USS Nimitz UFO incident (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door uitvreter in Overig  ·  49 Reacties

  • 0
  • 818x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik vraag me af hoeveel mensen een UFO zouden kunnen herkennen ,
dat ze het wel zien maar niet weten wat ze zien en het daar door niet kunnen plaatsten , dat ze denken wat is dat nou? en het na 2 minuten alweer zijn vergeten.

2
1 techcenter

@1 Den Haag 23-12-1983 ca 20:30 vergeet ik nooit meer.
Eerst dacht ik dat het een politiehelicopter was met een zoeklicht maar de snelheid waarmee het object bewoog, maakte die gedachte al snel onwaarschijnlijk. Zeker 5 minuten bleef het manoeuvreren tusssen 2 posities en daarna schoot het er vandoor met de snelheid van een bliksemschicht.

0
2 Hollander1967

Onverklaarbare -en dus identificeerbare zaken zullen er altijd wel zijn. Maar buitenaardse wezens? Denk het toch niet. Wel interessant verder.

0
3 Scrow

@3 Waarom niet? Ik denk dat de kans vrij groot is dat wij niet de eerste intelligente wezens zijn in het heelal. Een soort die zich een miljoen jaar eerder heeft ontwikkeld dan wij kan zich al verspreid hebben door onze melkweg.

1
4 uitvreter

Denkt men nu werkelijk dat wij de enige levende creaturen zijn in dit onmetelijke heelal??/ Ik geloof er wel in.... En dat we af en toe een encounter hebben zoals dit.... ik vind het niet raar.... Tijd en ruimte is voor andere ruimtebewoners misschien heeel anders dan dat wij dat ervaren! tja....

0
5 Sempre

@4 Ik geloof best in buitenaards leven. Sterker, ik denk dat we dat binnen enkele tientallen jaren ontdekken; misschien op Europa, bij Jupiter, in de vorm van heel simpel leven: bacteriën, misschien zelfs een visje of plantje.

Maar ik geloof er niets van dat intelligent leven ons bezocht heeft. Dan hadden we dat allang echt gemerkt ipv altijd maar weer hele wazige filmpjes en foto's. Denk niet dat ze lichtjaren reizen om heel even te kijken en weer weg te gaan.

0
6 Scrow

UFO staat voor unidentified flying object. Dat de goegemeente een UFO gelijkstelt/daarbi direct denkt aan een ruimteschip van een andere planeet is aan hen. Het kan van alles zijn daarom heet het ook een UFO

1
7 krek

@7 Denk dat de meeste mensen dat wel begrijpen, hoor. Maar buitenaards leven is wel zo spannend question

0
8 Scrow

@6 misschien zijn we niet interessant genoeg.....en zijn zij 1000 maal intelligenter dan wij....

0
9 Sempre

@9 Nee, ik denk niet dat hier ooit buitenaards, intelligent leven in de buurt is geweest, Nogmaals, dan hadden we dat allang geweten. De afstanden zijn ook nog eens veel en veel te groot; geloof ook niet zo in dat die wezens dan veel en veel intelligenter zijn, zoals in de films. Sterker, ik denk dat dommer veel vaker voorkomt question

1
10 Scrow

@6 een visje of een plantje....bacterieen . dat is redeneren vanuit ons bestaan hier op aarde.... Misschien zijn er hele andere levensvormen..out there Iets waar we ons geen voorstelling van kunnen maken! Geen idee!

0
11 Sempre

@7 Vaak doen ze ook dingen waar wij de techniek (nog) niet voor (lijken?) te kunnen. Haakse bochten bij extreme snelheid bijvoorbeeld. Ik had laatst wat filmpjes gezien van 'ufos' zo groot als een drone maar die zo'n 20.000 km per uur gingen.. dat lijkt voor ons nu nog technisch onhaalbaar(accugrootte en motoren).. dat zet wel aan tot speculatie.

0
12 broodjepoep

@10 en afstanden zoals de mens ze kent kunnen voor hun heel anders zijn...Waar wij misschien een jaar over moeten doen om te reizen in de ruimte is voor hun dan misschien een uur? Je weet het maar nooit !

0
13 Sempre

@11 Ja, dat is zo. Maar dat is de enige manier waarop we kunnen beredeneren om iets te vinden. Daarom zoeken wetenschappers ook naar aardachtige planeten. Je kunt niet iets zoeken waarvan je niet weet hoe je ernaar moet zoeken.

0
14 Scrow

Zijn gewoon vliegtuigen die in het geheim door het Amerikaanse of Russische, of welk ander leger dan ook, gemaakt zijn. :-/

0
15 foshizzle

@13 Ook dat klopt question "warp speed" zoals in star trek schijnt theoretisch echt te kunnen (ruimte/tijd). Nogmaals, ik denk wel dat er andere beschavingen zijn, ik geloof alleen niet dat die hier in de buurt zijn geweest.

0
16 Scrow

Ik sta er dubbel in, mijn ratio zegt op basis van de onmetelijke grote van het helaal dat er ergens anders wel een vorm van leven moet zijn, immers er kunnen best levensvormen zijn die andere voorwaarden stellen aan het bestaan van leven. Anderzijds waarom zou het niet zo kunnen zijn dat we geheel alleen zijn in dit onmetelijke heelal? Ik vind het sterk antropisch principe best verdedigbaar maar dan niet vanuit een religieuze visie maar vanuit een wetenschappelijke visie

1
17 krek

@10 Er zijn goede redenen te bedenken waarom ze een low-profile houden. Dat we niet beschikken over mooie haarscherpe glamourshots van buitenaardse wezens wil niet zeggen dat er niet tal van sterke aanwijzingen zijn. Wat de afstanden betreft, wie weet hebben ze hun thuisplaneet al lang geleden verlaten en zijn ze in de loop van miljoenen jaren door de melkweg gemigreerd, net zoals de mens in de loop der tijd alle uithoeken van de aarde heeft gekoloniseerd.

0
18 uitvreter

@14 Aardachtige planeten.... Dan ben je dus op zoek naar een gelijkwaardige planeet met dezelfde voorwaarden als wij die kennen.... Maar het zou ook kunnen toch dat er hemellichamen bestaan die met ons aardse bestaan te vergelijken valt en toch een levensvorm kent die misschien wel veel verder is dan de onze..... Ik zal het niet meer meemaken..LOL... maar het lijkt me wel wat... een vreedzame encounter.... waar we misschien ook nog veel van kunnen leren....

0
19 Sempre

@18 Ik vind dat allemaal mooie filmverhalen question Ik heb nog nooit een sterke aanwijzing gezien en heb me er wel mee bezig gehouden (gewoon als simpele internetspeurder, he question ). Tegenwoordig heeft iedereen een hd camera op zak, als er dan een bericht verschijnt over een ufo is ie zo wazig mogelijk.

Maar goed, we kunnen allebei ons "gelijk" niet bewijzen, haha.

0
20 Scrow

@19 Die niet met onze aarde te vergelijken valt..... bedoelde ik te zeggen!

0
21 Sempre

@17 In theorie zou het inderdaad kunnen dat we de enige intelligente soort zijn in het heelal, maar persoonlijk lijkt me dat ontzettend onwaarschijnlijk gezien er zo veel mogelijke plekken zijn waar zich intelligent leven heeft kunnen ontwikkelen.

0
22 uitvreter

@22 " In theorie zou het inderdaad kunnen dat we de enige intelligente soort zijn in het heelal"

Het woordje "intelligent " kan je in de meeste gevallen wel weglaten. question

0
23 foshizzle

@22 Nou als wij het enige intelligente soort in het heelal zijn is het droevig gesteld.... Zo intelligent zijn we nu ook niet volgens mij! gezien de oorlogen, het moorden etc....

0
24 Sempre

Er is geen economisch voordeel te behalen aan een duizenden jaren durende expeditie naar een andere planeet buiten je zonnestelsel. De afstanden zijn te groot. Communicatie niet mogelijk.

0
25 Ness

@20 Zelfs met een hd camera is het nog bijzonder lastig om zoiets fatsoenlijk vast te leggen. Helemaal 's nachts. Er is inderdaad (nog) geen hard bewijs, voorlopig blijft het bij speculeren, wat het onderwerp voor mij fascinerend maakt.

0
26 uitvreter

@26 Voor mij ook, hoor.

@25 Voyager 2 (https://en.wikipedia.org/wiki/Voyager_2) is inmiddels in een andere zonnestelsel en communiceert nog steeds! Maar ik snap wat je bedoelt. Al gaan we eens deze planeet verlaten, vermoed ik. Als we onszelf niet ombrengen voor die tijd.

1
27 Scrow
28 krek

@25 Het is moeilijk zo niet onmogelijk te voorspellen hoe de economie van een soort die miljoenen jaren technologisch verder is ontwikkeld dan wij, eruit ziet. Wie weet vliegen ze niet heen en weer maar hebben ze zich in de loop der tijd door onze melkweg verspreid en hebben ze een soort semi-permanente basis "in de buurt".

0
29 uitvreter

@29 Niets is onmogelijk.... en eigenlijk weten we nog maar zoooo weinig van het heelal..... Er wordt gezegd dat het heelal uitdijt.... vraag me af... waarin dan?

0
30 Sempre

@30 " en eigenlijk weten we nog maar zoooo weinig van het heelal"

We weten niet eens alles van onze eigen planeet.

0
31 foshizzle

@31 Tja...... ook dat ! Helemaal waar!

0
32 Sempre

@27 "Als we onszelf niet ombrengen voor die tijd."

Dat is de grote vraag, denk ik. Sterven we uit, of worden we onsterfelijk? Als we eenmaal permanent in de ruimte kunnen overleven, what's stopping us? We zitten wellicht heel dicht bij die drempel en ik zou me kunnen voorstellen dat dat gegeven voor eventuele buitenaardsen in de buurt niet oninteressant is.

0
33 uitvreter

@33 Wij maken het niet meer mee...Als je kijkt wat voor een klein stipje wij zijn in het heelal.... piepklein! Op ons bolletje wemelt het van de mensen....En eigenlijk maken we er een grote rotzooi van..... Zal nog niet gebeuren.... maar stel een encounter op onze aarde met een andere beschaving.... De hele wereld staat dan op de kop! Herinner me nog dat hoorspel van Orson Welles .....

https://nl.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(hoorspel)

Mensen die er in vielen en het begin niet gehoord hadden (dat het een hoorspel was) hebben zelfs zelfmoord gepleegd!

0
34 Sempre

@27 : Voyager zit tussen 2 zonnestelsels in? Zit nog wel binnen de baan van Eris, dwergplaneet, in 2005 ontdekt. Moet nog dwars door de van Oort wolk. Nou maar hopen dattie dat overleeft. Over iets van 42.000 jaar passeert Voyager een ander zonnestelsel, dat van Ross, op 1,7 lichtjaar afstand.

0
35 Ness

https://nl.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(hoorspel) raar ... die eerste link klopt niet .... deze misschien wel....

0
36 Sempre

@35 Ah, ok... dank. Wist dat ie ons stelsel had verlaten. Ging er vanuit dat ie dan in een ander zat; even niet doorgedacht question

0
37 Scrow

@34 ".Als je kijkt wat voor een klein stipje wij zijn in het heelal.... piepklein! "

Nou idd ja question

https://images.app.goo.gl/3Dy1JjVcsYCB1Wt69

0
38 foshizzle

@34 Het effect van dat hoorspel heeft in de loop der tijd wel wat mythische proporties aangenomen, maar inderdaad, stel dat buitenaardse aanwezigheid officieel bevestigd wordt dan zal dat neem ik aan nogal wat teweeg brengen. Alleen al het vinden van een buitenaardse bacterie in ons zonnestelsel zal als een spectaculaire gebeurtenis de geschiedenisboeken in gaan. Ik hoop dat nog wel mee te maken.

0
39 uitvreter

Shit, ze hebben me destijds dus toch voorbij zien komen. question

0
40 MeneerRontgen

@36 Laatste haakje wordt geëscaped (weggehaald).

0
41 Scrow

Raar.... ach ja... deze dan.... origineel... het

0
42 Sempre

Ik zag gisteren toevallig het vliegend spaghettimonster nog voorbij vliegen. Valt dat nu onder de UFO's of onder de Goden?

2
43 samcash

Helaas ben ik aan het klooien... LOL..... fijne avond iedereen ! Ik blijf er in geloven.... dat wij niet de enigen zijn!!!

0
44 Sempre

@43 Als je het hebt weten te identificeren als zijnde het Vliegend Spaghettimonster, dan is het per definitie geen UFO.

0
45 uitvreter

Een mooie ervaring zoiets he ? Iets om niet te vergeten en indrukwekkend ook.
Ik heb zelf al meerdere UFOs gezien dat het voor niet nieuw is om te zien ,
de laatste keer dat ik ze zag is wel lang geleden en dat was tijdens oud en nieuw 2009-2010 tussen 0.20 en 0.45 en niet 1 maar een hele vloot die over trok , en precies ook zeer laag waar ik me begaf. De hele straat werd stil , zelfs het vuurwerk verstilde , een soort geel/oranje verlichte objecten in de vorm van een zeecontainer die iets van 250 meter hoog vlogen.
Veel mensen hebben dat gezien over half Europa tot aan in de USA tijdens die nacht , er zijn videos van gemaakt op youtube maar die zijn heel vaag . Daar zien je alleen oranje/gele bollen in de lucht in een vloot voorbij trekken.

Wat dat was weet ik niet maar dat was super bijzonder , sindsdien kijk ik nog steeds wel eens in de lucht .

0
46 techcenter

@46 Was voor @2 ,Correctie.

0
47 techcenter

@4 zou er niet ergens een hard bewijs moeten zijn inmiddels ?

@3 precies "beetje ver gezocht"
UFO: "Aliens" , Just what Do the letters U.F.O mean ?


@46 Dat waren de Annunaki .. kwamen kijken hoe hun creatie het doet ..
als je wist wat er op deze planeet gebeurd en dan "er moet toch ergens zijn waar ze "
1: Normal people;
2: Control freaks;
3: Snowflakes ..

Normal people ? wel it works..
Control freaks : who the heck votes for them ?
Snowflakes .. they are FUN Just dont let them VOTE.. Wannt bet they gety total Control freak maniaks to run the place ..

The world is a Mess ! NO SHIT! how you think that happend ?

The Annunaki LEFT ? < they Must BE Pretty darn Smart!

0
48 nosuchname

@48 Betekenis UFO... dat weet iedereen wel, hoor. Maar bij ufo’s gaat het gesprek al gauw over aliens. Zo ook wat deze waarnemingen betreft.

0
49 Scrow

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

12 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

18 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

26 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

29 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

33 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

37 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

38 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

43 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
ZtubeFirst Time In PornDaniella Hemsley PornJilling RedditAlien X VideosThongs Bending OverJanvi Kapoor BoobsGenkaku Cool Na SensaiNita Strauss NudeJapanese Step Mom Sex VideosLeah Gotti HardAngourie Rice HotWaheeda HotActor Kajal Agarwal SexPorn Video Download NewAnissa Kate Double PenetrationBrazzes Porn FreeYours Amateur PornVídeosxxxReality Sex ComIndian Aunty Boy PornSubmissiveanalRussian Mom XxxPussy MasturbationUssbbw BellySheemale PornPokemon XxxSheena SakaiBoyforsaleXxx Teen Porn VideosBhabhi Ki GandWomen And Boy SexYouporniaWwe Diva NudeLesbean PirnLilmisschanelMen Naked With WomenVidéos Pornos AsiatiquesAmadoras PornôPhotoacompanhGanpati SexBlue Film Picture Blue Film PictureI Need More Bullets GuyReal Futanari PornErotic Massage ParlorsJune Palmer NudeBokep Lesbian IndonesiaIndian Xxx Blue FilmNeighbour XxxSexy Stepsis PornStepmomhentaiBlonde Porn AnalXinxx ComDesi Sex In ParkTeens VoyeursXtaoesRevista E Quadrinhos PornFree Virgin PornKay Parker MoviesXxx Of MiaPorn Tamil NewDesi Sasur Bahu PornMassage Porn Hidden CamSex In BathHard Core Porn PartyHot Lesbine PornNew PornhubXxxxxxxxxhdOffice Work Sex VideoTfsubmissions KemonoGirls Fucking GirlsBigcockbully PornsDeep Throat PiesVirgine PorneShofia DeeMarathi SexvedioFree Famiy PornAsmr 福利Goodlordlori NudeDewar Bhabi SexBest SuhagraatAva Adams Hot PornBad Uncle VideoAnhka ZoneRhonda Roussey NakedPornss HdXnxxhindeWw X Video SexyServi PornoSnaxychannDesi Bhabhi Web SeriesMia Khalifa VMarathi Video Sex ComSexy Film Full SexyThreesome Porn IndianHindi Mein Sexy Film DikhaoAmature PornvideoRae Lil Black OrgasmAnimated PornFree Brazzers PornosAlhotubeCharma KelleySweet SinnBoy Vs Boy SexXxx Brezzer VideoHot Beautiful Xxx VideoKarol G SextapeXxx En CasaPokebella PornIknowthatgirlGloruhole PornLesbian Porn PregnantKriti NudeTori Black PornstarNanga SnanHd PornorVideos Pornos Sem VírusBrigitte Overwatch PornIndian Desi Xxx VideoStrong XxxMalayalam Movie Hot VideosX Art_Deepthroat FacialDeep Throat ThroatpieFree Adults VideosAlexis Texas DeepthroatPornografia XvideoPornode FamosoBlowjib In CarBilatinmen PornBrittany Furlan TittiesHentai SchoolOld Age Couple SexHow To Suck Your Own DiPorn FantcyNixxdee PornYoujavKaley Uoco NudeAmateur Sex VideosCityxguideClub Saventeen.comFilmes Pornos AmadoresChinese CreampieHen Tai FutaSuper XvideoIndian Porn Brother SisterRarbg TorrentNakedgranniesKarla Kush SquirtLou Bellera