U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 43
De NOS heeft een video gemaakt om uit te leggen waarom met name middeninkomens geen huis meer kunnen kopen. De video van maar liefst 8 minuten negeert de belangrijkste oorzaken. Er is een algehele crisis op de woningmarkt. Waar de middeninkomens ook last van hebben. ...

8 maanden geleden door Sterre001

REAGEER MET EEN EMOJI
31
8
4
1
LEES MEER OVER

NOS is 90% censuur ;-(

1 Fernand    
8 maanden geleden door Fernand
16
Meld

Staatsnieuws in optima forma.
Karskens krijgt steeds meer gelijk.

2 Strongoli    
8 maanden geleden door Strongoli
14
Meld

Het gaat bij de NOS om wel meer dan eenzijdigheid. Het is staatsnieuws. Dat wat de staat niet welgevallig is, wordt domweg niet vertoond (bv duizenden en duizenden papers over klimaat die niet aan de eisen van alarmisten voldoen, maar stuk voor stuk het vermelden waard zijn); gaat het om een NL's probleem dan moet er wel gereageerd worden anders zou de censuur teveel opvallen. Maar dan wordt het nieuws verdraaid en het probleem verkeerd weergegeven terwijl kernoorzaken verdoezeld worden, zeker als het de bekende knuffels betreft.

Wie het NOS hoernaal nog serieus neemt heeft een gaatje teveel in het hoofd. Zij beheersen daar de gouden propaganda-regels prima. Weglatingen en halve waarheden; foute vertalingen komen daar ook nog bij, sinds kort. Niet kijken scheelt een hoop ergenis, en je mist evengoed niks.

3 Ness    
8 maanden geleden door Ness
16
Meld

NPO laat bij alles alleen de hun beleving passende delen zien de rest word genegeerd of verdraait!

Ook valt het op dat de nieuws lezers ook niets anders doen dan op lezen zonder ook maar een idee te hebben waar veel onderwerpen over gaan!

Triest dat dit op kosten van de burger in stand word gehouden!

4 Zie Hier    
8 maanden geleden door Zie Hier
14
Meld

* Verwijderd door de redactie *

5 recent    
8 maanden geleden door recent

NOS is geen journaal brenger, maar vaak een actualiteiten programma. Zoals Brandpunt en Hier En NU bestaan niet meer in die vorm. Nieuwsuur en Een vandaag zijn een verlengstuk van het NOS journaal en onbetrouwbaar in hun gekleurde berichtgeving.

6 Verwonderd    
8 maanden geleden door Verwonderd
9
Meld

De NOS is een misleidingsapparaat van diezelfde overheid die ons allemaal exploiteert.
De televisie is hun belangrijkste manier om mensen te onderdrukken. Door ze zeer geraffineerd te misleiden met gekunstelde onlogica en emotionele halve waarheden afgewisseld met keiharde leugens. De overheid bestaat uit een groot echelon aan managers, ambtenaren, acteurs en andere belanghebbenden.

Altijd met dezelfde gekunstelde praatjes. Altijd dezelfde drogredenen. En altijd dezelfde ontkenning van wat iedereen ervaart en kan zien.

En toch werkt het. Al zo lang. Het is ongelooflijk.

7 purelogica    
8 maanden geleden door purelogica
9
Meld

De linkse hoofdredacteur Marcel Gelauff (en voorzitter van het Genoodschap van hoofdredacteuren) heeft kennelijk vrienden in hoge posities...
Hij is verantwoordelijk voor al het gemanipuleer van zijn redacties.
Ook de voice-overs lijken gespecialiseerd in het spinnen dmv hun vaak geniepege teksten.
Altijd anti-Putin, anti-Trump, anti-FvD, anti-PVV, anti-waarheid.
De NPO moet door de wasstraat. Bijltjesdag in nieuwsland wat mij betreft. Alle linkse marxisten eruit.

8 logikus    
8 maanden geleden door logikus
7
Meld

@8 Sorry, genoodschap = genootschap question

9 logikus    
8 maanden geleden door logikus
4
Meld

De nieuwsuitzendingen worden natuurlijk wel geredigeerd, afhankelijk van de nieuwslezer is er (emotioneel) nieuws over asielzoekers, LHBTxyz, natuurrampen als klimaatrampen e.d.
het is dus ook een gevolg van het minderheden beleid bij de NPO.
Blanke heteroseksuele mannen zijn daar niet welkom.

10 icnivad    
8 maanden geleden door icnivad
5
Meld

Mijn oma van 85 gelooft ook alles wat de NOS haar voorschotelt. En omdat ze als klein kind de oorlog heeft meegemaakt valt er geen discussie mee te voeren op veel gebieden want ja zij weet hoe het zit..

Stemrecht zou na je 75e moeten stoppen

11 Hefan430    
8 maanden geleden door Hefan430
18
Meld

Mijn vertrouwen in de {r)overheid en de staatspropaganda van de NPO is ver onder het NULpunt gedaald. Het is omgeslagen in één groot wantrouwen en ik begin de overheid meer en meer als vijandig tegenover ouderen en andere kwetsbaren te zien.
@8 Helemaal met je eens. De grote schoonmaak of bijltjesdag moet ook bij andere instituties gebeuren, waar allerlei linkse figuren op topposities zijn gemanipuleerd.

12 bozeman    
8 maanden geleden door bozeman
6
Meld

@12
ik vertrouw die Staatsmaffia al jaren niet meer en vind zij een criminele organisatie.

13 nog een keer    
8 maanden geleden door nog een keer
6
Meld

Hoezo eenzijdige berichtgeving? Omdat de onzinnige meningen (die als waarheden worden verkocht) van deze baggersite niet verwerkt zijn question

14 MacGu    
8 maanden geleden door MacGu
21
Meld

VVD belazer zender.

15 janma    
8 maanden geleden door janma
6
Meld

@14 Blijkbaar ben jij nog jong of je hebt bepaalde belangen. Het pluriforme omroepbestel is ooit opgericht om de meningen van alle stromingen binnen de maatschappij te kunnen verkondigen. Daarom heeft ons kleine landje zo belachelijk veel omroepen. Elke omroep had zijn eigen actualiteitenprogramma waar het nieuws een eigen tintje meekreeg.
Tot eind jaren negentig betaalde een ieder met tv of radio, omroepbijdragen. Vanaf circa twintig jaar geleden werd dit veranderd: toen werd de publieke omroep rechtstreeks betaald uit de belastingen, verdwenen de actualiteitenprogramma's grotendeels en werden de teugels vanuit Den Haag strakker aangehaald. Vanaf die tijd werden maatschappelijke problemen (met politieke lading) niet meer besproken: we leven allemaal in het paradijs - er zijn geen problemen. Ook voor informatie over bijvoorbeeld de crisis vanaf 2008 moest je uitwijken naar België of de BBC. De Nederlandse burger wordt tegenwoordig als een kind aangesproken door de NPO, in de trant van: u hoeft niets te weten, wij waken wel over u, u hoeft niet na te denken, het denkwerk doen wij wel voor u. Sommigen vinden dit mogelijk nog prettig ook: de warme verstikkende deken van de staat.
De pluriformiteit is grotendeels weg. Al die omroepen kunnen net zo goed fuseren tot één staatsomroep.

16 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
7
Meld

@12 "Het is omgeslagen in één groot wantrouwen en ik begin de overheid meer en meer als vijandig tegenover ouderen en andere kwetsbaren te zien."

Tijdens de crisis had de NCRV een praatprogramma over het korten van de pensioenen. Men had toen ouderen die nog net niet dement waren en zonder enige financiële of politieke expertise tegenover de financiële experts van de volkskrant en een pensioendeskundige geplaatst. Die ouderen werden natuurlijk verbaal compleet afgemaakt. Men probeerde het korten van ouderen aan Nederland te verkopen door ongelijke gesprekspartners tegenover elkaar te zetten. Ik moest braakneigingen onderdrukken bij het zien van dat programma.

17 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
6
Meld

@11 Men is al druk bezig om het AOW en het aanvullende pensioen van je oma te korten.
Stemrecht is nog het enige wat ze straks nog heeft ...

18 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
4
Meld

@16 De mogelijkheid om nieuws, opinies e.d.(van welke kleur dan ook) tot je te nemen en te toetsen zijn heden ten dage legio. Het is verder aan de consument....... Voor ieder wat wils zou ik zeggen.

19 MacGu    
8 maanden geleden door MacGu
12
Meld

De staatszender van de DDR was vroeger nog betrouwbaarder.

20 Waarheid, gewoon zoals het is    
8 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
5
Meld

Wanneer de NOS te kritisch is betaalt de regering straks minder belastingsgeld aan de NPO. Wiens brood men eet dienst woord men spreekt. Tijd voor onafhankelijke journalistiek. Omroepen die zijn opgericht in de hippytijd en een monopoly op zendtijd hebben is ook niet meer realistisch.

21 Pressure    
8 maanden geleden door Pressure
7
Meld

Voor de modale werkenden geldt gewoon:Hoe harder je werkt en hoe meer je spaart, des te harder zal je gepakt worden in ons land.

Wanneer je een goed burger bent en je werkt hard, dan verdwijnt het meeste van het geld dat jij hebt verdiend in de zakken van iemand anders.

22 de kikker    
8 maanden geleden door de kikker
4
Meld

Rutte pleit ook voor staatstelevisie. Hij roept dat sociaal media passé is.

23 hopefully    
8 maanden geleden door hopefully
5
Meld

@23 Zeker. slechts een voorbeeld, de afgelopen twee weken... Frappez toujours: het Vuurwerkverbod. Ie-de-re-dag-op-nieuw. Het contrast met nieuwsspreiding via buitenlandse televisiezenders is werkelijk schokkend.

24 Citrusvrucht    
8 maanden geleden door Citrusvrucht
4
Meld

Wat op deze site staat (zonder bewijzen) is natuurlijk allemaal waar

25 Anubis    
8 maanden geleden door Anubis
7
Meld

Vergeet de NOS, er is een alternatief: Ongehoord Nederland! Karskens is in staat, door jarenlange MO correspondent en echte verdieping in de lokale cultuur en historie, oorzaken en gevolgen in kaart te brengen. Kijk dat is echte voorlichting!

26 Lets keep it cool    
8 maanden geleden door Lets keep it cool
6
Meld

@26 Als je niet heel erg begaan bent met feiten en het liefst het eigen gelijk wil horen is ON wel een alternatief

27 MacGu    
8 maanden geleden door MacGu
11
Meld

@23 De Gooise matras kijkt vaak niet verder dan de omgeving van Hilversum: ze zien zichzelf als het centrum van Nederland, waar alles gebeurd. Incestueus gebeuren...

28 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
6
Meld

Wat in het stuk staat , weet toch iedereen ?
Ik denk dat de NOS toch van enige interesse en kennis uit mag gaan van wie het artikel interesseert.
Of het anders opzoekt .

Het is ook niet zo van belang hoe het gekomen is ,maar wat je er aan doen moet en hoe.
Als iedere overheid een blauwdruk heeft van wat er in de komende 60 jaar hier en in de wereld zou gaan gebeuren , dan hebben ze schuld .
Don’t shoot the messager !

29 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
9
Meld

https://opiniez.com/2020/01/14/overheidsregels-desastreus-voor-woningbouw/johannes-vervloed/

- Meer eenpersoonshuishoudens
- Meer immigranten
- Verhuurdersheffing = verkoop sociale woningen
- Te weinig uitgifte bouwgrond in bestemmingsplannen
- Goedkoop lenen = speculanten die te hoge huren vragen

EN omdat de huurprijs van een sociale woning mag stijgen als het inkomen van de bewoner stijgt, en als er een nieuwe bewoner in komt, verdwijnen veel sociale woningen geruisloos naar de vrije sector of worden hoe dan ook veel duurder.

30 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
5
Meld

@8

Hoe weet jij dat Marcel Gelauff links is ?
Hij heeft bij behoorlijk rechtse kranten gewerkt .
Wel eens bedacht dat de zg. waarheden van Putin , Trump , FvD en PVV ook wel eens geen waarheden kunnen zijn ?
Wie klakkeloos aanneemt van wel ,moet anderen dat niet verwijten .

31 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
13
Meld

@29
Als je weet hoe iets ontstaan is, dan weet je ook beter te handelen in de toekomst. Lessen uit te trekken.

32 hopefully    
8 maanden geleden door hopefully
2
Meld

@30
Zou lage rente er aan toevoegen.

33 hopefully    
8 maanden geleden door hopefully
1
Meld

@26

Ik hoorde laatst een moeder van jonge kinderen zeggen :” Die Karskens komt bij mij niet aan. Ik wil graag dat mijn kinderen zonder nachtmerries gaan slapen “.
Had ik nog niet aan gedacht .
Geef mij Dionne of Annechien maar.

34 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
15
Meld

@30

Alleen ultrarechts als waarheid geloven , maakt ook blind voor de waarheid .
“Onderzoek ALLES en behoudt het goede”.

36 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
10
Meld

@32

Dat gaat maar ten dele op omdat er altijd betweters zijn .

37 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
11
Meld

Soms heeft rechts, soms heeft links gelijk.En dat is nou net het leuke van ons nieuws.
Er is keuze !

38 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
9
Meld

@18

Heb je ook weer een punt

Eigenlijk zou je gewoon op een aantal belangrijke punten je stem op een partij moeten kunnen uitbrengen

39 Hefan430    
8 maanden geleden door Hefan430
3
Meld

@35

Social media heeft veel verpest en veel ellende gebracht .
Tot zelfmoorden aan toe.
Niemand hoeft mij te volgen en ik wil niemand volgen .
En kinderen die zelfs thuis niet veilig zijn voor pesten .
De dwang om mee te doen .
En de leugens die er verspreid worden zijn legio.
Sociale contacten zijn persoonlijke contacten .
Ik heb mijn Facebook verwijderd en mijn Instagram , ik twitter niet .
Voor als men mij iets wil zeggen , heb ik een deur met een bel, een telefoon , een ( familie) app en mail.
Heerlijk! En veel gezelliger .

40 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
7
Meld

Radar heeft er vorige maand 2 afleveringen aan besteed, erg helder allemaal en maakt het ook weer eens duidelijk dat de Nederlanders plaats moeten maken voor de buitenlandse investerrders enerzijds en de migrantenstroom anderzijds en de overheid is lachende 3e, grondprijzen zijn nog nooit zo hoog geweest..

41 ActiveRush    
8 maanden geleden door ActiveRush
4
Meld

Gelukkig krijgen steeds meer die shit door...

42 Tjeesus...,    
8 maanden geleden door Tjeesus...,
5
Meld

Het NOS is een hersenspoelmachine die bij de kijker het idee dat 'Nederland' en 'het Nederlandse volk zouden bestaan, functioneren en via het NOS representeerbaar zouden zijn.......feitelijk is het allemaal nepnieuws omdat het de aandacht afleidt en verbloemd dat Nederland ondertussen opgeheven, afgeschaft is en de omvolking in volle gang is.....

43 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@31 "...Hij heeft bij behoorlijk rechtse kranten gewerkt...."

Er zijn in Nederland geen rechtse kranten! De Telegraaf is de krant van de liberalen en liberalen zijn links! -al sinds de Franse Revolutie: 'liberté, egalité, fraternité'!

44 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@44 liberalen zijn links ?? In welk universum ?

45 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
6
Meld

Het Amerikaanse nieuws is sowieso veel interessanter: de grote machtsstrijd tussen soevereiniteit en linkse controle-kerk vindt plaats in de VS en de uitkomst zal beslissend zijn voor de toekomst van de westerse wereld!

Verder is het interessant het wereldnieuws te ijken aan het gezichtspunt van Rusland dat na 30 jaar uitsluiting en sancties een eigen realiteit heeft ontwikkeld....tot grote ergernis van de globalisten....!

46 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@45

In het wereldbeeld van de PVV/FVD-er. Die denken namelijk dat de PVV en FVD rechtse partijen zijn

47 krek    
8 maanden geleden door krek
7
Meld

De besten nieuws zenders zint nog altijd de Duitscher en België zenders.

48 Gunther    
8 maanden geleden door Gunther
6
Meld

@12 "....en ik begin de overheid meer en meer als vijandig tegenover ouderen en andere kwetsbaren te zien. ...."

Omdat wij Nederlanders zijn zien wij de overheid niet als gevaar of potentieële vijand....in de VS en Oost-Europa is dat wel anders! Het toegestane wapenbezit voor Amerikaanse burgers vloeit rechtstreeks voort uit het diepe wantrouwen van vrije burgers tegen bemoeizieke nivellerende overheden!

49 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@47 En iedereen die er niet op stemt Is extreem links in hun bekrompen wereldje

50 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
5
Meld

@45 "....liberalen zijn links ?? In welk universum ?..."

Misschien niet bij jouw in het dorp, maar in héél de VS zijn de liberalen links! En dat is ook de historisch juiste definitie....want de Franse (communistische) revolutie is gestart door liberalen in de Parijze communes en hebben all oude machten en krachten (adel, koningshuizen, geestelijkheid, dynstieën enz.) omver geworpen ten bate van het Directoire en de tewerkstelling van het proletariaat.....

51 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

PVV en FvD zint rechte partijen de door de radiale linkse NOS nieuws zender kapot gemaakt wordt in hel Nederlandse door media en kranten.

52 Gunther    
8 maanden geleden door Gunther
6
Meld

@50
PVV en met name FVD zijn nationalistische partijtjes (mag je zelf een andere term voor invullen hoe nationalistisch) met links gedachtegoed over bv sociale voorzieningen. Heeft weinig met rechts gedachtegoed te maken
Heeft veel weg van een partij die in de jaren 30 opgang deed bij onze oosterburen

53 krek    
8 maanden geleden door krek
5
Meld

@47 "...Die denken namelijk dat de PVV en FVD rechtse partijen zijn..."

'Links' en 'rechts' zijn verkeersrichtingen, oriëntaties in een ruimte.....politiek zijn zij onbruikbaar geworden om de huidige discussie en crisis in het Westen te analyseren, laat staan te verklaren!

54 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@51 Maastricht is geen dorp

Links in de VS LOLROLF

55 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
5
Meld

@54 Hoor wie het zeg jij hebt altijd over de linkse kerk

56 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
4
Meld

@56


Coolmemories moet je met twintig ton zout nemen. Daar komt zo ontzettend veel onzin uit, nog meer dan 10 jaar geleden.
Of er zit een steekje los bij hem, of hij is totaal los van de realiteit, of gebruikt te veel drugs.

57 krek    
8 maanden geleden door krek
8
Meld

@57 Denk alle drie

58 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
4
Meld

@57 Stephen Hawking snapt het niet Heeft hij hier al getypt, in een wetenschap topic

59 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
4
Meld

@11 . Helemaal niet. natuurlijk zijn er hele oude mensen die niet voor rede vatbaar zijn maar ik heb een vader van ver in de 90 en die heeft ze prima op een rijtje hoor. Volgt dagelijks het nieuws en is net zo anti Rutte als veel Jonge mensen. Ziet ook dat ons land wordt weggegeven aan parasieten uit andere landen en stemt uit volle overtuiging PVV. ( terwijl hij in de Jaren 50 op de PvdA stemde. Gewoon een verstandige man die zelf uitmaakt wat hij ziet en wat hij ervan vindt. Het zou zeer onheus zijn om mensen zoals hij geen stemrecht meer te geven. Hij betaalt ook gewoon belasting hoor dus zijn stem is evenveel waard en even goed als die van u of mij.

60 PFL    
8 maanden geleden door PFL
5
Meld

@59 Hawking was onderdeel van die linkse kerk question

61 MacGu    
8 maanden geleden door MacGu
8
Meld

@61 LOL ROLF

62 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
2
Meld

@56 "... jij hebt altijd over de linkse kerk ..."

Ja, daar zijn alle globalisten (liberalen, socialisten, democraten, christenen) van het fiancieel-politiek-juridisch-technologisch-wetenschappelijk complex verzameld....! ....en door hun globalisme en geloof in universele waarden conspireren zij met de eveneens globalistische trans-nationale Islam....!

63 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

De NOS is gewoon een propaganda kanaal. Je hoeft er niet naar te kijken.

64 smurf    
8 maanden geleden door smurf
7
Meld

@59

hahahahahahahahaha

65 krek    
8 maanden geleden door krek
6
Meld

@63 Je vergeet nog een paar groepen zoals bijvoorbeeld atheïstische vuurtorenwachters, communistische stratenmakers en maoïstische bergbeklimmers

66 MacGu    
8 maanden geleden door MacGu
6
Meld

@61 "...Hawking was onderdeel van die linkse kerk..."

Ook Einstein was lid van de Linkse Kerk in zijn hyperrationele poging (na de crisis van het deterministisch kausaliteitsdenken) het universum middels zijn metaformule E=mc2 objektief te verklaren en te re-presenteren......vandaar de verhevigde inzet van het westerse systeem op controle, representatie, analyse, verifikatie, peilingen enz. enz.

67 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

Soms eenzijdige berichtgeving heeft niets met nepnieuws of propaganda [ kanaal ] vandoen.

68 optimist    
8 maanden geleden door optimist
4
Meld

@68
Valt mij vaak op, dat als er iets speelt, dat er vaak een propaganda praatje bij Jinek, Pauw of Nieuwsuur gemaakt mag worden. Daarbij wordt een licht kritische vraag gesteld en verder is het meer een riedeltje wat afgestoken wordt.

69 hopefully    
8 maanden geleden door hopefully
3
Meld

@69

Zelf ervaar ik dat niet of anders, ieder z'n ervaring en mening.

70 optimist    
8 maanden geleden door optimist
3
Meld

@70
Een voorbeeld is, dat er bij Jinek over de bosbranden in Australië werd gesproken. Helga van Leur zegt tussen neus en lippen door, dat deze niet met het klimaatgebeuren te maken hebben. Er wordt totaal niet op doorgevraagd, maar overheen gepraat.

Als de H. de Jonge over migratie komt praten, vragen ze bijvoorbeeld nooit naar het Marrakesh-pact.

71 hopefully    
8 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@67 HAHAHAHAH Wat rook jij ? en waar kun je dat kopen ?

72 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Akwasi start ’Omroep Zwart’
Waar maandagavond nog tal van BN’ers onder he...

9 uur geleden door Dunkelheit

Derksen haalt wéér uit naar Akw...
Tijdens een discussie in Veronica Inside over...

16 uur geleden door Telegraaf

13.471 nieuwe besmettingen in week tijd, ic&#...
13.471 mensen hebben in de afgelopen week pos...

11 uur geleden door RTL Nieuws

RIVM: Fors meer ouderen positief getest (816)...
Het aantal zeventigplussers dat positief op h...

6 uur geleden door Nu.nl

OT 103
Gezellig offtopic ouwehoeren

24 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
foshizzle
OT 103...
Zag nergens mijn naam voorbij komen... doet m...

3 minuten geleden door foshizzle

Nurse Ratched
Staatsgeheim: Geheimzinnigheid troef rond Ned...
Als er een vaccin komt zullen de bijwerkingen...

3 minuten geleden door Nurse Ratched

Schildpad
OT 103...
@59Hahaha .. dat denk je ja : D*slaapt ve...

4 minuten geleden door Schildpad

priaap
De asielinstroom van week 38 bedroeg ongeveer...
@9 Haha! :-)...

6 minuten geleden door priaap

Nurse Ratched
Viruswaanzinnigen vallen middelbare school la...
Mocht er op scholen een mondkapjesplicht word...

6 minuten geleden door Nurse Ratched

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig