U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 13
De belangrijkste reden voor Nexit is vijftien jaar terug al overtuigend genoeg gegeven; de koers die de regerende partijen sindsdien volgen moet daarom in democratisch opzicht als illegaal worden beschouwd. Ook, omdat de toenmalige uitspraak (61,5% tegen) geen ruimte voor twijfel liet: Ned ...

ongeveer 1 maand geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
14
5
3
1
LEES MEER OVER

Zo vond de EU het ook nodig om stofzuigers van 2.000 watt te verbieden.

De reden daarvan is, dat ze het gewoon niet kunnen hebben dat er iets harder zuigt dan hun beleid.

1 in holland    
ongeveer 1 maand geleden door in holland
12
Meld

Geen Nexit, een Dubeneluxit graag. Evt mogen Denemarken, Zweden en Oostenrijk er ook bij, verder niemand. Doen we een neuro.

Wat een economisch Powerhouse zou dat zijn...

2 Repelsteeltje    
ongeveer 1 maand geleden door Repelsteeltje
6
Meld

@1 mijn favoriete is de 'waterfabrikanten mogen niet adverteren alsof water dehydratie tegen gaat' regel.

Ja echt waar question
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8897662/EU-bans-claim-that-water-can-prevent-dehydration.html

3 Repelsteeltje    
ongeveer 1 maand geleden door Repelsteeltje
7
Meld

"Wie bovenstaande leest zal de schrik om het hart slaan, en dat is begrijpelijk. Het is wat logisch volgt uit de ontstane situatie. Dat sinds die handtekening van Balkenende een reeks regeringen op basis van verkiezingsuitslagen die handtekeningen hebben gezet maakt het ook nog eens voer voor juristen, maar het zijn handtekeningen die niets anders zijn dan die van het provisorische bewind tijdens een bezettingsperiode. Dat dat gedurende die vijftien jaar lang niet voor iedereen zo heeft gevoeld doet wat dat betreft niet ter zake."

De bevolking kreeg helemaal de kans niet meer waar dan ook uitspraken over te doen door middel van kiesgedrag. Allerlei onderwerpen werden angstvallig onder de pet gehouden tot na de verkiezingen en dan begon het steeds sneller allerlei wetten en wijzigingen te regenen waar niemand over heeft kunnen stemmen. En als er lijnrecht werd ingegaan tegen iets waar WEL over was gestemd, lag dat aan "uitruil tijdens regeer-akoord", dat hadden we nooit totdat Bakellende de baas werd en de Koningin aan de kant werd geschoven bij onder andere, maar niet alleen de kabinetsformatie.

4 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
11
Meld

Ze bedoelen natuurlijk de Nexit Giertank...

5 TedjeR    
ongeveer 1 maand geleden door TedjeR
10
Meld

Dat roep ik al steeds..., sinds de NEE van de Europese grondwet is de EU voor ons onrechtmatig...
We zijn met het Verdrag van Lissabon.., waar we niet meer over mochten stemmen verraden door Balkenende & Co...

De Fransen (en Ieren) hebben tevens ook Nee gestemd..., de rest van de volkeren hebben überhaupt niet mogen/kunnen stemmen...

6 Tjeesus...,    
ongeveer 1 maand geleden door Tjeesus...,
9
Meld

@6

Tja, met een EU grondwet waren er nu referenda's in de EU en konden we een EU president kiezen
Maar daar was meerderheid NL tegen

7 LGK    
ongeveer 1 maand geleden door LGK
9
Meld

@6 Dan zou je eigenlijk blij met het verdrag van Lissabon moeten zijn. Daarvoor was een Nexit compleet onmogelijk.

8 Rare Rakker    
ongeveer 1 maand geleden door Rare Rakker
6
Meld

@7
@8

Jullie vergissen je..., er had helemaal niets moeten zijn..., het had daar gewoon moeten ophouden...
Geen EG en geen Verdrag van Lissabon...

9 Tjeesus...,    
ongeveer 1 maand geleden door Tjeesus...,
9
Meld

@8 .
Daarvoor was een Nexit compleet onmogelijk.

Leugens.

10 nog een keer    
ongeveer 1 maand geleden door nog een keer
5
Meld

@2 In ieder geval inderdaad een veel betere optie dan die Nexit-nonsens.

11 Weet geen naam    
ongeveer 1 maand geleden door Weet geen naam
4
Meld

NEXIT
zeker nu met de wilde plannen van timmermans en samsam.

12 Gratiebarmhart    
ongeveer 1 maand geleden door Gratiebarmhart
9
Meld

@10 Nee dat zijn geen leugens. Voor het verdrag van Lissabon was de eu een hotel California. Je kon wel lid worden maar het was onmogelijk om je lidmaatschap op te zeggen en uit de eu te stappen. Een exit is pas na het verdrag van Lissabon mogelijk

13 Rare Rakker    
ongeveer 1 maand geleden door Rare Rakker
1
Meld

@10 Ter aanvulling op @13 :
Het bekende artikel 50 wat het VK in werking heeft gezet is een artikel uit het verdrag van Lissabon en bestond daarvoor niet

14 Rare Rakker    
ongeveer 1 maand geleden door Rare Rakker
1
Meld

@4 ben het grotendeels met je eens, behalve dat het uitruilen van beleidspuntn van alle tijden is en zeker niet bij Balkenende pas is begonnen.

Ook is het absoluut geen voer voor juristen als er een handtekening onder een verdrag wordt gezet door een erkende verkozen regering. Dat is maar goed ook, anders zouden internationale afspraken steeds maar voor de periode van de nog kortst zittende regering van de deelnemende landen kunnen gelden. Dat kan natuurlijk niet. Maargoed, dat stukje had je gequote.

15 Repelsteeltje    
ongeveer 1 maand geleden door Repelsteeltje
2
Meld

Verenoflood.

Doe maar lood voor die lui!

16 Smite Gait    
ongeveer 1 maand geleden door Smite Gait
1
Meld

@3 'Waterfabrikanten' ????
Zitten we nu echt op dit niveau hier?

17 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
0
Meld

@17 ga je nou lopen mierenneuker over het woord fabrikant? Heb je niet het intellect uit de context te halen wat ermee wordt bedoeld?

18 Repelsteeltje    
ongeveer 1 maand geleden door Repelsteeltje
3
Meld

@3
Ach ja, eurosceptisch gelul, perfect staaltje fake-news avant la lettre.

https://www.theguardian.com/science/the-lay-scientist/2011/nov/18/1

"It's accurate advice, and it prevents companies selling bottled water from making exaggerated claims for their products, which is a good thing. They even have the support of the British Soft Drinks Association"

"Unfortunately, it seems a lot of journalists are more interested in promoting second-hand hysteria than informing their readers."

19 -Koeievla-    
ongeveer 1 maand geleden door -Koeievla-
0
Meld

@18 Je moet gewoon geen dingen verzinnen die niet bestaan. Sommige mensen denken ook nog steeds dat de geldcreatie bij overheden ligt.

20 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
0
Meld

@20 wat loop je nou te bazelen, man? Ik verzin helemaal niks. De link staat er nota bene bij.

21 Repelsteeltje    
ongeveer 1 maand geleden door Repelsteeltje
4
Meld

@21 Waterfabrikanten bestaan niet, waterbottelaars wel. Dat zijn mensen die het water in een flesje doen. Dat staat er ook 'Producers of BOTTLED WATER'.

Overigens gaat water dehydratatie ook niet tegen. Wanneer je last hebt van dehydratatie helpt alleen water geen zier. Je moet dan gebruik maken van ORS middelen. Oral Rehydratian Salts helpen tegen dehydratatie, water, ook gebotteld, niet.

De waterverkopers geven dus foute informatie hetgeen fataal kan zijn bij dehydratatie gevallen.

22 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
1
Meld

@22 dat snap, wijsneus. En behalve jij, snapt ook iedereen die mijn reactie leest dat ik met waterfabrikanten de bedrijven bedoelde waar water gebotteld wordt. Iedereen, behalve jij blijkbaar, weet namelijk dat water geen product is dat door de mens wordt vervaardigd. En punt maken van dat iemand een verkeerd woordje gebruikt, terwijl gewoon duidelijk is wat er bedoeld wordt is een zwaktebod. Muggenziften noemen ze dat.

Overigens helpt water dehydratatie zeker tegen te gaan. Dat het niet het enige is wat je nodig hebt is natuurlijk totaal irrelevant. Laat jij maar eens zien hoe jij zonder water, of water bevattende dranken, gehydrateerd blijft. Succes...

De enige die foute informatie geeft hier dat ben jij.

23 Repelsteeltje    
ongeveer 1 maand geleden door Repelsteeltje
0
Meld

Misschien is er nu nog geen meerderheid voor te vinden, maar als de hele zaak straks klapt -en klappen gaat het- dan wordt het een heel ander verhaal. De EU is een onhoudbare, bureaucratische moloch die zich niet bezighoudt met zaken die de bevolking aangaan, noch met hun belang, doch slechts met luchtfietserij en het idee van een ‘maakbare, van bovenaf opgelegde utopische samenleving’ die echter nooit kan bestaan. Men staat in Brussel zo ver af van de werkelijkheid en laten zich zo sterk beinvloeden door de waan van de dag dat de gevolgen in de werkelijke wereld hen volkomen ontgaan.
Het is daarom beter om voorbereidingen te treffen om het op een onaangename, dure, en langdurende manier te regelen om er uit te stappen dan om te wachten tot de zaak klapt, want de kans is zeer groot dat het dan op een gewelddadige manier gaat gebeuren, waarbij de zuiveringen binnen de toenmalige heersende klasse zoals bij de Franse Revolutie kinderspel lijken. En dat moment komt toch echt naderbij. Meer en meer mensen beginnen te ontwaken en zien dat de autochtone bevolking wordt uitgeperst als een citroen en dat meer en meer islamo-fascisten zich meer en meer openlijk beginnen te gedragen als de nieuwe heersers en ‘ubermenschen’. Dat gaat tot botsingen leiden. En naarmate de staat meer en meer laat blijken niet meer in staat te zijn de orde te handhaven en veiligheid te kunnen garanderen zullen meer en meer mensen bereid zijn de zaken dan maar in eigen hand te gaan nemen.

24 Graaier1000    
ongeveer 1 maand geleden door Graaier1000
0
Meld

@23 Je kunt jammeren wat je wilt maar Nestlé zou graag mensen zoals jij in hun misleidingscampagne hebben zitten, net als Monsanto. Want dat is de strijd waartegen ik ageer en die jij dient met dergelijke kwalificaties. Heel veel mensen, vooral jongeren, denken al dat hamburgers zijn uitgevonden door McDonalds. Dat is het resultaat van decennialange misleidende marketingcampagnes met termen zoals jij die hier introduceert. Dat probeer ik te voorkomen en daarop is mijn opmerking.

Dat is ook de vergelijking met de geldcreatie waarbij mensen ook worden misleid. Binnenkort ontstaat de gedachte dat 'schoon' water alleen kan worden 'gefabriceerd' door Nestlé c.s. Die gedachte gaat vervolgens beklijven en na drie generaties weten mensen niet beter meer net zoals nu bij hamburgers iedereen direkt aan McDonalds denkt. Dat is waartegen ik ageerde.

25 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitse Staatsburger rijdt in op carnavalsstoe...
In Volksmarsen in Hessen is een bestuurder va...

12 uur geleden door CSTVReal

Auto rijdt in op carnvavalspubliek, vijftien...
In het Duitse Volkmarsen (nee dat verzinnen w...

14 uur geleden door Moskowfiets

PVV: 'Salafisme is islam' 
Geert Wilders: ‘‘Politiek correcte media en l...

8 uur geleden door Koekwaus

Het racistische gif in de samenleving
Het racisme is een gif in onze samenleving, z...

7 uur geleden door Inter

Temperatuur data vervalst.
Nasa verandert temperatuur data achteraf.

13 uur geleden door Ogod


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Scrow
PVV: 'Salafisme is islam' ...
@94 Ga uitgerekend jij nou anderen vertellen ...

2 minuten geleden door Scrow

DikkeTor
Refurbished serieuzer overwogen, maar nog ver...
@5 *Begint met glazen te gooien*. Zucht. Er w...

4 minuten geleden door DikkeTor

Schildpad
Refurbished serieuzer overwogen, maar nog ver...
@4Succes ermee vast ;)...

5 minuten geleden door Schildpad

DikkeTor
Vrouw met carrière én gezin? Deze onderneme...
Alfa kindertjes opvoeden XD. Gelukkig was pap...

8 minuten geleden door DikkeTor

Chaimileh
WHO: 'Snelle verspreiding coronavirus Italië...
Het valt niet te redden en ze weten het allan...

9 minuten geleden door Chaimileh

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig