door Moskowfiets in Media  ·  34 Reacties

  • 33
  • 683x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
1
26
2
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het aantreden van deze nalatige en passieve naar anderen verwijzende fossiele Broek met Knollen staatssecretaris heeft de immigratiekwestie alleen maar verergerd. Weg met dit rare mens.

5
1 Dalon

Vallen niet op tussen onze eigen kanslozen die het bewust zijn geworden .

26
2 Goodnews badnews

Dat hele asielzoekers gedoe hebben we uiteindelijk “te danken” aan het falende beleid van de EU, Brussel en in ons eigen land van het 9 jaar knuffelbeleid van Rutte.

2
3 Interessant

Gezien de samenstelling van het kabinet en de invloed van groenlinks zal men die 40 procent kanslozen kansrijk verklaren..en met beleid komen dat krakende,rovende kanslozen met voorrang aan een woning en werk geholpen gaan worden.

3
4 Voorzittershamer

Kansloos, maar meteen uitgezet worden? Ho maar.
Dat willen de politici niet. Daar gaan ze dwars voorliggen. Want hun netwerkjes en de internationale baantjes die NGO's in de aanbieding hebben zijn veel te interessant.

Dus moet iedereen , zelfs de meest criminele veiligelander , beslist blijven.
Op kosten van de belastingbetaler. die zelf , of wiens kinderen , geen dak meer boven hun hoofd kunnen betalen. torenhoge huren, of onnodig dure koopwoningen. Dat laatste mede vanwege prijsopdrijvende groene waanvoorstellingen.

Is de EU de schuld. Mede natuurlijk, omdat Schengen al 30 jaar geleden verplichtte tot streke buitengrnezen. Maar dat wilden de migratiepartijen in Europa ook al niet. En het Dublin-akkoord wordt niet uitgevoerd en is terzijde geschoven.
Broekers-Knol wil niet voor niets nieuwe regels. Kan de politiek zich daar jarenlang achter verschuilen.

Dat laat onverlet, dat landen die de grote asielfraude niet willen, de Nederlandse problemen niet, of nauwelijks hebben.
Het is daarom toch direct de schuld van de politici en hun partijen. Zij moeten bij verkiezingen worden afgezet en publieke vervolgfuncties voor deze miljardenfraudeurs met asiel moeten streng verboden worden.

6
5 marielouisevankleinmareslag

Dat krijg je door dat kansloze geknuffel van Rutte & Co!

4
6 Remkraan

Gaat goed jongens!

man, man,man, wat een puinzooi, begin me af te vragen of dit ooit nog wel goed komt; die hele EU is de ene grote faal, na der andere.

5
7 Seconda

Wie heeft ooit bedacht om deze incompetente mevrouw ot staatssecretaris te bevorderen? Absurd zoiets. Ze kan nog geen deuk in een pakje boter slaan en die zou dan het enorme probleem van de massaimmigratie moeten oplossen?

3
8 PFL

* Verwijderd door de redactie *

9 carnaval

ik denk geheel volgens plan question

5
10 120db

@8
Rutte.
Iets met "banencarrousel" weet u wel..
Ze hadden iemand nodig die daar voor één jaar even op de "asieltent" moest6oassrn.
Ervaring niet vereist, want er wordt tóch al jaren niets gedaan op die post.
De persoon in kwestie, moet wel een liefhebber van theedrinken zijn, want dat doen ze daar graag op die stoel. (Sarc.)

4
11 Dieke

@11
Excuus:.... moest passen..

4
12 Dieke

Broeders-Knol is nog steeds druk, druk, druk bezig met het bedenken van een oplossing. Ook moet onze administratie en de administratie van de landen die de migranten terug zouden moeten nemen op orde zijn. M.a.w. die oplossing komt er nooit. Die tante durft niet door te pakken. Voorbeelden: stoppen met het verstrekken van ontwikkelingsgeld, landingsrechten intrekken, diplomaten het land uitbonjouren, etc. Hiermee alleen maar dreigen zou wel eens effectief kunnen zijn, maar zelfs daartoe is Knol niet toe bereid/in staat. Ze is volkomen ongeschikt gebleken en laat zich tot tweemaal toe voor paal zetten door de Marokkaanse autoriteiten. Voor haar tien anderen (bij wijze van spreken dan...).

3
13 Ghurka

@13
Ze heeft al duidelijk aangegeven, de "handelsbelangen" niet op het spel te willen zetten.
Dus dan weten we al wéér genoeg.
Er gaat gewoon niets gebeuren.
Dijkhoff had destijds toen hij op die post zat, óók steeds van die mooie praatjes: "wie géén recht heeft op verblijf, wordt teruggestuurd" en "wie zich niet gedraagt heeft géén recht op verblijf"..
We zijn nu zoveel jaren verder en er is niets veranderd, behalve dan het feit dat niemand wordt teruggestuurd, maar de illegaliteit wordt ingestuurd.
Hopeloos deze politici, die alleen maar de problemen erger maken ipv ze op te lossen.
Stem daarom, deze Rutte-kliek, weg volgend jaar...

2
14 Dieke

Ook het schermen met ‘handelsbelangen’ is een smoes van Broekers-Knol. Ik kan me niet indenken dat die handelsbelangen zo ontiegelijk groot zijn want de meeste landen waar zaken mee gedaan moeten worden over terugname van migranten zijn afhankelijk van ontwikkelingsgeld. Welke handelsbelangen zijn dat dan? Laat ze dat maar eens verduidelijken! Doet ze natuurlijk niet, kan ze ook niet, want het is gebakken lucht, een uitvlucht.

2
15 Ghurka

@2 Tussen jouw kansloze kennissenkring misschien niet .

5
16 Bollieboos

Al die shit opzeggen. Dublin en Marrakech en opnieuw onderhandelen. Klaar=klaar.

2
17 student1255

straks klimaat vluchtelingen erbij en dan hopen op totale anarchie question

2
18 maarten1234

Geen nood, de werkende burgers worden nog meer geknepen om meer geld te doneren zodat die toekomstloze kanslozen hier kunnen blijven.

2
19 upanddown

@1 het is meer dan nalatigheid, het is een bewust beleid op het stimuleren van Arabische migranten. Kijk eens naar de uitspraken van haar collega Sigrid Kaag bijvoorbeeld: https://www.nieuwskoerier.nl/news/562427-uitspraak-kaag-werkt-als-een-rode-lap-op-een-stier-voor-de-telegraaf

3
20 Ruud100

Het grootste probleem is dat ze helemaal niet kansloos zijn en dat zij gewoon een verblijfsvergunningen en uitkeringen krijgen en al wat nog meer... met dank aan dit klote kabinet!!

1
21 Topperz

@21 nee, deze Dublinclaimanten krijgen geen vergunning, ze moeten terug naar het 1e EU land waar ze binnen zijn gekomen, Duitsland, Italië, Frankrijk, Hongarije, Polen, noem maar op. Alleen werkt dit systeem niet naar behoren, het is een grote bureaucratische toestand, ondertussen zitten die mannen wel een half jaar in de Nederlandse asielopvang, terwijl ze daar gewoon niet thuis horen. Tegen de tijd dat een land de man in kwestie terug wil nemen gaat die man er dus snel vandoor, hups de illegaliteit in. Het systeem werkt dus super!! not.

1
22 Marita3

Dat hele asielgedoe is geheel uit de hand gelopen en niemand die er echt iets aan durft te doen.
Bescherm je grenzen anders wordt dit eens zo fijne continent onleefbaar. Dat Links elke boerenlul die hier binnen wandelt zielig vindt, wil ook niet echt helpen..

3
23 Kaksaboemsa

* Verwijderd door de redactie *

24 carnaval

* Verwijderd door de redactie *

25 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

26 Dirk2137

zoveel ontevreden burgers en toch blijft de vvd de grootste partij

1
27 semperpenis

Stel eikels bij de overheid. Ze weten dat het niet werkt, maar om politiek correcte redenen doen ze er geen fuck aan. Dat politiek correcte gezeik werkt verlammend, en daarom lopen veel van die linkse schreeuwers continue hun morele verontwaardiging uit te gillen.
We hebben een van de meest waardeloze generatie politici aan de leidende macht. Hopelijk verandert dat snel want dit is absoluut waardeloos en schadelijk voor het land.

1
28 sparta

"Voorwaarde is wel dat het land van herkomst meewerkt."

Kansloos dus question

1
29 Mappie

Ze moeten zosnel mogelijk die oma knol er uit zetten.
Die bakt er helemaal niets van.
Die zit daar alleen maar mooi te zijn.
Haartjes in de plooi, mooie kleren elke dag aan.
En ze berijk helemaal niets.
Laat ze van der pensioen gaan leven,nu kost alleen maar geld voor grote puinhoop.
Vanaf begin is er geen pest aan gedaan niet door de coa die liet iedereen binnen zonder te controleren en dat doen ze nog steeds niet.
Maar die verdienen er bakken geld aan.
Geen een in die regering heeft lef omdat tuig aan te pakken.
En dat weten die gasten.
Ze kunnen in dit land alles voor elkaar krijgen zonder dat er ook maar iets aan word gedaan.
Kost alleen miljarden dat ze hier zijn.

3
30 annie

"Het Europese asielbeleid zorgt voor ongemak bij staatssecretaris Broekers-Knol (Justitie). In de praktijk lukt het Nederland namelijk vaak niet om afgewezen asielzoekers terug te sturen naar een Europese bondgenoot waar de asielzoeker eerst binnenkwam."(…) "Voorwaarde is wel dat het land van herkomst meewerkt."

En in die laatste zin zit 'm volgens mij het probleem. De Europese asielwetgeving op de schop gooien heeft mijns inziens dan ook geen zin. De landen die asielzoekers weigeren terug te nemen, moeten aangepakt worden.

4
31 rolstoeltje

@27 met de verkiezingsuitslagen in NL word al jarenlang gefraudeerd zoals ik al eerder heb verteld hier op NK. Maar alles wordt ontkend !!! Onafhankelijke VN waarnemers horen bij elk stemlokaal te staan. Zo ver is NL al gezonken in het EU moeras.

2
32 Een hardwerkende ZZPer

@32 Wilt u in het juiste draadje of ontopic reageren? Dank u!

6
33 rolstoeltje

VVD D66 CDA CU SGP Groen-Links PvdA blokkeren al jaren de motie en voorstellen de PVV FvD in de tweede kamer indienen samen met SP 50+ en partij van de dieren om het tuig van asielzoekers de niet hier horen het land uit te zetten of vast te zetten voor 1,5 jaar. Nou woensdag hebben VVD D66 CDA CU SGP Groen-Links PvdA ook weer en motie van PVV FvD niet aangenomen. Ik stem bij de volgende verkiezingen PVV.

1
34 Gunther

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@10"Ik zou wel eens willen dat dit soort mensen op tv komt te praten over de huidige problemen"Die mensen heb ik alleen maar op de tv aan ...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Marrie1
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ze komen dus gewoon vanuit andere plaatsen uit het land om elkaar in ter Apel neer te steken.En aan zulk gevaarlijk tuig worden de oorspronkel...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

RobP
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Heb je het zelf gelezen?Staat een hoop bullshit in....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

ABRACADABRA
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

tot honderden ?? ik gok op een nog grotere toeloop van asieltjes komende zomer...

5 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Hou toch op met die pedagogische geitenwollensokken onzin. Antisemieten horen in de gevangenis. ...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@16 "Zou niet weten waarom" Wet? ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@14Zou niet weten waarom dat kansloos zou zijn en hou die vergelijkingen met vroegere tijden, maar voor jezelf. Dàt is pas kansloos.Fijne d...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92Mooi, zou je inderdaad vaker moeten doen, dan krijgen we hier niet van die discussies, die op niets uitdraaien....

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ik heb die populisten expert Marcelo Mooren even gegoogeld. En wat blijkt, hij heeft een heel zinnig en duidelijk artikel geschreven over het...

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Indian Gym SexStarfire And Raven PornAlex Adams Step SisXhamestJapanese Scat PornFilmes Filmes PornográficosAshley Sinclair PornActresses With Big TittiesNude FightStormy Daniels FacialAsshole SnifferHindi Porn TubeFsiblog PornXnxx Indian Sex ComQc EscortAlyssa At NightIndianxnxxsexMia Khalifa In IndiaPinkydoll XxxTori Wells PornJax DlayherAnal VireRemy Ma NudeMilf Librarian Is Secretly Addicted To Eating CumDirtyroullleteVideo De Sexo Com TransexualSexo InteracialXbideoChoe VevrierXxx HotalCamonsterKorean Hot Sexy PornFemdom VrBest Chudai VideoHulk XxxSpencer Scott PornRough FistingSexs PlBabes Nude On BeachGay Porn Real Dad And SonMom Flashing BoobsAfrican Casting PornMosca RossaSpankbang.conFreeusesPornstares NamesMegan Deluca NudeFreaksofcocksBillie Eilish TwerkBroe Larson NakedDemon Skayer XxxFarah Abram NudeXxx Miya KhlifaTamil Sex Mms VideoLean GottiAnushka Sen Sex PhotoTamil Hot KissLesbian Brazilian PornXhamstXvideos 16Petra VerkaikLois R34Sex Video Fast NightSanylieon Xxx1920 PornographyThumbzilla.copmBest Porn StoriesMulatas NuasNatural 21 ComJust Turned 18 PornMs Cleo XxxxEstephania HaLesbian Boob EatingNailin PailinHentai VnSex Ki PhotoHanacutiee LeakCheating With Vr Emma MagnoliaWomen Nude PicsWitney WisconsinHindi Actor XxxHookup PornAmerican Dady PornLayla London Double PenetrationPenes PornosAraqueenbae NudeKim Kardashian Leak SextapeIndian Elephant TubePokemon Misty XxxNayanthara Xnxx VideosEnglish Sub Jav PornTu Kiff PornographieStepmom XxxShemale Feet PornDoctor Nars SexFree Porn CateRule 34 Ada WongVr 3dpornWebtoon Hentai FrGang Bang X VideosSirena MilanoAnzu HoshinoLuna BennaHothit Sex VideosIndian Mother XnxxIndian Desi Hot XxxZoey Holloway StepmomCandidlycam PornLiterotica AudioLuna Silver PornGrandma NakedRomemajorBlacked The AnimeDrunk Daddy PornGay Por NNew Desi Porn VideoDaphne RosenLove Hd Porn VideoSilk Smitha Hot Sex VideosVr Big TitsTop Porn GamesJoi BooruFlash Hentai GamesMarture.nlLacey Chabert NudeUropean PornBrand KalvoKazumi Porn StarPregnant Women Sex VideoFull Open Sex VideoCorrie YeeAmerican Cake NudeHardcore AnaleChubby Blonde NakedRichelle Ryan LesbianFutanari CumflationMegnutt02 Naked.Debby Ryan Is HotSims 4 FutaBlonde XvidDesi Aunty Xxx VideoStepmomblowjobHistoireerotiqueCelebrity SextapeAma De Armas NakedXx Bf Full HdSex Tamil WifeWithstandtheweight NudeSukh SexNaruto Tsunade Nude