AP
Volledig scherm
© AP

Nieuw boek schetst opnieuw onthutsend beeld van Donald Trump: “Hij is gevaarlijk slecht geïnformeerd”

‘Een erg stabiel genie’: zo noemt Donald Trump zichzelf en het is ook de titel van een nieuw boek over de Amerikaanse president. Daarin wordt aan de hand van een hele batterij anekdotes nog maar eens een onthutsend beeld geschetst van ‘de leider van de vrije wereld’.

29 reacties

  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Hoe kan iemand nog verbaasd zijn hoe of wie Trump is. Hij is de zoveelste generatie rijk volk. Hij is helemaal geen self-made man, maar heeft alles mee van thuis, geld en connecties. Het enige mirakel is dat hij het niet naar de bom heeft geslagen. Al die series over die rotverwende rijkelui ettertjes tegenwoordig...wel wat denkt men dat Trump was als kind, zo'n rotverwend rijkelui ettertje. En in wezen is hij dat nu nog. Zijn lichaam is volwassen geworden maar zijn gedrag niet.
  • jos De Decker

    4 jaar geleden
    Speelt alleen maar in zijn voordeel. Hoe gekker hoe liever zegt de massa aanhangers.
  • Dirk Declercq

    4 jaar geleden
    En dat daar nog zoveel mensen achter staan...! Ongelofelijk!
  • lodewijk maesen

    4 jaar geleden
    het slechte nieuws blijft maar duren...maar intussen doe hij het geweldig goed en zal heeeeeel makkelijk opnieuw winnen...ja hij is niet politiek correct zoals onze en europese toppolitiekers hehe
  • eric brack

    4 jaar geleden
    Of hoe de media de mensen blijven manipuleren en beliegen. Deze president is populairder dan Obama ( wat de meeste Europeanen ) niet weten. de bevolking is er op vooruit gegaan, kunnen we hier niet zeggen. Wat hij zegt doet hij ook, konden we van al die vorige niet zeggen. de tegenstanders zullen bij de volgende verkiezingen nog een zwaarder pak slaag krijgen. Wat men zaait zal men oogsten. ook al is Thrump nogal boertig van gedrag.