Frans Timmermans verkoopt zijn klimaathoax (twitter.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Snuggles in Politiek  ·  86 Reacties

  • 22
  • 778x gelezen
Reageer met een Emoji
29
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Dat is een leuke question haha

2
51 Tussenderegels

@49 vergeet de Bitcoins niet!! Die zijn zeer energievretend.

1
52 Pluten1

@47 Ik zou het niet weten en als het zo is dan is Xtremy rechts wellicht de bekende uitzondering op de regel.

14
53 MacGu

@49 Damn! Dan toch maar stoppen hier vandaag question

Wist ik nog niet maar is inderdaad logisch!

1
54 Tussenderegels

@50 Ik spreek dagelijks heel veel mensen, van links tot rechts, en héél véél daarvan vinden de klimaat-religie ZWAAR overdreven.
Heeft dus helemaal NIKS met extreem rechts te maken.
Het verzwakt je standpunt zelfs als je er telkens over meent te moeten beginnen.

Noem het maar "Niet Gelovigen in de Groene God", als je er persé een hokje omheen wil plaatsen.

2
55 xtremy

@50 "... Nog niet lang geleden was bijvoorbeeld ook het FvD voor de energietransitie vanwege het klimaat. ..."

HUH ???? Linkjes graag.

2
56 xtremy

@54 "... Wist ik nog niet maar is inderdaad logisch! ..."

Zo oplettend en geïnformeerd ben je dus. Ik heb dat hele lijstje al zo'n keer of 10 geplaatst de afgelopen jaren.

3
57 xtremy

@25
"Als alle wetenschappers in de wereld het met elkaar eens zouden zijn dat het klimaat echt een gevaarlijke staat zou verkeren, dan zou ik denken van ja er is iets aan de hand dit moeten wij als burgers samen oplossen."
Alle wetenschappers ZIJN het erover eens dat het fout gaat met het klimaat, en dat wij dat zelf doen.

"Maar eenheid in de wetenschap is er niet:"
Domme kletspraat. Die eenheid is er WEL, ongeacht wat de handvol kop-in-het-zandstekende lieden hier en elders ook zeggen.
Hier nog maar weer een keer een bijzonder goede uitleg: https://thelogicofscience.com/2020/01/20/the-overwhelming-consensus-on-climate-change/

Maar jij en die andere domoren zouden wetenschap nog niet herkennen wanneer het je in je achterste zou bijten. Retoriek, propaganda, desinformatie en verdeeldheid zaaien is jullie ding, dus je kunt beter je mond houden over (klimaat)wetenschap.

10
58 RichardR

Kan die Timmerfrans geen vogelhuisje gaan timmeren? Die vent verziekt de toch al zieke EU nog meer.

2
59 Nicks R. Van

@56 "Op het gebied van klimaat is eveneens stilletjes afscheid genomen van oude teksten. In 2017 stond er nog in het verkiezingsprogramma dat FvD ‘duurzaamheid hoog in het vaandel’ heeft. ‘We steunen de energietransitie om onafhankelijker te worden van het Midden-Oosten, om schonere lucht te hebben en om de schitterende koolstofpolymeren die nu worden opgestookt, te behouden.’ De zinnen zijn nu niet meer terug te vinden."

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-de-zegetocht-van-thierry-baudet-tot-stand-kwam~b873ba96/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Maar er is vast ook nog wel een oud programma te vinden.

@57 Zo goed ben je dus ook niet geïnformeerd dat je meent mij de les te moeten lezen. Jammer, discussiëren is goed, maar dit vind ik een beetje zonde van mijn tijd.

Voor jouw beeldvorming: Ik heb een eigen bedrijf en ben dus geen beroepsparticipant hier op NK.

2
60 Tussenderegels

@55 “ Heeft dus helemaal NIKS met extreem rechts te maken”

Mensen die wel wat aan het klimaat willen doen worden wel steevast door de ontkenners in de linkse hoek gedrukt.

8
61 Rare Rakker

@58 de eenheid die er is dat de wetenschappers het eens zijn dat het klimaat verandert. Echter de wetenschap is het absoluut niet met elkaar eens waardoor het komt en hoe de wereld de verandering zou moeten aanpakken.

In de politiek is het een grote basis van verdeel en heers. Links tegen rechts (of hoe je ze ook wil noemen), de criticasters tegen de meelopers en ga zo maar door.

2
62 Pluten1

@60 De reden die ze hadden om die energie transitie te steunen had dus niks met geloven in de de Groene God te maken, maar met het idee onafhankelijk van Midden Oosten landen te kunnen worden.
En om de technologie te kunnen gebruiken om geld te verdienen.

ps. Ik heb ook een eigen bedrijf. Al ruim 14 jaar.

2
63 xtremy

@58 Maar jij en die andere domoren zouden wetenschap nog niet herkennen wanneer het je in je achterste zou bijten. Retoriek, propaganda, desinformatie en verdeeldheid zaaien is jullie ding, dus je kunt beter je mond houden over (klimaat)wetenschap.

Ik geloof de huidige klimaatwetenschap gewoon niet, alles bij hun draait op subsidie of zijn afhankelijk van de overheid en niks van hun voorspellingen is uit uitgekomen, dus waarom moet ik het nu wel gaan geloven.

Wil jij je scheel betalen aan deze klimaatwaanzin, doe je ding ik hou je niet tegen.

5
64 DONKEY R

@63 Die redenen heb ik zelf ook, ik vind het 3x niks dat we afhankelijk zijn van het MO. Als we er geld mee kunnen verdienen moeten we dat ook zeker niet laten.
Ik ben hier in ieder geval niet zo vaak als jij.
@64 Ik vind het belangrijk dat de meeste Nederlanders financieel op termijn wel terugzien wat ze er in moeten stoppen om energie neutraal te worden. Anders wordt het een problematische missie. Daar hoef je niet links of rechts voor te zijn.

0
65 Tussenderegels

@65 Iedereen is er wel voor in om een bijdragen te leveren voor het klimaat, maar zoals het nu gaat dat alles wordt opgedrongen door de overheid en de EU en dat doemdenken er bij nee hoor is sla wel over. Als dingen geleidelijk gaan, dan hebben de mensen er veel meer vrede mee, maar die hele klimaat kerk slaat gewoon de plank totaal mis.

3
66 DONKEY R

@62
"Echter de wetenschap is het absoluut niet met elkaar eens waardoor het komt ..."
Dit is een veel gehoorde onwaarheid, vermoedelijk omdat de waarheid niet prettig is. Wetenschappers zijn het er wel degelijk massaal over eens dat wij mensen de huidige opwarming veroorzaken.

"... en hoe de wereld de verandering zou moeten aanpakken."
Ook hierin heb je grotendeels ongelijk. De hoofdaanpak is duidelijk: probeer in ieder geval de CO2-uitstoot zo snel mogelijk terug te dringen, want dat zal verdere opwarming afremmen.
Voor daadwerkelijke afkoeling zal er CO2 uit de atmosfeer moeten verdwijnen, en dat is nog een stuk lastiger dan alleen maar de toename stoppen (er wordt dus nu geopperd om op grote schaal verpulverd olivijn in de oceanen te storten, maar het is nog volkomen onduidelijk of dat middel niet erger is dan de kwaal).
Waar je wel gelijk in hebt is dat wetenschappers geen *goedkope* oplossing hebben die gemakkelijk door iedereen geaccepteerd wordt -- dit in tegenstelling tot het ozonlaagprobleem van enkele decennia terug (destijds werden onschadelijke alternatieven voor CFK's ontwikkeld en werden de schadelijke stoffen verboden, en nu herstelt de ozonlaag zich dus inderdaad weer).

2
67 RichardR

@65 Bij nader inzien (na zich er nóg beter in verdiept te hebben) is FvD weer van dat standpunt terug gekomen.
Mooi hè, een partij die zich niet vastklampt aan een standpunt en dat tegen beter weten in blijft verdedigen.

3
68 xtremy

Het klimaat loopt géén enkel gevaar, de opwarming bestaat in het opwarmen van burger angst via de media.
Klimaat hofnar Timmermans lult uit zijn nek dat de burgers er achter staan.
Want die door corruptie en leugens worden nu steeds beter doorzien wat ook in de VS gebeurde.

Hier willen ze gewoon via de green deal een permanente dictatuur oprichten die de Sovjet-Unie laat verbleken.

3
69 dloops

@64
"niks van hun voorspellingen is uit uitgekomen"
Ook dit is een veel gehoorde onwaarheid, vermoedelijk omdat de waarheid niet prettig is. De belangrijkste voorspellingen van klimaatwetenschappers zijn zeker uitgekomen. Vrijwel alle modellen vanaf de jaren zeventig voorspellen een ongekend snelle opwarming, en in de loop van de tijd worden die modellen ook steeds nauwkeuriger.
Critici van de huidige klimaatwetenschap echter kijken alleen naar voorspellingen die niet zijn uitgekomen -- en dat zijn dan vaak voorspellingen die niet door een meerderheid zijn ondersteund, of zelfs voorspellingen die nooit gedaan zijn door wetenschappers. Zo wordt nog steeds regelmatig beweerd dat men in de jaren zeventig nog afkoeling voorspelde, maar dat is dus niet zo. Ja, de media pikten het wetenschappelijke idee op dat we weer afstevenden op een ijstijd -- maar daar merken we de komende honderden jaren nog niets van. Opwarming daarentegen is al onmiskenbaar aan de gang.

"Wil jij je scheel betalen aan deze klimaatwaanzin, doe je ding ik hou je niet tegen."
We hebben bij de recente nieuwbouw van onze woning inderdaad geïnvesteerd in zo klimaat- en milieuvriendelijke oplossingen, waaronder een energiesysteem met PVT-panelen, een warmtepomp en warmte-opslag onder de woning. Ja, dit was behoorlijk prijzig, maar bij afschrijving over twintig jaar betalen we per saldo evenveel als wanneer we nog een traditionele energievoorziening zouden hebben.
De eerlijkheid gebiedt me wel om te zeggen dat ik ook profiteer van de opwarming van het klimaat: door de opvallend zachte winter komen we ruimschoots energieneutraal (en dus het goedkoopst) uit. Maar dat vind ik evengoed geen reden om die klimaatopwarming dan maar te gaan bagatelliseren en er niks tegen te doen.
Verder realiseer ik me ook dat onze oplossing lang niet voor iedereen is weggelegd. Zo is die warmte-opslag vooral realistisch en betaalbaar bij nieuwbouw. Men moet dus blijven zoeken naar oplossingen die zo pijnloos mogelijk zijn voor iedereen, ook mensen in oudere woningen.

Maar doorgaan op de oude voet is geen optie, al was het maar omdat olie- en gasvoorraden op iets langere termijn sowieso uitgeput zullen raken, en we onze (klein)kinderen toch ook nog een comfortabel leefbare wereld willen nalaten.

7
70 RichardR

De klimaat religie is net als de religie van de Jehova's getuigen.
Elke keer moeten de doemscenario's voor de nabije toekomst worden aangepast omdat de doemscenario's niet uit gekomen zijn.
En er worden kinderen (Greta bijvoorbeeld) misbruikt door de Groene Leiders.

Gelukkig neemt geen weldenkend mens de Jehova's serieus. Dus ook de Groene God aanbidders worden niet serieus genomen.

2
71 xtremy

@70 Maar doorgaan op de oude voet is geen optie, al was het maar omdat olie- en gasvoorraden op iets langere termijn sowieso uitgeput zullen raken, en we onze (klein)kinderen toch ook nog een comfortabel leefbare wereld willen nalaten.

Er is niks mis om te innoveren in niet technologieën en technieken die schoner en beter zijn voor het milieu, maar hoe het nu word opgedrongen door de linkse klimaat kerk en die bangmakerij dat ermee gepaart gaat. Daar heb ik totaal niks mee.
Misschien heb jij liggende gelden die dat allemaal mogelijk maken, maar ik heb dat niet, dus zal er ook niet zo snel verandering in komen. Misschien moet je eens wat barmhartiger zijn en je medemens die deze veranderingen niet kunnen bekostigen helpen met financering. Anders schiet het nog niet op met jou klimaat visie.

2
72 DONKEY R

@72
"Misschien moet je eens wat barmhartiger zijn en je medemens die deze veranderingen niet kunnen bekostigen helpen met financering. Anders schiet het nog niet op met jou klimaat visie."
Hier heb je deels gelijk in. Het is inderdaad zo dit soort nieuwe technologieën nu nog lang niet voor iedereen zijn weggelegd -- maar de geschiedenis leert dat dit soort dingen goedkoper en beter worden naarmate er meer mensen in investeren. De eerste HR-gasketels waren ook dure gevallen die niet iedereen zich kon veroorloven, en pas na een jaar of tien waren ze de standaard geworden.
Dit is verder natuurlijk ook een zaak van de politiek, en discussie hierover is absoluut zinvol -- want je kunt de wat minder kapitaalkrachtige mensen inderdaad niet letterlijk en figuurlijk in de kou laten zitten.

0
73 RichardR

Het wordt toch echt tijd dat we de GGZ hem laten ophalen met een dwangbuis en de komende 25 jaar opsluiten.

1
74 niet-alles-geloven

Gezien de gasvorming die Frans zelf uitstoot in hij beter zelf 60 kilo afvallen.

0
75 Alexis

* Verwijderd door de redactie *

76 Bor

@66 Daar kan ik wel vrede mee hebben ja.

0
77 Tussenderegels

Die Europummel liegt alsof het gedrukt staat. De bewering dat er steun van de bevolking is voor de energietransitie wordt op geen enkele manier onderbouwd. Die man roept maar wat. Hij zou heel eenvoudig kunnen vaststellen of er inderdaad steun is voor de ‘Green Deal’ door een volksraadpleging op Europees niveau te organiseren, maar dat laat deze charlatan natuurlijk uit zijn hoofd. Timmerfrans was ook voorstander van ‘diversiteit’ zonder ook maar een keer uit te leggen waarom dat van node is. Die man spoort niet, een fantast. Als hij zijn woord gehouden had dan was hij opgestapt toen hij gepasseerd werd voor het voorzitterschap.

0
78 Ghurka
79 techcenter

Timmermans is een grote leugenaar en narcist..., dat hebben we gezien met de knuffel..., ring en zuurstofmasker...

1
80 Tjeesus...,

@4 "....Geef me eens wat redenen waarom de klimaatproblemen verzonnen zijn. Wat is het belang van de regeringen wereldwijd?...."

Westerse regeringen, vooral de liberaal/socialistische regeringen staan in dienst van het globalistische systeem dat de massa's in de ban moet houden van bepaalde universele waarden (zin, betekenis, inhoud enz.) Daarvoor is een overkoepelende vorm van religie nodig die zin, betekenis, inhoud en universele waarden produceert om het systeem voor implosie te behoeden! Feitelijk is het westerse systeem nu net zo instabiel als het communistische systeem in de jaren '80 toen de universele waarden van wereldrevolutie en 'verbroedering der volkeren tegen 'het kapitaal' geen enkele zeggingskracht en geloofwaardigheid meer hadden.......vooral Europa heeft het moeilijk sinds Trump onze 'eeuwige en gemeenschappelijke vijand Rusland heeft afgepakt en omgevormd tot bondgenoot.....paniek en ontsteltenis bij de politieke elite van de Linkse Kerk...!

3
81 CoolMemories

@78 "....Timmerfrans was ook voorstander van ‘diversiteit’ ..."

Die propaganda voor 'diversiteit' moet de tirannieke en totalitaire imperialistische neigingen van Brussel verhullen...Brussel accepteert geen dissidenten of zelfs maar kritiek of minimale afwijking binnen de EU....

2
82 CoolMemories

@74 "...Het wordt toch echt tijd dat we de GGZ hem laten ophalen met een dwangbuis en de komende 25 jaar opsluiten....."

De posities van Timmermans en Rutte verhinderen dat zij opgenomen en psychiatrisch behandeld worden! Rutte had al lang opgenomen moeten worden voor verregaande schizofrenie (In Brussel is en spreekt hij pro-EU....in Den Haag is en spreekt hij pro-NL!) maar zij krijgen forse salarissen voor hun geestelijke afwijkingen waar gewone burgers voor buitengesloten en geinterneerd worden...!

1
83 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

84 Panamericana

* Verwijderd door de redactie *

85 grv

* Verwijderd door de redactie *

86 Panamericana

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Als ik meisje was zou ik niet tegen zo'n team willen spelen.Zou zeggen: ''Jullie hebben gewonnen zonder te spelen.''...

7 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Hendrianus
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Het duurt nog even voor de spreidingswet actief is, 'De provincies hebben tot 1 november de tijd om afspraken te maken met gemeenten. Op die dat...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@34 Hoe kom je daar nou bij?????...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

Frans Dictatormans
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Who's fooling who? 🤔 😎 😂 🤣...

19 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

Weetal
VN-rechters eisen dat Israël voedsel toelaat tot Gaza om hongersnood te stoppen

Israel doet wat het nodig vindt.VN of geen VNIs maar goed ook....

19 minuten geleden geplaatst door Weetal

Frans Dictatormans
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@6 Yep, zo geschrokken dat HinderlijkeWalm zich niet meer kan verroeren:https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Froom-22...

21 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

Querido not
VN-rechters eisen dat Israël voedsel toelaat tot Gaza om hongersnood te stoppen

@3 Of het een nazi methode is weet ik niet.Maar het is in ieder geval een daad tegen de menselijkheid - een oorlogsmisdaad - en het begint s...

22 minuten geleden geplaatst door Querido not

Frans Dictatormans
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@1 Tijd voor een nieuwe verzekering, De Secondestekort Aanvullende Tijdverzekering?...

23 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

Weetal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Schandalen zijn er overal.Of linksom of rechtsom.Nederland staat onder druk van Amerika.Amerika zegt: Schiphol mag niet krimpen,dus ...

23 minuten geleden geplaatst door Weetal

Frans Dictatormans
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@5 Moet men ook gaan groeperen. Ben vorig jaar in een afgelegen deel van de Ardennen aangereden door een Mohammedaan (i.e. een Marokkaan), een z...

24 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

NK. App
Jaya SexCinema Hall SexSex Desi Hindi VideoDisgust PornChristina Khalil Only FansNaked Beach In EuropeNude Music VidsBackroom Casting Couch ChloeXxx Video Www ComeDopechick69Son Force Mom PornFreaks Of CockMilf U: Part 4Alura Johnsen PornTgtubecomPrince YahshuaXnxx AccidentallySexe Tape FrançaisOld Granny PornographyGest Sex VideoMexicanas Pornos VideosChyna Porn MoviesBbw XvideoTig Sons Of AnarchyDiaper BlowjobXvideonewক্সক্সক্সক্সক্সZoe Rhode NudeAssparadHd Porn MovirsStep Sister Free PornGypsy PornTelugu Sex Videos TeluguSex On TwitchTelugu Andhra SexSwinger Tv PlayboyMyfriendshotmomAuperhero PornRakul Preet Singh BoobsSeix XxxSon Forced His Mom SexTop Porn StrasSexual MangaNadiafoxxVoiranime -Maria Sten NudeSissy DeepthroatSavannahs Sweet Ass BrazzersPokimane Nudes LeakSaliva BunnyKarisma SexDoujindesuReddit Hot WifeXnx Vidio ComSunny Leone Bf Sexy VideoRussian Girl Porn VideoSex Scenes Of Korean MoviesSara Jay SexyCharming Milana PornAdam And Eve VibratorNovinhas Nuas AmadorasTeenpiessAddision Rea NakedMum And Son Sexy MovieSisterincestCamal Toe VideosExreme Deep ThroatJoanna Gaines BikiniYourpriya PornWife Tag TeamedCiren Verde PornNewground AdultFemale Porn SitesBengali Boudi Foking VideoMilfthickOld Lady In BikiniBlindfold Sex VideosHot B Grade SexBusty Aunt PornXhamster Bang BrosHindi Blue Movie HdKomal PornTongue FetiAmatuer NudeCuming.in.her ThroatJizzcomSweetie Fox FeetBlack Car PornJav.giruNudes CelebritiesLegit Hookup SitesXnxx AppGay Teen Boy PornXxxxx Hot VideoNude KissXtubTrisha Paytas PornPorn On Hidden CamLesbian Pics PornBaixar Porn GratisNaughty Sex ComFree Sexy Porn MoviesPregnant CamNude BlackpussyLtalian PussyCums CompilationsAnikeDesi RomanceYuiwooJapanese Sex MomsPornstarnewsDesi Mms XnxxIndian College Sex Video HdTmilsexVideo DecpornoFoto De Garotas NuasPlayplus Free PornSkip The Games N.cImo XxxSarah VandellaChattubetFamily Theraly PornCandice Patton NudesMegan Thee Stallion NakednessTamil X VideosBeautiful Porn Star'sPorn AnushkaSecy Video DownloadDessi Xxx VideoMultporn 2Kim Kardashian PornoSex Videos 3Wendys NakedPornography GroupStories XnxCuming Inside MeBig Necked BoobsXxx BibiHot Milk SexVoyuer Beach NudeUgliest PornstarsMasaala SeenQuinnfinite Leaked OnlyfansAncessoredMilo Hanson BuckXnxx ThamannaYayoi_cresp18Massage In MaduraiFreevoyuerBreezy Bri Manojob