door Proemevla in Buitenland  ·  79 Reacties

  • 9
  • 626x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6
11

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@5
Maar daarvoor hoeft men alleen maar Trump op twitter te volgen toch?

4
51 -Koeievla-
52 Rinze

** gebruiker verwijderd **

@47 nou, die "gematigde kiezers" die u benoemt, die lijken mij voor een groot deel juist de punten van Sanders en Warren belangrijk te vinden, als ik kijk naar polls die in de USA gehouden zijn over onderwerpen als gezondheidszorg en onderwijs om maar een paar hete hangijzers te noemen. Allemaal zaken die vooral de Republikeinen en de rechtervleugel van de Democraten de nek willen omdraaien.

Aan de andere kant is de USA natuurlijk ook een land dat een absurd percentage aan zgn. defensie uitgeeft hetgeen in hoge mate voor buitenlandse militaire avonturen gebruikt wordt die vooral in het belang zijn van een aantal bedrijven in de USA.

53 verwijderd9249148401

@23 Vergelijkt u Trump nu met een popartiest?

Er zijn, voor u wellicht onvoorstelbaar, mensen die wel eens uit hun eigen bubbel treden en een kijkje nemen in die van een ander. Er is werkelijk geen reden om aan te nemen dat dit allemaal overstappers zijn.

En hou toch eens op met dat 'haat'. Ik kan het uitstekend met mensen oneens zijn, ik kan hun ideeën ten diepste afkeuren, zonder hen te haten en ik ga er vanuit dat dat voor het gros van de wereldbevolking geldt.

@51 Ach, misschien wil je het ook eens in levende lijve zien. Gewoon, uit nieuwsgierigheid.

2
54 Smiling

@53 Klopt. Maar ze zijn niet gediend door zaken als the new green deal. Verder wordt bvb een Sanders tegengewerkt door de DNC zoals we in 2016 al zagen.
Dus die mensen kijken ook wel uit om nog eens zon gok te maken.

6
55 solidsteel

** gebruiker verwijderd **

@55 dank voor uw antwoord. Echter heb ik nogal moeite met zinnen als "ze vinden..." , omdat die feitelijk niets zeggen en heel erg suggestief werken.

Dat Sanders in 2016 door DNC tegengewerkt is, klopt... Dat is grotendels te wijten aan het feit dat een groot deel van de Democraten, net als de Republikeinen, uitsluitend voor het bedrijfsleven (geldschieters van hun campagnes) lijken te werken en niet voor de kiezers.

Juist onafhankelijke kandidaten die uitsluitend op basis van kleine bijdragen in Senaat of Huis van Afgevaardigden zijn gekomen en zich hoofdzakelijk door de belangen van de kiezers laten leiden, vindt ik enorm verfrissend. Overigens is het in de USA wel vaker gebeurd dat iemand vanuit een volksbeweging tot president is gekozen.

56 verwijderd9249148401

@54 Die rally's zijn te vergelijken met een popgroep ja. Of een voorstelling in de schouwburg, als je dat beter vind klinken.
Het is een "feestje voor de achterban" om het dan zo te noemen.
Daar komen doorgaans geen haters.
En ja, ik noem het haters, want dat zijn het.

Een Tweet lezen, is in een paar seconde gebeurd. Een concert, optreden, voorstelling, rally duurt meer dan een uur. Dat doe je niet "om eens te kijken wat die ander (die je verschrikkelijk haat) nou eigenlijk zegt" als je dat ook gewoon op Youtube kunt zien de dag erna.

6
57 xtremy

@57 Ik vind het een zotte vergelijking, maar vooruit. Naar popconcerten ga ik zelden, naar theater heel vaak. En dan ga ik ook naar stukken van gezelschappen waar ik eerder dingen van heb gezien die me niet boeiden, of zelfs mateloos irriteerden. Om te kijken of er iets veranderd is, om te proberen te begrijpen wat anderen erin zien. Zo ga ik ook naar lezingen van mensen met wie ik het bepaald niet bij voorbaat eens ben. Je eigen inzicht nog eens horen levert niet zoveel op, immers.

Ik denk niet dat ik uniek ben. Ik denk dat mensen uit nieuwsgierigheid gaan kijken. Ik zou dat zeker doen, als ik in de VS woonde en er was zo'n rally in de buurt.

3
58 Smiling

@58 Daar ben je dan uniek in. Normale mensen doen dat niet. Waarom zou je jezelf kwellen als je ook leukere dingen kunt doen.
Of jij hebt niks leukers in je leven te doen, dat kan ook.
Maar Amerikanen zijn wat dat betreft nog erger, die gaan écht niet naar zo'n Trump rally omdat ze Trump haten.
Die overwegen op hem te gaan stemmen, en willen dan wel eens van dichtbij zien en meemaken hoe Trump "in het eggie" (echt) is.

6
59 xtremy

@58 Waarmee zou jij dan zo'n rally willen vergelijken, als het niet zoiets als een popconcert, schouwburg voorstelling, of optreden is?
Het is in elk geval geen debat, of zoiets.

6
60 xtremy

@59 Kennelijk vind u je blikveld verbreden en proberen je in te leven in andermans overtuigingen een kwelling. Ik denk daar anders over.

En nee, inderdaad, wie Trump haat zal daar vermoedelijk niet heengaan. Maar dat u het begrip 'haten' verkeerd gebruikt en daardoor zowel mensen die kritisch zijn en mensen die daadwerkelijk haten op een hoop gooit, wist ik al.

Blijf vooral in uw aannames geloven.

(Ik zag laatst Baudet op Twitter beweren dat er 200.000 likes op Facebook voor FvD waren, en dat daaruit bleek dat 200.000 mensen iets tegen de NPO hadden. Het is een vergelijkbare reactie als die van u nu. U weet niets van de motivatie van de nit-Republiekeinen om naar zo'n rally te gaan. Niets.)

2
61 Smiling

In 2016 hebben hitlary / dnc Sanders illegaal gewipt maar ook andere kandidaten werden illegaal bespioneerd, gechanteerd.
In 2012 hebben democraten Biden gechanteerd (met hetzelfde wat ze nu proberen te verbergen) omdat het de bedoeling was dat hitlary (identity politics, vrouw na eerste niet blanke) president zou worden.
Hitlary is echter door de mand gevallen toendertijd door Benghazi en daarom bleef obamski nog vier jaar.

Het is gelukt in 2016 muv. trumpie, die heeft toen gewoon gewonnen tegen alle verwachtingen in.
Nu zijn ze weer bezig om Sanders al vóór de nominatie weg te krijgen.
( daar zijn de stemmers op Sanders niet blij mee : https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/bernie-voters-threaten-to-sit-out-election-if-democrats-steal-primary-from-him-again/ )

De andere kandidaten, ook biden zijn volledig kansloos, dus grote kans dat men probeert trump alsnog in de stront te krijgen zodat hitlary nog eens een keertje kan verliezen.
Net als in 2016 zal gebeuren wat ze niet verwacht hebben, gerechtigheid komt er.

5
62 Proemevla

Huh?

Trekt Trump nu zo weinig eiegn publiek?

Doet me denken aan dat ze voor CS Adam staan te promoten of je een TV opname bij Westergas fabriek wilt bijwonen

2
63 LGK

@3 "...De dems gaan naar crazy links en de gematigde stemmers hebben dan nog maar 1 keuze. En dat is Trump...."

Bovendien is Trump geen typische republikein. Zelf maakte het hem weinig uit of hij nu voor de democraten of de republikeinen zou uitkomen....sterke personen en vrije geesten staan dan ook boven de partijen en een man als Trump kan van beide partijen de goede kanten en punten verenigen......de partij-dogmatici echter hebben geen houvast meer.

5
64 CoolMemories

@63 "....Trekt Trump nu zo weinig eiegn publiek?
..."

Je snapt het niet! Trump heeft met zijn visie en MAGA een nieuwe scheiding aangebracht die door beide partijen loopt! Vooral de liberalen zijn verdeeld maar ook veel democraten zullen de anti-oorlogspolitiek en MAGA van Trump waarderen!

6
65 CoolMemories

@65

Nope, u snapt het niet
Trump houdt een rally, maar de helft van zijn aanhang is daar

Is alsof Marco Borsato een concert geeft en de helft is fan

2
66 LGK

@65

Maar misschien wilt de andere helft een avondje lachen

Zo beloofde Trump laatst dat hij ervoor ging zorgen dat iedere Amerikaan een goede vaatwasser zou krijgen als hij verkozen wordt

2
67 LGK

En de andere helft liefhebber..

1
68 Sjaak Trekhaak

@39 Trump heeft Epsteins dream team van huis gehaald niet alleen Dershowitz ook Kenneth Starr,zij hebben er voor gezorgd dat Epstein nauwelijks gestraft werd, door, gedurende lange tijd getuigen en hun familie, te bedreigen en indoctrineren.

3
69 Moien

Dems hebben ook een joop stemmen bij hun vaste basis verloren. De zwarte gemeenschap heeft ze door en zien meer vooruitgang bij Trump dan het linkse onvolk.

2
70 sparta

@70 idd .

2
71 solidsteel

@5 Dan hoef je alleen maar naar CNN te kijken want die houden je per minuut op de hoogte. Of je vertrouwt de MSN niet meer en wil graag zelf zien wat daar gebeurd.

Ik ken veel mensen die daar wonen en die voorspellen allemaal dat Trump deze keer overweldigend gaat winnen en dat ze dat democratische circus helemaal zat zijn.

1
72 niet-alles-geloven

@72 Ergens naar kijken is echt anders dan ergens aanwezig zijn.

0
73 Smiling

@2 Dank voor de link maar de video van Sen. Ted Cruz: Nancy Pelosi's impeachment circus is done


@67 Je denk dat het over vaatwassers gaat (alles wat Trump probeer te doen proberen die ?democraten? hem van tegen te houden en op elke manier tegen te werken)

Dan, luister eens goed naar wat Candace in deze hoorzitting allemaal opnoemt..
Candace Owens SILENCED Ilhan Omar in Congress for calling out Trump


Op de vraag: als Nadler in een hoorzitting als voorzitter Haar woorden verdraaien en Haar dan beschuldigd van iets doen Zoals Ze daar is en beschuldig word van het ondersteunen van Hitler?

Kan ik op deze site schrijven hoe ik over die mensen die HAAR DURVEN te beschuldigen
daarvan , denk ? No I Cannot..

Zoek naar andere video's van haar en luister, Zei slaat aan de lopende band raak.

2
74 nosuchname

Gatewaypundit serieus nemen, dan moet het wel heel dramatisch gesteld zijn.

8
75 alt-right-delete

@74 Owens dat is toch die pro-hitler muts?

7
76 alt-right-delete

@74 Owens ... https://newsone.com/3850492/candace-owens-lies-congress-testifying/

Als neo-nazi en white supremacy een goed idee vindt ... jij blijkbaar wel, maar dat wisten wij al.

6
77 alt-right-delete

@77
Je lult uit je nek en hebt duidelijk niet geluisterd. Ze heeft het over figuren als jij die "neo-nazi en white supremacy" continue gebruiken omdat je linkse ideologie niet kan winnen op basis van normale argumenten. Daarmee slaat ze de spijker op de kop, want een website wegzetten als leugens zonder enig argument duidt op een hersenloos gedrag.
Je neemt een artikel waarin een zwart/wit stelling wordt gebruikt om iemands ongelijk aan te tonen. Van context en grijze gebieden hebben dit soort critici geen boodschap blijkbaar. Men gaat liever voor de makkelijke weg/tactiek om iemand weg te zetten als leugenaar.
Je haat rechts, maar je hebt geen solide argumenten, anders zou je de discussie winnen. het feit dat men zich afkeert van de extreemlinkse retrorieken is omdat ze continue de kern van de problemen ontwijken en naar de extremen aanduiden om een discussie te winnen. Die tijd is voorbij.

1
78 sparta

Goh dus niet alle trailertrash is lid van een partij... Je verwacht het niet...

0
79 Otasanek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

2 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Perfect Gril NetHonjo SuzuKerala Sex AudioBrook UltraInsertions HugeSankaku ChannleSpank Bang PornPorn Films StreamingTelegram PornolarJayalalitha Young PhotosTamil Aunty Sex Video NewCory Chase HusbandSpider Gwen Porn ComicMen Eating PussiesBest Ebony PornostarsThe Journey Of Karma Watch OnlineShort Pron VideoPlay Porn FreeLatoya Jackson NudeXxx 188Asain Rape.pornHdgaysexOverflow UncenspredReddit CuckoleCamera OriveAntichrist Sex SceneTake A Mile Kylie RocketSex Tamil Hd VideoAlia NudePuccy LickingHomamade Gay PornGgsonlyxxErotikler FilmAll Sex SiteIndian Uncle Gay SexReiya ShinonomeBest Nudes TitsVf HentaiVideos Jacky Et MichelMoms Big TitsH_o_t_w_i_f_e VideosFace Licking PornKim Badinger NudeDaddy SeductionZoey HollwayMasarge XxxMarathi Sex Video ComXxx Gand DesiMallu Aunty Hot SeducingWhiteboxxx PornTubegalireSexe BeretteAdultwirkPorn GallwryCulostubeSuckmyballsRomeo TwinksPornografia DoctoresGf Bf X VideosRailway PornKitchenpornAttack On Titan PorncomicsIm Gonna CumPhilippines SexxxWe Live Together PornHow To Meet Porn LadyHd P O R NoRuule 34Xxx W ComSex Sex Movie VideoA Delicious FlightThick Asian OnlyfansSanileon Xxx VideosSucking Porn HdJulie Cash Porn HdPornsmokingLesbian EdgingHidden MastabationSex VahiniSexy Kesbian PornVoyeuristic WifeWomen Peeing NudeStripchat MaturePornographique GifRevista E Quadrinhos EroticosBrezeers XxxUchi No OutotoDinosaur King SexAva MooreEstrella Warren NudeFucking With Hindi AudioPost Orgasm HandjobSexy VivideoFree Pussy VidoesProne PornJav GurjEmbarrassed NakedValentina Nappi HdOdia Sex DesiXvideo New HotSame-065Indian 18 Year Girl SexDiscord NsfwLimetorrentzHentai JogosPonos AmadoresBunk Beds Porn ComicXnxx Video XMelissa Barrera NakedErin Krakow NudeWomen Large ClitsOlder Sexy Women PornMen Sucking BoobsMelhores Site PornográficoAnal BeadCharlie ValentineGirls Nude Sex Videos中文字幕avHot Asian BabesBrothersexPrivate Society .comSexyred_mcAsian Mom Porn VideosWensday Adams PornGilfs On RedditTiffany TatumSexceySex Video KahaniTelugu Bathroom SexForcrd AnalSexy Girls Having SexIndian Naked MovieDesi Mature NudeSocial Media GrilsFuturama PornPhineas And Ferb PornographyKimmy Granger ThreesomeMalayalamcomGotpornosGay 3d Anime PornBlacka AnalPorn With GrandfatherBhabhi NxxxAbduction PornBlackhomemadesexXvideo.clmForeplay PornhubHeather Vandeven NudeDoubke ListBeautiful Nude Women