door Havermout in Binnenland  ·  50 Reacties

  • 19
  • 876x gelezen
Reageer met een Emoji
25

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als dit waar is, dan zijn hier echt geen woorden meer voor. Wat een walgelijke omstandigheid voor de dieren om zo aan hun einde de te komen. En weer is het de overheid die het af laat weten. Levert geen geld op en deze dieren zijn maar varkens. Waar blijft de Partij voor de dieren>?

0
1 TC

* Verwijderd door de redactie *

2 De Arier

En ondertussen de islam, die sowieso geen varkensvlees eten en dit dus niet in stand houden, flink veroordelen vanwege hala-slachten.

Nu ben ik fel tegenstander van beide gevallen.

Maar ik zie er wel de ironie van in. question question question

11
3 Weet geen naam

NOS
Wordt nu wel grif geloofd door iedereen, zeker?

5
4 -Koeievla-

@1 @2 ++++

1
5 Leaf

Waarom mag dit? Dit is toch inhumaan

0
6 Olivina

* Verwijderd door de redactie *

7 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

8 Yisrael 2.0

@7 eet jij kip?

Er is geen vlees wat meer onrein is in de letterlijke zin.

2
9 meneer van het nieuws

@7 bedoel je dit? .... Reine is een Franse meisjesnaam. Het betekent `koningin`.

3
10 Bromsnor

@8 het is inhumaan om dit bij welk levend wezen dan ook te doen.!!!
Wat jouw rare geloof je ook wijsmaakt

2
11 Olivina

* Verwijderd door de redactie *

12 Yisrael 2.0

Hoe kun je op zo’n bedrijf werken
En meewerken aan dit soort praktijken
Dan zit er ook een steekje los bij je

0
13 Ignatowski

* Verwijderd door de redactie *

14 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

15 Yisrael 2.0

Boeren die dit horen, pakken nu vast hun trekkers om te protesteren tegen deze gruwelijke misstanden...

1
16 Biesbush

@15 ik vind het niet echt een goede grap, het gaat om afschuwelijke wreedheid

1
17 Olivina

Dierenwelzijn is bij de NVWA volledig van de agenda verdwenen. Het enige dat ze doet is ervoor zorgen dat vleesfabriekanten niet gepakt worden (het eigenlijke werk van de NVWA) op overtredingen van de toch al magere regels.

De lobby van de vleesfabriekanten gaat zó ver dat dierenactivisten die dergelijke walgelijkheden vastleggen op de lijst met terroristische organisaties worden gezet.
De gemiddelde consument gilt nog harder dan de levend gekookte varkens met de vingers in de oren "LALALALA" en de 'activisten' worden opgesloten.

Heerlijk hé, marktwerking...
Het is té vaak beschamend om Nederlander in het paspoort te hebben staan want met zijn allen vinden we dit soort marteling gewoon 'okay'.

3
18 Lidpver

Wie zijn die klootzakken die dit flikken? Zijn dit mensen? Zijn dit huisvaders die straks gezellig met hun kids aan tafel zitten en vertellen wat voor een toffe job zij hebben?
Dit zijn gewoon gruwelijke misdadigers!!!!

0
19 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

20 Yisrael 2.0

@20 het is geen rotzooi, varkens zijn heerlijk. Maar niet op deze manier. Dan gaan we maar biovarkens bestellen via internet

1
21 Olivina

-
Ook hier faalt dit kabinet grandioos met als gevolg ernstig dierenleed. Falen is waar deze politici goed in zijn. Andere dingen, zoals bijvoorbeeld een adequaat beleid formuleren en implementeren, daar zijn ze niet zo goed in.
-
Dit is een kabinet van faalhazen; bijna elke dag wordt dit weer aangetoond. Hoe is het toch mogelijk dat Nederlandse burgers accepteren dat zulke minkukels in de regering zitten?
-
PvdD heeft al adequate voorstellen gedaan, en er zijn meer van zulke voorstellen denkbaar.
Dit kabinet dient te worden afgezet of af te treden; zo snel mogelijk zodat er kan worden begonnen met herstel van dit land.
-
Momenteel houden deze faalpolitici elkaar in een houdgreep zodat zij allen geen kant op kunnen. Er is heel veel ongenoegen binnen de coalitie maar men klampt zich aan elkaar vast om maar de eindstreep te halen. En onderwijl wordt ernstige schade aan dit land toe gebracht. Het is vooral de coalitie, het regeerakkoord dat schadelijk is.
-
De NOS is de laatste dagen zeer kritisch naar dit kabinet; en volkomen terecht. Het lijkt erop alsof de mainstream media zich openlijker durven uit te spreken omdat er zoveel onvrede is binnen de coalitie. En dat is goed als het snel leidt tot aftreden van deze minkukels.
-
Ik vind de bevindingen in de varkenshouderij meer dan ernstig genoeg om het kabinet te laten vallen. Vooral in combinatie met wat er gisteren is gerapporteerd omtrent de ouderenzorg. Aftreden!! Wegwezen!!
/-
-

0
22 MrCally1

@13 "Hoe kun je op zo’n bedrijf werken
En meewerken aan dit soort praktijken
Dan zit er ook een steekje los bij je"

Helemaal mee eens.
Je kunt nog zo wanhopig zijn om werk, maar dit zou ik nooit kunnen doen en ik spreek uit ervaring. Ik ben HBO opgeleid, was ooit alleenstaande moeder met alle verplichtingen van dien, maar heb zelf, toen het even tegenzat, als werkster mijn geld verdiend.
Er werd mij werk aangeboden in een munitiefaabriek: ik zei, nee dank je.
Dat zou ik ook gedaan hebben in het geval van een slachterij.

Er zijn grenzen aan wat van een humaan mens verwacht mag worden.

Wel dient vermeld te worden dat de uitkeringsinstantie, m.n. belangrijk als men vanuit de WW solliciteert, alles "acceptabel" werk vindt question

0
23 Mappie

"Beschaafd Nederland anno 2020", kuch. ZIjn ze helemaal besodemieterd! Per direct deze slachthuizen sluiten en hoge straffen opleggen, degenen die daar werkzaam zijn en voor dit gruwelijk dierenleed verantwoordelijk zijn vertonen psychisch gestoord gedrag. Nu zouden varkenshouders idd de straat op moeten gaan om te protesteren tegen deze wantoestanden, als eerlijke boer moet je nl niet willen dat je dieren op deze manier aan hun einde komen. En consumenten moeten dit leed niet op hun bordje willen.

0
24 Sneeuwbal

@12
Eindelijk een zeldzame opmerking van je die ik kan waarderen.

0
25 -Koeievla-

eet smakelijk stelletje sadisten..

3
26 Smite Gait

@15
Niet dat ik het niet snap - maar in jouw wereld is dat grappig?
Tsja.

1
27 -Koeievla-

* Verwijderd door de redactie *

28 Yisrael 2.0

@23
Lijkt mij dat ze je dit werk niet kunnen verplichten

2
29 Ignatowski

@29 "Lijkt mij dat ze je dit werk niet kunnen verplichten"

Ik ben bang van wel.
Op straffe van korting/stopzetting van uitkering.

0
30 Mappie

In het Rijk van de Mammon ($-Marktwinsten/snel geld) is alles toegestaan
zolang het om meer meer -per$pectief gaat.

0
31 m+m = Z

@2 Inderdaad maar ook met het toezicht,

0
32 jantje van leiden

Vlees eten afzweren en lekker gebakken vis eten.Goed voor het dierenleed, lekkerder, en minder vervuilend voor het milieu.

5
33 jantje van leiden

Zoiets moet eigenlijk niet mogen gebeuren dat die dieren moeten lijden door sommige van dat soort bedrijven.
Dat zijn dingen die moeten worden aangepakt , goed dat dit bekend geraakt is zodat meer mensen hier tegen zijn , saamhorigheid werkt beter dan dat er enkelen in de woestijn staan te roepen.

0
34 techcenter

@3 d'r is wel een verschil in bewust dieren laten lijden dmv hals doorsnijden en incidentele gevallen met oog op efficientie o.a.

6
35 maarten1234

@35 Het houd echt niet op bij levend koken.... vergeet het vergassen niet en elektrocuteren van dieren niet... die dingen samen zijn maar een topje van de ijsberg..

0
36 Smite Gait

Slachterijen sluiten en varkensboeren onteigenen. Ben niet snel voor een verbod van iets maar het moet maar eens klaar zijn met dit soort moordpartijen.

1
37 JackKropotkin

Levend gekookt is taboe en terecht.
On-verdooft slachten wordt door de linkse kliek getolereerd.

4
38 Dachtutniet

@19
https://www.nvwa.nl/over-de-nvwa/organisatie/opbouw-van-de-nederlandse-voedsel-en-warenautoriteit/directieraad

Maar pas op he, deze link plaatsen is al bijna een 'terroristische daad', laat staan een brief schrijven naar het tuig dat deze misstanden willens en wetens faciliteert.

3
39 Lidpver

Ik vind het helemaal niet vreemd dat mensen 'radicaliseren' door dit soort walgelijkheden. Het is wachten op de eerste échte terreurdaad tegen het tuig dat ervoor zorgt dat dit kan gebeuren in Nederland.

@36
Veel van de bontkraagjes zijn levend (!) gevilde wasbeerhonden. Het levend plukken van vogels voor je donzen dekbedje is ook zoiets 'fijns'.

@33
Vissen kunnen niet schreeuwen, hoe denk je dat die haringen sterven? Kabeljauw is bijna uitgestorven en er staan nog zat kramen die vermelden "Échte kibbeling van kabeljauw". Paling is ook vrijwel weg omdat de glasalen op weg van en naar de Saragossazee worden gevangen. Gaan ook niet prettig dood overigens.

2
40 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

41 artemis

* Verwijderd door de redactie *

42 artemis

Anno 2020..... , en de mensheid weet van gekkigheid niet hoe modern ze wel niet moeten zijn . Alleen qua eetgewoonten denken vleeseters nog steeds dat ze in het stenen tijdperk leven ... bizar .
Laat je hersens werken , en wordt eens wakker man !

0
43 akkietakkie

@36 En wat dacht je van de transporten? https://www.wakkerdier.nl/vee-industrie/misstanden/veetransporten/

Het is tegenwoordig niet gezond meer en moreel verantwoord om vlees te eten. De bio-industrie is ronduit wreed naar alle dieren. Vlees is sowieso veel te belastend voor het milieu, kost veel meer water en grond en stoor teveel broeikasgassen uit.

Minder minder minder.

0
44 Sjaan

Is het nu echt zo moeilijk om een pin of kogel door het hoofd te schieten voordat ze het hete bad ingaan?????!!!!!

0
45 Spraypaint

Gebeurd ook bij kreeften.

0
46 Reagurius

@43 het zijn de standaard zinnen die steeds iedere echte verandering blokkeren;
"als wij het niet doen, doet een ander het wel", " Nederlandse banen staan op het spel", " ten opzichte van de rest van de wereld, is het hier een varkensparadijs"...en de kritiek verdwijnt weer stilletjes naar de achtergrond....

ik ben er al een tijdje klaar mee...ik wil geen vlees meer...vind het heerlijk...maar geloof er geen bal van dat er op dit moment zoiets als "fatsoenlijk" vlees bestaat...

moest even een paar weken afkicken maar het valt eigenlijk best mee...geen heerlijke varkenshaasjes, burgers, steaks en broodjes frikandel meer....helaas...

Ben niet principieel tegen vlees eten..maar de tijd van elke dag voor weinig geld twee minuten een lekker hapje mag van mij zo snel mogelijk verdwijnen...ik vind het de hel die dierenleed heet niet waard...

0
47 MarkUg

Vreselijk. Dit terwijl er "humane" niet dure methoden voor handen zijn.

0
48 Querulijn Xaverius,

@42
De overheid vormen wij met z'n allen.
Degenen die winst genereren zijn de industriëlen die dieren zien als productiemiddelen. Wij met z'n allen (de overheid) hebben een instantie ingesteld die dat productieproces moet monitoren en die instantie blijkt daar totaal niet toe in staat.
Wij met zijn allen zijn ook consumenten die ervoor zorgdragen dat die industrie een afzetmarkt heeft.

De overheid (wij met zijn allen) moet die controle verbeteren. Dat is een politiek proces, vraag je af op welke partij je stem moet vallen wil er wat gebeuren aan dit nietsontziende kapitalisme.
En wij met zijn allen (de consumenten) zouden dag in dag uit die beelden rond 17:00 voorgeschoteld moeten krijgen zodat wij met zijn allen ons gaan afvragen of we dergelijk leed minder belangrijk vinden dan dat stukje dier dat levend gekookt werd op ons bord.

1
49 Lidpver

Best bizar hoe kort de aandachtspanne op NK is voor dit onwaarschijnlijke leed...

1
50 Lidpver

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@116Zeker niet. En dan zullen je weer zien huilen, want hun forum is ermee gestopt....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@114 "Had je iets anders verwacht, dan?" Oh nee hoor FrisseBries, geheel naar verwachting. Net zoals ik verwacht dat het op deze...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

@1Ik ben benieuwd waar de coalitiepartners in Nederland mee gaan komen. Een van de punten die op tafel liggen is om de asielinstroom te bestem...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@85 Ik kan me nog bepaald volk uit het noorden van het land herinneren dat ook moeite had met het feit dat er ergens gedemonstreerd werd.😌...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@109Had je iets anders verwacht, dan? Die laagopgeleiden met hun grote mond gaan maar door, en dan kunnen ze het krijgen ook....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@110 " laagopgeleiden ... mooie omschrijving jezelf" Zegt degen die niet eens zijn eigen nick correct weet te spellen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@110Ook jij behoort tot de laagopgeleiden. Je haalt ze er zo uit....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@108."omdat het voornamelijk laagopgeleiden zijn die hier reageren."Mooie omschrijving jezelfJij reageert wel erg veel....

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

wildersfan
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@10 Het heeft dan niet zoveel waarde voor ons....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
BigbootytubeExplpitedcollegegirlsVideo X AdoPiratw BayGay Loving PornHot Naked Pics Of WomenUtahjaz OnlyfansHeavy On Hotties ComForced FuckingPoen VodeoVídeos De Sexo BrasileiroSmriti Mandhana Hot PicsWww Fuqtube ComAss And TittiesMama CachondaAlena CeoftFree Full Porn MoviesMiss Sally PornBig Titties CowgirlPornfaySuhagrat Ki Sexy MovieBibi SexPrison High Pressure3d Animie PornYuo PornRosszlyanokWankoncePakistani Girl ImageXxx 18 AgeNudefakesFree Fam PornReddit Celeb LeakedSexe AnimesNude Beach SpainMallu BhabhiIndian Story XxxGang My WifeNikki Sexx MassageFamosas Onlyfans PornMilf Anal GifChowder PornGauge XxxTeenagers StripingFan Bingbing NudeGroup NudesJav BangersClea Duvall NudeSofie GonewildPinay Sex ScandalsFat Black Girl PornTites PornDixie DauphinBig Boody Black PornJennifer Love Hewitt PornPorn Japanese MomPorn ModelosChubby Wife AnalHd Full Porn MoviesJosie Stevens NudeLayna Boo NudeCollege Sex PornKing And Queen Sex VideoDress Change Sex VideoXxx MarvelStraight Guy ServicedGp.guiaMollyredwolfPearl ThusiAssamese Pron VideoBull PornXxx Porn CFirst LovehentaiMelody Mark CreampieJordi Ellnino PollaSofia The First Rule 34Stassie Karanikolaou NudePorn Hub Lesbian MassageXxxhindividioBlack Man XvideoGrandfather And Daughter XxxErika Lust Sex VideosNudeyogaMomxxx HotLong Skinny PenisesPronodrome TvSexo Com JaposaVintage AnalpornBulmas AdventureSuper Heroe PornAletta Ocean XnxxSophie LawsonSexxyjaimie OnlyfansChinese Sex Video JabardastiSuhagraat XxxX Bf HindiThroated CumshotColumbianpussyFree Brazzer Video'sMtf Fucks FtmBest Friend And Mom PornXbunker ForumsSqerting PornChatterbatesAssistir HentailFudi PhotoHarlow HarriosnJessarhodesMuslim Lady Sex4chanorg/gifXhamster MivePornhub AsieBeeg OldO.st.pVidio Prn IndonesiaKendra Lust 2022Jhony Xxx VideosSexy Bf KatrinaSelena Gomez SextapeLesbian Porn Talking DirtyEbony Porn MomsTravestilerin PornosuAcasadasbrasileirimhasMaddie May NudeXxx Hd Videos NewJay Smooth PornNew Lisa Ann PornEsterbron OnlyfansX Porn HindiPorn On RedditErika Elenika NudeHindi Porn VideoAnna Ralph PornAnemie Porn VideosLesbian Porn MasaageBbc SlutsPorn De ColombiaBible Black PornAlexis FawxxxxMarathi Audio SexSunny Leone Bf XBengali Maa Bete Ki ChudaiFree PorSexy Ledbian PornAmature Wife With BbcDirtyshackPornos JaponeseTopchatsitesVilem BokepJordan XxxIndian Teen Nude Girls