door Waarheid, gewoon zoals het is in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 1
  • 653x gelezen
Reageer met een Emoji
2
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Spannend hoor de chips en de cola staan al klaar dat wordt weer vuurwerk.

11
1 Arthur2000

Wordt dat die van de week verspelde derde wereldoorlog ?

6
2 Olivia

@2
Verspelde = voorspelde

2
3 Olivia

@2
Verspelde = voorspelde

2
4 Olivia

@2
Nou, ik denk het niet. Zowel China als Rusland hebben geen nauwe banden met Iran. Dus Amerika en Israël zouden korte metten maken met Iran.

6
5 David

https://www.theguardian.com/world/2014/jan/15/truth-israels-secret-nuclear-arsenal
Zelf jat Israel alles bij elkaar, en onderschrijft geen enkel verdrag op nuclear gebied.

14
6 Ness

@6 Israël vormt dan ook geen bedreiging voor het Westen.

3
7 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

8 grv

@5
"Zowel China als Rusland hebben geen nauwe banden met Iran."

Sorry, maar zowel China als Rusland hebben al vanaf de moord op die generaal toegezegd Iran zowel economisch als militair te zullen steunen.

7
9 Immanuel

@7 Google even op: "Samson Option".

14
10 Huskymanus

@10 Gedaan.. en dit is wat ik vond.

"De Samson-optie is de naam die sommige militaire analisten en auteurs hebben gegeven aan de afschrikkingsstrategie van Israël van massale vergelding met kernwapens als een "laatste redmiddel" tegen een land waarvan het leger een groot deel van Israël is binnengevallen en / of vernietigd. "

Pas als een land Israël binnenvalt .. Een kwestie van actie->reactie dus... Zoals ik zei vormen ze geen bedreiging voor het Westen.

2
11 foshizzle

@10 : Ja idd, ooit was er een Nederlands sprekende Israelische generaal (of zoiets) op TV die dat besprak in een interview. Hij zei dat alle grote Europese steden zouden worden genuked door Israel als blabla. Ik kan er niet 1 link meer over vinden. Maar de uitspraak veroorzaakte nogal wat ophef, hele tijd geleden. In de jaren '90 meen ik.

7
12 Ness

bibi gaat met atoomwapens spelen

7
13 semperpenis

** gebruiker verwijderd **

@13 : Artikel even goedlezen....

14 verwijderd23596913

i rest my case

3
15 semperpenis

* Verwijderd door de redactie *

16 Huskymanus

Onvermijdelijk. Als Iran een atoombom heeft zullen Hamas, Hezbollah en Iraanse proxies ook de beschikking krijgen. Armageddon!

De VS zal het zover niet laten komen hoor.

2
17 M0PPERSMURF

@6 Israël heeft kernwapens, Iran nog niet.
Hoe vaak heeft Israël gedreigd met Iran vd kaart te vegen, en hoe vaak heeft Iran gedreigd Israël vd kaart te vegen?
Daarom dus,

2
18 Snuggles

@18 : Iran heeft ooit de hoop uitgesproken 'dat het zionistische regime van Israel snel mag verdwijnen van de pagina's van de tijd'. Daar is een hoop herrie en ophef, Israelstyle, om geweest wegens een (opzettelijk) foute vertaling. Dus. Je herhaalt nogal hysterische propaganda.

8
19 Ness

@19 10 seconden googlen en dan kom je dit al tegen, of zal dit wel de foute vertaling zijn die je aankaart?

https://www.trouw.nl/nieuws/president-iran-veeg-israel-van-de-kaart~b3067991/

2
20 Snuggles

@20 : Ja dat is de hysterische propaganda neem ik aan. Want een leugen is al halverwege de wereld voordat de waarheid wakker wordt. Israel had het bijna voor elkaar dat er gerichte aktie werd ondernomen - gebaseerd op een vette leugen: https://original.antiwar.com/arash-norouzi/2007/05/26/wiped-off-the-map-the-rumor-of-the-century/

9
21 Ness

* Verwijderd door de redactie *

22 Smite Gait

@5 en @9 Sterker nog, Syrië en Rusland werken op militair terrein eendrachtig samen in Syrië. Bovendien heeft Rusland jarenlang wapens geleverd aan Iran waaronder, naar ik meen, het raketafweersysteem S-300.

1
23 Ghurka

@21 De meeste vaste kranten plaatsen niet snel propaganda, websites waar jij mee aankomt dan weer wel.
Ik ben geen fan van de krant Trouw, maar ik acht hun artikelen toch iets hoger in dan van een of andere Iraanse blogger.

Maar goed, 5 seconde @ Google verder:

https://www.france24.com/en/20190930-top-iran-general-says-destroying-israel-achievable-goal
Dit soort uitspraken hoor je vanuit Israël niet.

https://israelcnn.com/news/news/2019-07-03-1415

https://www.express.co.uk/news/world/1225544/iran-attack-latest-iran-usa-missile-strike-dubai-israel-ayn-al-asad

1
24 Snuggles

@24 : De ene link heeft het over 'israels regime uit de wereld helpen', dat wordt vervolgens alweer verkracht tot 'Israel uit de wereld helpen'; israelcnn, dat is hoempapa trash en de laatste link is een reaktie op de aanval van USA, waarbij Israel niet met name genoemd werd - maar wel in een losse opmerking, en zonder bewijs, en niet van een geautoriseerde bron.

Als je mijn ene link niet goed genoeg vind probeer deze: https://www.theguardian.com/commentisfree/2006/jun/14/post155 of deze: http://www.theinsider.org/news/article.asp?id=2325 of deze: https://fair.org/extra/lost-in-translation/ of deze: https://www.washingtonpost.com/blogs/fact-checker/post/did-ahmadinejad-really-say-israel-should-be-wiped-off-the-map/2011/10/04/gIQABJIKML_blog.html en meer ga ik niet voor je opzoeken. De zaak is bekend. Je hebt het vast vaker gehoord. En anders wil je het niet weten want je *houdt teveel van Israel*. En daar kunnen rede noch feiten tegenop. Haat ze, veel plezier.

Overigens, Trouw hield zich domweg zonder te checken aan de eerste (valse) "berichten". Want die lezen geen Farsi. Maar geilen op dit soort hasbara/nepnieuws, want gristelijke mafkezen.

10
25 Ness

@17 "...De VS zal het zover niet laten komen hoor...."

Dat weet je niet want volgens velen is Trump een 'puppet van Poetin' en handelt hij in het belang van Rusland.....daarom werd Trump ook bijna drie jaar lang onderzocht op 'collusie met Rusland'......

2
26 CoolMemories

@20 En nog ietsjes langer googlen, dan kom je dit tegen:

THE ACTUAL QUOTE:

    So what did Ahmadinejad actually say? To quote his exact words in farsi:

  “Imam ghoft een rezhim-e ishghalgar-e qods bayad az safheh-ye ruzgar mahv shavad.”

That passage will mean nothing to most people, but one word might ring a bell: rezhim-e. It is the word “Regime“, pronounced just like the English word with an extra “eh” sound at the end. Ahmadinejad did not refer to Israel the country or Israel the land mass, but the Israeli regime. This is a vastly significant distinction, as one cannot wipe a regime off the map. Ahmadinejad does not even refer to Israel by name, he instead uses the specific phrase “rezhim-e ishghalgar-e qods” (regime occupying Jerusalem).

So this raises the question.. what exactly did he want “wiped from the map”? The answer is: nothing. That’s because the word “map” was never used. The Persian word for map, “nagsheh“, is not contained anywhere in his original farsi quote, or, for that matter, anywhere in his entire speech. Nor was the western phrase “wipe out” ever said. Yet we are led to believe that Iran’s President threatened to “wipe Israel off the map”, despite never having uttered the words “map”, “wipe out” or even “Israel”.

     THE PROOF:

  The full quote translated directly to English:

     “The Imam said this regime occupying Jerusalem must vanish from the page of time”.

  Word by word translation:

    Imam (Khomeini) ghoft (said) een (this) rezhim-e (regime) ishghalgar-e (occupying) qods (Jerusalem) bayad (must) az safheh-ye ruzgar (from page of time) mahv shavad (vanish from).

13
27 Huskymanus

Hebben ze al decennia lang.

4
28 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

29 Huskymanus

@25 Al je links gaan over 1 incident. En al die andere links die ik je heb laten zien, zijn die ook verkeert vertaald?
Als er iemand in de haat blijft hangen ben jij het wel, gezien je "gristelijke" uitspraak en dat CNN Israëlische trash is.
Misschien moet je maar eens in de spiegel kijken en bedenken wie de grootste hater is.

2
30 Snuggles

@29 Hoeveel doden heeft Soleimani op zijn geweten, het 10-voudige.

1
31 Snuggles

@30 : Even de doelpalen verzetten? Het gaat over jouw opmerking op @18 ; die is weerlegd. Antwoord is nooit. Over griezelgristenen gesproken, kijk deze:

6
32 Ness

@31
Maaarehh, wat vind je van die achterlijke gladiool Ralph Dekkers die hier de plannen voor een oorlog zit goed te praten, waarschijnlijk in opdracht van het Zionistische Goebbels instituut?
Doe ook nog even namen en nrs van die 50.000 doden die Soleimani op zijn geweten zou hebben.

14
33 Huskymanus

Als welk ander land dan ook met zulke agressieve, achterlijke plannen op de proppen zou komen, dan is de wereld te klein en zijn de sancties niet van de lucht. Maar ja, het gaat om het 'zielige' Zionistan hè.

Tip: kijk nog even in de DvD bij "hypocrisie".

13
34 Huskymanus

Tijd voor wat bommen op dimona en omgeving. Wat goed voor de gans is.

9
35 Smite Gait

@33 Je praat als een nepnieuws verspreider met termen als "Zionistische Goebbels instituut"

1
36 Snuggles

@34 Jij noemt het achterlijke plannen, andere landen reageren niet met woorden of sancties omdat ze heel goed weten dat het beter is om Iraanse nucleaire faciliteiten te vernietigen.
Iran krijgt geen atoomwapen, nooit niet, hooguit een vuile bom.

1
37 Snuggles

@37 en wie gaat daarvoor zorgen? Genoeg landen die Iran aan een nuke zullen helpen. De baan is nu vrij dankzij trump

8
38 alt-right-delete

@38 Iran heeft het aan zichzelf te danken door jaren lang door te blijven werken aan hun nuclear-program, Trump heeft daar niets mee te maken, hij beëindigde de deal omdat Iran er zich niet aan hield.
Gelukkig ziet de Iraanse bevolking steeds meer in dat Khomeinie niet het beste met hun voo rheeft.

1
39 Snuggles

@37 nee, ik noem het geen achterlijke plannen, maar agressieve achterlijke plannen van het meest oorlogszuchtige tuig in het MO, de Zio's. Wat een huichelachtig volk.
Maarehhh, nog even onder de noemer "hypocrisie" gekeken in dr DvD? Of vindt u het gerechtvaardigd dat andere landen ook zulke smetige agressieve plannetjes de wereld in slingeren?

11
40 Huskymanus

@36 Ook nog een antwoord op mijn in @33 gestelde vraag?
Owhnee, dat past niet in de structiuur van het Hasbara-handboek: nooit rechtstreeks antwoorden, altijd ontwijken, "ja maar hunnie en zunnie doen ut ook"

11
41 Huskymanus

@39  "Iran heeft het aan zichzelf te danken door jaren lang door te blijven werken aan hun nuclear-program"
Dat heeft u natuurlijk zelf geconstateerd nét nadat de controles van het IAEF hadden uitgewezen dat Iran zich keurig aan de gemaakte afspraken hield? Knap van u!

11
42 Huskymanus

Deze moet goed zijn voor heel veel minnetjes; beide zijden tegen de schenen schoppen heeft een spectaculair effect. Voor @41 : https://kurtnimmo.blog/2020/01/17/david-wurmser-and-trumps-zionist-occupied-brain/

4
43 Ness

Overigens heeft Israel/unidentified flying bomber het er maar druk mee: https://syria.liveuamap.com/en/2020/16-january-reports-of-unidentified-aircraft-bombing-the-locations
En deze kan er ook nog wel bij: https://www.lewrockwell.com/2020/01/paul-craig-roberts/the-iranian-protests-are-a-washington-orchestration/ Over fijne, stokende NGO's

3
44 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Telugu Girls Sex Videos ComNatasha Teen FilmsXhamaster HdFotos De PornográficoPorn Big TitsSalma Hayek Nude SceneEbonycumshotLatinaupskirtZoey Reyes PornMikailadancer Onlyfans LeaksFemboy PornvideoCumshotsurprisePorn MissionaryWifeloveIndian Girls SexTrannyporn TubeFappening ProBrazz Network ComPeite PornFlight FuckKindly Myers PornhubProstate HandjobPunished Daughter PornHentai MsNessa Barrett Boobs.Amazon Women PornMila_Xxx New XxxTamil Serial Actress Porn3dporn GayXvideo HdPorn In IndianPornviseosBrianna Beatch PornSex Video CinemaShilpa Shetty Porn VideosMom Boy Porn VideosAdult Porn Movies For FreeBokep InsoBestupskirtVeronica VaughnBathroom Sex TamilRed Head HentaiMilk Big TitsTinto Brass Movies OnlineSwedishbellaMilf In XvideosHome Wife SexCartoon Train SexSelina Gomez PussyAll X VideoDownload Porn For Freeمانجا هنتايMuy SorasTamil Thirunangai Sex VideoIndian Bf Gf PornSali Jija Sex VideoMistress WhippingLilith LuatCute NudePakistani FuddiDsicord PornThailand SexySex With My AuntyNakedchubbygirlsCartoon Xxx VidoeThe Last Dick On EarthManga HerotiqueUltimate Fighting GirlElebrity PussyTwinks With DaddyPornografíagayJade Kush XxxIndian Gril XxxMusterbatePorn French BukkakeSkip The Games PaPoonam Bajwa SexNeeru Bajwa PornPornasainGay Satanist PornFrancia James NudesNude Asia TeenCasca AkoshavaTushy Com DownloadJacqui Et Michel TvKendall KaydenStefaniethelawyer NudeAlexia Woods NudeHot X TamilFunny Hard Punish Girl Porn VideosThi HookersHood Hoes PornWife SwingerSani LioneIndian Hot Video ComHot Navel RomanceSerena Pokemon PornXxx Desi CartoonMastrubation In HindiMature PieMmd PornPorn BustingHard TitiesFull Nude ClubSitus JavSonny MckinleySabrisseCumshot PublicTwo Girls One Boy PornHentai Mom SexReplika PornJulia Ann OrgasmCelebritydeepfakeLatina Porn VideosPenis In Vagina SexLink To PornCeleb Jih.comPenny Barber My Friends Hot MomYourplaybunnyySom Mom XxxDesi Aunty NakedXxxxx Sexy VideosNew Desi Sex Video HdJav.giru成人 AvEshentaiMasalseenThe FappeninSilk LaboNude Cathrine BellGay X VidwosAnveshi Jain XnxxPakistani New SexLouise JensonJapaneseporn PicsJulieann PornDanny D Xxx VideoStory Porn HindiTamil Heroine BfDencing Bear PornKemono OartySankakucomplwxTeacherxvideosBig Boobs PawgPraewasianYeah Sex VideoSusanna Gibson Chaturbate VideosSolo Anal PornExtreme Anal Gang