door Jongens van de Witt in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 4
  • 483x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

enkele weken voor MH 17 werden er vragen gesteld in de Bundestag over het herhaaldelijk uitvallen van transponders in commerciële vluchten.
Een raketinstallatie kan onderscheid maken tussen een militair object en een civiel vliegtuig dmv zo'n transpondersignaal.
wie heeft er lopen kloten?

http://dip21.bundestag.de/dip21/btd/18/019/1801925.pdf

6
1 Jongens van de Witt
2 Jongens van de Witt

Deze heren hebben het daar ook over:
vanaf 58:14 De hele youtube is trouwens de moeite waard.

5
3 Ness

Als er 2 raketten zijn afschoten met minuten tussentijd, waarin het vliegtuig nog probeerde terug te gaan, kan het best wel met opzet zijn gebeurd.

2
4 Marrie

To be sure, the Iranian air defenses were on high alert fearing an American attack in the wake of the U.S.
Alleen bovenstaandd zin al.
Waarom waren ze alert, omdat ze die nacht raketten hadden afgevuurd naar doelen in Irak.
Niemand anders dan Iran deed dat dus en nu niet doen of dat een opgezet plan was.
Iran zat fout.
Ze hadden gewoon het luchtruim moeten sluiten als ze zo alert waren op een tegenaanval.
De tegenaanval kwam er niet, wel schoten ze een passagiersvliegtuig uit de lucht , omdat ze de spanning niet aankonden.

4
5 Nurse Ratched

@ 4 Als dat zo is dan is het duidelijk opzet.

Iran zegt dat Amerika de spanning omhoog stuwde en Iran schoot toen op een Amerikaanse basis waarbij ze een reactie verwachten van Amerika en ze dachten aan een kruisraket waarbij ze maximaal 10 seconden hadden om adequaat te handelen en een inschatting moesten maken tussen een kruisraket en een vliegtuig, dus in een fractie van zeg maar 9 seconden. En daarbij hebben ze de verkeerde inschatting gemaakt.

Maar als het is zoals jij zegt en er minuten tussen zaten dan is het duidelijk opzet.

1
6 Zeeuw

@4 inderdaad er zijn 2 raketten afgeschoten 6 minuten nadat het toestel is opgestegen. De transponder ging stuk na 2 minuten vliegen lees ik De man die de raketten afvuurde vroeg toestemming maar 10 seconden is erg kort en hij besloot te schieten


Tegen 06.00 uur kan hij alleen melden dat hij op zijn radarscherm gezien heeft, elk van de 9 lijnvluchten die die nacht de nabijgelegen luchthaven hebben verlaten. Hij zag hoe ze normale vluchtpaden van de noordwestelijke start- en landingsbaan volgden, de heldere nachthemel beklimmen en dan naar het noorden of noordoosten varen. Omdat het Tor-M1-systeem dat hij gebruikt, is uitgerust met IFF (Identification Friend of Foe) -functionaliteit, kon hij zelfs hun roepnamen zien. De voorlaatste was Qatar Airways Flight QR8408 op weg naar Hong Kong.
De laatste vlucht die nacht zou Ukraine International Airlines-vlucht PS752 zijn die op weg is naar Kiev. Het vertrok een uur te laat om 6.12 uur, maar volgde exact dezelfde initiële vliegroute als de vorige vluchten. Toen het klom en 4.600 ft boven het grondniveau bereikte, stopte de transponder van het vliegtuig plotseling om ongeveer 6.14 uur, ongeveer 2 minuten na het opstijgen. Het vliegtuig maakte vervolgens een scherpe bocht naar rechts richting het oosten en keerde terug in de richting van de stad Teheran, reisde nog eens 15-20 km gedurende 4 minuten voordat het neerstortte in een gebied nabij een voetbalveld en explodeerde bij impact.

Om een ​​nog onbekende reden was onze man er plotseling van overtuigd geraakt dat de Boeing 737 een 'vijandelijk doelwit' was . Volgens het protocol had hij toestemming gevraagd om te starten, maar zijn superieuren konden niet worden bereikt vanwege 'een probleem met het communicatienetwerk '. Nogmaals volgens het protocol, had hij een venster van 10 seconden waarin hij kon beslissen of hij zou starten of niet. Nog steeds overtuigd dat de 737 een kruisraket of vijandig vliegtuig was, lanceerde hij de twee raketten die het lot van de 178 mensen aan boord bezegelden.

0
7 Zeeuw

@7
Er zijn Inderdaad nog veel te veel vragen over.

1
8 Marrie

_zijn superieuren konden niet worden bereikt vanwege 'een probleem met het communicatienetwerk_

Het jammere van die extremistische haatbaardenclub is dat ze elke keer, maar dan ook elke keer met een gebeurtenis, een zwak excuus hebben waardoor de geloofwaardigheid ver onder nul komt te hangen..

5
9 Sjaak Trekhaak

@9 kan zijn maar hij had 10 seconden en dat is erg kort.

0
10 Zeeuw

@10
Ja, en dan verwachten dat men dit ook maar zomaar ff gaat geloven e.d.

Het feit dat die zwarte dozen daar het land nog steeds niet uit zijn zegt in feite al genoeg.

2
11 Sjaak Trekhaak

** gebruiker verwijderd **

De suggestie dat Iran dat vliegtuig expres uit de lucht geschoten heeft lijkt mij nogal onzinnig.

Iran heeft namelijk erkend dat zij verantwoordelijk waren. Volgens mij doe je dat alleen als er sprake is van een noodlottige fout.

Volgens mij is het zo dat je nooit toegeeft dat je een vliegtuig uit de lucht geschoten hebt als je dat opzettelijk gedaan hebt... of er moet van een heel erg rare kronkel sprake zijn.

12 verwijderd9249148401

@10 De andere 9 vluchten zijn door deze man allemaal gezien als friendly met de nummers erbij. De transponder van de 10e vlucht ging na 2 minuten ineens uit en de man zag deze dus niet als friendly en zijn systeem ook niet. Er kwam geen nummer bij. Dus moet je dan schieten lijkt mij

Verder is Iran niet verplicht de zwarte dozen aan Amerika te geven zodat Boeing een Amerikaans bedrijf wat hun vijand is ze uit kan lezen. Iran vliegt dan ook met Airbus..

Nooit zaken aan je vijand geven

1
13 Zeeuw

@13
Ze spreken niet over de VS..

https://nos.nl/teletekst#132

1
14 Sjaak Trekhaak

@13
en hoe en of wie heeft die transponder uitgezet?
NAVO was al eerder aan het kloten met transponders zie Duitse link in #1

4
15 Jongens van de Witt

@14 weet ik maar Boeing wil de zwarte dozen zelf ook uitlezen om te kijken of er iets is met hun toestel. En Iran wil koste wat koste voorkomen dat ze daar terecht komen

1
16 Zeeuw

Ik geloof ook niet dat hier opzet in het spel is, een noodlottige fout.
Wel vraag ik me af of Iran had bekend als er geen beelden waren, ze hielden eerst vast aan een technische storing.
Toen konden ze er niet meer onderuit en kwam het verhaal zo als we nu kennen.
De man die het filmpje plaatste hebben ze opgepakt, maar geen idee of ze ook de verantwoordelijke die schoot hebben opgepakt.

0
17 Nurse Ratched

@15 Hrt is jouw complot, vertel het maar.

0
18 Nurse Ratched

@16
Nou, wat ik heb meegekregen heb is dat Oekraïne het recht heeft om het als eerste te mogen uitlezen mocht het Iran niet lukken.
Nu heeft Canada Iran al aangeboden om te helpen maar ook dit schijnt stroperig te gaan.
Van de week kwam het bericht dat het Iran niet ging lukken, dus dat Oekraïne ze zouden krijgen, en prompt nog geen 24 uur later praten ze weer anders..

Tja, best wel geloofwaardig voor doven & blinden..

En Boeing komt in dit verhaal pas als laatste aan de beurt.

3
19 Sjaak Trekhaak

@19 Precies ze blijven draaien.
Ze hebben gezegd dat ze de apparstuur niet hebben om ze uit te lezen.
Waarom dan dat gedraal?

1
20 Nurse Ratched

@19 ja dat klopt wat jij zegt Eerst Oekraine dan Canada en daarna Boeing. Maar hoe voorkom je dat de zwarte doos na Oekraine naar Amerika gaat als Iran zijnde. Dat is het punt. Als hij eenmaal in de Oekraine is hebben zij er geen zicht meer op.

0
21 Zeeuw

@1
Bij MH17 werkte de transponder gewoon. De labels waren zichtbaar tot het neerstorten.

0
22 kwatta

@22
heb je daar bewijs voor?

5
23 Jongens van de Witt

@23 Heb jij dan bewijs dat er geknoeid is?
Zowel in Iran als bij de MH17.

0
24 Nurse Ratched

* Verwijderd door de redactie *

25 Ryan

@23
Het rapport van de Dutch Safety Board.

2
26 kwatta

* Verwijderd door de redactie *

27 Redelijk Rechts

** gebruiker verwijderd **

@27 moet dat dan? Ik had het over de situatie in Iran. Dat anderen hier graag MH17 bij slepen, moeten ze voor zich zelf weten en is voor mij geen reden om er op in te gaan.

28 verwijderd9249148401

We kunnen het er lang of kort over hebben.
Bij dreiging sluit je het luchtruim.
Die dreiging was er voor Iran en voor Irak vanuit Iran.
Zolang men dat niet doet zal dit niet de laatste keer zijn.

1
29 Nurse Ratched

* Verwijderd door de redactie *

30 Redelijk Rechts

Misschien hadden de Russen en chinezen er iets mee te maken.

0
31 Tafka Mike

Het zondagavond-geplotterdeplot was leuker toen het over chemtrails ging.

0
32 zeikenderechter

@32
de link #1 naar vragen in de Bundestag zeker niet gelezen?

3
33 Jongens van de Witt
34 Ness

The electronic jamming coming from an unknown source meant that the air defense system was placed on manual operation, relying on human intervention to launch. The human role meant that an operator had to make a quick judgment in a pressure situation in which he had only moments to react. The shutdown of the transponder, which would have automatically signaled to the operator and Tor electronics that the plane was civilian, instead automatically indicated that it was hostile. The operator, having been particularly briefed on the possibility of incoming American cruise missiles, then fired.

MORE...
IRAN JET DISASTER SETUP - WHO IS THE MYSTERIOUS VIDEOGRAPHER?
IRAN UKRAINE CRASH - A PROPAGANDA WET DREAM
The two missiles that brought the plane down came from a Russian-made system designated SA-15 by NATO and called Tor by the Russians. Its eight missiles are normally mounted on a tracked vehicle. The system includes both radar to detect and track targets as well as an independent launch system, which includes an Identification Friend or Foe (IFF) system functionality capable of reading call signs and transponder signals to prevent accidents. Given what happened on that morning in Tehran, it is plausible to assume that something or someone deliberately interfered with both the Iranian air defenses and with the transponder on the airplane, possibly as part of an attempt to create an aviation accident that would be attributed to the Iranian government.

3
35 Jongens van de Witt

@34
die link is ook het topic

1
36 Jongens van de Witt

@36 Oho lol, ik heb er meerdere, staan over deze site verspreid inmiddels. Helemaal dezelfde inhoud dan question sorry..

2
37 Ness

De psychologie van complottheorieën

De mens is van nature geneigd om gebeurtenissen te verklaren.[8] Zeker als ze een emotionele impact hebben. Als een directe oorzaak ontbreekt of er onvoldoende achtergrondgegevens voorhanden zijn, is er ruimte voor eigen speculatie, waarbij informatie over de geheimzinnige of onopgeloste kwestie verzameld kan worden en aan elkaar gelinkt. Op basis hiervan wordt dan een bevredigende hypothese gezocht, meestal beïnvloed door de eigen persoonlijke overtuigingen. Het kan ook andersom gaan, waarbij de hypothese er eerst is, waarbij vervolgens feiten gezocht worden.

Er wordt ook steevast een groepering of persoon gezocht die baat zou hebben bij het mysterie. Meestal hebben de aanhangers al vooroordelen of wantrouwen ten aanzien van deze figuur of instantie en wordt deze als zondebok gebruikt. Er wordt dan van uitgegaan dat deze mensen tot alles in staat zijn. De theorieaanhangers gaan gemakkelijk akkoord met de geruchten omdat zij hun vooroordelen erdoor bevestigd zien.

De meeste complottheorieën missen voldoende betrouwbare informatie en/of overtuigende bewijzen. Dit kan te wijten zijn aan een gebrek aan persvrijheid in ondemocratische landen.[9] Of omdat de verdachte groepering of persoon weigert in te gaan op vragen en geruchten omtrent de kwestie. Het internet speelt een grote rol om complottheorieën internationaal te verspreiden. Geruchten zijn snel online gezet en meestal is het niet eenvoudig om na te gaan waar de theorie vandaan komt. Mensen die de theorie lanceren beweren vaak expert in de materie te zijn of blijken een voormalig medewerker met wroeging. De persoonlijke achtergrond van hen is vaak twijfelachtig en onbetrouwbaar.

Complottheorieën zijn zelden wetenschappelijk gefundeerd. Bepaalde beweringen zijn soms fysiek onmogelijk en/of negeren belangrijke nuances, details en andere feiten. Het hoge sensatiegehalte en de vaak extreme speculaties contrasteren meestal sterk met wat er in werkelijkheid gebeurd is. Slechts weinig aanhangers proberen de theorieën zelf verder te onderzoeken. Ook al wordt de complottheorie tegengesproken door duidelijke bewijzen, dan nog blijven velen er hardnekkig in geloven. Ze voeren dan vaak het argument aan dat deze bewijzen ook allemaal mediamanipulatie zijn en dat degene die hen tracht in te lichten zelf ook in het complot zit.
Bron wiki

1
38 Nurse Ratched

@38

er staan hierboven genoeg feiten.
Dus dat lulverhaal van je slaat als een tang op een varken

1
39 Jongens van de Witt

* Verwijderd door de redactie *

40 artemis

* Verwijderd door de redactie *

41 artemis

@39 Onbewezen feiten zijn geen feiten.

0
42 Nurse Ratched

@42
Dan kan jij niet lezen.

0
43 Jongens van de Witt

@43 Ik denk toch dat als het bewezen feiten waren Iran wel zou opspelen.
Het zijn speculaties niet meer en niet minder.
Nergens lees ik dat wat in de linkjes staat de reden was voor het neerstorten van het vliegtuig in Iran.

0
44 Nurse Ratched

Given what happened on that morning in Tehran, it is plausible to assume that something or someone deliberately interfered with both the Iranian air defenses and with the transponder on the airplane, possibly as part of an attempt to create an aviation accident that would be attributed to the Iranian government.

Uit je eigen post.

0
45 Nurse Ratched

Helaas gebeuren zulke dingen , zie link #1
ieder modern raketsysteem is normaliter in staat om dankzij die transponder uit te vogelen of een vliegtuig dat een oorlogsgebied passeert al dan niet van burgerlijke aard is. Als de transponder niet werkt zit je al gauw met de peren.

0
46 Jongens van de Witt

@46 Klopt helemaal, als die responder niet werkt kan dat gebeuren.
Dat kan een storing zijn en hoeft geen gekloot van een ander te zijn, zoals u zich in @1 afvraagd.
Verder hoeven die dingen niet te gebeuren als men het luchtruim in die gebieden gewoon sluit.

0
47 Nurse Ratched

@47
De vragen die in de Bundestag zijn gesteld kwamen voort uit het gegeven dat er met transponders is gekloot.
Opeens waren er meerdere voorvallen in korte tijd,
iets wat normaal nooit voorkwam.
Dat maakte de mensen terecht zenuwachtig.
Let op het antwoord op vraag 7 :
https://www.stelling.nl/kleintje/images/stories/bestanden/20140720012844_1801925hunkolinke.pdf

1
48 Jongens van de Witt

@48 Gelezen.
Echter nog steeds geen bewijs dat dit in Iran het geval was.
Ik ageer tegen de aannames van mensen die zeggen dat het xo is.

0
49 Nurse Ratched

@48 Gelezen.
Echter nog steeds geen bewijs dat dit in Iran het geval was.
Ik ageer tegen de aannames van mensen die zeggen dat het zo is.

0
50 Nurse Ratched

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

31 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

40 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Teen StripNude Wife SwapXviseoaHairy Teenager PornXxxx Hot HdUrfavraeBest Tits In PornTamil Movie Sex SongMandigo PornStewardess PornGame Of Thrones TitsPorntube PornstarsThe Fappening.blogspotPorn FamiliaresFucking Hd VideoReal Lebian PornVideos Pornos AnalesVideos Pornograficos RomanticosSex ManiacFree Hard Sex VideoMind Control PornographyWww Xvedieos ComAlex Gray PornstarSkinny Gorl PornNaked In BrazilIndian Sex With ServentKsensualJapanes EpornThe Teacher XxxHairy Pussy HdSex Chat NowLeolist CanadaChloe PornhubCollege Girl And Boy Sex VideoNiki PornNakedcountrygirlsViking Barbie LeakedKatya KarlovaSafe Porn WebsitesSidney Starr NudeSucking VaginaKamasutra VideoXxx English HindiSexy Red PornGroped Train PornBdsm TesteSpanging PornMaria Gjilie PornPorn ThreesumMom Porn MovieRentai PornTs BackpageHot Bf SexySexy Video Hot BfKatrina NakedDeep Fake BollywoodHollywood Love Making ScenesHot SexyteenLund Se ChudaiCelebritynude VideosTsunaki SannomiyaSquirting In PublicTatoos PornSimran Kaur Nude VideoKatja KeanXxx EngalishSmall AnalHayden Kho Maricar ReyesVídeo Pornô De JaponesaHotgirlsPerfect Cell HincaActress Boobs NudeMofosAlexis BeezeXnxx Aunty RomancePron ComicsTalking Dirty BlowjobsChamster LivePorn IrGoogle Open SexAmerikan XxxOnlyfans LovelyhimeJapanese Bus PornWww89New Sex Vedio ComPoulpo 692048 论坛Dolphin PornographyMackenzie Foy NudeXnxx VedioDevar Ne Bhabhi Ko ChodaFoursome Porn VideosSissys CummingHighschool Dxd HentiLobstertube.cokSuperhentais.Montana Fishburn NudeChewanthi PereraPorn With Mom And DadNude Jodi FosterSurekha Reddy Hot RomanceLacy Lennon DpBodo Porn VideoBoudi Bath VideoBrutally XKoel Mallick X VideoVixey AcostaVillage Teen PornThothbXnxx AvaSex Sex Sex Sex Sex Sex Sex Sex SexKanta Bai PornSleeping Xxx Hd VideosXxx Vidio JapaniBig Titis HotOops No PaintiesHentaihereRylee Nova NudeXxx Japan Sex Com3d Sex And Zen: Extreme Ecstasyسكس مني فاروقMalayali Sex VideoLong Black PornIndian Mistress Feet WorshipNiksindian FreeSims 4 FutaMaa Ki Sex KahaniIndian Local Porn VideoSkipthegames Columbia MissouriHantai ParadiseVideo PornnoLeah JayeRajasthan Village SexPornographi GratuitStreaming Pornographique GratuitAduldworkHiroen Sex VideoIamthmpsnDevar Bhabhi Hot VideoBeautiful Indian Aunty SexKissavWww Desi Chudai ComIleana Sexy VideoWife Passed AroundFortnite PormDestiny Fomo PornPornos ChaudesXxx Big AssShemail Sex VideoClara Morgàe