door Nexit-En-Snel in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 36
  • 1306x gelezen
Reageer met een Emoji
4
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En dit staat ons ook te wachten.

5
1 Nexit-En-Snel

* Verwijderd door de redactie *

2 Tegenlicht

* Verwijderd door de redactie *

3 Nexit-En-Snel

* Verwijderd door de redactie *

4 Bezorgde Europeaan

* Verwijderd door de redactie *

5 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

6 TouchScreen

* Verwijderd door de redactie *

7 RonMVV

Hoe duidelijk wil je het hebben, precies dit staat er in West-Europa ook te gebeuren.

5
8 DONKEY R

Ik heb gisteren een draad aangemaakt over hoofddoekjes. Dat symbool voor de islam staat voor misogynie, maar als je er wat van vindt ben je gelijk een “racist” of “fascist”. Ik ga net zo lang door totdat dat NSDAP-geroep opgehouden is en niet-Westerse migranten worden geweerd en het zootje niet-geïntegreerd bewogen wordt terug te keren naar het land van herkomst.

1
9 Vaartuig

@2 Joden joden joden. Ben jij een bloedverwant van Hitler ofzo smerige nazi.

6
10 DONKEY R

En dat is nog het ergste, dat de politici/partijen in Zweden, die hier verantwoordelijk voor zijn, totaal verlamd naar de chaos van hun land kijken. Ze doen er niets aan omdat ze gewoon niet weten hoe ze dit nog moeten aanpakken.
Dat staat ons ook te wachten. Partijen die hier wel kritisch over zijn of waren, worden nog verstoten ook. Wat een verschrikkelijke domme aanpak. Oogjes dicht en niet kijken wat de gevolgen hiervan over een tig aantal jaren zullen zijn. Dat zie je toch aankomen? Signalen genoeg.

0
11 Liz

@8

Of wat wij laten gebeuren. Er is prima wat aan te doen.

0
12 Vaartuig

@12 Ik zou willen dat we er iets aan konden doen maar we zitten nu momenteel in de duivelse greep van de EU. We zouden eerst de EU moeten verlaten om dit probleem op nationaal niveau te kunnen oplossen.

De hele wereld is tegenwoordig een brandhaard en wij in Europa zijn onze eigen brandhaard aan het aansteken met de komst van de islam.

5
13 DONKEY R

@13

Ja dus. Wat zou jij eraan doen? Het probleem ken ik wel. Het zijn de oplossingen waar ik het over wil hebben.

4
14 Vaartuig

@14 Ja dus. Wat zou jij eraan doen? Het probleem ken ik wel. Het zijn de oplossingen waar ik het over wil hebben.

Wat zou jij eraan willen doen?

3
15 DONKEY R

@15

Eerst de grenzen sluiten voor alle niet-Westerse vluchtelingen en migranten. Dus ook grenzen dicht voor oorlogsvluchtelingen. De enige uitzonderingen zijn mensen die niet in de regio terecht kunnen zoals atheisten, politiek vluchtelingen en dergelijke alsook zeer hoogopgeleide kenniswerkers.

Ten tweede de stroom die naar Europa komt en de uitgeprocedeerden opvangen in interneringskampen met vrije uitgang naar het land van herkomst. We moeten bereid zijn mensen levenslang te interneren. Anders blijft het aantrekkelijk om het systeem te traineren.

Ten derde de verblijfsvergunningen herzien. Vooral mensen uit Nigeria, Senegal, Eritrea, Somalië en Ghana kunnen prima terug worden gestuurd. Hetzelfde geldt voor Syriërs, Irakezen, Afghanen en Pakistanen. Zoveel als mogelijk moeten deze mensen worden bewogen terug te keren.

Ten vierde beleid op de Marokkanen en Turken. Hier dient specifiek beleid op te worden gemaakt zoals een absolute taaleis bij het verkrijgen van toeslagen. Daarnaast toeslagen, bijstand en dergelijke zoveel als mogelijk korten. Verder terugkeerbonussen en het verder afknijpen van alle banden met de herkomstlanden. Deze groepen moeten een duidelijke keuze maken: Nederland of herkomstland. Ook moet een dubbel paspoort voor de 3de en 4de generatie onmogelijk worden gemaakt. Misschien wel helemaal geen dubbel paspoort voor niet-Westerse migranten.

1
16 Vaartuig

@16 Volgens mij denkt de overgrote meerderheid van de Westerse Europese bevolking er net zo over. Ik ben het in ieder geval 100% met je eens. De linkse "deugmensen" werken er bewust aan mee dat heel Europa door de islam gekoloniseerd gaat worden. Dat is al in een gevaarlijk stadium gelukt ook nog. Wat mij betreft is Europa voor de Europeanen en Afrika voor de Afrikanen. Als dat volk nou eens begon met werken en opbouwen in plaats van stammenoorlogen te voeren dan konden ze van dat continent iets heel moois maken. Maar ja dan moet je samen werken!!!

1
17 bozeman

* Verwijderd door de redactie *

18 flots

-
Het is hoog tijd om de dingen recht te zetten.
Niet alleen in Zweden en Nederland, maar heel Europa.
Dit betekent o.a.:
-
-een snelle omwenteling in de politiek.
-opschonen van instituten en departementen.
-onaangepaste immigranten massaal uitzetten.
-internationale zorg voor (echte) vluchtelingen realiseren in regio.
-kosten opvang vluchtelingen vorderen van thuislanden.
-islam beteugelen.
-
Het zou ook heel erg helpen om de EU te ontvlechten.
/-
-

2
19 MrCally1

@2 fan van Hitler??

0
20 PeKa

@2
Schandalige uitspraken en ook schandalig dat je rare hersenspinsels hier nu al drie uur kunnen blijven staan.

2
21 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

22 Scholar007

@2 Jij spoort niet. De Joden hebben nog nooit overlast gegeven in tegenstelling van de moslim kliek. Bezem door de EU en alles wat er niet thuishoort richting de zandbak. Wij rust de Joden rust en de moslims die wel in een democratie kunnen leven rust.

1
23 Saviro

@2 als de joden zo machtig waren, dan wisten wij niet wat een palastijn was.

5
24 Tyler

@11 , lijkt wel of ze niet mogen door bevel van hogerhand.

1
25 caso

Tijd om al die verdragen ten gunste van dat soort.lui iverboord te kiepen. Moslim landen zat waar ze naar.toe kunnen .

0
26 Saviro
27 Smite Gait

@27 Zet dat af tegen het geweld van je.moslim vriendjes en Israël is zachtaardig .te noemen. Het gaat over Zweden en het geweld van de islamieten binnen de.grenzen em het niet mogen benoemen. Gelukkig draait de bevolking en gaan er stemmen voor nieuwe verkiezingen. Tijd om het roer totaal om te gooien.

1
28 Saviro

Als veel Marokkanen.

2
29 Xmod

Gaan Zweden en Europa deze ontwikkeling overleven?

„Ik had nooit gedacht dat ik aarzelend zou reageren op deze vraag. Maar als je kijkt naar ons onvermogen, ook elders in Europa, om met deze problematiek om te gaan, dan maak ik me wel zorgen. De islamisten hebben een langetermijnstrategie, zij weten wat ze willen, hebben een doel. Open, tolerante samenlevingen als de onze moeten zich realiseren met wie wij te maken hebben. Er is moed gevraagd. Het gaat er niet om alle moslims te weren, die kunnen best integreren, maar we moeten het kaf van het koren durven scheiden. Je kunt het gevecht met etnische bendes en de politieke islam aangaan zonder een racist te zijn, gewoon als fatsoenlijk democratisch politicus. Door te zeggen: dit is hoe wij het hier doen, wij houden ons aan de wet en als je het er niet mee eens bent, dan is daar de deur. We moeten sterk zijn – mensen van graniet, zeggen de Zweden over zichzelf – anders komen we in serieuze problemen. Het is onze schuld, wij hebben dit monster gecreëerd en nu zijn we te bang om de confrontatie aan te gaan. Dat is gevaarlijk, heel gevaarlijk.”

0
30 Querulijn Xaverius,

17 maart 2021 (verkiezingen) Mogelijk de laatste kans voor ons om aan deze ellende ontkomen. Als wij deze verkiezingen niet aangrijpen en laks aan ons voorbij laten gaan wordt het in Nederland eenzelfde shitzooi als in Zweden....

0
31 LoydMorris

Als je de 3e wereld binnenhaalt wordt je de 3e wereld.

0
32 Arthur2000

Shit: word je

0
33 Arthur2000

Helaas is men in dit land banger om uitgemaakt te worden voor xenofoob dat voor de rotzooi die ontstaat door ongeremde immigratie. Dua verwaxht ik van zowel burgers als politiek geen wijziging van koers

0
34 shadowrunner101

@31 gaat de pvv dan weer niet de grootste worden ... haha ... arme Geert ... in 2021 zijn er nog meer moslims met stemrecht

14
35 alt-right-delete

@35 Wat te denken van het FvD?

Ik wens jou alvast het allerbeste in het land waar jouw roots liggen. Enne..... hard aan het werk gaan hoor! Daarginds krijg je niet alles op een presenteerblaadje en wordt je vertroeteld door de overheid.

0
36 LoydMorris

@25 "lijkt wel of ze niet mogen door bevel van hogerhand."

***

Heel goed mogelijk. Sluit ik ook niet uit.
Tenzij die "sociale partijen" ook heel verdeeld waren, maar nog steeds de meerderheid hadden en die idiote domme plannen gewoon bleven doordrukken. Heel vreemd dat niemand ingreep of niet de kans had in te kunnen grijpen. We zien het hier ook onder onze neus gebeuren. Echt waanzin.

0
37 Liz

* Verwijderd door de redactie *

38 recent

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@5 ik verwacht nog altijd een kars T. actie dat iemand gewoon er inrijdt met een hummer ofzo...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@25 Ik vraag me af waar jouw boosheid blijft" Wat jij je afvraagt zal mij natuurlijk , om Geert aan te halen, "worst zijn". ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@22 Je wilt Wilders toch niet vergelijken met Adolf Hitler, mag ik hopen? Ik heb nl. niet echt de illusie dat de PVV op uit is om een gro...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

Die agent kan beter zijn baan opzeggen, want normaal werken wordt hem onmogelijk gemaakt.Die Afghanen begaan een overtreding, en de agent is d...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

21st Century Guy
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@23 Ja je zit te zagen over dat minderheidsbelang aan Indonesische afstamming, richt je gewoon inhoudelijk op Wilders, daar heb je al meer dan g...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@18 Misschien zou je toch nog eens kunnen kijken naar wat jij zelf doet in 16 met je "dat is wat links graag doet". ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@13Dat mensen hier boos om worden is een hele normale menselijke reactie hoor. Ik vraag me af waar jouw boosheid blijft. Je lijkt het wel leuk...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

21st Century Guy
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@15 Deze Afghanen zijn niet gewenst, maar de messenstekers, schutters en bommenleggers zijn nog veel meer ongewenst....

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@20 "Nederlander" Graag beter lezen wat ik wél schrijf, dank u. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@17     "De rest van de politiek is te laf om hun nek uit te steken." Gelukkig maar dat er in Duitsland tot mei 1945 een andere al...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hentaied Rae Lil BlackBest Reddit PornFreeomovie.toCuck StoriesJogos Porn NarutoKama OxiTamilsaxcomYoga Xxx MomVixel PornRiley Reid Virtual RealityArcadia DavidaWannonceeGirl Girl Xxx VideoX Video Bf FilmGay Passionate SexXxx UkDesi Xes VideoSex In The SnowXxxxx Videos TeluguWww TamilxvideosEmma Bugg AnalFree Porn StiesPor N MemesPokimane DeepfakesMandimgo PornHolylovesm0lly NudeSeducing Girl VideoPorn World StarGrandmas In BondageSites Pornos AfricainsXvideos MalayalamXnxx HoneymoonXxx Hda69xHd Porn DpIndian Sister XnxxSunny Leone All Xxx VideoNaughty America DesiCzechstreets 144Sfm. Compile ClubErome SexeGrupos Whatsapp PornografiaFinger HerGay Porn Full MovieSolazola NudeKerala HeroineSpy TugRia IshiharaPorn DaterMisty Ray Mile HighYoga Pant See ThroughSite ZoophilieSimpson PornSarah Hyland BikiniTeenage Hard AnalSxxy VideoRough Sex HdHard Group PornHannahowo Sex TapeXnxx عربيE L LadiesP O R N TvManga Hentai OnlinePrincess Peach HentaiAnne McdanielsVideosporno Gays GratisSuman Ranganathan HotTamil English Sex VideoSanilion Sex ComCartton Lesbian PornDirty Talk HotwifeComic.book PornReal Nude FamiliesSex Video Hot Sex VideoCharam Sukh DownloadCoconutkitty OnlyfansSunny Xnxx ComAnime Stepmom PornXvideo Novinhas Do Tik TokRicky SpanishFree Porn Older WomenDesi Porn OutdoorWww Kaamuu ComAnty Sax VideoHanacutieeWife Caught Cheating PornMom50comJanvi Kapoor XxxAlexacollins Onlyfans LeakedCapri Cavanni PornstarMaharashtrian Sex VideoFatima Segovia PornHow To Find Porn On YtClose Up FellatioPorno Vrai HdVídeoscalientesDesi50Porn Sex Movie ComDass-128Jethji Ne ChodaHhypnohubXxx On MovieXxx Sexi HdMaserati SexViolet Myers CreampieTeenhamsterUrsulatvHusband Masturbates For WifeMaturetube.cokFilm Decul GratuitCliphuntyerIsla Moon TwitterTurkısh SexsNude Women SwedenCondam XxxDogwoman PornStep Sibling Caught ComTalking Dirty MomEllinudeCam4 HomensPorn ParodiasPorn VenezolanoXxx Com MuslimXnxx YongAnna Nicole Smith NideAyame MisakiViolet Myers BbcSucked And SwallowedPorn ViolatedLesbein Henti4tubesHikaru AoyamaJasmine_lotusXnxx Mom TamilTube X Porn ComSuddenly Sex VideoHot Sexy VodioKi Toy JohnsonMilf Butt PlugBlackebonysexHs PornNatalie Zea NudeSofia Rose PornManipuri Thu NanabaLover Laci PornMiss BoddyCastingcouch VidsRara AnzaiMalayalam Blue Film MovieNudes Of Asia