door Sterre001 in Binnenland  ·  97 Reacties

  • 39
  • 1088x gelezen
Reageer met een Emoji
3
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Captain Hero

Fatsoenlijk volk herkent baudet vroeg of laat gerust wel als kwaadaardig. En daar wou ik nog iets aan toevoegen, maar nu even niet.

9
52 handsfree

het is duidelijk. men zal blijkbaar hoe dan ook de leugens van die nepregering c.s. moeten slikken, maar hoe dan ook: baudet heeft meer lef in zijn pink dan het hele kabinet in het lijf

5
53 semperpenis

Schattig hoor dat achterhoedegevecht van Sjerrie en zijn aanhangers

8
54 krek

@5
Net alsof jij de kennis hebt om die uitleg te begrijpen en op waarde te kunnen inschatten. Wellicht is het een keer een idee om in te zien dat je over de meeste onderwerpen niet genoeg onderlegd bent om te kunnen beoordelen of iets juist is uitgevoerd of de resultaten juist zijn. Mensen die enigszins een goede opleiding hebben gevolgd en intelligent zijn doen dat namelijk wel

10
55 krek

** gebruiker verwijderd **

De KNMI zal zeker niet de eerste overheidsorgaan zijn dat rapporten aanpast naar de wensen vsn de regering. Allemaal deze overheidsorganen zijn niet onafhankrlijk.
Ook de hardnekkigheid van de minister om niet te reageren op vragen, of vragen simpelweg niet willen beantwoorden roept op zichzelf al vragenop. Zij krijgt bij haar gestuntel zelfs de hulp van de zogenaamde ofhankelijke kamervoorzitter.

56 verwijderd5929219

@55 Vreemde reactie, maar goed. Jouw VVMU.
Kun je dan wel aangeven - met jouw begrip, goede opleiding en intelligentie - wat jouw mening is over het KNMI en de verdwenen hittegolven?

2
57 Querido not

@49 Waarom zo gefrustreerd? Je kan er niet naar kijken. Niemand verplicht jou iets.

3
58 solidsteel

@55 Dus , waarom praat je erover dan?

2
59 solidsteel

@57

Ik heb al aangegeven dat ik niet de kennis heb om de modellen en het proces mbt de homogenisatie te beoordelen op z'n merites. Dus ik ga daar ook geen tijd aan besteden. Ik ga er vanuit dat het knmi en hun peers juist en volledig handelen.
Dat jij en je kornuiten op basis van je onderbuik en wat berichtgeving op het www van met name klimaatontkenners nu denken dat de knmi de kluit belazert is jouw probleem.
Overigens draai je de zaak om. Jij moet aantonen dat het KNMI fout zit. Ik heb niet het idee dat ook maar iemand op NK dat kan op basis van aanwezige kennis.
Tot slot: het maakt niets uit hoor, al die topics op NK en al die klimaatontkenning. Klimaatontkenners voeren een achterhoedegevecht en de topics op NK hebben nul komma nul maatschappelijke impact

11
60 krek

* Verwijderd door de redactie *

61 Witte de With

@61

+++

4
62 Vageali6888

@27


In 1860 eindigde de kleine ijstijd , wat voor temperatuurverloop had jij in de eeuw erna verwacht ?

3
63 Vageali6888

Voor iedereen die serieus op zoek is naar de waarheid, o.a. over de klimaatdiscussie:
https://www.youtube.com/results?search_query=blue+tiger+media

4
64 Sense

@61 Rekenmodellen zijn er om Haags overheidsbeleid "wetenschappelijk" te onderbouwen.
Ook hier geldt: Onwelgevallige data negeren, zodat de uitkomst het geplande beleid ondersteunt.
NOS gebruikt een zelfde techniek: Weglaten van (links)onwelgevallige feiten.
Het loont echt de moeite om het andere verhaal te horen via het YouTube kanaal van Blue Tiger Media. https://www.youtube.com/results?search_query=blue+tiger+media

3
65 Sense

@5 De onderbouwing? Onze minister kakelt maar wat slappe argumenten.
Baudet krijgt geen antwoord van haar.
Hier ziet u waarom de minister maar wat kakelt:

2
66 Sense

@5 Dat doet Rutte ook over het OPCW terwijl hij weet dat OPCW meegewerkt heeft aan de verdenking van de gifgasaanval op Assad te vestigen terwijl nu blijkt dat de bommen niet zijn afgeworpen door vliegtuigen en de rebellen zelf de aanval in scene hebben gezet.....maar we mogen 'vooral niet twijfelen aan de kwaliteit en objektiviteit van OPCW!'

2
67 CoolMemories

@55 "Net alsof jij de kennis hebt om die uitleg te begrijpen en op waarde te kunnen inschatten." Prima dat je jezelf zo inschat. Maar ik zou niet weten waarom informatie niet gegeven zou mogen worden omdat jij daar niets van begrijpt.

2
68 ThWil

@12 "...“Het zijn ambtenaren en geen wetenschappers.”..."

Ja, en die produceren wel vaker zwart doorgestreepte rapporten om 'bepaalde info' in het belang van de regering te verdoezelen of weg te moffelen.....Rutte heeft zelfs zijn hele steunprogramma voor de Syrische jihadistenmilities staatsgeheim verklaard!

4
69 CoolMemories

@12 "....Het klimaat is geen auto die je naar de garage kunt brengen voor een grote beurt. Met het geld dat Kyoto kost kun je veel dringender problemen aanpakken.”..."

Maar de Linkse Kerk heeft geldverspillende hobby's nodig! ....en nu globalistische oorlogen in naam van linkse waarden als 'democratie' en 'mensenrechten' niet meer geloofwaardig zijn zoeken de linkse kerkgangers een nieuwe hobby: de religie van Het Klimaat om de burgers in de ban te houden en hun welvaart af te romen tot onder het bestaansminimum!

4
70 CoolMemories

@13 "...Het knmi, ipcc, wetenschap, overheid, universiteiten, het leger en vele anderen werken allemaal samen om de portemonnee van de kleine blanke man te legen...."

Alles wat blank, man en hetero is! Zie hoe de Linkse Kerk in Amerika al meer dan drie jaar tekeer gaat tegen Trump die zijn uiterste best doet voor het land en verbetering van de welvaart voor de Amerikaanse burgers en middenstand ...

5
71 CoolMemories

@20 "...Om de vergelijkbaarheid goed te houden hebben ze de meetgegevens van de oude stations vergelijkbaar gemaakt met de nieuwe. ..."

En dus de hittegolven van vóór 'de grote vervuiling door de mens' maar even weg laat....?!?!

3
72 CoolMemories

** gebruiker verwijderd **

@71
Men je nu echt, al die onzin die je plaatst?
Zo ja zou ik toch adviseren om eens langs een psychiater te gaan.

73 verwijderd234324

@26 "...Jullie lachte toch ook toen baudet het over 1000 miljard had..."

En dat is nog maar get begin als de Linkse Kerk zijn macht en Inquisitie weet te vestigen....!

De beste en schoonste boeren ter wereld hebben ook al van onze klimaat-Jezus Jesse K. gehoord 'dat de tijden veranderen en dat zij overbodig zijn geworden!.....'

3
74 CoolMemories

@28 "...Men maakt 't verleden altijd koeler ( absurde homogenisaties) en 't heden warmer ( meetlokaties onderhevig aan 't hitte-eilandeffect) om tot ...."

Past helemaal in de strategie van het herschrijven van de geschiedenis volgens politiek en seksueel hypercorrecte normen......De Linkse Kerk (altijd de bek vol van tolerantie en diversiteit) duldt geen enkele tegenstrijdigheid en kritiek....!

De tijden van Gilileo zijn weer terug!!

1
75 CoolMemories

@30 En toch zijn de blanke mannen de schuld van de wereldtemperatuurstijging! ... moeten zij boeten met duizenden miljarden en zich onderwerpen aan de nieuwe religie 'Het Goddelijke Klimaat'......!!!!

2
76 CoolMemories

@76 Weer een religie erbij, afsplitsing van de linkse kerk?

4
77 MacGu

@34 "...Wie vetrouwt uberhaupt de Nederlandse overheid nog in haar communicatie naar de burger toe ? ..."

Zie de bijna compleet zwartdoorstreepte rapporten over de steun van de Nederlandse regering aan jihadisten in Syrië en de zwartdoorstreepte rapportages over de belasting'fraude'kwestie aan gedupeerde burgers en ontwrichte families.....de overheid solt moedwillig met de burgers, kijkt hoe ver zij kan gaan....en dan komt held Rutte om een traan van medelijden te laten zien.....

1
78 CoolMemories

@70
Ik denk meer dat de maatregelen meer bedoeld zijn om de economie te redden. Er staat er veel spaargeld op de bank. Nu kan er weer geïnvesteerd worden in zonnepanelen, elektrische auto's, isolatie en warmwaterpompen. De reële economie ligt op z'n gat.

2
79 hopefully

@78 Aan de systematische minnen op je reacties te zien is het linkse trollenleger uit de roes ontwaakt. Zelfs een verwijzing naar verbreding van kennis en het aanhoren van de argumenten van iemand anders dan Jesse Klaver of Rob Jetten levert een min op.

2
80 Sense

Zelfde verhaal als met de Fyra treinen..

Iedereen moest maar maar klakkeloos aannemen dat die treinen niet deugden terwijl na onderzoek van twee onafhankelijke onderzoeksbureau,s waaronder Mott MC Donald, bleek dat het prima treinen waren die zoals bij elk nieuw product alleen wat correctie aanpassingen nodig hebben. Dat bewijst zich ook aangezien deze treinen momenteel probleemloos rondrijden in Italie.

Dat de NS incompetent is om hoge snelheidstreinen te laten rijden is uit gemakzucht maar even onder het tapijt geveegd op deze manier zoals dit ook regelmatig in de 2e kamer gebeurd. Hier de bronnen waarin het bewezen wordt.

https://www.treinreiziger.nl/telegraaf-fyra-geen-wrak-maar-prima-trein/

https://www.ad.nl/politiek/fyra-rijdt-als-een-zonnetje-in-italie~a30339fe/

1
81 iedereen heeft recht op mijn mening

@25
Juist omdat je het nauwkeurig wilt weten en geen discussies wilt hebben over de juistheid van de data homogeniseer je de data. Maar dat soort dingen ontgaat u waarschijnlijk. En als je eerst versimpelt de thermometer in de zon hangt en daarna in de schaduw, dan lach je over 2 graden. Dus gewoon dingen roepen zonder de onderliggende zaken te snappen is te makkelijk.

2
82 AJ74

@26
Hangt ervan af hoe je die 1.000 miljard bekijkt. Ik kan ook liegen met statistieken.
Even simpel. Als een CV ketel 15 jaar meegaat, dan ga je tussen de 2020-2050 misschien 3 x de CV ketel vervangen a 1.500 = 4.500. Met 8 Miljoen huishouden kost dat 36 miljard. Die kosten had je dus al om maar iets simpels te noemen. Onderhoudscontract a150 euro per jaar is nogmaals 36 miljard. Gas kosten per jaar 1.000 euro x 30 jaar x 8 miljoen huishouden. 240 Miljard. Zit ik al op 300 Miljard met doorgaan zoals het nu is alleen voor de huishoudens. Tel daar nog 240 miljard voor electra bij op en het plaatje wordt al een stuk anders. De 1.000 miljard was niet alleen voor de huishoudens, dus Baudet heeft eigenlijk gezegd dat de energietransitie gunstig is.

3
83 AJ74

@83

Het gaat om extra maatregelen

2
84 Vageali6888

Eigenlijk zou je alle geldstromen moeten nagaan, dan wordt er vaak veel duidelijk.

0
85 hopefully

@2 Alleen zo kun je mensen brainwashen: eindeloos herhalen.
Elke dag staat hier dezelfde bullshit. Elke dag dezelfde trollen die dezelfde argumenten aandragen. En elke dag is er waarschijnlijk een simele ziel bij wie er een schakelaartje omgaat en begint mee te brullen.

2
86 Anubis

@86 Simpele ziel bedoelde ik natuurlijk

2
87 Anubis

@86 Zo ge doet, zo ge ontmoet.
Dwaze uitspraken als: "Iedereen van het gas af".
En: "halvering van de veestapel".
In combinatie met: "bomen verbranden is groen".
En: "Tesla's subsidiëren is goed voor het klimaat".

Echte deskundigen worden er droef van.
Maar de karavaan die dendert door.
Wat tegengas (n.p.i.) is toch wel welkom.

1
88 Querido not

De bijdrage van Stientje van Veldhoven is tenenkrommend.

Waarom gaat zij prat op het verdedigen van de reputatie van het KNMI terwijl dat niet gevraagd wordt? Zij erkent dat de brondata niet is vrijgegeven en weigert ronduit om dat te doen.

Deze regering misleidt ons en denk dat we dat als kleine kinderen braaf slikken.

2
89 Hollander1967

@88
Geef eens een linkje naar de deskundigen die dit complete onzin vinden.

Dwaze uitspraken als: "Iedereen van het gas af". == Dat zal vroeger of later toch wel moeten, is niet raar. Gaat wel over een periode van 30 jaar waar we het over hebben. ==
En: "halvering van de veestapel". == Lijkt mij ook geen slecht idee, wat is daar dan precies tegen? ====
In combinatie met: "bomen verbranden is groen". === Wie zegt dat dan?===
En: "Tesla's subsidiëren is goed voor het klimaat". === Er worden geen Tesla's gesubsideerd, maar elektrische auto's en zelfs al zijn die nu niet overtuigend beter dan brandstof auto's, dan komt dat in de toekomst wel. ===

2
90 AJ74

@90 Wordt een beetje lastig als je kennelijk heel veel berichtgeving gemist hebt.
En een hele klimaat discussie hier ter plekke overnieuw doen is wat mij betreft geen optie. Dus ik pluk er maar 1 uit:
"bomen verbranden is groen". === Wie zegt dat dan?===

Google op groene energie en dan vind je -> wind, zon en?
Jawel: biomassa. En die bestaat voor het grootste deel uit vers gekapte bomen.
Heb jij nou echt de deskundigen die hier schande over riepen gemist?

2
91 Querido not

De liegende Thierry en zn volgzame discipeltjes, die feiten niet snappen of voor eigen gewin lekker verdraaien. Geen Stijl-tactiekjes....

7
92 Frouke

En je kunt uitleggen met onderbouwde feiten wat je wilt, plottertjes hangen heilig aan hun onzingebrabbel, voorgekauwd op sites waar iedere malloot mag roepen wat hij/zij wil....

6
93 Frouke

@91
Grapjas, Biomassa was natuurlijk nooit bedoeld om vers gekapte bomen te zijn. De regering heeft ook nooit beweert dat vers gekapte bomen verbranden goed voor het milieu is. Dat iemand een maas in de wet heeft gevonden waardoor die vers gekapte bomen als biomassa kan aanmerken.
Lees het standpunt van de regering, daar staat nergens iets over vers gekapte bomen die groen verbrand zouden moeten worden.
U gelooft in halve waarheden en flarden van waarheden. U heeft gehoord, maar u controleert nooit of het echt zo gezegd is.

https://www.milieucentraal.nl/klimaat-en-aarde/energiebronnen/biomassa/

1
94 AJ74

@94 Gelukkig refereer je naar MilieuCentraal, want dat is een club die iig de informatie op een zo neutraal mogelijke wijze doorgeeft.
En ook tav biomassa zijn zij reëel: het was bedoeld als energiebron door afval te verbranden. Omdat dat toch al verbrand zou (moeten) worden. Dus -> snoeiafval, landbouwafval en overige bio-resten.
Enfin - dat zeg jij zelf ook al.
Maar wat de regering zegt? Ik zie wat ze doen. En dat is vele miljarden subsidies voor biomassacentrales.
Terwijl MilieuCentraal toch duidelijk zegt: er zijn maar weinig bossen (wereldwijd) die een (groen) certificaat hebben.

Je kunt het allemaal wegwimpelen maar op al de 6 punten die ik noemde in @88 staan de alarmbellen op rood. Dat wil zeggen dat we niet op de goede weg zijn.
Niet voor klimaat en evenmin voor natuur en milieu.
Laat staan voor een samenleving die intrinsiek een duurzame basis heeft.

2
95 Querido not

@95
Ik wimpel niets weg. Ik zeg alleen dat u dingen uit de context haalt. Als de regering zegt, sporten is gezond en vervolgens geld geeft aan allerlei sporten. Vervolgens rijdt een wielrenner van een berg af en overlijd, dan beweert u dat de regering voorstander is van het laten doodgaan van mensen. En ja, misschien is dat inderdaad wel de consequentie, maar u en ik begrijpen dondersgoed dat zoiets niet de intentie was. Met biomassa is dat precies hetzelfde. Die andere uitspraken van u hebben precies hetzelfde makke:
- Van het gas af, in werkelijkheid, de regering kijkt of we in 2050! van het gas af kunnen zijn. Maar die weg is nog heel lang.
- Halvering veestapel is ook nog geen actief beleid voor zover ik weet.
- Subsidie specifiek Tesla's heeft nooit bestaan. Zelfs niet specifiek voor Electrische auto's. Er bestaat wel iets wat de "Tesla boete" heet, namelijk dat de lagere bijtelling tot 50.000 euro ging.
U maakt het spreekwoord, het halve waarheid is erger dan een hele leugen daarmee waar.
Al u uitspraken hebben wel een raakvlak met wat echt gebeurd, maar dan net niet en daarom zijn ze erger dan een echte leugen, die voor veel mensen direct herkent worden.

0
96 AJ74

@96
Onder de voorgenomen maatregelen vallen belastingvoordelen en subsidies. Voor nieuwe emissieloze auto's voor privégebruik komt er in 2021 een aanschafsubsidie van 6000 euro, aflopend naar 2200 euro in 2030. Elektrische auto's blijven tot 2025 vrijgesteld van bpm, dat is de aanschafbelasting.

0
97 hopefully

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Offtopic

@2282 Iemand moet het zeggen Dan ben ik dat maar. Op een gegeven moment is men klaar met al het chagrijn - waardoor het OT draadje kapot is ...

zojuist geplaatst door Querido not

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@20Haha jazeker 😊...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@15 "Alles bij Gillis onderbrengen" Jij mag één keer raden waar Gills o.a. zijn geld mee heeft verdiend. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Statushouder wordt verpleegkundige, in Groningen lukt het. ‘Ik was bang dat ik nooit meer aan de slag zou komen’

"Hij doelt op arbeidsmigranten van buiten de EU die naar Nederland zijn gehaald voor een beperkte periode, bijvoorbeeld vijf jaar."Helaas ko...

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

    "als tegenhanger voor de EU/USA/NOS/NPO propaganda machines" Waarheid versus leugens, Tja ... ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

Geen hartinfarct.Hij heeft het ziekenhuis al weer verlaten.https://www.kicker.de/aufatmen-nach-zusammenbruch-ndicka-aus-dem-krankenhaus-entl...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@17 Als dan zo'n linkse rakker de exploitatie doet en dan komen ze controleren of de boel aan de regels voldoet, dan is dat ineens racistisch. ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DWZ
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

Er zijn vast nog wel een aantal luxe cruiseschepen en een aantal hotels beschikbaar hoor.De belastingbetaler betaalt er maar al te graag voor ...

12 minuten geleden geplaatst door DWZ

Sarcoff
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@1 Ja, als tegenhanger voor de EU/USA/NOS/NPO propaganda machines, en dat is hard nodig....

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
❌️ Prof. Dr. Schweinhardt von Mobbingen© ???? (@svmoffiziell) on X

Lees verder op:https://www.ninefornews.nl/kijk-europarlementarier-laat-geen-spaan-heel-van-corrupte-von-der-leyen-maar-dan-wordt-haar-microfoo...

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Sex New TeluguPornô JapãoParis Hilton Blow JobsDominate PornList Crawler HoustonXvideos TaxiNurse Sex XxxKylie FoxGf Bf Porn VideosPunishment Of PornXvideo.com BrasilFotos De Filmes PornosXnxx DesiMassage Gaysex VideoBad Sex VideoVegamovies UnblockBoysxnxxPraya LundbergXxxccxxcZootobia PornGay PartypornTeacher Porn VidoesPorn SaliIndian Nude HdBun PornAsian Japanese PornIndian Sx ComMature DpedAnime Diaper PornTeenager365Wife Swap In PornNoodlemagazuneChoot ChudaiDhokha SexPublic FemdomBukkitbrown LeakNaked JapanesegirlsLittle Buff Babe PornPorn Clips ForcedLatina MildStep Sister XxxLatina Booty Porn山岸逢花Sexxx BeautifulMarathi Zavazavi ComEvagreen NudesQueen Tahshaar PornEbony Femboy PornBridget R34Hot Sexy ChutAlysiamagen OnlyfansBoobies DownblouseLatino Gay Porn FreeBella Rolland DpRachel Jade Onlyfans LeakHeroine Xx VideoIndian SeaxIncesttabooColombiafuckDoggy Style VariationsEbony Prostitute PornCeliberty Nude PicsRiley JensenCami Strella LeaksBlondanalHindi Blue MoveIndian Language SexMia Khalifah ThreesomePreeti Rana NudeVintageporn FilmsYu Shinoda AssEpornsrFootjobhentaiPinkyxxHot XxxxxXxx Hindi Desi VideoUgly PussyEbony Big Booty Doggystyle4chan GiAdult Cams FreeHeyimbee LeaksHilari_baknewSunny Leone Lesbian Sex VideosParis Porn TubeWife Rides BbcFirst Time Getting HeadSinapore PornPornoincesto RealBreast Expansion HentaiBlindfold PornhubMarathi Suhagrat SexHot Boudi XnxxMalayalam Reshma VideosCamera Caseira ComJanet Montgomery NudeTelugu FukingCzech Streets Sold GirlfriendAsianpussy PicturesBlue Film VideoKorean PoenEnglish HenatiEbony Sloppy Deep ThroatAudrey Bitoni VrSpank Ang.comBlow Jobs Free PornAnkita Dave BoobXxx Very Sexy VideoTinak Tin TanaAirport Sex VideoTamil B Grade VideosBoudi Sex Video DownloadPeachyprime PornAnimie HentiaFilms X TranssexuelNude PornôTeenage Gay Black PornNude VaginasHumcons ComXxxkorianIndian Sex Movie ComeB Grade Movie ComFurry PussySeduction Massage PornBeautiful Naked TeenagersPrn LiveLieuxde DragueAiden AshleyGofuckyourselfDesi Nip SlipShikiyoku InfiniteChudai VideoNip Slips In PublicFree Porn Ebony HdCeled PornHindi Sexs StoryNude YoutubeMs Puiyi NudesLittle Caprice BjProstitution WebsitePorn MatueListkrawlerBbc SissiesMadison Kate NudeOrn MoviesSundar SexOakley NudeWww Swathi Sex ComReal Voyuer PornCum Inside Me DaddyCt Ts Escorts