De verkiezingsposter van beroepsleugenaar Rutte. (geenstijl.nl)


Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. ...

door Zwitserlevengevoel in Politiek  ·  23 Reacties

  • 22
  • 877x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Voortvarend zijn we zeker. Maar wordt ook wel tijd dat de neoliberalen in gaan zien dat ze zelf de kosten dragen voor bv lagelonen druk uit oost EU.

De lagereklasse tekorten worden gewoon bij de middenklasse weg genivelleerd. Ondertussen blijft Rutte ook gewoon doodleuk naar Brussel handelen terwijl die zich na al die tijd nog steeds alleen maar bij de middenklasse graaien. Het grote geld blijft buiten schot.

De middenklasse moet alles beuren. Tijd om in te zien dat Brussel gewoon niet werkt, ook niet voor de neoliberalen. Elke nederlander die thuis zit om een pool aan het werk te houden moet de middenklasse zelf betalen. Brussel moet gewoon op de schop of wij eruit.

0
1 Robot

domme vragen in die poster, waar hij zelf de oorzaak van is. wat een kluns

0
2 Roomboterbabbelaar

Verkiezingsposters hebben allemaal 1 overeenkomst en dat is dat ze allen liegen in korte zinnen.

0
3 Voorzittershamer

Hij heeft dik 4 jaar de tijd gehad om aan al zijn vragen iets te doen, net als Asscher die ook al op dezelfde tour is met z'n verkiezingspraatjes.

Waarom heb je er zelf niets aan gedaan Mark !

1
4 Zwitserlevengevoel

@4 . Ja opvallend dat regeringspartijen na 4 jaar wanbeleid kennelijk menen te weten hoe het eigenlijk had gemoeten.
Laten we dan toch maar liever eens iets anders proberen. Stem PVV op 15 maart.

3
5 PFL

Laat pinokkio barsten op 15 maart!

3
6 VVDwegermee

Is dat a-sociaal beleid dan de schuld van de PvdA want jullie regeerden toch maar met twee partijen Mark?

0
7 niet-alles-geloven

Een stem op de PVV is een stem op een criminele partij.

16
8 VVDwegermee

@1

u weet "dat beuren" geld innen is he?

3
9 hiergeborenduswathadje

@8 Verklaar je nader. Is de PVV ergens voor veroordeeld. Heb ik iets gemist. Jij hebt over het algemeen goede reacties maar deze kan ik niet thuisbrengen.

2
10 gerrit

vvd weg ermee

rutte als eerste

1
11 Jan met de korte achterlul

Dit word nu zo dooddoeners mensen die het nu nog niet weten en op de VVD en andere kamer leden stemmen moet het maar doen en straks niet klagen dat ze zoveel belasting betalen en klagen dat ze te weinig verdienen.
Er zijn nu buiten de PVV genoeg alternatieven dus de vijf grootste partijen kan je gewoon negeren.
Ik weet niet hoe de stembiljet er nu uit gaat zien, met de uiterste rechtse kant van het biljet maar een rood rondje maken en het is goed, dus wat zal je nog, na zo veel jaren je eigen krom gewerkt voor anderen, dan ben je gek als je nog op die zelfde partij stem als de vorige keer......

0
12 Ciater

Ik stem niet op de VVD, ik hou niet van leugenaars. Dat sluit de PVDA ook direct uit en iedereen die niks gedaan heeft met de leugens van de VVD. Blijft er weinig over. Ik stem denk ik blanco, ik kan mijn stem aan geen enkele partij geven zonder daar ernstige twijfels bij te hebben.

1
13 Minofmeer

@9
Beuren is ook tillen of dragen in grote delen van Nederland.

0
14 Janzzen

@14 of gebeuren op het platteland

0
15 semperpenis

"Als we zo welvarend zijn Mark, hoe komt het dan dat we OVERAL op moeten bezuinigen. Onderwijs, Zorg, Ouderenzorg, Defensie, Cultuur, enzovoort, enzovoort."

Tja, vluchtelingen kosten nu eenmaal veel geld..
Oh nee, al die artsen, dokters en engineers brengen ons veel geld.

En de EU kost ons - als grootste netto betaler - een enorme hoeveelheid poen.
Oh nee, de EU heeft ons alleen maar welvaart gebracht...

Yuk..

0
16 BenErWeer

Rutte legt in dit schrijven de schuld voor de verhuftering vooral bij ons. Terwijl de politiek verantwoordelijk is voor het afschaffen van de verkeerspolitie, waardoor asociale automobilisten vrij spel krijgen. En voor bezuinigingen in de GGZ, waardoor er steeds meer verwarde personen op straat lopen. En ga zo maar door.

"Doe normaal of ga weg"
Denkt de premier dat er nu ook maar één aso is die dit leest en dan besluit om te vertrekken? Nee natuurlijk niet! Het enige dat Rutte met deze brief wil laten zien is dat hij een fatsoenlijk (normaal) mens is, in de hoop dat dit stemmen oplevert. Maar hij negeert het feit dat zijn eigen VVD beleid in de afgelopen jaren niet bepaald heeft geholpen om deze fatsoensnormen te verstevigen. Rutte lijdt aan een ernstige vorm van politieke cognitieve dissonantie.

0
17 IAmLegend

Beste Nederland liefhebbende medeburgers, Zorgt u er 15 maart as. alstublieft in hemelsnaam voor dat de VVD -net als de PvdA- dusdanig krimpt, zodat zij niets meer te vertellen krijgt in de komende regering? Dat is echt de enige manier om van deze dictator af te komen. Dank u!

2
18 Anonymousje

@4 4-jaar?? Nederland was zo slim zich 2x aan dezelfde steen te stoten, ik houd mijn hart vast
want Rutte is zo gehaaid dat ik die derde periode er ook nog wel van zie komen...
Rutte rekent erop dat hij straks de op-één-na grootste partij wordt. Maar omdat -zoals hij zegt- niemand met de PVV zou willen regeren, zodoende toch weer aan de macht te komen.
Maakt de VVD dus klein!

2
19 Anonymousje

de Amsterdamse VVD-wethouder Harry Groen, die reizen naar de Antillen en Mallorca door de gemeente liet betalen. Over de Amsterdamse VVD-wethouder Fritsie Huffnagel, die zijn onkostenvergoeding voor de fiscus verzweeg. Over de Haagse VVD-wthouder Fritsie Huffnagel (geen broer van…) die shows in Las Vegas bijwoonde op kosten van de gemeente. Over het Utrechtse Provinciale Staten-lid Sjoerd Swane, die werd veroordeeld voor corruptie en valsheid in geschrifte. Over de Noord-Hollandse VVD-Gedeputeerde Ton Hooijmaijers, die tot een celstraf werd veroordeeld wegens fraude, omkoping, valsheid in geschrifte en witwassen. Over de Maasdrielse VVD-wethouder Ko Hooijmans die moest aftreden omdat hij wachtgeld had verzwegen. Over de Schiedamse VVD-burgemeester Wilma Verver die zich schuldig maakte aan onder meer machtsmisbruik. Over de VVD-baas van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, Nurten Albayrak, die voor haar schrikbewind zwaar boven de Balkenende-norm werd betaald. Over de toen VVD-wethouder van Roermond, Jos van Rey, die zich schuldig maakte aan actieve en passieve ambtelijke omkoping en nog veel meer narigheid. Over VVD-Kamerlid René Leegte met zijn betaalde bijbaan. Over VVD-senator Loek Hermans met zijn wanbeleid bij Meavita. Over Europarlementariër Hans van Baalen met zijn omstreden bijbanen in de autoindustrie. Over de VVD-fractievoorzitter in de gemeente Stichtse Vecht met haar lidmaatschap van een criminele organisatie. Over het Weerter VVD-raadslid Rolf Vincken met zijn te losse vuisten. Over VVD-burgemeester Rob Bats met zijn ProjectXHaren. Over VVD-prominent Joris Demmink met zijn te jonge jongens. Over VVD-Kamerlid Fred Teeven, met zijn omstreden deal met criminelen en zijn daarna verdwenen geheugen. En zoals een ieder weet ...Politici schuiven ALLES onder het tapijt dus de namen hierboven is het topje van het topje van de ijsberg.

0
20 godin sylvana

Trap er niet in ...stem DENK ...oeps sorry ik bedoel natuurljk Artikel 1...of mail naar [email protected]

1
21 godin sylvana

Ik kan niet 1 ding bedenken wat Rutte, van der Steur, Schipper en die hele VVD-kliek goed hebben gedaan.

Willen ze echt wat betekenen voor Nederland, dan heft de VVD zichzelf op en verlaten de bewindsvoerders Nederland, zoals Rutte zelf oppert.

De zorg is naar de Filistijnen gebureaucratiseerd. Wanneer wordt systeem Hoogervorst/Schipper nu eindelijk afgeschaft?

0
22 Sterke

"....Als we zo welvarend zijn Mark, hoe komt het dan dat we OVERAL op moeten bezuinigen. Onderwijs, Zorg, Ouderenzorg, Defensie, Cultuur, enzovoort, enzovoort....."

Dat komt omdat de Brusselse politieke elite de nationale entiteiten wil uitroeien en vervangen door een globale mengelmoes vanuit de hele wereld die binnenkort de nieuwe 'Europeaan' zal moeten worden....de autochtone kritische burgers met historisch en nationaal besef moeten daarvoor wijken...zo is het plan van de neo-Marxisten van de NWO....vandaar duizenden miljarden te verspillen aan oorlogen die de halve Arabische wereld in een rampgebied veranderen en nog eens miljarden om de uitgelokte vluchtelingenstromen op te vangen en te 'integreren'....alles ten koste van de burgers....

Auschwitz is nooit weggeweest maar verplaatst naar de mentale ruimte....transpolitiek...en gericht tegen de burgers!

De politiek is nog nooit zo ver van haar eigenlijke taak (het representeren en het behartigen van de belangen en rechten van de burgers) verwijderd geweest en de kloof tussen politiek en burgers heeft fantastische vormen aangenomen.
Daarom is het zaak radicaal af te rekenen met de huidige politieke 'elites' ....laat de val van van der Steur het startschot zijn..!

0
23 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@26 Die zullen er best zijn maar dat is niet de mainstream die het verschil maakt....

zojuist geplaatst door Hendrianus

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@14 Nou... ze hebben het eerst heel vaak geprobeerd. Het lukte niet echt meteen. Iemand zei laatst dat ze 17 proef raketten hebben moeten afvure...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@48 Ontgaat je het woord 'mogelijk'? Verder permiteer jij je zaken die veel verder gaan beste moraalridder....

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@45 Ze zijn genoeg benoemd en verder moet je gewoon misdaad aanpakken waar het zich voordoet , is veder niet zo interessant of de daders van gro...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@13 Ehm jah... 🙂...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

21st Century Guy
Zeven twintigers in Utrecht opgepakt voor plofkraak in Duitsland

Ik zou er geen probleem mee hebben als dit soort personen levenslang of een spuitje krijgt, met hun explosieven en wilde capriolen op de snelweg...

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@44 Ja dat klopt. Een lijsttrekker staat op de kandidatenlijst van een politieke partij, en die kandidatenlijst staat op het stembiljet. ...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@10Thierry zegt niet dat hij 100% zeker weet dat er geen mensen op de maan zijn geweest, hij heeft alleen grote twijfels :)Het feit dat ...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

soapbox
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@43 Je kan geen problemen oplossen als je ze nog niet kan benoemen , want dat is nu al enkele decennia gaande.Iedereen die het probleem aankaa...

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@42 Een lijstrekker en een kandidatenlijst zijn twee verschillende begrippen....

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Jennifer Connelly BoobsAmsterdam PornJapanese Grandpa SexPorn In An OfficeJapanse Mature PornDanny D CompilLesbianas CachondasAsian Porn TubeCam FrancaiseTwitter PonPorn InterativoFilme Sexo PornôHot Story Sex VideoDipika Padukon XxxCollege Teacher XxxCamkittyXxxn DownloadCartoon Sex Video.comTricia Helfer SexyHot4lexi ThreesomeBangla Xxx ComMen Sucking Big TittiesDesi CreampiedBdsm AmatSxsvdoMa Xxx VideoSunnyleoon XxxJapanese Mom Big TitsMika SumiraNude Tik Tok LiveLatina 18 PornXvideodVillage Girl Bf3x Sexy VideoBollywood X MovieTamil Talk Sex VideosDoujhin MoePornogay AsiaPornô De TravestisOld Woman NudeFuta Domनंगी फिल्मKirayedarXxx Sexy Video GirlHello Mom PornMars Noire Jack And JillGacha Life SexxxNagi PungiChannye JacobsSwingers Amature PornEmily Jade PornXx VomFamily Sex Hd VideosBrandyrenee Onlyfans60 Pluse Milf肛交H_o_t_w_i_f_e PornKajal Naked PhotoAayushi Jaiswal Sex Videoسكس انمي هنتايAu Naturel ComicVivalovalGirlspussy PicDesicinemaBlue Picture Blue Picture Blue PictureA I Porn VideosNude HinataSexxx Video NewFaithcoxAnnenin PornosuCrazy Sexual PositionsQueen Blade NudeKush AlleyNikkibenz OnlyfansVideo Of A ClitorisBrosisAunty Tho DengulataPornor Amador CaseiroJeanna Fisher NudeAshnikko NakedBlue Film Hindi MeinIndian SexvedeosTwinkmasturbationMariam PradoFree Online Porn GamesHentei MovieSueet SinnerXxx HotyChinese Xxx FilmMilf Videos ComJaan XxxBritneyxmylifeAkylar MaeMental Hospital Sex VideoTeenage Porn VideoEbony Onlyfans LeakedKeezeemoviesAnime Porn HamesIndian PornedHeavyb RPorn Girl On GirlGandi Baat 4 Episode CastIndian College Sex Video ComIr OrgyElle Brooke And Johnny SinsThaipornstarsSex Xxx Hindi MovieNagaland XnxxXxx Hd HollywoodCatya CloverVivastreet EscourtDanielle Bregoli Nude LeakSexy Bhabhi ChudaiMy Porn Wap ComJapanese GrannyHentai Eng SubSavannah Bond DreddErothotsReddit Hold The MoanGotantnudesIdosa TransandoBokepstwLinda Cardelinni NudeMetal Owl HentaiJufe-509Cuming PicPhim SSurprise Sex PornMothers Day PornLeakedpornStarfie PornSquirters RedditAinsleedivine PornJacquie Et Michel PornoPorn IncestoAsian Porn FootHard Sex Videos ComCyberpunk Rebecca HentaiSexymovi HindiMiranda Lambert NideCouples At A Nude BeachErosadsEfucketTurbanli PornolariErotic BeautyTelugu New Sex Videos ComCeleb Leak SextapeBib Boobs NakedOriental PornosXxxxx Bhojpuri Video