door Website_012 in Politiek  ·  46 Reacties

  • 2
  • 423x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Wat heb je aan een kazerne zonder mariniers???

1 verwijderd9139144

Drijf het maar op de spits en als men zich niet aan de gemaakte afspraken wenst te houden trek je de stekker maar uit het kabinet onder het mom van de overheid dient betrouwbaar te zijn..Nou weet ik ook wel dat het wel weer met een kleine sisser af gaat lopen en zeeland compensatie gaat krijgen al zullen velen daar heel dat den Haag terecht zullen wantrouwen.

1
2 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

3 Website_012

Men wilde renoveren en uitbreiden in Doorn, vond de gemeente niet de bedoeling.
Maar weer gevalletje favo hobbies overheid: uitbesteden, reorganiseren en verhuizen.

2
4 caso

* Verwijderd door de redactie *

5 Captain Hero

@1 :
Inderdaad, mariniers zijn geen hersenloze vechtmachines. Deze mensen kunnen moeiteloos instromen in andere defensie onderdelen, politie, douane, noem maar op en zullen dat ook doen.

4
6 Prof. Zuurbekje

Christen Unie wil er nu kennelijk een principekwestie van maken. Als de pallne van verhuizing niettemin door zou gaan betekent dit het feitelijke failliet voor het korps mariniers dat nu al moeite heeft met werving. Alleen de beoogde verhuizing naar Zeeland heeft al een uitstroombevorderende werking. Compenseer Zeeland met een afdeling belastingdienst en verplaats de mariniers naar Apedloorn.

0
7 Dalon

Misschien denken sommige mariniers dat het Nieuw-Zeeland betreft en willen ze daarom niet mee.

7
8 Berpke de Poes

Zelf zou ik voor mijn werk ook niet naar Vlissingen verhuizen en zeker mijn pijlen op ander werk richten, met andere woorden "laat defensie de tierig genieten" question question

2
9 Pffff

@9
Moet tering zijn question

1
10 Pffff

Schaf de Mariniers maar af. Hun inzet is toch op de verkeerde tijden en plaatsen.

9
11 schrootflint

Die watjes in Doorn moeten niet zo moeilijk doen, ze willen wel uitgezonden worden naar het verre buitenland waar ongeregeldheden zijn en dan weken zo niet weken of zelfs maanden van huis zijn. Als ze hier in een spiksplinternieuwe kazerne komen en in de weekenden, desnoods om de 14 dagen gewoon naar huis kunnen moeten ze niet zeuren.
Het “probleem” is dat hun huisgenoten moeilijk doen (denk ik) en van gedachte zijn dat Vlissingen een achtergebleven gebied is en dat de echtgenotes bang zijn hier geen werk te kunnen vinden, werk genoeg hoor zowel in Vlissingen of Middelburg of één of ander dorp in de omgeving. En natuurlijk de kinderen die aarden hier echt wel hoor met het strand en zee in de buurt.

10
12 Interessant

En Rutte baalt zogenaamd van het gedoe over de mariniers kazerne, als hij een vent is neemt hij het besluit dat het gewoon door moet gaan en de staatssecretaris Visser op het matje roept en haar eens de les leest wat er in 2012 is afgesproken!

7
13 Interessant

** gebruiker verwijderd **

@12 : wat ook de reden is dat men daar niet naar toe wilt maakt niet uit. Het is namelijk al veel langer bekend dat men daar niet naar toe wil.
Maar ja, luisteren naar de mensen komt bij politici in hun woordenboek niet voor.

14 verwijderd9139144

Rectificatie bij @ 12
en zo niet weken moet zijn zo niet maanden!

2
15 Interessant

@12
Lekker kortzichtig ben jij zeg, dus met andere woorden zeg jij dat je werkgever gaat bepalen waar jij gaat wonen met je gezin, je werkgever eist anders dat je maar eens in de twee weken naar je gezin mag.
Sorry hoor, zit er bij jou ook een draadje los net als bij ons kabinet?

3
16 Pffff

@14 ,

Tussen kunnen en willen ligt een wereld van verschil...

0
17 uahoera

* Verwijderd door de redactie *

18 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

19 Belazerd

Barbara is weer een voorbeeld van het hersendode stemvee waaruit de vvd bestaat.

1
20 Prof. Zuurbekje

Vanaf het eerste uur dat dit achterlijke plan op tafel kwam hebben de mariniers geprotesteerd tegen dit idiote plan, maar de geestelijk gestoorden in Den Haag luisteren niet naar hun mensen en drukken willens en wetens alles door. Je moet dan ook niet janken dat er geen hond heen wil en je een leegloop van mariniers veroorzaakt

1
21 Pffff

Dit is doordrammerij ten koste van het gezonde verstand. Er is in het verleden geen goed onderzoek verricht en er is niet geluisterd -zoals zo vaak- naar de betrokkenen. Dan krijg je dit. Straks geen mariniers meer door dit stomme gedoe.

0
22 Nicks R. Van

@12 ; Bij een scheiding achten rechters het belang van de vertrouwde omgeving extreem groot voor het welzijn van de kinderen. Bij het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers komt er geregeld een kinderpardon omdat de kinderen geworteld zijn in hun woonplaats.

Maar de kinderen van mariniers kan je dus probleemloos uit hun vertrouwde omgeving wegrukken omdat de provincie Zeeland graag wat meer economisch profijt wil hebben?

IS kinderen mogen terugkeren maar hebben dan het recht om hun ouders mee terug te nemen want het is een kinderrecht om niet gescheiden te worden van hun ouders... Maar ook dat geldt dus niet voor kinderen van Mariniers want die kunnen best af met een Papa of Mama (ja, daar werken ook vrouwen) die alleen in de weekeinden thuis zijn; als ze al niet op uitzending zijn.

Voor volwassenen is het overigens ook geen pretje. Vrienden, familie, kennissen, je vertrouwde omgeving, je sportclubs, hobby's, je ingerichte huis... alles moeten achterlaten voor een eis van een provincie die van jouw aanwezigheid daar rijker wenst te worden..

Hoe mooi een provincie ook is, het is een takkeneind van Doorn af. Leuk voor zo'n kersvers stelletje; hij marinier, zij ziekenverzorgende in het Zonnehuis, en dan vertrekt hij gedwongen, blijvend naar Zeeland. 184 km en 2 uur reizen met de auto verderop. Nou, die relatie is dan snel over.

Die belofte had nooit gemaakt mogen worden en als ze het al doen zou het een geleidelijk proces moeten zijn. Begin eens met de mariniers en ondersteunend personeel dat wil; vrijwillig. Nieuwe mensen plaats je daar. Over 20 jaar sluit je pas Doorn.

1
23 Mariska3

Ook van een organisatie als Defensie mag worden verwacht, dat zij -in vredestijd- oog heeft voor het grote belang van haar werknemers.
Als van meet af aan vanuit de organisatie signalen komen, dat een eventuele verhuizing een zware wissel dreigt te trekken op de gezinnen van de betrokkenen en dientengevolge een leegloop bij het onderdeel "Korps Mariniers" dreigt te veroorzaken, dan dient Defensie (i.c. de minister) dat serieus mee te wegen in haar besluitvorming.
Dat noemt men behalve "goed personeelsbeleid" ook "juiste inzet van middelen" en daarvan is in dit geval geen enkele sprake. Dat dit hele circus nu een financiële zeperd voor de provincie en het kabinet dreigt op te leveren, is de verantwoordelijkheid van de minister en de defensietop, NIET van de betrokken mariniers.

1
24 Gremdaat

Spreiding van rijksdiensten is van belang om de werkgelegenheid in de perifierie te waarborgen. Gezinnen worden niet 'uit elkaar getrokken', maar kunnen gewoon verhuizen.

9
25 Vilseledd

@23 Sociale diensten vragen toch ook van mensen om te verhuizen voor hun baan. En 1,5 uur enkele reis van je werk wonen mag ook geen bezwaar zijn.

6
26 Vilseledd

Als je vrijwillig in militaire dienst gaat dan kom je in een militaire organisatie die op geen enkele manier te vergelijken is met een commerciële organisatie. Het is luisteren naar de leiding en bevelen opvolgen. Heb je daar een hekel aan moet je gewoon geen militair worden. Dus kijk ook even naar je zelf voordat je afgeeft op je werkgever.

6
27 ThWil

Toen 6 jaar geleden de toenmalige minister van defensie Hans Hillen (CDA) van het kabinet Rutte 1 besloot dat de mariniers naar Zeeland moest verhuizen, gaf hij als reden op dat de "zeesoldaten" een bedenksel was van Michiel de Ruyter en zijn standbeeld in Vlissingen staat.

Hans Hillen. De minister van defensie die er persoonlijk voor zorgde dat er 12.000 militairen defensie, al of niet vrijwillig, verlieten. Met als gevolg dat er een paar jaar later dure wervingscampagnes nodig waren om het personeelstekort weer aan te vullen.

Dat is ongeveer het niveau hoe politici redeneren.

0
28 Belazerd

Had dan eerst met de militairen overlegt dan was de boel vanaf het begin al duidelijk.
Nee,ze zijn maar vast begonnen met bouwen en dat hadden ze niet moeten doen.

0
29 ongelovenloos

Soldiers who wanna be hero,
numbering practically zero,
but there are millions
who wanna be civilians.

0
30 Vilseledd

Ach, weer een stel van die reli flapdrollen die menen op de stoel van hun schepper te moeten gaan zitten........ Die schepper, was die het niet eens met de 10 geboden ? Vooral dat gebod dat gij niet zult doden ? (Waar men in Amerika ook zoveel problemen mee schijnen te hebben)
Weg met die reli partijen; politiek bedrijven hoort een seculiere zaak te zijn.

2
31 Tiidmasine

Er valt niks te verhuizen want ze lopen allemaal weg.
Veel succes met je lege kazerne.

0
32 in holland

@16
Ik heb zelf in dienst gezeten (Seedorf langer dan een jaar) 6 weken van huis, een week thuis, geen enkel probleem hoor.

2
33 Interessant

Verhuisd de CU dan ook naar Brussel

0
34 Zie Hier

Het mooie van dit geheel is, dat de betrokkenen een dikke middelvinger naar dit geestelijk gestoorde kabinet kunnen maken met het verlaten van de dienst om elders wel de waardering krijgen die ze verdienen. Dus fuck defensie

0
35 Pffff

@26 Vlissingen Doorn..... da's wel iets meer dan anderhalf uurtje rijden.....

0
36 LoydMorris

Religieuze gekken die graag oorlogvoeren is toch uit de tijd hoop ik. We gaan heus geen kruistochten meer houden hoor.

1
37 niet-alles-geloven

@36 Voor verhuizen is er echter geen afstandsmaximum.

0
38 Vilseledd

* Verwijderd door de redactie *

39 Captain Hero

Ik heb het al zo vaak gezegd, een afspraak met de Roverheid is geschreven op een toiletpapiertje.

0
40 nog een keer

@38 En uw partner, gezin, kinderen zullen ook probleemloos hun vriendenkring, familie, school, baan e.d. opgeven omdat uw werkgever beslist dat u naar de andere kant van ons land moet verkassen?

0
41 LoydMorris

kees1965 13 minuten geleden
In principe zeg ik mee eens. Echter dan moet er ook eerst voldaan zijn aan alle eisen. Er MOETEN 2300 woningen beschikbaar zijn voor de mariniers om gelijk in te trekken. Je denkt toch niet dat die elke dag op en neer pendelen naar Doorn waar hun vrouw woont en dan weer terug naar de kazerne? Verder moeten er winkels komen en vertier. En voor de vrouwen moet werk zijn en scholen voor de 2300 gezinnen. Verder MOET de schietbaan van de Harskamp dan ook naar Vlissingen moeten verhuizen waar ze dagelijks oefenen. In de huidige planning moeten ze van hun huis in Doorn en omgeving dagelijks naar Vlissingen en dan schieten op de harskamp en dan weer terug naar de kazerne en dan weer naar huis. Ietwat omslachtig. Maar als dat alles eerst geregeld is dan kan het. Ook moet de overheid dan ervoor zorgen dat de 2300 huizen in Doorn verkocht worden en dat er in Vlissingen 2300 leeg staan. Koophuizen. Zo niet en alles gaat door onder dwang dan blijven er nog een paar honderd over die verhuizen. Meer niet

0
42 Zeeuw

@41 Dat is zeker vervelend, maar niet anders dan toen bijvoorbeeld Vodafone van Maastricht naar Amsterdam ging. De omgekeerde beweging, het spreidingsbeleid van Den Uyl, zal weer in gang moeten worden gezet, wil men de Randstad leefbaar houden en de periferie niet alleen maar laten leven van toerisme, callcenterwerk en dozenschuiverij.

1
43 Vilseledd

@13 En als gevolg daarvan het korps mariniers maar opheffen?

0
44 dummydum

@14 mariniers hebben te luisteren naar orders. Bek dicht en tijgeren, de zgn. kadaver discipline, is slechts hun opgave.

7
45 Gut

** gebruiker verwijderd **

@45 : Hahaha, grapjas.

46 verwijderd9139144

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Sex Of AnimeBlack Girl HandjobBate-papo BolNettspendSislovesme XxxNun HentiaDirtyshackFree Hardcore PorneLink Telegram PutariaElisha Cuthbert NudeGay Straght PornPoren VediosTamil Aunty Sex DownloadXxx Hindi BookJaexgalore PornJapanese Sister Sex VideoRyan Cornner PornGriffin Barrows PornHentais Hd Sem CensuraCartoon Porn TvXxxx Hindi MeBrenda Trindade PornPornostar NakedViola BayleiMom Daughter Dad PornFree Henti GamesTruth Or Dare NudesBlacked Free PornCelebrity LeakednudesMuslimporn.Boneca Realista SexualBella Thorne NudeFreepornhdonlineStileprojectEllie Handygirl NudeAssamese Blue FilmWild Sex StoriesAnais Amore XxxBig Black Bbw PornPorno GratuiteSxxxCumshot CompilationsWww Home Porn King ComMujeres Hermosas DesnuBig Titted JapaneseMom Swap.cpmTs Escort.comXxx In TeacherKaityln Katsaros1 Time XnxxPose Of 69Mobileporn GamesTwitch Deepfake PornCam4 Femmes FranceHentai ShortsSusanna Gibson VirginiaBound Sex SceneRawtubeSexmex CompletosAsean Mom PornFreemoviefullAzuni MizHot Squirt LesbiansBabestaton TvSexo Pornô CaseiroXxx TelegramSame-058Indian Hindi Porn MoviesNadia SexTrain Fuck VideoLesbian Porn Massage VideosCream Pie Step MomMasdage XxxAnimes With Big TitsReal Sister PornstarsMomsexvideosFlikflapJm TransPeta JensonEnmarchenoireCollegegirls PornGujarati Sex BhabhiBiracial PornLesbian Anal BondageBaddhubCaechvideoPorn GorditasAdriana MalaoBlue Film Hd FullHot Porn Video MomMaturewomenpornBig Booty Ebony SquirtersAsa Akira TwitterLfamily PornNala RayNewbrazzersXxx MilfVeiny TitsXxxxwwwwcomFree Forn VideoBonyuu-chan Wa DashitaiBig Tit LesbianpornVale Nappi PornHot BobbsZxxx HdOdia Odia Sex VideoCassie LaineSleeping Step Sis PornFree Porn VidSkip The Games ColumbusChoda Chudi GolpoBf Bf Sexy MovieIndo SquirtSissyanalHotwifejj NudeHomemade Wife BlowjobsBigboobmomIndian Bangla Sex VideoHairy Teen SexLadyboy PornographyIndian Actress XvideosMy Hero Academia R34Girls Sex Video DownloadTelugu Mms VideosTriple Blue FilmIndian 3d PornXxx Porn Desi HdPornmotherBmf Sex SceneIndi Porn.comMujeres De PornAunty Sex HotWillow Ryder Full VideoBrazzers Com SisLeasbiansBlowjobvids TumblrLesbians With Huge TittiesMobile Porn VideosBrazzers Yoga PornMalayali Girls FuckingNew Sunny Leone SexySexcom PornWife Fem Domالسا جینMrs JewellHot HentiaXxxmalayaliHot Sexy Movie Full HdStep Sister And Brother PornFreaky Sex Positions