je de systematische moord op 6 miljoen joden "reviseren". Welke nieuwe inzichten zouden een ander licht kunnen laten schijnen hierop?

9
11 Tussenderegels

de joodse Merkel zorgt voor de totalitaire EU politiek. Over de 40 miljoen gedode christelijk Russen door de joodse Lenin en Stalin moeten we het helemaal niet hebben, vindt deze zgn " christelijke " communistische domineesdochter. Nexit ! Die oude ovens deden het beter dan de moderne ??? En GIJ geleuft dat ? -auschwitz oven capacity - Google zoeken
https://www.google.nl/search?q=auschwitz+oven+capacity&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj5jPLR26PnAhVjwAIHHRsqBsMQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1024&bih=631#imgrc=TC6HwuV6K8UEUM:

11
12 flessenhals

Het is wel weer heel typerend dat zoiets nou net van Duitsland moet uitgaan. Ze zijn daar blijkbaar nog immer bezig met de 'Wiedergutmachung'. Ze komen er nooit meer vanaf.

3
13 Nicks R. Van

In dat geval geloof ik het officiële verhaal niet meer.
Ik houd er namelijk niet zo van dat je van overheden iets verplicht moet geloven.

7
14 Positivo

Dat de holocaust gebeurde? Prima, het is een feit, klaar. Maar dat ik door de regering gedwongen moet worden om de officiële interpretatie te geloven? Denk het niet. Met zulke maatregelingen spelen ze juist holocaustontkenners in de hand.

7
15 Klompenbrekertje

Er wordt vast een uitzondering gemaakt voor moslims die Joden haten, op basis van vrijheid van religie. Want in hun haatboek staat immers dat alle Joden dood moeten. En in de annalen van de (s)linkse globalistisch kerk staat dat moslims de hedendaagse joden zijn, die beschermt moeten worden, omdat er onvrede is over hun massale instroom (en de achterhaalde gebruiken die ze meenemen) in Europa.

3
16 blauwe_schildpad

Wij hebben dat ook niet gedaan maar jullie wel! Meneer Haas!

Zolang Holocaust alleen maar gerelateerd is aan semitisme heb ik daar inderdaad een probleem mee!

6
17 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

18 Nederlander

Men kan je alles wel gaan verbieden. Ontkennen Armeense genocide, ontkennen slavernij leed, ontkennen islamitische slavernij etc etc. Het is raar dat racisme regels verzonnen worden voor 1 specifieke groep dan moet je ook niet raar opkijken dat men die groep eruit blijft pikken in walgelijke kringen.

Ik vind het dom en het werkt juist antisemitisme in de hand. Beter is het de discussie aan te gaan met dat soort idioten.

10
19 Otasanek

Ik ben daar zeker voor.

7
20 Pelikaan

80 jaar geleden verbrandden ze boeken, nu willen ze de mening van de bevolking beinvloeden.. Het zijn nog steeds fascisten..

13
21 ILikeMeat

Wat de joden is aangedaan in de 2e wereld oorlog is gewoon niet te bevatten, er is gewoon een hele specifieke groep mensen op de gruwlijkste wijze die er is vermoord. Een Holocaust ''brandoffer'' Dit alles had tot doel om de joden uit te roeien zodat de staat Israel nooit zou komen te bestaan. Maar door een wonder is de staat Israel toch uitgeroepen en zijn de joden na jaren van dwaling over de aarde weer herenigd met hun al oude thuisland.

Alleen jammer genoeg is Israel door velen niet geliefd in deze wereld en willen ze de staat Israel en de joden nog een keer vernietigen en uitroeien. Te bizar gewoon.

12
22 DONKEY R

Je ziet gelijk al aan die extreem linkse moreel verdwaasde figuren wat voor haat er in hun hart uit gaat naar joden en christenen. Links zit vol jaloezie en haat ze zitten vol met morele dwaasheid.

13
23 DONKEY R

@23 Het zijn anders je rechtse vrienden hierboven die het ter discussie stellen, en niet de "linkse moreel verdwaasde figuren".

4
24 Tussenderegels

Past helemaal in de sfeer van de nieuwe klimaatreligie: boete doen, bek houden, werken, betalen, schuld erkennen!
Het is 2000 jaar gelukt de volkeren te knechten met de dood van één Jood: Jezus.....nu moet het voor een tijdje lukken met 6 miljoen Joden....!

7
25 CoolMemories

@11 "...Op welke wijze wil je de systematische moord op 6 miljoen joden "reviseren". ..."

Je ziet bijvoorbeeld dat de schuld en boetedoening steeds op de Duitse burgers gelegd wordt terwijl het Nazisme een systeem was zoals ook het communisme, kapitalisme en tegenwoordig het trans-nationaal socialisme....en voor systemen zijn een miljoen doden slechts statistiek.....waarom moeten de Duitse burgers 75 jaar na de instorting van het Nazi-systeem nog steeds boete doen en zelfs zich gedwee laten omvolken vanwege een historisch systeem waarvoor de verantwoordelijken al lang berecht of dood zijn?!

De truc van het inpeperen van de holocaust dient het doel alle kritiek op Brussel en EU in de zwaar negatief overladen hoek van het fascisme te kunnen schuiven.

Als je het jeugdjournaal bekijkt wordt voortdurend de moedwillige berekenende moordmachine van de nazi's benadrukt waarna men het vervolgens over gelijkenissen met hedendaags populisme gaat hebben.......

5
26 CoolMemories

@14 "...Ik houd er namelijk niet zo van dat je van overheden iets verplicht moet geloven...."

Ja, dat is al zo vaak mis gegaan in het verleden!

Vooral de Amerikanen zijn zich hiervan bewust! De hele second amendment is ervoor de burgers te bewapenen en te beschermen tegen overheden die de burgers willen onderwerpen....daarom krijgt het wereldsocialisme van de democraten geen kans in de VS....!

In Europa lopen de burgers als makke schapen in de val

6
27 CoolMemories

@16 "...En in de annalen van de (s)linkse globalistisch kerk staat dat moslims de hedendaagse joden zijn, die beschermd moeten worden,..."

Daarom is die hele zogenaamd 'anti-zionistische' of Israël-kritische houding van de Linkse Kerk een dekmantel voor nog meer globalisering....

5
28 CoolMemories

Als we het zeggen van totale onzin strafbaar gaan stellen dan kan half Europa de bak in.

2
29 Spraypaint

75 jaar te laat Duisland !!!!!!!

8
30 Bollieboos

gevangenisplaneet

3
31 semperpenis

* Verwijderd door de redactie *

32 grv

Waanzin ... Duitsland wil weer de Uber-Fuhrer spelen en een heel continent vol mensen hun wil opleggen. Fijn oprotten!!!

2
33 sparta

* Verwijderd door de redactie *

34 Enero

Ik snap die linkse lui niet zo..... aan de ene kant de moslims omarmen ten koste van de complete eigen maatschappij; wetende dat de moslims de Joden haten tot in het diepst van hun ziel.
Vervolgens het ontkennen van de holocaust strafbaar willen stellen.
Ik durf wel te stellen dat de aanwas van moslim instroom het verbod op ontkennen van de holocaust drastisch zal overstemmen.
Veel succes met de handhaving.

5
35 Seconda

Nah snap dit niet zo. Dan ontken je het toch lekker. Met zoveel (levend) bewijs degradeer je als ontkenner alleen maar tot gekkie

1
36 Hefan430

@11 een dag later komt er spontaan een voorbeeldje voorbij:
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7933509/Anne-Franks-step-sister-claims-photos-showing-liberation-Auschwitz-FAKE.html
"However, the survivor has alleged that pictures of Soviet Red Army liberating the camp are fake, because Russian soldiers hadn't brought cameras, and says there was a heavy snowfall at Auschwitz at the time, which isn't shown in pictures. "

1
37 broodjepoep

@37 conclusie? de bevrijding is misschien anders gelopen dan de Russen claimen (niet voor het eerst) , en verder?
Je zit op glad ijs.

0
38 Tussenderegels

@38 Het officiële verhaal is al tig keer aangepast adhv nieuwe feiten. Leer ermee leven.

1
39 solidsteel

@38 conclusie: Ziedaar. Een voorbeeld van een mogelijk reviseerbaar gegeven.

1
40 broodjepoep

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Riley Reid AnalPorn BathVideo Porn VirginityKayley Gunner Excogi4k Uhd PornBrother In Law Gay PornBig Tit AnalWorker PornReal Nice TitsMassage Near Me Happy EndingGia LovelyDesi Mal XxxTamil Sex Video Blue FilmBangla Nude VideoYura KanoNude VisraHandjob RedditFacesit RedditAngela White OrgasmCotoon XxxSaite De AcompanhanteSkylar Vox Full VideosKinnar Porn VideoSilvia SopranoDesi Bhabhi Bathroom SexLesbian Twins PornRealistic Mom Son PornAngie ChaturNicole ChiBlacked Skinny PornSrta RojasStuck In The Dryer PornSimpcittJosy BlackCatherine Tresa Xxx VideoNataile MarsJerkingoffinpublicIndianporneCottage Sex VideoBoob KissingNurshath Dulal PornJohnny Bhai Xx VideoHeavyonhotties ComNathan ThreatBer PornografiaDesigirlssexDesi Call Girl Sex VideoBiggest Boobs Porn PicsTwerken PornAlex Coal EpornerRuby Cruz NudeDarkpantheraSay Uncle Gay PornWww Xxx Sex Porn VideoTamil Nude PornWife Fem DomUpside Down Throat FuckPenny OaxVxxxCreampie TwitterTthumbzillaHentaï FrenchBrazzers VideoxxxLolabunny NakedHqporner.ccomImhentai.xxxPantypoopJogo HentAva De LushVideos Of John HolmesAngie Dickinson NudesEmo TwinksHariel Ferrari NudeXnxx Cheating HusbandFunny Porn HdKpop Deep FajeInfluencer.gonewildGif TitiesPussy Licking Porn VideosIndian Group FuckFtm Gay PornBig Bhabhi SexThai GangbangedLinda BlairnudeFeminized LiteroticaXlubeIndian Girl SePeachynezzIndian Real ChudaiXnxx ComcomQuean PornHirakud SexNurse BoobsAnal FoursomeFernandinha Fernandezأفضل المواقع إباحيةLesbiaanas Teniendo SexoAmandatrivizasBreastfedding PornMom Hindi XxxPornvideo'sKrystal Davis CreampieNude Fashion ModelXnxx StofiesPornografía FotosNora Fatehi Hot PicAries StelleTaiman AsagiRiley RoxxxLalchi In EnglishSex PapaKasthuri Shankar HotXxx South Indian ActressTamil Actress Sex Video DownloadSales Girl SexBig Booty Three SomeJenna Jameson CreampiePetite Porn StarChaturbate.mJogos De PornograficosPornhub CaseirosDesenhos De Mulher PeladaShemalesurpriseKristen Renton NudeNudegirl SelfieTeacher Xxx Video HdBella Porch LeaksStories Of BondageWww Mumbai Sex ComPorn Movies Boobs SuckingHorse CockhentaiJessica Ryan AnalShabase PornSexe 3dShiori TsukdaSavita Bhabhi PicsXxxxxxxxxxNy Ny Lew PornPhat Booty PornBig BiobsPorn BeretteCreampied NeighborIndian Sex Video Hindi LanguageTamilgay ComHusband Wife NightFrancais Amateur SexePorn VideohubFuta Hentai GamesLexi LpreM Adam4adam