door Havermout in Buitenland  ·  33 Reacties

  • 1
  • 351x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

oh..amerika toch, dat geweldige land van die oranje kabouter waar iedereen een wapen moet hebben, is goed voor de omzet van de wapenindustrie. next

8
1 oculus amet

Het land wat geregeerd wordt door de wapenindustrie $$$ en waar de oranje smurf de puppet van is.

8
2 Frouke

Het blijven cowboys ! Allemaal het IQ van een BSE besmette koe.

1
3 Een hardwerkende ZZPer

Dat is dus het grote gevaar van het vrije wapenbezit.

4
4 Violier

Toen dat Chocolaatje er zat was het niet anders hoor.

10
5 Truffelaar

Waarom droegen die kinderen geen wapens, zodat zij zich zelf hadden kunnen verdedigen? Nu waren ze gewoon vrijlopend wild.

Oh ja. voor de gene die niet al te snel van begrip zijn. Dit was sarcasme.

5
6 Borealis

@5 nog lekker gescheten vandaag misschien ?

6
7 oculus amet

@7 Heb jij je kraai al op vandaag?

5
8 Truffelaar

@6 jammer dat dit sarcasme niet door die oranje kleuter begrepen wordt maar voor die gast een werkelijkheid die enkel kan ontstaan vanuit een brein zo groot als een pinda.

6
9 oculus amet

@9 En jullie hebben nog steeds het idee dat die mandarijn er iets omgeeft wat jullie trumpofoobjes van hem denken???
Heerlijk.

5
10 Truffelaar

@5

Dat klopt. Toen hadden de republikeinen ook al een dikke vinger in de senaat en het huis van afgevaardigden.

3
11 Borealis

@5
Als u het over Obama heeft, die heeft zich ingezet om te kunnen doen wat binnen zijn vermogen lag om de wapenlobby te matigen.
De oranje puppet heeft zich laten betalen door het het NRA: https://nos.nl/artikel/2220002-trump-tegen-congresleden-wees-niet-bang-voor-wapenlobby-nra.html

4
12 Frouke

@6
In het idiote moeras van Trump, behoort een wapen in de box te liggen....

4
13 Frouke

@12 The Real Reason Obama Didn’t Pass Gun Control
Democrats had downplayed the issue for years. If they’re serious about changing things, that needs to stop now.

https://www.politico.com/magazine/story/2019/08/16/obama-gun-control-227625

Goh zeg de democraten waren tegen.
Is dat wat.

4
14 Truffelaar

De waarheid is hard he?

5
15 Truffelaar
16 Frouke

Goed is dat er een redelijke kans bestaat die die oranje kleuter binnenkort opzout, trap onder zn hol kan ie krijgen. En dan gelijk die wapenlobby hard aanpakken.

4
17 oculus amet

@16 Mijn opmerking was dat het onder obama niet anders was met wapens als nu onder trump.
Je kunt het wel weer proberen te draaien maar obama heeft er dus uiteindelijk ook niet aan gedaan want de democraten waren tegen.
jij hebt het artikel van politico ook niet gelezen dat blijkt wel weer.

6
18 Truffelaar

@15 ah joh

4
19 oculus amet

Toevallig zag ik nog een paar dagen geleden een video over een Amerikaanse jongeman van 22 jaar van een youtube-uploader die zelf ook gevangeniservaring heeft.
Dat verhaal is ook heel bizar, die jongeman had op zn 15e jaar een moord gepleegd en kreeg 35 jaar gevangenisstraf , hij kreeg echt met veel geluk na 7 jaar zijn parool en werd vrijgelaten .
Maar wat deed ie , hij had een vrouwelijke gevangene leren kennen , een psycho van een wijf in de gevangenis die ook vrij was en trok er mee op , toen kwamen ze ergens bij een gezin op visite van een kennis en zei iemand uit dat gezin iets wat ze niet in de smaak viel, omdat ze nog puur de gevangenismentaliteit in zich hadden ipv de normale maatschappelijke realiteit.
2 moorden tot gevolg of 3 , ongelooflijk hoe iemand zoiets kan doen , dat zijn pas mensen die niet in de maatschappij horen.

Kijk de video zelf om te oordelen , dit is een waar verhaal zonder bullshit en zeer bizar.

TREY FIVE, TRIPLE SHOOTING AFTER E.O.S.

0
20 techcenter

Intussen liggen er vier lijken in het mortuarium en de NRA wast zijn handen in onschuld. De organisatie die een flinke storting deed in de verkiezingskas van Trump.

4
21 Violier

@18 u draait zelf: Obama heeft zn best gedaan de wapenlobby aan banden te leggen en Trump is een puppet, die zn campagne laat betalen door het NRA. Dáááár hadden we het over.

7
22 Frouke

And so Barack Obama released an approving statement during the 2008 presidential campaign when the Supreme Court declared that the Second Amendment enshrines an individual right to bear arms, and proceeded to flip several states with significant gun-owning constituencies. In his first term, Obama did not push for gun control measures after the fatal mass shootings at Fort Hood, Texas; an Aurora, Colorado, movie theater; and the Tucson, Arizona supermarket that cut short Rep. Gabby Giffords' congressional career. He continued to keep quiet on gun control in the 2012 presidential campaign as well.

4
23 Truffelaar

President Obama komt waarschijnlijk zelf met maatregelen om de verkoop van vuurwapens in de Verenigde Staten te beperken. Omdat hij er met het Congres niet uitkomt, gaat Obama kijken wat hij op eigen houtje kan doen.

Maandag bespreekt hij een aantal plannen met minister van Justitie Loretta Lynch, heeft hij bekendgemaakt in zijn wekelijkse videoboodschap.

Daarin zegt Obama dat het Congres niets doet om het enorme aantal schietpartijen, zoals in San Bernardino en Charleston, te voorkomen. Als hoofd van de uitvoerende macht in de VS kan Obama ook zelf met maatregelen komen. Daarvoor heeft hij geen toestemming nodig van het Congres.

Onderzoek

Volgens The Washington Post leggen Obama en Lynch maandag de laatste hand aan regels die onder meer voorzien in extra antecedentenonderzoek van mensen die een wapen willen kopen. De krant schrijft dat de wapenwetgeving ook een centraal punt wordt in Obama's laatste State of the Union, de jaarlijkse toespraak waarin hij de staat van het land bespreekt en plannen voor het nieuwe jaar presenteert. Die is op 12 januari.

In de VS is een sterke wapenlobby die juist pleit voor een verspreiding van vuurwapens om zo de misdaad tegen te gaan. Sinds gisteren mogen in de staat Texas vuurwapens ook in het openbaar aan een riem of aan een schouderholster worden gedragen. Dat zou mogelijke criminelen afschrikken. Soortgelijke regelingen bestaan al in 40 van de 50 Amerikaanse staten.

Obama is begonnen aan zijn laatste jaar als president. Hij heeft eerder gezegd dat hij nog in zijn ambtstermijn de wapenwet wil aanscherpen. "Ik hoop dat u mij steunt bij het veiliger maken van Amerika, voor onze kinderen", besluit Obama.

7
24 Frouke

@21
En zo triest is de realiteit van nu....

7
25 Frouke

@22 https://www.marketwatch.com/story/why-the-gun-industry-misses-obama-2019-05-07
Trump heeft schijnbaar al meer voor elkaar gekregen dan obama om bepaalde wapen onderdelen te verbieden.
Maar dat willen jullie niet weten.

But this circular firing squad is the least of the NRA’s problems. It burned through $30 million to get Donald Trump elected, only to learn that the president isn’t quite the lapdog it thought it was buying. You’ll recall that after the massacre at Marjory Stoneman Douglas High School in Parkland, Florida last year (17 killed), Trump vowed to take guns away from bad guys. “I like taking guns away early,” the president said. “Take the guns first, go through due process second.”

And the Trump administration has also gone further than Barack Obama ever did (or could), when it imposed a ban on bump stocks—like the one used by Stephen Paddock to murder 58 people and injure hundreds more at a Las Vegas music festival in 2017.

It was Trump, not Obama, who said he’d be a gun grabber. It was Trump, not Obama, who took away bump stocks. Can you imagine the outrage from Second Amendment supporters if Obama had said or done these things?

Now, I’m normally not one to say I-told-you-so, but guess what? I told you so. Back in 2015, I wrote that “The gun industry’s biggest threat is Obama leaving office.”

4
26 Truffelaar

Overall, we rate MarketWatch Right-Center biased based on economic positions that slightly favor the right and High for factual reporting due to proper sourcing and a clean fact check record.

Factual Reporting: HIGH

4
27 Truffelaar

Min maar een eind heen hoor dat jullie eenzijdig zijn weet iedereen al.

4
28 Truffelaar

@26
Lees hier, recent artikel!, waarmee Trump de wapenindustrie steunt:
https://www.trouw.nl/nieuws/s-werelds-grootste-wapenexporteur-de-vs-wil-uit-het-vn-verdrag-over-wapenhandel-stappen~b83bd62d/

En als er onder Trump al meer voor elkaar is gekregen, dan onder Obama, is dat vooral de verdienste van de staten op zichzelf én van bedrijven.
https://www.trouw.nl/nieuws/druk-van-new-york-brengt-wapenclub-nra-in-problemen~b93316ae/

7
29 Frouke

@28
Ik min niet, maar kom met feiten.

Trump is betaald door de NRA, is er een puppet van en heeft niks, nakkes, nada betekent voor het voorkomen van doden dankzij de wapenlobby. Zie links in @29

7
30 Frouke

@29 Och daar gaan we weer.
Als trump iets voor elkaar krijgt is het niet zijn verdienste maar als obama het zelfde voor elkaar had gekregen dan had het wel obama zijn verdienste geweest.
Zien jij nou echt de hypocrisi niet van wat je neer zet?
Haat rustig verder ik ga schaapjes tellen.

4
31 Truffelaar

@30 Als laatste want zoals het lijkt lees jij niets maar blijf je gewoon volhouden.

But this circular firing squad is the least of the NRA’s problems. It burned through $30 million to get Donald Trump elected, only to learn that the president isn’t quite the lapdog it thought it was buying. You’ll recall that after the massacre at Marjory Stoneman Douglas High School in Parkland, Florida last year (17 killed), Trump vowed to take guns away from bad guys. “I like taking guns away early,” the president said. “Take the guns first, go through due process second.”

De NRA heeft geld aan trump zijn campange gedoneerd maar trump blijkt niet te zijn waar de NRA op gehoopt had.
Dus trump is juist niet hun puppet want hij doet niet wat zij willen.
Nou dag hoor eenzijdige hatertjes.

4
32 Truffelaar

@31 "Schaapjes tellen"

Is dat niet veel te vredelievend voor een huurling?

3
33 Borealis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@81 Als je een beetje linguïstisch onderlegd bent kun je wel horen of mensen Russisch , Fins, Arabisch of een Amazigh taal spreken....

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

rebo
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80 Die zitten volgens mij allemaal wel zo een beetje in Almere vermoed ik. Op dezelfde manier zoals dat de originele Haagse Schilderswijkers nu...

4 minuten geleden geplaatst door rebo

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@77 "dus na gaan of je mischien toch niet de een ( wat ) anders behandelt dan de ander"dat zal altijd blijven....

4 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@73 Dat kan wel zo wezen maar je kunt aan hun neus niet zien of het Russen, Marokkanen, Finnen, etc. zijn....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

Graaier1000
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Golddigger....

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@59 Het bijhouden van ras/huidskleur ligt nogal gevoelig, maar mijn inschatting is dat blanke, wit Europese mensen een grote minderheid vormen i...

8 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Zie Hier
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Dit gewoon niets anders dan een club die spijkers op laag water zoekt !Zo langzamerhand krijg je het ideen dat de cvlub die voortdurend met di...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@64 Maar hullie doen het (volgens jou) ook.. 😰 😰...

9 minuten geleden geplaatst door Immanuel

RobP
VVD wil ongevaccineerde kinderen weren uit de opvang

@2 Verschillende jaren terug was er een discussie omdat een kinderopvang niet-gevaccineerde kinderen weigerden. Mij lijkt dat de opvang dat zelf...

10 minuten geleden geplaatst door RobP

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Het kom er eigenlijk op neer dat iedereen gediscrimineerd wordt, de ene groep heeft er wel meer last van dan de andere , in ieder geval probeer ...

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Anais HillsEmily Addison Porn VideosSexi VideeoFull Porn BidsWww.xxx.comSex Xxx Mia KhalifaMasterbation XvideoVideo Bokep IndonesiaPov Creampie PornKrissy LtnnBette Midler NudeBokep Jepang MontokIndian Tight PussyEmma Hix BlackSkylar Vox PornKannada Sexy FilmLesbian StripclubFather And Daughter TabooGay Ex StoriesSridevi Ki BfStella Stevens ImagesHindi Actress XnxxUnexpected Porn VideosBbw Sex VediosDaisy Loves Good DickUle34XhemstarMasdive BoobsChichonaEjcuationLast Of Ys PornAlix StarHd Bf Hd Bf Hd BfTeens Feet NudePlaygirl MagazineViola BeileyElena GoshkaRobot Xxx VideoAspen StevensWesley Pipes VideosDiaper BondageRocko Si FreddyThreesome MovieNaked TwertingPorn ArbeDesi Girl Sex MovieVídeos Amador PornôSkinny Big TitsMilf With NeighborXvideos Com1Natasha Nice Latest VideoSleeping Woman XxxPeliculas EróticasAtk PussyDrunkensteofatherAll Porncomic.Chitrangada Singh NudeEbony DoggstyleDesi Girl Ki Chudai VideoRachel Starr Oil OverloadElitteacompanhantesMature OrgyPakistani Sex VideosKonosubapornDesi Mms PornMim Rogers NudePornos BoliviaPerfect Blonde NudeMiss Teacher PornThe PornduComics SexSamantha Richelle NudeAunty ChudachudiCrystal Chase BangbrosHuge Nude TitsBeautiful PawgFat As PornAi Porn MakerFuck A PornstarDesperate Amateurs ComSites BrazzersRiley NixonXhamster Porn VideosBlack Sex ComSelena Gomez LeakedStepmom Sex Video ComAllie.rae NakedProperty Bangers Part 2Ava MooreUnamilfy22Telugu Audio Boothu KathaluHow To Fingure UrselfKate England BbcHa De SexoChina XnnxAlwayssofia NudeHot Wild PornJenny Minecraft PornNude Old LadiesPorn X HamstrJasmine MendezTamil Aunty First Night Sex VideoBig Boobs PussyStealthing PornPhilippine PornAlycya StarrXhmaster Live AppB Grade XxxXxx Hindi OldBf Xxx Hindi MovieSpankigtubeGay Butt Plug PornBlack HandjobXnxx HamasterHindi Voice SexFabswongersInfluencers PeladaWwww Xxxx ComXnxx Aunty Sex VideosGay HaremBritno KittenKelsi Monroe Full VideosCelina Powell Sex TapeNoelle Best NudePlump Princess BbwAddisoj Rae NakedBeautiful Blonde PornBlue Film QawaliPure Taboo SexFree Vr PornographyRarbrRadhika Apte SexyCondom Sex PhotoAva BlackedBig Titis HotBengali Suhagrat SexQuinnfinite Onlyfans LeakSkip The Game MobilePorn Com ComThehentaicomicQuero Assistir Filme Pornô BrasileiroCalvin Banks PornKajaxxxWatch XxxKarnataka Girls NudeOld Indian Porn MoviesNaughty Wife PornAnissa KatepornTeenies CreampieGood Charlotte Pornstar