Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © AP

Coronavirus voor het eerst in VS vastgesteld

Het coronavirus is nu ook in de VS opgedoken. De longaandoening werd vastgesteld bij een man die vorige week vanuit China naar de Amerikaanse stad Seattle was gereisd. Dat bevestigt de Amerikaanse organisatie voor ziektecontrole en preventie CDC, nadat CNN hierover had bericht.

6 reacties

  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    begrijp de terminologie niet van een mysterieuze longziekte schrijven terwijl het virus geïdentificeerd werd.
  • Filiep Lapeire

    4 jaar geleden
    Met alle verkeer van personen de wereld rond in zeer korte tijd (luchtvaart) zal het virus in de kortste tijd over heel de wereld verspreid worden!!!
  • Jean Van den Bosch

    4 jaar geleden
    In België is er toch een opsporingstest ontwikkeld???? Chinese boeren zijn de veroorzakers door HUN varkens en pluimvee TEZAMEN te houden. Dan maak je ziektes die op de mens kunnen overslaan. Is al 50 jaar geweten.
  • Marnix laureyns

    4 jaar geleden
    Ik VERWACHT van onze politiek dat ze ALLE middelen gaan inzitten tegen op coronavirus ,wanneer het ons land zou bereiken. Iedere mens die hieraan zou sterven is er een teveel.
  • ERIK M. VAN MALDEREN

    4 jaar geleden
    Is de ongebreidelde bevolkingsaangroei en de gevolgen hiervan voor het milieu, het klimaat en onze samenleving niet een onderwerp waar de G20, G7, ONU, en alle klimaat en milieu activisten werk van zouden kunnen maken?